Вход
София
Времето в София 2 o C

САМО В ПИК! Георги Марков с ексклузивен коментар за срещата на Борисов с Тръмп в Белия дом: Бойко стана най-успешният премиер 30 г. след падането на комунизма

САМО В ПИК! Георги Марков с ексклузивен коментар за срещата на Борисов с Тръмп в Белия дом: Бойко стана най-успешният премиер 30 г. след падането на комунизма

на 26.11.2019
86992
38
САМО В ПИК! Георги Марков с ексклузивен коментар за срещата на Борисов с Тръмп в Белия дом: Бойко стана най-успешният премиер 30 г. след падането на комунизма

Посещението на премиера Бойко Борисов във Вашингтон се превърна освен в знаково и в историческо. Борисов стана първият български министър-председател, който на два пъти беше приет в Белия дом от двама различни президенти на САЩ. 

Премиерът Борисов с послание: Ето какво написа в Книгата за гости на Белия дом (СНИМКИ)

Премиерът Борисов с послание: Ето какво написа в Книгата за гости на Белия дом (СНИМКИ)

„За мен е голямо удоволствие и чест да бъда ваш...

на 25.11.2019

Какви са резултатите от посещението на Бойко Борисов, както и превърна ли се България в доверен партньор на САЩ в Европа, след като страната ни вече има водеща роля на Балканите, агенция ПИК потърси за коментар бившия конституционен съдия Георги Марков, който върна лентата 30 години назад и припомни знаковата визита на първия демократично избран президент Жельо Желев отвъд океана. С него разговаря Ивайло Атанасов:

- Г-н Марков, 30 години след посещението в САЩ на първия демократично избран президент Жельо Желев, което извади страната ни от международната изолация и предначерта пътя към демокрацията, премиерът Бойко Борисов беше приет много топло и приятелски от Доналд Тръмп. Какви са вашите впечатления като страничен наблюдател от тази визита на Борисов във Вашингтон?

- Връщайки се назад във времето си спомням, че след като Петър Младенов изтърва репликата "Нека танковете да дойдат", докато изберем д-р Желев през август 1990 г., бяхме в абсолютна политическа изолация. Когато президентът Желев беше избран и България имаше своя президент, както в Чехословакия Вацлав Хавел, в Полша Лех Валенса, в Унгария - Арпад Гьонц, той беше първият, който отиде на официално посещение в Америка, както и в цяла Западна Европа и извади България от тази изолация.

Тогава си спомням, през 1990 г., на първите демократични избори за Велико Народно събрание, президентът Роналд Рейгън отправи телевизионно обръщение към българския народ, което беше в полза на СДС.

Републиканецът Рейгън ни поздравяваше с видео обръщение, а сега републиканецът Доналн Тръмп ни поздравява на живо в присъствието на нашия премиер.

Много е емблематично, че 30 г. по-късно, българският министър-председател Бойко Борисов, който се оказа човекът, управлявал България най-дълго в историята й, е приет не от кой да е, а от американския президент и не от кой да е американски президент, а от Доналд Тръмп, за който аз виках от радост, когато беше избран. Използвам случая да поздравя публично агенция ПИК, която застана на страната на това именно той да бъде избран за президент на Америка.

- Президентът Тръмп се изказа ласкаво, с много силни и хубави думи за България и българския народ.

- Беше много приятно да чуя думите, че ние сме страхотен народ, че е готов да дойде в нашата страна и, че харесва българския министър-председател. И всичко това беше казано от устана на човека, който в момента пази Европа, тъй като европейската армия я няма никаква и се наложи Турция да ни пази от мигрантите.

- Освен с Доналд Тръмп, Борисов проведе и други важни срещи с фактори в американския политически и икономически живот. Смятат ли ни за надежден партньор отвъд Океана?

- Считам, че беше много интересно изявлението на шефа на Международния републикански институт, че България е лидер на Балканите. Аз мисля, че затова толкова сериозно и церемониално беше посещението на българския министър-председател. Последните две години България показа не само, че е най-стабилна на Балканите, но със своето европредседателство и поставянето на присъединяването на Западните Балкани към Западна и Централна Европа и европейския свят, стана наистина лидер. 

