Вход
София
Времето в София 9 o C

САМО В ПИК! Георги Марков разби Лозан Панов в шест точки: Няма да подаде оставка и ще продължи да пее неговите политически песни

САМО В ПИК! Георги Марков разби Лозан Панов в шест точки: Няма да подаде оставка и ще продължи да пее неговите политически песни

на 10.05.2019
72112
42
САМО В ПИК! Георги Марков разби Лозан Панов в шест точки: Няма да подаде оставка и ще продължи да пее неговите политически песни
Автор: ПИК
10.05.2019
42
72112

Разбиващ коментар за Лозан Панов и скандала, че той е водил целенасочена клеветническа кампания срещу българската държава в продължение на една година, направи пред ПИК депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков. Той формулира тезата си в шест точки пред медията ни:

СКАНДАЛ: Лозан Панов клевети България пред Еврокомисията - защитава само Иванчева

СКАНДАЛ: Лозан Панов клевети България пред Еврокомисията - защитава само Иванчева

Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан...

на 09.05.2019

1. Не съм предлагал г-н Лозан Панов за председател на ВКС. Тези, които са го предложили и назначили, са цяла сюрия висши магистрати и цял президент. Те да му берат гайлето и да отговарят публично с какви мотиви са му отредили този висок пост. 

2. В правовите държави съществува максимата, че съдиите говорят само чрез своите съдебни решения. Имам дом в Унгария от 1974 г. и не съм виждал - нито при комунизма, нито при демокрацията, председател на Върховен съд по телевизора, камо ли да прави политически изказвания. 

3. Великото Народно събрание допусна съществена грешка като не предвиди конституционен механизъм за предсрочно прекратяване на мандата на главния прокурор и председателите на двата върховни съда в случаите, когато те тежко нарушават закона и системно уронват престижа на съдебната власт. Такъв опит бе направен чрез промяна на Конституцията преди 12 - 13 г. Но той бе толкова нескопосан, че конституционният съд правилно го отмени. 

4. Чудя се защо се чудите на поведението на г-н Панов и неговото политическо битие. Та той е ярък представител на неолибералната политическа общност в България и Европа. У нас тя е под крилото на НПО-та на Сорос, пуснали пипалата си и в различни съдийски организации. Те му набутаха за лектор на българските върховни съдии печално известната румънка Лаура Кьовеши. 

5. Настоящият Европарламент с 226 евродепутати на Сорос толерира косвено съдии като г-н Панов. Този ЕП има нахалството и цинизма да гласува Кьовеши да стане прокурор на Европа. След като беше свалена от поста си в Румъния не от Аврам Бакалина, а от Конституционния съд на страната поради крайно тежки нарушения на закона и изпълнения на политически поръчки. След това бе уволнена от президента на Румъния. 

6. Г-н Панов няма да подаде оставка и ще си продължи да пее неговите политически песни, а ВСС и инспекторатът към него ще си участват във филма "Светът на мълчанието".  Предлагам да спрем да се занимаваме с г-н Панов, а да се върнем към асансьорите на депутатите. Долу асансьорите. Аз ще внеса закон за тяхното замразяване, белким се миряса. 

