САМО В ПИК! Георги Марков: Ако е вярно, че Христо Иванов е ключ към съставяне на бъдещо правителство, Радев трябва да черпи

Акценти

САМО В ПИК! Георги Марков: Ако е вярно, че Христо Иванов е ключ към съставяне на бъдещо правителство, Радев трябва да черпи

304833
на 05.06.2024
САМО В ПИК! Георги Марков: Ако е вярно, че Христо Иванов е ключ към съставяне на бъдещо правителство, Радев трябва да черпи
Автор:   Георги Марков

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Предизборни истини, които няма да чуете по Сорос ТВ - Нова и БТВ:

препоръчано

1. Ако е вярно, че Христо Иванов е ключ към съставяне на бъдещо правителство, значи Радев трябва да черпи... Парламентарната ни демокрация не можа да се оправи дори с избори до дупка. Парламентарната ни Република върви към тотално изчерпване.

2. Ако Христо Иванов е ключ за стабилност, значи Българската демокрация е във фаза на тежка КРЕТЕНИЗАЦИЯ. Този човек разстреля Българската Конституция, разстреля правовата държава, разстреля Великото народно събрание, разстреля Тълкувателно решение на КС.

3. "Ключът" Христо Иванов е известен в правните среди единствен с неплатените адвокатски такси и с това, че Бойко публично го изгони като правосъден министър в "Панорама" с думите: "И без петел се съмва!".

Ами като се съмва и без Христо Иванов, що да го правим Ключ за Бъдещето на България.

Този Христо Иванов, ако бе юрист на място, трябваше публично да защити Бойко за незаконния арест, който ни върна на 1944. Но как да го направи, като е комунистическо отроче от червеноармейски коминтернски род.

4. Не е вярно, че ППДБ са част от демократичната общност на България. Те си признаха, че са Ала-Бала, признаха си, че са арестували Бойко и са гуляли цяла нощ от радост. ЦИК и Върховният административен съд доказаха, че пипат машините, Бай Радан нарече Бойко при Цветанка, че а Бай Х*й, ДСБ утрепа СДС и гласува вот на недоверие с БСП на първия кабинет Борисов, а бащата на ДСБ награди Сорос със Стара Планина - Ванката Костов.

Не може общността на Сорос да е демократичната общност на България! Оня Тафров призна безусловно Македония на 15 януари 1992. Направи го нарочно в отсъствие на председателя на парламента Стефан Савов и външния министър Стоян Ганев. Първи да сме ги признали... В резултат на тази акция и Кирчо, който предаде общата ни история за авиолиния до Скопие, дето я няма, днес комшиите ни викат татари, въшки и фашисти.

5. Соросоидната общност, чиито партизани са ППДБ, ще получи тежък удар на изборите от 6 до 9 юни и ще бъде разгромена в САЩ на 5 ноември.

Щетите, които Соросоидите нанесоха на демокрацията, може би надхвърлят тези от комунизма.

Политически съдебни процеси като този срещу Тръмп от прокурора и съдията на Сорос - Алвин Браг и Хуан Мърчан. Стрелба по министър-председатели като Роберт Фицо. Забрана на политически събрания в Брюксел като това на Фараж, Орбан и Моравецки. Опити за забрана на Алтернатива за Германия - втора политическа сила в страната. Свирепа Цензура, майдани и "цветни революции". И войни след войни.

Най-големият грях на Соросоидите в Европа е ислямизацията и африканизацията на Западна Европа, в която коренното население става малцинство и тежкият удар върху християнството, особено през разрушаване на традиционния брак и издигане в култ на лудостта трети пол и джендър идеологията в училищата.

6. Утре в Холандия ще бъде нанесен мощен удар на соросоида Тимерманс, който ни натякваше да свикваме с многообразието. Ще му го нанесе Герт Викдерс - голям приятел на Виктор Орбан и неговата Партия на свободата. Пада главата и на партията на Рюте, който искаше да изтрепе кравите в Холандия, че миришат на Зелените, а от Скопие ни каза, че българите ги изнервяме, че не клякаме на Македония. Утре ерата Рюте в Холандия приключва с 400 000 лежащи по улиците мигранти. Той ще е аут от политиката, остава му само колоезденето.

Простреляният от соросоид-военолюбец словашки премиер Роберт Фицо оцеля по чудо. Той не можа да участва в кампанията. Но днес от дома си съратникът на Орбан ще направи обръщение преди деня за размисъл утре и макар с огнестрелни рани, ще спечели изборите.

В петък в Манхайм ще има голям митинг на Алтернатива за Германия. Поводът поредното клане на християни от ислямисти. Жертва на миграцията на ножа стана и полицай. Затова в неделя Алтернативата ще победи канцлера Щолц.

В събота и неделя Андрей Бабиш в Чехия, също орбанист, ще бие соросоида Фиали.

В неделя голям бой на изборите чака Соросоифите - Кикл печели в Австрия, Том Ван Грийкен в Белгия, Мелони в Италия и знакова разбиваща победа на Льо Пен и Жордан Бардела над Макрон. 

7. В САЩ Александър Сорос препоръча всички да наричат Тръмп "Осъден престъпник". Очаквано Байдън пръв ги послуша и публично нарече Президента, когото неговият съдия спонсор осъди: "Тръмп е осъден престъпник".

В резултат на тази политическа инквизиция и гавра с американското правосъдие Тръмп набра за дни 141 милиона долара. Няма кой вече да го спре. .

8. От Русе дойде добра новина - Борисов бе категоричен, че той не би допуснал пращането на български войници в Украйна. Със сигурност няма да въведе и задължителна военна служба, както предлага Манфред Вебер.

Ще е интересно дали ще е въведат на Запад и как мароканците ще станат войници като френски и белгийски граждани, след като опожариха и изпотрошиха след оня мач Париж, Брюксел ,Марсилия, Монпелие.

9. Александър Йорданов, чието включване в евролистата на Бойко горещо приветствах 2019 при Георги Любенов ми е отправил другарска бележка в "168 часа": "Георги, стига с този Орбан, смени посоката. Ако агресорът Путин напусне Украйна, ще има мир". Абсолютно съм съгласен, но това няма да стане. Затова тези, дето предизвикаха Путин за агресията с абсурда Украйна да стане натовска държава, да влязат в Украйна и я освободят. Но няма да го направят. Те излъгаха Горбачов , че НАТО няма да се разшири на Изток, за да изтегли войските си от ГДР. Иначе нямаше как с 380 000 съветски войници да стане обединение на Германия.

Още 1993 г. в прочутото си есе "Отвореното общество и разширяването на НАТО" Сорос призна, че западните общества не искат да виждах децата си в ковчези. Затова препоръча разширяване на Изток в битката за унищожаване на Русия. От Запада оръжията, от Изтока труповете.

Колкото до Орбан, на 4 април 2022 с лозунга: "Война или мир" бе избран за четвърти пореден път с 2/3 от 3 милиона унгарци.

Няма как да не повторя, че президентът Тръмп покани в дома дома си Виктор Орбан на 8 март и след вечерята в присъствие на съпругата си и специални гости му организира нарочен концерт. От трибуната Тръмп нарече Орбан:"най-умният, смел и брилянтен политик".

10. В понеделник пред агенция ПИК ще направя анализ на евровота и какво предстои в Европа.

Георги Марков, специално за ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК