САМО В ПИК! Георги Марков с ГОРЕЩИ НОВИНИ за срещата на Орбан с Доналд Тръмп и как Холивуд предаде Байдън

Акценти

САМО В ПИК! Георги Марков с ГОРЕЩИ НОВИНИ за срещата на Орбан с Доналд Тръмп и как Холивуд предаде Байдън

270735
на 12.07.2024
САМО В ПИК! Георги Марков с ГОРЕЩИ НОВИНИ за срещата на Орбан с Доналд Тръмп и как Холивуд предаде Байдън

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Уважаеми читатели на ПИК, снощи великият президент Доналд Тръмп прие в дома си във Флорида Виктор Орбан. За втори път в рамките на 5 месеца! Унгарският премиер летя за Мар-а-Лаго директно от Вашингтон след срещата на върха на НАТО.

препоръчано

Тръмп получи информация за срещите на Орбан със Зеленски, Путин, Си и Ердоган. Добре прозвучаха думите му: “Говорихме за мир! Тръмп ще го постигне“.

Няма съмнение, че Тръмп ще се бори за край на войната, довела до избиването на стотици хиляди украинци.

Очевидно той залага в Европа на Виктор Орбан и неговата нова формация "Патриоти за Европа" и не ще да чуе за Урсула, Шолц, Макрон и Туск.

Докато се провеждаше срещата Тръмп-Орбан, във вечерните си емисии унгарската телевизия показа ужасяващи кадри на насилствена мобилизация на млади мъже в Украйна с отвратително насилие.

Междувременно, Холивуд се отрече от Байдън, който снощи сбърка името на Харис с това на Тръмп, наричайки го вицепрезидент. Пръв се отметна Джордж Клуни в открито писмо в “Ню Йорк Таймс“ само три седмици, след като проведе дарителски купон за президента. Последваха го Майкъл Дъглас и Мия Фароу.

Смешен е този Клуни. Вика, че Джо спаси демокрацията през 2020 г. като победи Тръмп. Страшно я спаси... Заведе срещу Тръмп 100 дела през своите и на Сорос прокурори. Такава безсрамна политическа репресия Америка не познаваше. Вкара незаконно 7 милиона мигранти, за да гласуват за него, престъпността и инфлацията са до небесата. Направи две войни, а при позорното изтегляне от Афганистан загинаха елитни американски бойци.

Но Доналд Тръмп издържа. Днес е във Филаделфия. Вълната Тръмп продължава, свободата и мирът наближават.

А в България... в България, след 35 години демокрация и борба за многопартийност останахме пак само с една партия и един лидер - ГЕРБ и Бойко. Започнахме с три СДС-та с тирета и доживяхме две ДПС-та, БСП почина. Каква ще е тая парламентарна демокрация?

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК