Вход
София
Времето в София 18 o C

САМО В ПИК! Георги Гергов срази Шаренкова: Станишев ще води евролистата. Сергей бие Елена в Пловдив...

САМО В ПИК! Георги Гергов срази Шаренкова: Станишев ще води евролистата. Сергей бие Елена в Пловдив...

на 14.03.2019
80205
44
САМО В ПИК! Георги Гергов срази Шаренкова: Станишев ще води евролистата. Сергей бие Елена в Пловдив...

"Мъжеството не се измерва по парите и по плочките, а по мъжката дума", каза пред ПИК Георги Гергов в коментар на писмото на Светлана Шаренкова, която призова Сергей Станишев да се прояви като "джентълмен и да отстъпи първото място на Елена Йончева или Деница Златева", което нашата медия публикува по-рано (ВИЖ В "ОЩЕ ПО ТЕМАТА").

"Сергей Станишев ще бъде водач на листата за европейските избори, колкото и да не им се иска на някои хора. Той винаги е бил коректен. А това се уважава много", поясни Гергов. 

В Пловдив, който служи на анализаторите за коректив, Станишев води пред Елена. Той има 65 номинации. Елена Йончева - 60, обяви Гергов, който тази вечер бе на заседание на градския съвет на левицата под тепетата. 

В неделя пленумът ще гласува кой ще е водачът на евролистата. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(44)
1
ПЕД ЕРАСТ ИЛИ ПАЧАВРА ДА ВОДЯТ ЛИСТАТА?
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Светлана Шаренкова е Потомствена Милиционерска К-УРВА ! Да се Избие Цялото КОТИЛО на Полковник Шаренков Шеф на Народната Милиция в Михайловград ! В Семейства на Комунисти и Милиционери Освен К-ОПЕЛЕТА Като Крум Зарков и К-УРВИ Като Светлана Шаренкова Друго не Може да се Пръкне ? По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
4
ДРУГАРКАТА НИНОВА СИ ОСТАНА БЕЗ КОН ! А БЕШЕ ДОБРА ЕЗДАЧКА ! ЖАЛКО , ЧЕ НА КОНЯ ДВЕ ЕЗДАЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО МУ ДОЙДОХА В ПОВЕЧЕ !
5
ДРУГАРКАТА НИНОВА СИ ОСТАНА БЕЗ КОН ! А БЕШЕ ДОБРА ЕЗДАЧКА ! ЖАЛКО , ЧЕ НА КОНЯ ДВЕ ЕЗДАЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО МУ ДОЙДОХА В ПОВЕЧЕ !
6
РУСКИНЯ И УКРАИНЕЦ? СВЪРШИХА БЪЛГАРИТЕ ЛИ?
7
Абе, Свинаров, за да спечели изборите, БСП изобщо не трябва да включва СтаниШеф в листата. Нали затова GЕРБ и ПИК толкова държат на СтаниШефф !
8
МилиЙончева се бори за свободата си!Иска депутатски имунитет за престъпленията си! Каква дама е една пачавра,която замеря Слънчевото бунгало с кофички кисело мляко,докато семейство Станишеви са на почивка?
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
не разбра ли, че листата на ГЕРБ ще водят български девойки, отказали се от бащината си фамилия в името на процъфтяващия Европейски съюз и, разбира се, лична изгода
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Няма никакво значение кой ще води евро-листата на комунистите в предстоящите избори, защото при предстоящия Нов световен ред всички избори ще бъдат анулирани, а враговете на Свободния свят ще пият по една студена вода.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Първанов и Станишев в борбата си за власт и пари разцепиха и съсипаха БСП. Те обслужват Американски интереси за лични цели. Станишев въведе 10% данък в ущърб на бедните, които той уж защитава. Номинирането на Станишев е последния гвоздей в ковчега на БСП. Гергов и Станишев са съучастници в разбиването на БСП.
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
И какво печели Станишев ако не е първи в листата! Той е вреден за БСП дори само като е в листата. Джендър, предал предците си идеалисти от БКП. Цял живот си е бил кариерист, алчен евреин по кръв.
17
Даже порносайтовете са по-съдържателни.
18
Аз дадох на Гергов 40 милиона за дупката във Варна
19
И двете са лично засегнати от Станишев, Нинова е уволнена като зам.министър, Йончева е уволнена като мІетрІеса! И двете органично мразят Станишев, едната го замеря с кофички кисело мляко, другата с фекаІлии! И двете имат тъмно и престъпно минало, с тенденция за незавидно бъдеще, за това няма какво да губят. Целта им е да оцелеят и да си запазят накраденото в офшорките!
20
Скъпи българи,споменаването на името на великия титан на перото НН тук се таксува като нецензурно съдържание.Той явно и от името си се срамува вече!
21
отговор на коментар
ПАЧАВРАТА Е ЛЕЗБИЙКА СЪС СЪВЕТСКИ КОРЕНИ. СЕРГЕЙ - СЪВЕТСКО-РУСКИ ГЕЙ. ГЕРГОВ ПЪК Е КОНСУЛ НА РУСИЯ, БИВША СССР. ИЗЛИЗА, ЧЕ ПЕТОКОЛОННИЦИТЕ СПОРЯТ КОЙ ЧУЖДОЗЕМЕН ИЗВРАТЕНЯК ДА НОМИНИРАТ ЗА "БЪЛГАРСКИ" ДЕПУТАТ В ЕС!
22
Добре, направете си експеримент, сложете Станишев.
23
Станишев и Първанов е.баха майката на БСП !
24
Джендъра ще води листата ,председателя на ПЕС-чето,то е ясно.Иначе за 10%-те данък може само да се поздрави,защото е къса паметта на номер 14 .Да провери колко беше при Костов пропорционалния. и как се ограбваха хората.Стигаше от 20 до 30% и тогава изплува сивата икономика,ниски заплати ,високи осигуровки и данъци,затова масово се осигуряваха на минимума за да не плащат данък.Оттам и ниски пенсии.А сега е прегледно.Колкото до това ,че Йончева е втора е доста странно колко промити червени мозъци съществуват,без да се интересуват от фактите.По скоро Деница Златева трябва да е втора.
25
Ако сложите Станишев за водач,няма да гласуваме за БСП!
26
Дилемата е руска агентура ли ще води листата или Станишко ще го тестват на руския фронт.Не е добре работата,хич ги няма.Но и биволицата Курнела прави максималното да развали две семейства като ги противопоставя.Йончевица и да отиде в Брюксел,скоро ще я върнат,освен ако не духне някъде.А кой ще "бори" корупцията в нашето царство,закъде без перални?
27
ЩОМ ГЕРГОВ ГО ПРЕПОРЪЧВА , НАРОДА НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА НЕГО!!!!!КОМУ Е НУЖЕН ТОЗИ СТРАХЛИВЕЦ ОТ КЬОВАШИ!!!!!!!
28
Шаренкова, искрено ме разсмя. И двете крокодили ще всвяват ужас в ЕП. Най-ниското падение е за обв. Йончева. Шаренкова, така и така си харесваш Русия, моля те, купи си еднопосочен билет и никога не се връщай в Б-я. Няма да е лошо да спреш и изявите си по медиите. Как не се срамуваш от себе си. Външният вид не заблуждава българският народ, че защитаваш руски интереси. Или се страхуваш, че в Русия ще умреш от глад. Не се ли срамуваш от себе си? Вероятно добре ти плащат комунистите. Фалшивото в теб прозира.
29
Корнелия Нинова съсипва БСП.Изключва,уволнява, забранява.Не се спря.Целият водевил, който разиграва покрай номинациите за водач на листата може да има само един резултат- загуба. В злобата и омразата си към Станишев бламира листата на ръководената от нея партия.Тя не е в състояние да спечели избори. Отблъсква хората със своята заядливост, с лъжите, с омразата, с глупостта. Направо плаши.Собствената й партия я бламира и прояви мъдрост като го посочи за водач.Нинова мобилизира целия апарат на Позитано и медийните си ресурси, за да наложи Йончева. Не успя! От тук нататък ще плюе по Станишев, за да намали изборния резултат и да го обвини за загубата.Надявам се, че никой няма да се върже на номерата й.
30
за джендър-фашизма и нашествието на скакалците.
31
Как е възможно обвиняема за сериозни престъпления да е в листата за евродепутат?Е тя ли ще представлява БГ?Кого ще преставлява ?Цветан Василев или руската агентура?Прането не е само чрез известната офшорка,взела е много повече и чрез друга фирма,пак източване на КТБ и не защото е блондинка.
32
Устата на Шафрантикова, пак мириши на руска семенна течност, и затова иска бившата Мома на СС Момата да оглави нещата, защото тя е троянската магарица на Руските и осеменители.Но пък от друга страна, свинаря не е Ивайло, а си е честа руска подлога и помогна на Импексовата барсала да превзема БСПдирастката партия.
33
Здравчева ти още ли не си разбрала ,че Кьовеши е соросоидка.Задачата е да създаде хаос,а не ред.Какъвто и да е Станишев правилно е постъпил.В Румъния това направи,затова и се плаща.,.Никаква борба срещу истинската корупция,а дестабилизация.Затова румънците я махнаха и с десетки наказателни дела срещу нея.
34
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
35
И двамата за никъв чеп нестават.
40
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
41
Само тi напомням,че трябва да почерпИш....17.03.2009.....ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
42
ХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Най- отвратителната партия от хора който се изяждат, избиват оплюват и накрая само изяждат. Такива изроди не са нито за европарламента нито за българския, нито изобщо да ни управляват.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 11424
архив

Говорят си двама: - Представи си, днес работих две смени. - Защо?? - Без да исках съм задрямал, а никой не ме разбуди.

 

няма нови новини
Днес: 184
hot
най-четени новини в момента
сега
3773
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Волен Сидеров и "Атака" на протест пред президентството заради черната кампания срещу България (ОБНОВЕНА)
x
АСТРОЛОГ ПРЕДУПРЕЖДАВА: Пазете се от тъмните сили и провокации
x