Вход
София
Времето в София 7 o C

САМО В ПИК! Георги Гергов с остър коментар за оставката на Нинова: Поне да беше поискала вот на доверие, по-достойно щеше да бъде!

САМО В ПИК! Георги Гергов с остър коментар за оставката на Нинова: Поне да беше поискала вот на доверие, по-достойно щеше да бъде!

на 17.06.2019
111589
46
САМО В ПИК! Георги Гергов с остър коментар за оставката на Нинова: Поне да беше поискала вот на доверие, по-достойно щеше да бъде!
17.06.2019
46
111589

"Весело ми е. Знаех, че така ще стане от самото начало. Но все пак имах една малка надежда - допусках, че Нинова ще поиска вот на доверие.

Това щеше да бъде нормалният вариант и по-достойното поведение", каза пред ПИК лидерът на пловдивската организация на БСП Георги Гергов по повод оттеглената й оставка на вчерашния конгрес.

Корнелия Нинова не набрала кураж да поиска вот на доверие, затова направила врътката с оттеглянето.

"В залата на конгреса бяха 120 човека. Накрая останаха само 10. Видяха, че мачът свърши, за какво повече да стоят", поясни Гергов.

Нинова за пореден път показала нестабилен характер, според Гергов.

"С този ход на конгреса тя подсигури победа на ГЕРБ на следващите избори", поясни той.

На въпрос дали тя като "ученичка на Иван Костов има за цел да унищожи партията", както каза в интервю за ПИК Красимир Райдовски, той отговори: "Не знам чия ученичка е, но е била лоша ученичка!".

Сподели:
Напиши коментар »
(46)
1
чер-вени пра-сенца,кака КУ-РИ пак ви го ТУ-РИ!!!!!!!!
2
БРАВО, како КУРИ! РАЗКАРВАЙ ГИ НАРЕД СВИНАРЧЕТА БЕЗЧЕТ!
3
Боклуджийска крадлива партия от "бизнесмени" на които уж вече Импексовата измама затвори червените куфарчета и портфейли
4
Гергов рани си прасетата и не се занимавай с глупости
5
Ето това е Импексовия морал на Импексовата Барсала, в паралелната Импексова държава!!........... Заслепената от жаждата и за власт Импексовата Барсала , би по наглост и безочие Румен Пъпката, злобната и крадлива кучка Йо и СС Момата, взети заедно. Сънуваща власт гнусна Импексова курабия, е Божието наказание за тая мракобесна и крадлива болшевишка партия. След като разчисти, и малкото останали читави комунета, и ги замени с крадливи гнусни импексови БСПдирастчета, Импексовата Барсала която е с по нисък от магистрална труженичка морал, се е насочела в ограбването на червената каса. Така ще остане само с маса от дебили и кретени, и то без пари, така това ще е началото на края на болшевишката шайка, докарала милион национални катастрофи и беди, на родината ни. И това Импексово изчадие, иска държава да ни управлява, НЕ НЕ и пак НЕ, народа ни на това срамно и миризливо влечуго, ВЛАСТ няма да и даде!! ............................................................................................................................................. Затова ще продължавам да питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана Мая Костинбродска и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости и то с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна Импекс за десетки милиона, а не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Това е така, защото съм глупава и наивна ли, или щото не съм близала нечий премиерски сладолед, или сладоледа на руски КГБе агент!!
6
Ами сега ли стана ясно, че госпожата е не само с нестабилен характер, а и с нестабилна психика. Такива хора знаем всички къде ги прибират. Но, при нас уви няма места в психиатриите, та всички луди са навън.
7
Ех, Ненова, ех, Корни! Не се държа достойно! Здраво си се вкопчила и така отблъсна хиляди и хиляди социалисти. Това ли ти е целта, да съсипеш партията. Сегей, добър - лош, ама е лидер на европейските социалисти. Ти го пренебрегна, ЛИЧНО, и така отблъсна хората.
8
БСП Е В НЕВИЖДАН РАЗЦВЕТ. УРА ДРУГАРИ!
9
Кой даде на тоя 42 мил. Курето или бурето от Банкя
10
отговор на коментар
Ало реактивната, спри да постваш такива дълги коментари щото никой не ти ги чете. Вземи си намери някаква работа и спри да храниш Пъ......ко. Сори, ако няма кво да работиш стой си на село и си копай доматите.
11
Да, Бай Георги - правилно си разбрал: нема да има коалиция между БСП и Шaйката на Tukвата!!!
12
Тоя смърдел свинар да си отива при Мутрата и да не дава акъл.
13
Тоя смърдел свинар да си отива при Мутрата и да не дава акъл.
14
Излоци се и стана за Смяууууу.............
15
ГЕРГОВ---" С ТОЗИ ХОД ТЯ ПОДСИГУРИ ПОБЕДАТА НА ГЕРБ"----ЖОРЕ И ТИ КАТО СТАНИШЕВ ВЗЕ ДА ГОВОРИШ ЗА ПОБЕДА НА БСП НАД ГЕРБ... ВСЕ ЕДНО ЛОКОМОТИВ КАСПИЧАН ДА БИЕ БАТЕ БОРИСОВ !!! КАТО ГОВОРИТЕ ДА НЕ МИ СЕ ИЗТЪРВАТЕ ?!
16
Старички сте и затлъстели за организирана борба против г-жа Нинова.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Редовните тримца червени п-едерунгели които обгазяват сайта от сутрин до здрач с импексови и-зпражнения ,значи много лошо ще ви плющя и тримата русофилски г-ейзера с д-ебелия кобур че ще ходите после на три крака мръсни д-олнопробни т-вари!
19
че има нюх и той е предложил Нинова..Такова попадение на политик като нея не е имало в БСП през целия преход. Гергов не я нападай, а се гордей че си я открил за политиката и за БСП.
20
Май ПАК ръгнах във ребрата Брежнев и Бай Тошо едновременно...Е Ѝ като не пуснахте коментара скрихте ИСТИНАТА НЕ само отнесохте и някоя друга псувня,а толкова псувни отнасяте на ден,че оня от кв.Лозенец ул.Кричим не може да ги натовари във ТИРА а вие се хвалите колко хиляди посещения имате но ЗАЩО не публикувате КОЛКО ЦЕНЗУРИРАТЕ на ден.......А корейски Другари......????
21
Искаме си отново да ни управлява БeСиПету и ЗАДЪЛЖИТЕЛАНА купонна система. Стига с това неравенство!!! Другарски съдилища, затвор и РАЗСТРЕЛ за богатите - ЗА ДА СМЕ СИ ОТНОВО ВСИЧКИ ЕДНАКВО БЕДНИ!!! Вън от ЕС и НАТО !!! Искаме спиране на Интернет и капиталистическата пропаганда!!! Искаме да сме като дугарите в Северна Корея и Другаря Радев под ръка с Другарката Нинова да ни водят към комунизъма и Убещаните реки от шербет !!!
22
Гледах вчера изявата на г-жа Нинова, на техния конгрес. До 7, наистина не беше достойно поведение, а неискреното трогателното обръщение с"другари" и "другарки", просто тръпки да те побият. Как й гласуваха доверие? Как не й приеха оставката? Не знам. В днешно време да се обърнат към мен с "другар" или "другарка" вече ми звучи толкова изкуствено, за промити мозъци. Но, времената са други и г-жо Нинова, никой не ви вярва. Дори и вашите подгласни!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
От пръв поглед,"момчето" със сванчето буди усмивки които нямат нищо общо с обаянието,визията,така необходимата харизма за индивид,който неистово желае да бъде начело на една над сто годишна партия.Едно е да си мотивиран,да живееш с проблемите на този партиен "организъм",друго е ,в кратуната ти да се движат мисли свързани с дейности свързани с много пари.Този само за 24 часа,ще "продаде" партията бсп,ако той я оглавява.Всички четящи българи знаем,кой ще я купи и то на сметка.Продажна балканска пасмина сме.
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Поне се разбра кой е отлично осведомения източник от Позитано на маймуната Ива, един купен с милиони провокатор
27
Свинарят се прави на опозиция какъв цирк болшевишки ами на него нали президента на КГБ му дърпа конците и на цялото бсп ДПС и атака и на Помака фатмака
28
отговор на коментар
Да ама свинарчето дава парьонкте !Ако разбираш за какво става въпрос !Но панаира тепърва предстои !Вчера беше само един номер в цирка БСП!!А и от вчера вече нали знаеш какво значи БСП-БЪЛГАРСКА СМЕШНА ПАРТИЯ !А както ти казах- смехориите тепърва започват!!
29
Неслучайно още през 1993г. руснаците със закон забраниха тяхната КПСС , защото проумяха къде са корените на злото и корупцията и рахатясаха , а у нас ние още продължаваме да търпим и дундуркаме тази сбирщина от доказани червени приватизатори, разсипала и разпродала България които сега се правят на херувимчета и бълват ли бълват доноси и сплетни и завери срещу всеки и всичко, водени от една лакома за пари и власт трътлеста лелка и протежето и в президентството.
30
Циркът в БСП продължава.Ще ни забавляват цяло лято.
31
гражданин ! Вместо да го изгонят този свинар от БСП , той поради дареноното му от Иван КОСТОВ богатство си е внушил , че трябва да е баш диригента па политиката у нас ! Пирински беше такъв , Станишев беше такъв ! ПРЕДПОЧИТАМ ЧИСТИ БЪЛГАРИ , може да са от БСП, от ГЕРБ , от СДС , но да са българи ! Другите миришат различно.
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Няма нормален, който да възприема Нинова като нормална!
34
Варненският общински съвет и Гербаджийски кмет ПОДАРИХА на Гергов 45 милиона за дупката във Варна върху която има доживот забрана за строигелство и парцелът не струва поради тази примина и 450 лева
35
Със супер интерес след изборите наесен,когато бат Бойко ги удари за пореден път као шкембе у дувар какви ще ги кълчи Кури,неземната??Умирам от любопитство какви врътки ще извърти и кой ще е виновен тогава!!
36
Отсега си поръчай ковчега, защото със сигурност ще умреш! Няма да бъде тая, която ти се иска! Бат ти Бойко е пътник!
37
Гергов , наистина на това разчитахте , а после съд и БСП отива в небитието като СДС! Имаше точка 3 -констатиране на оставката , но Нинова не сгреши и декларира , че не подава оставка !! А вота се състоя в гласуванията , разгромни за лакеите на Борисов в БСП ! А пропо само да ти припомним , че ти се яви на кметските избори в Пловдив и беше...ПЕТИ. ...и нищо от твоя страна
38
Възходът на свинаря Гергов започна по време на Ване Цигането от с. Драгалевци, Софийско и на Пешо Майната- съгражданин на свинаря Гергов. Тогава свинарят от с. Маноле стана от комунист капиталист, такава бе и задачата , поставена пред Ване Цигането и той я изпълни. Но и Ване Цигането не остана по-назад-парите са му в банки в Милано и в Лугано-Швейцария. А свинаря- до каквото се е докоснал, го е бастисал- ЦУМ и сега стои като ням свидетел на една жалка действителност, вместо да го превърнат в голям магазин от рода на Карщад или Хортен в Германия, после-Пловдивския панаир, Стария Пловдив, дупката във Варна...Свинарят е по "схемите", както той казва, не по работата.
39
А , бе др. Свинаров , нали са от едно котило , сега ние в кое от БСП - тата да членуваме , моля ви за разяснение , деректива някаква , много молим , указания това ни е необходимо др. Свинаров
40
Социалистическа партия при банкрутирал социализъм в световен мащаб в България е най невероятната идеология на претенциите да управлява България БСП ще си получи наградата на местните избори защото българските граждани не търпят празни приказки на глупави безнадеждни празнословци "конгресмени"
41
Бог да те убие Мишок скапан!
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
до 4 Той Гергов ще си храни прасетата има с какво,ами на Корни овцете кой ще храни с рубли не става.
44
Абе Гергов що немаше дупе да станеш и да кажеш това на конгреса бе свинар долен!
45
Когато чуеш такива като Гергов да говорят за достйнство - бягайте наделече, сложете си тапи в ушите, сложете и памук в ушите и шапка на главата за да не чувате, по добре е Господ да те направи глух отколкто този нерез да говори за морал и дистйнство, беше комунист, кълнеше се че е седесар, после стана социалист и после кум на ДОНОСНИКА Гоце, да не говорим за ЦУМ за Санкт Петербург, за пловдивския панаир и половината от Стария град, и СВИНАР по професия, и този има лице за да говори, по това ще ги познаете такива хора по ГЬОНСУРАТА.
46
Гергов от 4 години не е председател на Пловдивската градска организация на БСП !! По устав Пловдивската градска организация не е подчинена на Областната .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22030
архив

Седим в един бар, пийваме си бирчичката с Лъчо. Оглеждам се и виждам на бара срещу нас двама дъртака и казвам:
- Това сме ние след 10 години!
А Лъчо:
- Това е огледало, бе!

няма нови новини
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
сега
2766
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Тези зодии имат нечовешка интуиция
x