Ако си спомним, миналата година у нас дойдоха 34 министър-председатели - нещо, което не се е случвало в цялата история на България! Вучич и Тачи си стиснаха ръцете, а испанския премиер Рахой седна за първи път на една маса с косовския премиер. Бойко Борисов създаде и Балканската четворка между България, Гърция, Румъния и Сърбия - тя е негова рожба - и да се опитваме да разширяваме инфраструктурата на Балканите. 

Всичко това и заедно с факта, че ние купихме американските самолети Ф-16, показа, че България се превърна в надежден партньор и това го каза самият Тръмп, че ние сме стратегически съюзници. 

Веднага искам да върна лентана назад и да припомня за посещението на президента Бил Клинтън, който беше преит от моя добър приятел - президентът Петър Стоянов, с когото се чуваме отвреме-навреме - спомням си думите на Клинтън: "Вие българите имате европейски сърца". 

- А можем ли да очакваме американският президент и то именно Доналд Тръмп, да посети България, каквато покана той получи от българския премиер?

- Силно се надявам Доналд Тръмп да спечели втори мандат и да има тази възможност да дойде в България. Това ще бъде фурор за нас. 

- Една от темите, по които говориха Тръмп и Борисов, беше сигурността. Няколко пъти преди това нашият премиер ясно и категорично заяви, че няма да позволи да има военноморска база на НАТО в Черно море и защити същата позиция в официалните си разговори. Подлагана ли е по някакъв начин на натиск това да се случи?

- Какво да кажа за Борисов? Хареса ми това, че той устоя на натиска да няма такива бази на Черно море. Той каза, че нашето крайбрежие на Черно море ще бъде само за туризъм, с лодки и платноходки, за развлечение и почивка и въпреки натиска, който очевидно има, той няма да допусне милитаризация на българското Черноморие. 

Борисов показа, че без крайно русофобско говорене, което е типично за някои други наши политици, може да си в добри отношения със Съединените щати. Това нещо показа и моят любимец Виктор Орбан. Искрено се смях, това е в кръга на шегата, че той каза, че еднакво обича и демократите, и републиканците. Сещам се, че навремето на въпроса "Вие коя политика харесвате - на Меркел или на Орбан?", той каза "И на двамата". Умението му да работи с всички, да се хареса на всички, за мен е уникално. Неслучайно преди време в едно предаване го нарекох Хитър Петър.

И се получи така, че ние през 2020 г., 30 години след началото на демократичните промени, на първите демократични избори, на 30-ата година от свалянето на член 1 и тръгването, началото на битката комунизъм или демокрация, България е една призната в западноевропейския елит и в Америка страна, благодарение на усилията на нашия премиер. Значи едни могат да го харесват, други не, но се оказа, че той на 100% е най-успешният премиер. 

- Не мога да пропусна и да не ви попитам за срещата на ЕНП в Загреб. Тя идва в потвърждение на думите ви, че премиерът Борисов е политик от европейска и световна величина. Превърна ли се той в доайен на ЕНП?

- Срещата и конгресът на ЕНП в Загреб дойдоха в навечерието на 30-ата годишнина от промята у нас, защото началото на промяната е 14 декември 1989 г.. Той наистина се оказа доайенът и неформален лидер на ЕНП. Министър-председателите на ЕНП се броят на пръстите на едната ръка. Само Ангела Меркел е управлявала по-дълго от него, но тя вече не е лидер на партията. Себастиан Курц още не е станал канцлер на Австрия и сега се гърчи с някакви зелени да прави правителство. Андрей Пленкович, който беше домакин на конгреса, съвсем отскоро е министър-председател, както и латвийският премиер Кришянис Каринш.

Оттам нататък и при положение, че Виктор Орбан очевидно си отива надясно и в други политически измерения, Бойко си остава човекът, който хем е лидер на партия, хем е и най-дълго управлявалият премиер в рамките на ЕНП. Неслучайно успя да извоюва и Мария Габриел да е първи заместник-председател на Доналд Туск. 

Външната политика, която Борисов води, е успешна. Отделянето на страната ни от Румъния също е негова заслуга. Неслучайно дойде и това посещение във Вашингтон, защото по Конституция, въшната ни политика, както и вътрешната, се осъществява от министерския съвет. 

- И да ви върна отново на срещата с Доналд Тръмп. Какви ще са плодовете от нея?

- Какви ще бъдат плодовете на тази среща времето ще покаже. Но думите прозвучаха много силно и отекнаха в цяла Европа. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(38)
1
не мога повече.
2
На Баце еднакво близки са му Путин и Тръмп, Меркел и Макрон, Ердо и Боркатата!!! Като не може да реши на кого да цуне по напред дупето, целува на всички. Буда е Гоуем !!!
3
То, и при Бай Тошо, нямаше такова Лизане
4
Внимателно четете. Само искания от страна на Сатанинските Античовешки Щати и удоволетворяване на техни желания !!! Нищо с което действено да подпомогнат най-бедната страна в ЕС !!! Това се нарича мародерство !!! Когато едно време са ни наричали "гяури", и тогава и сега сме си били със свалени гащи !!! Всичко, което са поискали американците, го има в документа !!! Нищо от това, което заявихме предварително, го няма в документа !!! За десет години съвременният Бай Ганьо и Сатанинските Античовешки Щати ни превърнаха в бананова държава от среден калибър !!! Слава Американу !!! Слава Булгаристану ! Героям слава !!!
5
Благодаря!И за другите новини от ресорните , но...Промотиращите по мегданите на музика за всички ,моля!
6
На агент Николай му се изтърка езикът.Може ли човек да се излага така на стари години?Дори и да комунистическа отрепка като този!
7
мноо убаво, не е на убаво.
8
отговор на коментар
Да.Предстоят празници.
9
Ама комунизмът паднал ли е? Аз все си мисля, че сме в посткомунизъм. То комунета навсякъде, а и страхът от лустрация да не им лъснат голите задници на прикрилите се и вкопани в разни уж демократични партии... Нямам думи! Такава лъжа! Жалко за хубаната страна!
10
НАЙ ВЛИЯТЕЛНИЯ ПОЛИТИК НА БАЛКАНИТЕ СЕ СРЕЩНА С НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯ ПОЛИТИК НА СВЕТА.
11
КУЧКИ, ПРИВАТИЗАТОРКИ, МАДУРОВЦИ, КОНТРАБАНДИСТИ, БАДЖАНАЦИ, ПЕЕРАСИ, ПИЯНДЕТА.....
12
АБСОЛЮТНО НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЧЕ БОРИСОВ СЕ Е СРЕЩТНАЛ С ТРЪМП. НЕЗНАМ ЗАЩО СИ ПРИДАВАМЕ ВАЖНОСТ. А БОРИСОВ Е УСПЯЛ ПОЛИТИК ЗАЩОТО ЦИГАНИТЕ И НЕГРАМОТНИТЕ СТАНАХА МНОГО В БЪЛГАРИЯ
13
След 11 години управление в ЕС ейдееее чиба скомунистическата ти пропаганда сатанински доноснико !
14
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ АКО ПРЕМИЕРА НА БУТАН /ТОВА Е ДЪРЖАВА В АЗИЯ / СЕ СРЕЩНЕ С БОРИСОВ ДА ЛИ НА НЯКОЙ ЩЕ МУ ПУКА. НА МЕН БОРИСОВ МИ ПРИЛИЧА НА БАЙ ТОШО СИГУРНО СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯ
15
Бог да пази България и Бойко Борисов!
16
Комунките кръв пикаят и от преде и от заде . Хем пърдят и хам кихат едновременно . При все това за тях само музей и мавзолеи отправят покани !
17
НЯКОЙ да каже на Тръмп, че в тази просперираща държава деца умират от лечими болести, а родителите им събират левчета с СМС-и. НЯКОЙ да каже на Тръмп, че в тази просперираща държава стари хора умират зимата от глад и студ, защото живият със сто евро пенсия. НЯКОЙ да каже на Тръмп, че в тази просперираща държава режат микрофоните на медиите, за да не питатПацо-терасата и за откраднатите милиарди от мафията. НЯКОЙ да каже на Тръмп, че в тази просперираща държава журналистите ги арестуват и репресират по фалшиви сигнали заради разкритията им за корупцията на управляващите. НЯКОЙ да каже на Тръмп, че в тази просперираща държава гражданите ги преследват заради убежденията им и битката им за свобода. НЯКОЙ да каже на Тръмп, че в тази просперираща държава няма работна ръка защото хората избягаха от мизерията и диктатурата на мафията. НЯКОЙ да каже на Тръмп, че тази просперираща държава е на първо място по корупция, на последно по доходи и на 111-то по свобода на словото. НЯКОЙ да каже на Тръмп, че в тази просперираща държава на всеки километър нова магистрала се пада по едно затворено училище, по една закрита болница и едно заличено село. НЯКОЙ да каже на Тръмп, че в тази просперираща държава възрастните хора нямат зъби, но имат таблети, за да си говорят с внучетата в чужбина. Някой старци умират с мъка без да са видели внуците си на живо. НЯКОЙ да каже на Тръмп, че в тази просперираща държава няма справедливост, а истината е мръсна и опасна дума, за нея убиват. НЯКОЙ да каже на Тръмп, че в тази просперираща държава този, с който се прегръща и нарича „Бойко“, е долен изрод и мутра прокудил над два милиона българи от родината им и отговорен за смъртта на стотици болни, невинни, или просто говорещи истината хора. НЯКОЙ да каже на Тръмп, че в тази просперираща държава милиардите, които Европа наля само направиха мафията ни още по могъща, а народа по-беден и обезверен. НЯКОЙ да каже на Тръмп да спре работата на американските ТЕЦ-марици, които ни убиват и изяждат. НЯКОЙ да каже на Тръмп, че американския втечнен газ е три пъти по-скъп от този, който може да внасяме, чрвз „Турски поток”. Някой да каже на Тръмп, че Боко-тиквата и бандата му подкупват продажния цигански вот и фалшифицират изборните резултати. Някой да каже на Тръмп, че ако не може да ни помогне, поне да не ни пречи. Само това.
18
От смучене и лизане на ароматният Му отвор, съвсем остана бе г///з. Ще трябва да такова през устата.
19
И аз тъй викам , затова никога не гласувам за комуниста от Банкя
20
Колко ще ти платят за тая повърня бре, 17 -ти мизернико?!Като си толкова нещастен в България, ходи се гръмни някъде!
21
Великият Тръмп се срещна с великия ББорисов.
22
Видяхме какво направи СДС заедно с Марков.
23
Видяхме какво направи СДС заедно с Марков.
24
отговор на коментар
Прав си .При бай ти Тошо за какво лизане може да става въпрос?! Правешкия цървул е пример за джендърска целувка с Брежнев -уста в уста !Отвратително ! Още повече ,че на Брежнев му течаха лигите и се напикаваше прав !
25
nedei 6te me razpla4e6 be Markov,agent na DS,Boiko e nai slabiq premier,sled negovoto upravlenie nqma da se opravim o6te 30godini,dori magistralite deto gi napravi sled 5godini nai mnogo 6te sa v okaqno sustoqnie i dori s tqh nqma da moze da se pohvali,Bsi4ki klasacii Bulgaria e na posledno mqsto,purvi sme samo po korupciq,izmami i tem podobni,Gerb nqmat plan za razvitieto na stranata te 4akat samo na evrofondovete za magistrali i subsidii v zemedelieto koito se davat samo na opredeleni hora i taka ve4e 10godini edno i su6to
26
И агент Буда и всички от мутро-ДС шайката с милиони в банките ви обрекоха да им работите без пари българи в следващите петесетина години . Честито !
27
Без-родниците в България вече ще ни докарат ракети, заради което ще ни уни-щожат от лицето на земята! На Тръмп не му пука, той и неговите амери-канци са на хиляди километри от първия яд-рен апо-калипсис! Пожартикарят Бо-ко, вместо да ни пази от пожари, ще запали държавата ни с американски огън и жупел! Радвайте му се на Бо-ко, той е жалу-стив и ще ви донесе бърза смърт, без да стра-дате в ужа-сни мъки от радиа-ционното зара-зяване!
28
Чета тези възторжени и напудрени слова които не връщат в онова минало, което някои наричат комунистическо. Тук чета само обидни фрази, червени, комуняги, каскети и т.н. Добре де, нали от сайта сте борци против комунистическите неща, защо на този агент на ДС взимате интервю? Кога е бил искрен, когато е работил за ДС или сега, когато смучка макарона на двоен агент на ДС Буда и Мазния, като преди това на 18 години бил готов да даде сърцето си за БКП и го приели млад но много верен на Комунистическия идеал??? Огромна част от партията му пълна с бекапейци, агенти и кво ли не. Как така, вярвали в идеала и изведнъж, срещу него????? Кога са били искрени, тогава или сега? Ще кажа едно, никога!!!! Търсели са келепиреца като са предавали и придавали и продавали Българския народ!!!
29
Някой да каже че всичко написано от 17 се отнася за БКП сега БСП че всичкия срив на икономиката ни бе от диктаторския комунистически режим и че въпреки този режим народът ни го преживя и днес води непримирима борба с тези които искат да го извадят от НАТО и ЕС Мисля че президентът Тръмп го е разбрал от посещението на българския премиер г-н Борисов
30
Не знам защо, ама от този такава погнуса изпитвам, че си мисля че е по-добре да ме хейти, отколкото да ме хвали.
31
Абсолютен мръсник, стигна до там, че предаде и жена си. Писа , че тя искала унгарските събития от 1956 г. да се случат и в България. Беше готов да предаде майка си и баща си, преврата на 10 ноември му попречи в някаква степен. Държахме го на каишка по негово желание до края на 1992 г. През това време всеки ден донасяше за Стефан Савов, шматката Желев и за всички които бяхме назначили за водачи в СДС. Съсипа живота на десетки млади хора, в това число и на чуждестранни студенти. И всичко това срещу 20 лева месечно.
32
С неуморната си работа само на ползу Роду ,пословична скромност и благопристойност към Светата Църква Бойко Велики се доказа като могъщ властелин на българският народ,добър и прилежен стопанин,неуморим градител и първосъзидател,виртуозен политик и брилянтен дипломат, стоманен страж и народен закрилник,безмилостен джендъроубиец ,строг господар и дресьор на разгонените червени кучки и тролове помияри!
33
Ехеее Марков, ще му го нaлaпап целия и ще го изядeш чак с мъдитe бре човек. Де по нежно го карай
34
Какъв комунизъм , бе другарьо доносник , вечно мазен интересчия със силните на деня ?
35
от два дни газ/руски/ пикаят..
36
Poдeн е в с. Xepaково, oбщ. Бoжypищe. Tpeто кoляно кoмyниcт преди него са двамата му дядoвци и бaщa мy. Действителeн члeн на БKП/БCП до м. юни 2001 г. Единият мy дядo е yбит на мeгдaнa в с. Xepaкoво от фpoнтoвaк, който е узнал, че е зaдявал съпpyгатa мy. Същият този дядo е откраднал кoн. Но внyкът твърди, че дядo му е yбит от кoмyниститe и за това е служил в HШЗO, това му е помогнало да стане члeн на БKП още на 18 години, да бъде приет в милиционерската шкoлa, да стане кандидат на науките свързани с мapкyчитe и кoфпoмпитe. Yбитият от комyниститe е помогнал на внyкa си да стане и дoцент в същото училище. Но преди това дядoтo е помогнал първо на синa си ( бaщaтa на внyкa), който от обикновен милициднep в с. Xepaково става oфицер в с. Бaнкя, члeн на БKП и ceкретap на ППO в същото управление на MBP. През 1990 г. внyкът напуска пoжapнaтa за да остане члeн на БKП. От 1990 до 2001 година внyкът на yбития от комунистите е бил член на СИК, на най ниско ниво поради това , че страда от липса на мисловна дейност по рождение. Той е бил ползван за обща работа, да тараши пазарджиите по "Илиенци", да пренася" бело", да краде коли, да пази паркинга пред хотел "Славия" и др. Поръчани са му няколко убийства, но той е извършил само едно - застрелял е Стефан Дecпотoв през 1994 година. Заплашил е с убийство брата на собственика на този сайт, но не го е застрелял. Усилено се е занимавал с контрабанда на цигари и горива. Бил е добър в наркотрафика. В центъра на София е взривeна приятелката му Цветелина вместо него. В периода 2001 - 2005 г. е бил гл. секретар на МВР. В този период са избити 193 знакови негови съратници от подземния свят. И нито едно от тези убийства не е разкрито. Вие знаете биографията му след 2006 г. - кражби, насилвания на бизнесмени, съсипване на КТБ и ограбване на активите на банката заедно с един който познавате като Втората свиня. Той владее само неправилен български език на хераковски диалект и една дума на английски – „hi” (съкратената форма на „здравей”). В речниковият му запас има не повече от 10-15 думи с които той успява да съставя прости изречения, като: „ А ве що не отиде да обедвате” или „ Кът съм казъл , че няа ви барам, начи няа ви барам”. Иначе признава, че е пpocтак. Прочел е само една книга в живота си. Може да изпее един куплет от песента „Tpимата тaнкисти” по едноименния руски филм. Гледал е и полският „Четиримата танкисти”. Мутропитека е станал гл. секретар на МВР срещу 400 х. евра. Тези пари са осигурени от сръбския гражданин Сретен Йосич срещу спокойствие. Суджукпитека обаче го предава, Йосич е арестуван и екстрадиран в Холандия. От септември м.г. Сретен е на свобода.. Херакопитека не спи спокойно. Всеки момент Йосич може да го награди с оловни ордени и медали и да стане „Герой на Р. България”. Знаем слабостта на Тиквата към тези отличия. Той много иска да се кичи освен с тях и с лампази, еполети и пагони. По предложение на Ахмед Доганоглу на Фукарапитека е присъдено звание "Генерал" от пожарникарските войски, макар такива войска в България да няма. Той вече не е еднокнижник. Преди два месеца си е открил картон в библиотеката на с. Банкя, това е потвърдено от Севдалина Арнаудова. От там срещу подпис е взел две книги, "Синовете на Великата мечка" и " Сандокан-Малайския тигър". В първата книга е стигнал до стр. 256, което означава , че е приключил с мечката, остават синовете. Първата свиня е споделил с Втората и Третата свине, че имал намерение да прочете и "Оцеола", но това след изборите. Въпреки всичко в този сайт правят премиера за смях, гаврят се с него. Наричат го Световен лидер, дипломат № 1 в света, Обединител на Балканите, визионер и твърдят, че всички държани ръководители се допитвали до него преди да вземат решения. Той им повярва и внесе корекции в походката си, макар да е дюстабан. На път е да извади и ръцете от джобовете, започна да свиква с вратовръзката, ципът му е вдигнат. След като си повярва се юрна на разходки по света. Спомняте си , какъв срам брахме при посещението му в Суади Араби, какви къчове хвърляше с картонената сабя в ръка, преплясквайки с кълки и как шейховете които го гледаха падаха един по един от смях. От там му обещаха да направят няколко хотели – небостъргачи в София. Не търсете хотелите по София, няма да ги намерите. Като първия дипломат в света се опита да прикотка „Фолксваген”, а те отидоха в Измир. Наскоро изхарчи пари и стигна до Корея, където му дадоха 9-ти дан за боен спорт, който той изобщо не познава. Корейците са учтиви хора. Другото което му обещаха ще дойде в България, когато видите арабските хотели в София. Върнете спомените си в 2015 г. Тогава по средата на април този питекантроп ( питек ) в Бургас, вторачил се в морето, в компанията на Митьо – Сухото мляко каза: „ Газ в морето има, до няколко месеца очаквам първия гъзоносец”. Има още много примери, но да спра до тук. Нека да не бъдем черногледи. На този подчовек трябва да му се признае, че за 10 години успя да опростачи около 1 млн. глави, направи ги питеци, макар някои от тях да ползват палците си в т.ч. и той за по добър захват. Че за това време натресе 34 млрд. евра външни дългове, че докато управлява 987 000 българи напуснаха страната, че закотви България на последно място не само в Европа. Главанак.
37
Един комунисти и агент на ДС на БКП да ми говори за друг, управляващ потомствен комунист, че е най-успелият политик след комунизма, е гавра и подигравка с кроткото племе!!! Заглавието трябваше да е: "БОЙКО СТАНА НАЙ-УСПЕШНИЯТ КОМУНИСТ, 30 ГОДИНИ СЛЕД ИМИТАЦИЯТА НА ДЕМОКРАЦИЯ"!!!
38
Ама едно време купувахте къщи, строяхте с безлихвен кредит и го връщахте 15 години. Сега сте мизерници и зъби нямате пари да си турите това е демокрацията. Идете в Америка да видите. Стаичета по 10 квадрата под наем така живеят.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 4201
архив

Ало, затвора ли е? 
- Да! 
- За много години!

няма нови новини
Днес: 248
hot
най-четени новини в момента
сега
3020
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ шамароса БСП за вота на недоверие - хванаха Корнелия Нинова в нови лъжи (ОБНОВЕНА)
x
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ: С тези упражнения ще стопите излишните мазнини
x