Вход
София
Времето в София 7 o C

САМО В ПИК! Георги Марков изригна за скандала с опасността от Русия: Заплахата за Европа и България са Меркел и Юнкер с техните мигранти!

САМО В ПИК! Георги Марков изригна за скандала с опасността от Русия: Заплахата за Европа и България са Меркел и Юнкер с техните мигранти!

на 13.09.2017
7939
30
САМО В ПИК! Георги Марков изригна за скандала с опасността от Русия: Заплахата за Европа и България са Меркел и Юнкер с техните мигранти!

България обяви Русия за заплаха в свой доклад, защото заплашва целостта на Европейския съюз. Дали обаче Путин пусна мигрантите на континента, кой спомогна за това да стигне до там да се залеем с мигранти. Потърсихме за коментар бившият конституционен съдия и депутат от ГЕРБ Георги Марков.

Пред агенция ПИК той заяви, категорично, че основната заплаха за Европа и България е преселението на народите, а именно вълната мигранти. „В Западна Европа все още живеят в блян, че тези хора могат да бъдат интегрирани. Истината е, че Европа продължава да разчита на Турция да бъде пазена, а в същото време не спират да се карат с Ердоган. Тук не може да не отбележим ролята на Борисов, който се мъчи да омекоти нещата”.

Марков обаче е категоричен, че ако турският президент реши да накаже Европа за острите думи и обвиненията срещу него, то тогава ще стане страшно. Той припомни как стотици хиляди мигранти заляха гарага в Будапеща през 2015 година, нещо което той е видял със собствените си очи.

„Представете си 600 хиляди мигранти на "Витошка" в сблъсък с футболните фенове, ще стане гражданска война”, заяви народния представител. Той е категоричен, че основната  Европа и България е преселението на народите, което се извършва на всичкото отгоре и в пълен разгром на правото на Европа, най-силното на Европа. „Редът и законността са всъщност разгромени. Защото тези хора преминават незаконно през границата на десетки държави, без да бъдат проверявани за самоличност и оръжие, а всяко преминаване на граница на законоустановеното място и ред е престъпление, а по нашия наказателен кодекс се предвижда затвор до 5 години. Аз до сега не съм видял един вкаран в затвора, за това че е нарушил нашата граница, а ние като овце се редим по ГКПП и чакаме да минат турските преселници, за да тръгнем на запад.”

Той припомни как люксембурският съд е приел скандално постановление за интеграцията на мигрантите. Според нето е цинично съдии със заплати от десеткихиляди евро от джоба на европейските данъкоплатци да постановят един правен и което е още по-важно – един житейски абсурд.

„Не е нужно да си учил право, за да разбереш, че няма как в твоя дом да ти налагат с кого да живееш. В случая – унгарския, словашкия дом и т. н. Никой не може да налага на хора, които не искат да живеят в Унгария и Словакия, а искат да живеят в Германия, да бъдат експортирани там. Комунистите изселваха, брюкселските бюрократи заселват! Орбан го каза точно: „Това е нашият дом и с кого ще живеем е наше суверенно право.“  

КРИТИКА! Георги Марков с остър коментар за границите ни преди европредседателството

КРИТИКА! Георги Марков с остър коментар за границите ни преди европредседателството

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков избухна с гневна критика...

на 10.09.2017

С категоричните 99 процента при проведения референдум в Унгалия, категорично гласувала против заселването на мигрантите. Въпреки това обаче, Марокв припомня, как Меркел, Макрон и Юнкер обвързват финансовите инжекции на новите страни членки с налагането на квоти. Което означава, че им налагат да живеят с хора, с които не желаят и да повишат заплахата от тероризъм спрямо техните граждани. 

Сподели:
Напиши коментар »
(30)
1
Тук Николай-Стефан-Георги Марков е прав !
2
и кво прайм ний в тва ткЕС?! Ми то "16-та република" на Тато, излиза, че е било мъдро
3
Деградирал морално.ДС агент .Ужас от прехода.
4
БОКО ИПОНСКИЯТ КОМУНИСТ ЛИ Е ИЛИ Е САМО МАЛКО КОМУНИСТ ? ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОД .. ПИТАТЕ ЛИ КЪДЕ СЕРАТ ГЛАДНИТЕ?
5
Прав е, Тиквата наистина успява с изтича гащи и оголени дуп-це да омекоти дост-а си Ердоган!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Абе ПИК-льов-цииии, какво нецензурно написах та го изтрихте бе ПОМИЯРИИИИИИ?!
8
първият седераст, на който нещо му е пробляснало в главата!
9
ами нека стане граж воина които оцелее поне да живее спокоино и без притеснения
10
Много вврно! Тая Меркел обърка нещата.
11
до 8 Нищо не му е проблеснало в тиквата. Угодно премълчава, че нашия Буда сгъна сума ти пари за да заселва и той имигранти. Май нещо много бързо се забравят нещата в БГ. Кой подписа чл. нам кой си, за да подслонява мангали? Да живее Суджука и неговите производни! Амин
12
от ДС-арин акъл не ща!Нали те ни докараха до тук-кога не са били на власт?
13
Г-н Марков,хвани твоя приятел за пешовете,отскочете до Унгария,гостувайте на Виктор Орбан ден,два,може пък приятелят ти да прехване не що маджарско.Той тича до Брюксел,тича до баба Меркел,разцелува ги,те му връчат заданието и го изпращат за РБ. Картината с целувките,при днешните технологии,за отрицателно време обикаля Европа и Света.Според нашето плитко мислене Вл. Путин трябва стоически да наблюдава и да адмирира предателското у нас.Предоставихме си териториалните черноморски води за кораби на НАТо,модернизирахме военните бази на суша, които са плацдарма под носа на Русия.Банално,клиширано звучи,но ние сме два славянски народа,които трябва ревностно да се защитаваме от всякакви чужди посегателства!
14
Da se provede referendym ,, Zaplaxa li e Rysiq,, a ne sto nqkolko predateli da govorqt ot imeto na naroda Kakto i ,, Iskame li imigranti v Balgariq,,
15
Александров, ни ние сме славяни, ни руснаците.
16
Така например, г-жа Ирина Бокова и г-н Калин Митрев си купиха следните домове - през 2011 г. апартамент в Париж за 1 млн. евро; през 2012 г. апартамент в Ню Йорк за 1,189 млн. дол.; през 2014 г. апартамент в Ню Йорк за 1,225 млн. дол. и през 2014 г. апартамент в Лондон за 0,925 млн. британски паунда. Голямото купуване на апартаменти от известното комунистическо семейство в световните столици на капитализма започва след като Ирина Бокова става генерален директор на ЮНЕСКО в началото на 2010 г. Не щат Бокови да живеят в Москва, Владивосток, Таганрог и Севастопол.
17
Не мога да разбера тези РУСОФИЛИ- РУСИЯ ТА РУСИЯ, А СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ В САЩ И ЕВРОПА! Има нещо сбъркано?
18
Вън от медиите на тизи доносник и гей! Съд и конфискация на всички активи на измамникът от структурите на ДС, той излъга България, че е демократ и бетонира комунистическите изроди на вечна власт. Забрана да упражнява професия и въдворяване на всички комунистически изроди на село!
19
nai-posle joro dantelata da kaje nesto umno
20
Не ме и интересува какво е казал. Празнодумец.
21
Много сме малки и слаби за да ни чуят .И такива като нас винаги го отнасят. Думата ми е за германския народ.Тези чували са за Содом и Гомор.Виждат ли какъв им е политическия елит.Не знаят ли жена на тази възраст без деца и внуци какво и се върти в главата.Добре,имала репродуктивни проблеми,през 60 год. на миналия век когато е била в детеродна възраст - нямало още инвитро.Но осиновяването след войната не е било изключение.Не пожелала да се погрижи за чуждо дете при положение че няма свое.Но ще оправя Германия , а покрай тях и нас.Един ден след като я наредят до Хитлер разни умни глави ще и правят психо тест.Нормално е такъв човек да се взема на сериозно и да греши тотално.Не мога да разбера ХАНС.Амед,новите германци-да,но Ханс ? А Терза Мей,а некрофила,Юнкер и много други.
22
Доносниците скачат като ужилени, когато се каже лоша дума за Русия. На каскетите червата им се обръщат при разобличаване на кочината на североизток от нас.
23
През 2007 година България стана член на европейския колхоз по схемата пари-членство. Парите за местните гаулайтери, а членството за мучащите орди, които не могат да проумеят защо са все бедни. С акта на присъединяване към евро-колхоза беше предаден/отдаден и суверенитета на държавата...тъй мъчно отвоюван с кръвта, лишенията и страданията на предците ни. Практически, България спря да съществува като самостоятелен субект на международното право (ако и да ви лъжат че де юре нещата стоят по-различно). С други думи Грешката не е у нас или у нашите така наречени политици и ръководители. Те нямат думата нито правомощията да решават каквото и да е било, освен може би наказанията по Закона за Движение по пътищата. През 2007 година ние предадохме правото си да решаваме бъдешето на Берлин, чрез неговата маша Брюксел. Унгария, Полше и всички останали в кюпа са бивши суверенни държави и са на същото дередже. И никой и нищо не може да промени това принципно положение. Ще правим това и ще живеем по начин, който се преценява от германския Канцлер. Той е нашия министър председател, не Борисов или Нинова или Седларов. Те са фон...развлечение за масите на местно ниво. Колкото може да реши за страната кмета на Нови Пазар, толковаможе да реши и Борисов. Затова да не ги съдим прекалено строго. Те са изпълнители и при обстоятелствата правят всичко възможно да се харесат на техните (нашите) началници.
24
Бяха задействани НЕМЕДЛЕНО!
25
Много е прав,ама Бойко козирува на Меркел и не мисли!
26
До 16 Извинявай, ти в стопанската камара ли работиш, че ги знаеш тия неща
27
.Ne davayte povece tribuna na donosnitzite.Otroviha jivota ne tzeli pokoleniya.
28
ЦЕЦКО ШТА ИБА ОСТАИ РАСИЯ....ГЛЕ НА БАЦО СУЖУКА ФГЗОТИ !....
30
600 хиляди имигранти на Витошка - срещу стотина футбулни запалянковци ?? просто запалянковците ще се стопят за секунда и никаква война няма да има
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 17770
архив

В живота трябва да се опита от всичко. "Всичко" обикновено означава наркотици, екстремни спортове и извратен секс. Интересно е че доста по-рядко "всичко" означава ядрена физика, фитнес и шахмат

няма нови новини
Днес: 247
hot
най-четени новини в момента
сега
3069
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ и Обединени патриоти издигат Цацаров за шеф на КПКОНПИ: Или той, или няма смисъл (ОБНОВЕНА)
x
Как да се справим с настинките и грипа за едно денонощие?
x