Сподели:
Напиши коментар »
(42)
1
Георги Марков с агентурен псевдоним Николай от зловещата Държавна Сигурност доносничел срещу стотици невинни граждани е "разбил" един доблестен и уважаван съдия???!?¿ Вие шегувате ли се?
2
Смее се шизофренично, от страх е надебеляла, Разбра, че Страхливеца Радев няма да я помилва, когато я осъдят, а и накраденото не може да и възстанови при конфискация! За това в момента подготвя коалиция с ДЕОС и Дай България, в замяна сделка с Лозан Панов за съдебна реабилитация! Въобще и изобщо не я интересува ни ПЕС, ни ЧЕЗ, ни Пекинез, на карта е собственото оцеляване на фамилия Корнела и Митко Адамс!
3
след като бъде изритан като фатмака с шутове от съдебната власт мръсната корумпирана агнешка кратуна!
4
Единственото разбито нещо е AHAЛA-ГЪ3Ъ на агент Николай....Нищо друго......А за Лозан Панов ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО.
5
Кьовеши, ЩЕ ВИ СКЪСА 3AДHИЦИTE, EБAHИ и КОРУМПИРАНИ ИЗРОДИ.
6
На тоя "независим" съдия,когато и да му теглят куршума ще е късно!
8
не агент на ДС като Георги Марков ? Това трябва да се провери !
9
ДОЛЕН МРЪСЕН ДОНОСНИК.
10
Браво на Марков. Попиля и разби Панов. А после да разбие и БСП-едерасите. Само с ГЕРБ напред
11
Лозане , ако зависи от тебе да пуснат всички престъпници по арестите , тъй като БСП нямат електоратен пролетарият от болшевишки вид ...точно така преди преврата на болшевиките в Царска България ,по затворите е имало крадци , убийци ,изнасилвачи и болшевиките са ги пуснали на свобода и са ги назначили за политическа полиция и надзиратели в Белене ...това иска Радев и в момента ..държавата да спре да работи , понеже на ширбетЮ му пари под лъжичката и става всеки ден от леглото с ....г.....а.....зъ СИ напреди..!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Интересно, как ли е пуснат Жорко Дантелата от Бащицата? Нали е един от главните крепители на провисналите му кайсии. Кой ли го е заместил? Най-вероятно другото острие и крепител, агента Рудолф. Двамата с Жорко са дежурни крепители а в свободното им време, пи желание, почистват с езиче Шоколадовият цех на Бащицата.
14
Браво Панов , няма само простолюдието да търпи тия перверзници, време да доде и техния ред. С Кьовеши напред.
15
Питам импексовата Курабия, паразита Везира Енчев има ли един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанела начело в БСПдирадската си партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допря до тоя Мерзавец, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тоя мерзавец, доносничел и за любовниците на жена си! ............................................................................................................................................................................................... Питам Импексовата курабия, Мая Констинбродска и Румен Пъпката? Как така, аз нямам нито една къща за гости построена с европари, а крадливата и лъжлива овшорна Импексова кучка Ел Йо има три! Само заради това, че не съм близала нечий сладолед ли, не можах да се вредя, или защото кучката Йо е близала сладоледа на правилните хора, като СС Момата, и на банкера беглец и затова е успяла, или пък защото е крадлива Цоцаалистка, а може би съвкупност от трите неща! Ако и аз стана Цоцоалистка, ще цокна ли поне една къща за гости като вашата кучка, или едно Импексче струващо милиони, като Импексовата Барсала!!
16
Браво на Николай (платеният агент на ДС)! От няколко дена заедно с Тома Биков замениха плюенето по Президента с храчене по Лозан Панов в типично пипонски стил.
17
Точно така - в началото на промените демократите заедно с другарите пуснаха пандизчиите , да гепундят в бъркотията всички заедно
18
Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !https://bit.ly/2vGdh7g
19
В тази страна , стана манджа с грозде ! Няма сила , която да ни отърве от комунистите. Бойко им наруши спокойствието , но много външни сили се намесват и пак ще спечелят . Бабите казват , като го видиш без уста /т.е. без устни / пази се !
20
Стартът бе даден от "великия" президент, селяка Желю, който амнистира орда от престъпници. "Социалистите", които в практиката си нямат нищо общо със социализма, но явно добре са изучавали трудовете на другаря Владимир Илич, свято спазват завета му "Колкото по-зле, толкова по-добре". С всички сили работят в България да е колкото може по-зле, да се рушат устоите на властта, в това число и с помощта на агенти на Сорос, като лицето Лозан Панов. Жалко, че те са специалистите по атентатите, а той е тяхно куче и докато лае правилно, няма да му се случи случка...
21
Лозан Зпанов не е депутат на криминалната мутренска партия ГРОБ.
22
Аг. Николай е единствения по-малко див, прозд изруд от всички гробаджий. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!!!
23
Точно ,сутринта в прокремълската бтв видяхме какви индивиди като потомствения ком.крадец ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ от евразийската шайка на БКП-БСП се готви за депутат в ЕП, такива мръсници,подлеци и наглеци ще доносничат в Брюксел за съсипването на БГ! Затова един гнил агнешки корумпиран кратуняк като мамин ЛОЗАНЧО е идеален стожер за престъпните комунисти!
24
Като гледам КОЙ плюе Панов-заставам зад неговата кауза.
25
Комунистически доносник в "дясната" ПП ГЕРБ.
26
ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ. ГЕРБ ПИК. ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ПИК.
27
агент на ДС ! Гадове, престанете най-после ! Повръща ми се от вас !
28
По голям мръсник за сътрудник от Николай - Стефан - Георги Марков не съм имал. Само за една година той успя да съсипе живота на 12 млади човека, предаде жена си, на път беше да предаде майка си и баща си. Преврата на 10 ноември 1989 година му попречи. Но той продължи и след това. Донасяше за Стефан Савов до края на 1991 година. От там нататък знаете, той смени 11 партии и накрая кацна в ГЕРБ. Иначе , той става за този сайт. За другаде - не !
29
А виждал ли е в Унгария агент на Държавна сигурност да стане член на Конституционния съд по предложение на измисления президент-марксист и като такъв да блокира отварянето на досиетата точно, когато имаше възможност и надежда.
30
Да попитаме Плевнелиев с какви мотиви го е предложил ? И все пак "Плевньо"е мъжкар и го "доказа" за разлика от настоящия "поплювко" !
31
То е видно ,че Панов е човек на грандажиите,които единствено целят дисбаланси ,деструктивност,анархия и подобни !Такива им са целите ,но срещу другите ,а техните олигарси да имат чадър.Не знам как са го вербували и вкарали в играта ,но са успели и сега си го менкат.Възможно е да имат и компромат срещу него с който го държат.. Самия Панов не е на себе си след като му извадиха кирливите ризи и имотните афери.Затова и ръси такива компромати.Трябва да се установят връзките с доказателства,то не е толкова трудно.Колкото до Плевналиев ,че е издал указ,е то се знае кои му бяха приятелите от Прокопиевата чета.
32
Дреме му на Панов от агент Николайчо, Ива Големите Уши и тем подобни кучки.
33
И как точно е съсипал 12 млади живота преди 1989г.?Поне обясни вместо да тиражираш али бали.Или си от групата на грандажиите в стил отбрана.
34
Дантелата и той избухна, експлодира и тн. Асансьора е тръгнал стремглаво надолу за Шайката затова са активирани всички боклуци да плюят по президента или Панов. Края е близо, лятото Бонев ще има много работа добре че според Травестита Цеци Софийския затвор е по европейски стандарт без асансьор разбира се.
35
Дантелата и той избухна, експлодира и тн. Асансьора е тръгнал стремглаво надолу за Шайката затова са активирани всички боклуци да плюят по президента или Панов. Края е близо, лятото Бонев ще има много работа добре че според Травестита Цеци Софийския затвор е по европейски стандарт без асансьор разбира се.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
ЧЕ ТОЗИ АКО ПОДАДЕ ОСТАВКА И ЛЕЛЯ СИЙКА НЯМА ДА МУ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ... Я ГО ВИЖ КАКЪВ "СЛАДУР" Е.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
За кой ли път Ви поправям , този не е агент , а ДОНОСНИК от политическата милиция на Митьо Гестапото, агентите са в чужбина и събират сведения и специфична информация , този е ПОМИЯР от най отвратитрлните, толкова доноси е писал че водещия му офицер го е помолил да намали темпото че не може да обрабботва доносите му, така че бъдете точни в изказа.
40
Браво НИКИ! Ти си достойно ченге, сред ченгетата!
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
отговор на коментар
Към номер 11 - считам брътвежа ти написан срещу заплащане.Ако не е - ти си за едно свещенно място,наречено лудница,където всички са щастливи.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 13523
архив

Момиче за първи път остава в дома на приятеля си. На сутринта излизайки от банята му казва:
- Много мило, че си помислил и за мен. Имаше две кърпи под буквата Л и Г, Л е Любо, а Г е Галя. Нали?
- Е, не си разбрала много правилно, но вече си я използвала.

няма нови новини
Днес: 312
hot
най-четени новини в момента
сега
2211
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: ГЕРБ контра на Корнелия Нинова за субсидията - няма шансове БСП да намаже повече пари (ОБНОВЕНА)
x
Ето до какво води липсата на достатъчно секс
x