САМО В ПИК! Георги Марков НАСМЕТЕ анонимничката на ген. Атанасов - припомни 15 реплики на евролидери към Борисов, за които Кирчо и Химика не могат и да си мечтаят

Акценти

САМО В ПИК! Георги Марков НАСМЕТЕ анонимничката на ген. Атанасов - припомни 15 реплики на евролидери към Борисов, за които Кирчо и Химика не могат и да си мечтаят

160783
преди 5 часа
САМО В ПИК! Георги Марков НАСМЕТЕ анонимничката на ген. Атанасов - припомни 15 реплики на евролидери към Борисов, за които Кирчо и Химика не могат и да си мечтаят

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Уважаеми читатели на ПИК, потресен съм от държанието на една от кандидат-депутатките на ген. Атанасов от ДСБ в един от телевизионните дебати (става въпрос за Кристина Петкова - б.р). Ни в клин, ни в ръкав тя изтърси глупостта по Сорос ТВ - бТВ, че я било срам, когато Бойко Борисов обикалял по света да представлява България.

препоръчано

Тя със сигурност не знае, че основателят на ДСБ Иван Костов не знаеше езици. Но това не му попречи със своето правителство на СДС в първия му състав да вдигне България на крака, повалена от БСП по време не Виденовата зима.

Важното е обаче, че и без езици Борисов ни представляваше чудесно навън и получи адмирации от световни лидери, каквито Химика и Кирчо не биха си и мечтали.

Ето една порция от думите на 15 световни лидери за Бойко. Това е едно припомняне от 2021 г. на мой коментар, публикуван в Агенция ПИК на 10 май: 

1. СЕБАСТИАН КУРЦ, 31 март 2021 г.: "Ще се радвам, ако мнозинството българи подкрепят теб и партия ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори".

2. СИЛВИО БЕРЛУСКОНИ, 13 юни 2010 г. в София: "Искам да кажа, че съм тук при моя голям приятел, министър-председателят на България. Разбира се, първоначално не знаех, че това е съвпадение с неговия рожден ден и искам да му го честитя. Той е толкова висок, че понякога ме засенчва".

3. НИКОЛА САРКОЗИ, 14 април 2015 г. в Париж: "Ти си най-оцеляващият български политик! Поздравявам те, че успя да съставиш работещо правителство. Ти нямаш загуби, ти имаш само победи!".

4. АНГЕЛА МЕРКЕЛ, 7 юни 2017 г. в Берлин: "Сърдечно ти благодаря, скъпи Бойко, за посещението!".

5. ДЕЙВИД КАМЕРЪН, 4 декември 2015 г. в България: "Европейските държави трябва да се поучават от България как да подобрят опазването на границите си".

6. ЕМАНЮЕЛ МАКРОН, 26 август 2017 г. във Варна: "Скъпи Бойко, тук съм не само, защото ти бе първият европейски лидер, който посети Франция след избирането ми за президент, но защото и сме големи приятели!".

7. ЖАН-КЛОД ЮНКЕР, 18 август 2018 г.: "България е вдъхновение за страните от Западните Балкани!".

8. АНГЕЛА МЕРКЕЛ, 10 май 2018 г. в София: "Ти, Бойко, се справи прекрасно с темата за Западните Балкани и трябва да станеш неин модератор".

9. РЕДЖЕП ЕРДОГАН, 12 декември 2020 г. към Ахмед Доган: "С лидерството на скъпия ми приятел Бойко Борисов България с решимост се бори с коронавируса".

10. ДОНАЛД ТРЪМП, 25 ноември 2019 г. в Белия дом: "Борисов, пример сте за Германия! (по повод добрите разходи на България за отбрана)".

11. ВИКТОР ОРБАН, 30 ноември 2016 г.: "Работил съм с няколко български премиери - с кои по-добре, с кои по-зле, но най-добре съм работил с Борисов. За Унгария и Европа е важно той отново да е премиер".

12. АЛЕКСИС ЦИПРАС, юни 2018 г. в София: "Бойко, следващият път да направиш председателство на ООН!".

13. МАРИАНО РАХОЙ, 15 май 2018 г.: "Българското европредседателство бе от най-успешните досега!".

14. ЕДИ РАМА, 26 февруари 2018 г. в Тирана: "Борисов, ти си Меркел на Балканите!".

15. МАРК РЮТЕ, 6 февруари 2018 г. в София: "Аз харесвам този мъж!".

Ето така след три мандата и 3605 дни управление (най-дълго в цялата история на България!) Европа изчегърта Бойко Борисов.

Трябва да отбележа, че Бойко е добре с българския. Така го разбират, че все го избират! Тази неделя това ще се случи за пореден път.

Вчера в Будапеща се проведе възпоменателен митинг за Унгарското въстание срещу комунизма през 1956 г. В речта си пред многохилядното множество народ, Виктор Орбан каза: “Брюксел иска марионетно правителство в Унгария! Нашият отговор трябва да бъде ясен и недвусмислен, както през 1956 г. В Унгария няма да пробият!“.

Според Еманюел Тод в книгата му "Поражението на Запада" унгарците могат да си позволят днешната политика поради своето високо самочувствие след въстанието през 1956 г. и отварянето на границата с Австрия през септември 1989 г., когато събориха първата тухла от Берлинската стена.

Уважаеми читатели, остават само 12 дни до победата на Тръмп! Гледайте и се наслаждавайте на вълната, която предизвиква в своите ралита с море от млади хора. Пресни кадри от снощи:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК