Вход
София
Времето в София 6 o C

САМО В ПИК! Георги Марков с ексклузивно разкритие: Меркел може да оглави Европейската комисия! Победата на ГЕРБ е обща заслуга на Цветанов и Борисов

САМО В ПИК! Георги Марков с ексклузивно разкритие: Меркел може да оглави Европейската комисия! Победата на ГЕРБ е обща заслуга на Цветанов и Борисов

Макрон обядва с Вишеградската четворка
на 28.05.2019
99340
28
САМО В ПИК! Георги Марков с ексклузивно разкритие: Меркел може да оглави Европейската комисия! Победата на ГЕРБ е обща заслуга на Цветанов и Борисов
28.05.2019
28
99340

Европейските избори донесоха промяна в разпределението на силите в европарламента. Традиционните ЕНП и ПЕС няма да могат да управляват ЕС така, както досега и ще трябва да водят тежки преговори за включването на трети коалиционен партньор.

Кой спечели и кой загуби от тези избори, какво е бъдещето на Европа и ЕС, грандиозен ли е успехът на нациналистическите и популистки партии и движения, дойде ли краят на Емануел Макрон преди още приказката му да е започнала и кой ще наследи Жан-Клод Юнкер начело на комисията, агенция ПИК потърси за коментар бившия конституционен съдия Георги Марков. С него разговаря Ивайло Атанасов:

- Г-н Марков, въпреки големия скандал „Апартаментгейт”, ГЕРБ постигна съкрушителна победа на изборите. Това лична победа на Борисов ли е?

- Разбира се, че е голяма победа за Борисов. За мен това е нашият подарък, на нас, гербаджиите, които гласувахме за него, за 60-годишния му юбилей, който е буквално след дни.

Разбира се обаче трябва да добавя и ролята на Цветанов – през всичките тези години той изгради безупречни структури на ГЕРБ, което е много трудоемка и нелесна работа. Аз съм от тези хора - и да падне някой, продължавам да го уважавам и да ценя качествата му.

Считам, че БСП направи комедия от грешки, които може да влязат във всеки учебник по политология. Да напуснеш парламента и да се лишиш от парламентарен микрофон, без кауза, защото машинното гласуване не е кауза, е голяма глупост. Да си самовнушиш, че Йончева има харизма и може да доведе след себе си вълна анти ГЕРБ, си е направо глупост.

- Какви са другите причини Нинова да се провали така тежко?

- В БСП има големи различия между шефа на ПЕС Сергей Станишев и Нинова. Нинова реши да следва политиката на Вишеградската четворка и не случайно се срещаше с вишеградските социалисти. Това е политика на национална идентичност, антимигрантска, антигейбраковете и т. н .И затова тя се обяви, според мен правилно, срещу Истанбулската конвенция, пакта за миграция... Г-н Станишев, няма как, като шеф на ПЕС публично каза: Ние, социалистите, не можем да сме срещу гей браковете, не може да сме срещу миграцията, и не може да защитаваме Орбан.

Моят съвет към БСП като доайен в това Народно събрание, е да не влизат в парламента. Защото се видя, че парламенатът и без тях може. Да се качат на Бузлуджа и да направят дълъг и многомесечен анализ. Защото имат склонност непрекъснато да търсят вината за загубите не в себе си, а в машинното гласуване, в секицонните комисии, в социологическите агенции и т. н. Те трябва да си зададат простия въпрос: Как стогодишна партия беше бита на кметски избори от Бойко Борисов със 70 на 30, без да има партия, само с един Цветанов. Тогава нямаше машинно гласуване, и да имаше – беше все тая, в секциите Бойко нямаше ни застъпници, ни нищо. Тоест БСП е склонна да търси винаги грешките в друг, а не в себе си. Сега получиха урок, който трябва дълго време да анализират. Бойко обиколи страната и показа какво е направил. А всичкото, което той е направил, те не направиха. Това им е големият проблем.

- А как ще коментирате ожесточената, истерична предизборна кампания, която водиха БСП?

- По-просташка кампания от тази на БСП през тия 30 години демокрация не съм виждал. През цялото време Йончева наричаше ГЕРБ банда. И толкова е заслепена от омраза, че не вижда че шефът на „бандата” само преди една година прие 34 премиери и направи безпрецедентнтата среща ЕС и Западните балкани. Понеже винаги ми казват, че много хваля Бойко, сега ще кажа как го хвалят западните и балканските лидери: Заев, премиерът на Македония казва: Без Бойко договорът ни с Гърция нямаше да е факт. Давам му моя медал; Ципрас: Бойко, ти можеш да председателстваш ООН; Орбан: Бойко, ти заби брадва в дебело дърво. Желая ти успех; Албанският премиер Еди Рама: Бойко, ти си Меркел на Балканите. А само преди две седмици на срещата на Меркел със страните от бивша Югославия по повод конфликта Сърбия – Косово тя изрично посочи заслугите на Борисов и ролята му за интеграция на Балканите към Европа. А френският президент Саркози му каза: Ти си роден победител, искам да съм като теб.

- Преди изборите вие многократно предрекохте пред нас, че ще има криза на традиционните системни десни и леви партии от ЕНП и ПЕС, както и възход на т.нар. популисти и зелени. Какъв е коментарът ви след ясните вече резултати? Според лидера на ПЕС няма националистическо цунами въпреки, че националистите подобряват резултата си.

- Политическо дясно цунами няма в Малта и в някои други страни. В други обаче има и то какво: в 55-милионна Великобритания партията на Найджал Фараж буквално размаза традиционните лейбъристи и консерватори, взимайки 34%. Лейбъристите го докараха до комичните 16%, а консерваторите паднаха под 10%. Маргарет Тачър сигурно ще се обърне в гроба!

В 66-милионна Франция Марин Льо Пен победи Макрон. Дясната партия от ЕНП „Републиканци” на бившите президенти Жак Ширак и Никола Саркози, го докара до жалките 8%, а социалистите на великия Франсоа Митеран се сгромолясаха на 6% - можем да кажем, че почти починаха.

САМО В ПИК TV: Депутатът Георги Марков с разбиващ коментар за евролидерството на ГЕРБ (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV: Депутатът Георги Марков с разбиващ коментар за евролидерството на ГЕРБ (ОБНОВЕНА)

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков гостува в студиото на ПИК...

на 26.05.2019

В 60-милионна Италия „Лигата” на Салвини ги разби с 34%. Радвам се, че Берлускони влезе като представител на ЕНП, но той има едва 8%. Зле са и социалистите – те са на близо 15% след „Лигата”. Ще отбележа, че сестринската партия на Салвини „Италианско братство” на Джорджия Мелони, също влиза в европарламента. Ще завърша с още една от големите страни – Полша, с близо 40 милиона души население, където Качински ги разби с над 40%, а социалистите са гроги.

Говорим за страни с общо население 220-230 милиона. Очевидно се задава нов християнски десен алианс. Това не са националисти и популисти, а християнски политици, искайки да защитят християнския облик на Европа. Ако те са популисти и националисти, то тогава ме пишете и мен към тях!

- А какво ще кажете за Германия? Меркел спечели, но с под 30%?

- Да, партията ХДС и нейните партньори от Бавария ХСС спечелиха, но само с 28% - най-ниският им резултат от Втората Световна война – с близо 10 пункта по-слабо от предишния евровот. Социалистическата партията буквално се сгромоляса на трагичните за Германия 15%. В Германия „зелените” изсмукаха социал-демократите като прахосмукачка. В Западна Европа има зелена вълна! Горката Европа, ако ще я управляват зелени... Аз съм доволен, че „Алтернатива за Германия”, след като в Бундестага има 100 депутата, има депутати и във всички провинции на Германия, направи двуцифрен резултат и влезе в европарламента.

- За първи път ЕНП и ПЕС няма да имат общо мнозинство в европарламента – дават им 180, респективно 150 депутата. Националистическите партии ще имат ли обща парламентарна група?

- Резултатите, дадени засега от Брюксел за ЕНП и ПЕС, са преувеличени. Извадете от 180-те депутата на ЕНП 13, които има Орбан, и само това е достатъчно да разберете, че ЕНП ще има под 170 депутата. Тези 13 депутата, които Орбан извоюва като най-добър резултат в Европа от 52,3%, няма как да се броят – той  е замразен и е във фризера на ЕНП. Радикалната десница, за която говорите – „Националният сбор” на Льо Пен, „Лигата” на Салвини в Италия, „Алтернатива за Германия”, партията на Фараж в Англия, на Качински в Полша, „Форумът за демокрация” и Партията на свободата в Холандия, Партията на свободата в Австрия, датската народна партия и белгийската десница, със сигурност ще си сътрудничат. Аз не считам, че те обезателно ще правят интернационал, но ще са единни по общите теми, които ще се поставят в европарламента – бъдещето на Европа, християнска или християнско-мюсюлманска Европа, „Не” на мигрантите, „Да” на традиционния брак и силен ЕС, но от национални държави, защото очевидно проектът „Съединени европейски щати” няма да се състои. Вижте вишеградците – нямат председател, нямат секретарки, нямат офис, но се движат много добре – и в икономиката, и най-вече в запазване на етнически хомогенния характер и християнски характер на своите страни.

- Казвате, че най-големият победител, е Виктор Орбан с 52,3%. А кой е големият губещ?

- Френският президент Емануел Макрон, който загуби знаково от Льо Пен. Макрон имаше амбиции да бъде водач на Европа, да направи европейско движение „Прогресистите”, които ще победи Качински, Орбан и Салвини. Както обаче се вижда, последните спечелиха много мощно в своите страни, а той загуби. Движението „Прогресисти” не се състоя. „Жълтите жилетки” му взеха акъла. Но за мен по-страшни са „Черните жилетки”.

Моля ви ПИК, напишете с големи букви – НА ЛЕТИЩЕТО В ПАРИЖ ХИЛЯДНА ТЪЛПА ОТ „ЧЕРНИ ЖИЛЕТКИ” СКАНДИРАШЕ „ФРАНЦИЯ НЕ Е НА ФРАНЦУЗИТЕ! Е, хайде – честито! Неслучайно за една година във Франция има над 1000 посегателства над християнски символи. За мен, без съмнение, „Нотр Дам” беше умишлено запалена. Бившият вътрешен министър Жерар Колон каза, че Франция не е на девет планини от гражданска война, тъй като християни и мюсюлмани засега вървят заедно, но не е сигурно, че това ще продължи.

Макрон е прав в едно. Трябва да има широк дебат в ЕС. ЕС няма алтернатива, но не в този вид. Той днес дори обядва с Вишеградската четворка.

- Кой според вас ще оглави Европейската комисия – Тимерманс или Вебер?

- Нито един от двамата няма шанс да спечели. Тимерманс е политик, който ненавиждам, защото е изключително близък на Сорос и повтаря неговите безумия да свикнем с многообразието. Той натискаше и БСП, и българското правителство, да приемат Истанбулската конвенция и джендър-идеологията. Днес в България каки от комитета „Гревио” щяха да тичат с пълен имунитет из нашите училища и да облъчват нашите деца в джендър-идеологията. Родителите щяха да ги погнат, както и футболните фенове, да ги бият с тояги. Гордея се, че гласувах против Истанбулската конвенция! Това гласуване ми стига за цял живот! Това стресна Бойко и той я спря, а след това Конституционният съд я кремира.

Либерални западни медии крайно непочтено дадоха данни от екзитпола само от Холандия, че „Партията на труда” на Тимерманс печели, а не дадоха, че партията „Брекзит” печели в Лондон. Но вижте – партията на Тимерманс е със скромните 18% в Холандия и от близо от 30 евродепутата вкара едва 5 – по-малко от тези на нашия Бойко.

Що се касае до Вебер, както Орбан каза, разликата му с Тимербанс е само физическа. Орбан няма да го подкрепи, нарече го брюкселски баварец, защото баварски баварец никога няма да гласува срещу Унгария – страната, съборила първата тухла от Берлинската стена. Полша също няма да го подкрепи, както Италия и Англия. Макрон също е против. Ще се търси друг кандидат извън тези двама.

- А кой ще е този кандидат?

- Според мен ще се търси компромис и в сложната патова ситуация с най-голям шанс може да се окаже Ангела Меркел. В петък Орбан даде, според мен неслучайно, интервю в известния германски вестник „Билд”, където той каза, че в момента, в който Меркел е казала, че се оттегля, Европа е станала на автопилот, няма лидер и добави: „Харесва ли ни или не, без силен лидер от Германия, Европа няма да може да върви напред”. Той каза, че тя е боец, прескочил много препятствия и не вярва да се оттегли, докато не го види с очите си. Разбира се всичко това е моя интерпретация.

- Какво ще стане с ЕНП? Ще остане ли Орбан в партията?

- В известния унгарски вестник „Магияр немзет” на 6 май, Гергьовден, дадох интервю, което за моя гордост беше най-четено 4 дни. В него аз препоръчах на Виктор Орбан да напусне ЕНП, защото ЕНП се е социал-демократизирало.

Не е ли смешно, приятели от ПИК, че Радан Кънев гони героя, изгонил съветските танкове и спрял ислямските нашественици Виктор Орбан? Горкото ЕНП! Та то е с Кънев, а не с Орбан.

Прочее, на срещата в Мюнхен на ЕНП точно преди изборите, на която беше и нашият премиер, се видя нещо много жалко. Към неделя ЕНП имаше само четири премиера – Меркел, Борисов, Курц и Пленкович в Хърватия. Забележете – и четиримата управляват в коалиция, а не самостоятелно. След евроизборите те останаха трима, тъй като в понеделник Курц беше свален – нещо, което не се е случвало с вот на недоверие в страната от Втората Световна война.

Скандалът и постановката със Щрахе не дадоха очаквания резултат. Партията на свободата в Австрия, както се и видя от изборите, загуби само 2%, а за бъдеще ще стане по-силна, защото на мястото на Щрахе застана един изключително харизматичен лидер – Хофер, който беше кандидат за президент и получи изумителните 49,9%.

ЕНП трябва сериозно да се замисли каква е разликата между християндемократите и социалдемократите в Германия. Който намери такава разлика, трябва да вземе Нобелова награда.

Сподели:
Напиши коментар »
(28)
1
още един доносник и нагаждач извиси глас !
2
Къде ще се позиционира подследствената Йончева?Не съм чувал в Европа да има партия на затворниците,която е мечта на Цв.В. Иво Прок и Кор.Нинова!Коалицията БСП+Радев пак загубиха!Трудно мобилизираха 400х. а след 2 години ще се спихнат на 200х. БСП има 2 евродепутата, Радев също 2 евродепутата,Кире Контрабандата е продал за 100х.лв. 1 депутат! Това е равносметката на БСП-ОПГ. Чудесно е че Радев падна под 26% ,за това толкова писука и каканиже! На печелившите честито,на лузерите съболезнования !
3
Алоооо, Марков, за каква победа говориш бе лаладжия. Отивате с толкова депутати, с колкото си бяхте, макар, че единият от тях не е и ваш, но по манталитет сте еднакви. А твоят Цветанов ще има възможност да се разхожда по цял ден нагоре-надолу с асансьора си. Това му беше мерака и Бойко, като добър партньор ще му го осигури. По-добър от Бойко няма. Душа човек.
4
Гошо,Меркел може,стига това да не притеснява СЕВЕРЕН ПОТОК-2!На нея друга задача не и е поствял ШРЬОДЕР,Гошо!!!...
5
Този идиот нямал никакво чуство за хумор. Цитира как си правят ташак с нашия премиер, а той го взима kd сериозно. Народът казва при такива поводи "те го плюят, той си мисли, че вали дъждец"
6
70 % oт булгаристанци ПАСУВАХА на вота за евродепутати, както И ТЕ ЗА НАС във всички случаи !!! Защото нямам дори ЕДИН процент вяра, че "новите" ще направят нещо ново, освен за себе си !!! Всъщност, къде виждате "нови" ?!!!! Защото на мат‘ряла, от месно туземно население във вече кочината Булгаристан, пред избора, между ЧУМАТА (ОПГ„ГЕПИ –Хайдук-Груп“) И ХОЛЕРАТА (БСП), избра това което най-много обича – РОБСТВОТО, като Бананова република на ЕС, Сатанинските Античовешки Щати и НАТО!!!!!!
7
Ха ха ха, гнусния баджанак на Клепоухия каза, че са излезли от парламента като АСЛАНИ, но сега като ядоха пореден бой от Бойко и им изтъняха джобовете, ще се върнат като НАСРАНИ. Какво стана сега, СС Момата, и бившата му крадлива кучка Йо, както и най гнусния ДС доносник Везира Енчев, доносничел на кого е близала сладоледа жена му, са най префиренциално харесваните в Импексовата дебилска БСПдирастия, както Рада Дълбоката е най харесвана курабия, от ДСБрастите на Мавъра. Гей парада ще е пълен, и ще блести във цялото си ослепително великолепие, със четирите червено-кафяви болшевишки курабии, които дебилният им електорат изпрати, да ни излагат в Европа. ...................................................................................................................................... Но ще продължавам да питам Импексовата Курабия, Румен Пъпката, Омбоцмана Мая Латерната и СС Момата, “ЗАЩОТО са ЦОЦААГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една!! .......................................................................................................................................... На червените миризливи Импексови тролове, водени от спинозния Антон Путефф им казвам - да го лапат на лъжливите червени говеда, Райчевци, Кънчовци, Аслановци, Насрановци, и непознал Червен Колювци, и нека още да вярват на тия платени БСПдирунгели, до пълният им разгром!!
8
Даносника си остава доносник и подла и невзсрача душица а тая подлога е такъв и подлога ше си остане
9
Помията все още си намира спонсор! Със тази гнусна селско-махленско кампания "Кучката" и Пачата отвратиха половин България, а после, защо не ходели да гласуват! Ами при такава селяния , кой ще ходи да гласува за тях! С един асансьор и с една тераса , и милионерите от Позитано тръгнаха преврат да правят! Хайде понапънете се малко повече!
10
Всичко казано е добро...НО!!!! НЕ ВИ ПРИЛИЧА, ГОСПОДИН МАРКОВ, ДА РЕАБИЛИТИРАТЕ ЦВЕТАНОВ, НАВИРАЙКИ В ОЧИТЕ НИ НЯКАКВИ НЕГОВИ ЗАСЛУГИ ЗА ПОБЕДАТА НА ГЕРБ! МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ЦВЕТАНОВ Е ГРОБОКОПАЧА НА БОЙКО И ГЕРБ! ХОРАТА ГЛАСУВАХА ЗА БОРИСОВ, БОРИСОВ САМ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В 99-ТАТА МИНУТА! ГЛАСУВАХА НЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА, А ВЪПРЕКИ ЦВЕТАНОВ! НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА БОРИСОВ ЩЕ БЪДЕ, ДА РЕАБИЛИТИРА ТОЗИ НЕЩАСТНИК И ДА ГО ИЗПРАТИ ПАК ДА ВИЛНЕЕ ИЗ СТРАНАТА! ПРИСЪСТВИЕТО НА ЦЕЦО В ПОЛИТИКАТА Е ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ГЕРБ ЩЕ ЗАГУБЯТ МЕСТНИТЕ И ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!
11
Каква голяма победа бе ,доносниче от ДС ? Ти виждаш ли колко са гласували и колко не !
12
Жоркоооо, Жорко, извести си езика от смърдливата маст на дебелия и вече тотално изперкал чичка! Каква победа, не мишки? Губите 130 000 гласа, не вкарвате повече хора, с БСП вкарва един повече и печели около 30 000 гласа. Къде виждаш ролите на дебелия чичка и онзи от малоумното училище? Страхът и принудата от загубена работа в двигател на "победата". И независимо от това една огромна част са избрали да не гласуват, отвратени точно от чичката и слугата му! Цирка, гледай си агентурното минало, бъдеще нямаш!!
13
Нецензурно съдържание!
14
Това ще е следваща ,, Корнелия Нинова,, в германски вариант
15
Ей, победители, ще се вдига тока отново и парното, защо мълчите? Минаха изборите и веднага ножа на народа! Народе, докато търпиш и не излезеш на улицата, тези нагли и лакоми примитиви ще те дерат до последно. Честно, отврътен съм от овчедушието и покорността, пред един болен психически полиидеот!!
16
Кораба бавно потъва! Над 70% от българския народ не вярва на ПОЛИТИЦИТЕ! За хората те са доказали се организатори на кражби, измами, перманентни лъжци и т.н. Само Курнела се оказа достойна и си даде оставката!
17
1.Кой има полза от ниска избирателна активност? =БСП. Гласуват всички, но колкото е по малка активността, печели БСП. 2.Кой определя датата на изборите?=Румен Радев .Защо избра дата за изборите в поредица от празнични дни, когато активните избиратели са във ваканиция и извън България?=Защото сигурните,възрастни поддръжници на БСП не ходят в Гърция, а гласуват. 3.Каква щеше да е избирателната активност, ако избора беше направен в не работен делничен ден?=60%активност, като 70%ГЕРБ и 5% БСП
18
Коя точно победа, господине? Тази на гласувалите едва 9% от имащите право на глас? За каква точно победа говорите, след като 2 милиона българи са извън страната и нямат възможност да гласуват и едвали щяха да изберат тези прости хора? Малко по-скромно, защото сте се ус...ли до шията и не е необходимо да ни се натрапвате с простотиите си непрекъснато!
19
Избирателна активност, според ЦИК на сегашните избори - 33,54% Избирателна активност на евроизбори през 2014 г. - 34,10% За всичко се лъже вече.
20
К Тука един ме определи като наркоман искам да го питам кой е казал и къде пише, че пушенето е наркомания? Едно време комунистите казваха, че с Кока Кола може да се чисти ръжда, и че в цигарите Малборо и Пал Мал слагали наркотици. Затова винаги пуша тези марки и пия кола за разредител, а не ябълка, лимонада оранжада или Бог знае какво. Да ме прати ЦИК в Брюксел с тази партизанска унука, ще падне яко скърцане на пружини. Апелирам към ЦИК, махнете го Ангелчо Джамбазки, защото е клиничен хомосексуалист и модерната медицина, а не съвецката, е доказала, че те не се повлияват от лечение, психотерапия просто се възбуждат от жени колкото аз от табуретка, даже бих казал по-малко.
21
Празмодий, Николайчо от ДС Що не ке скпиеш някъде, бе ваз.ник?? Подлизурка смешна, повдига ми се като му видя мазната муцуна!! Точно както изглежда сервилен, такъв си е и по природа! П.о.длога..
22
Въздухарите обаче не разбират за какво става въпрос
23
Направо ми е мъчно за теб..Навремето не можа да станеш член на БКП, не те взеха, после беше СДС, сега се наричаш гербаджия с гордост, ама след 2 години май ще си търсиш друга партия като паднат, сигурно ще молиш Хр. Иванов да те вземат..жалък чер.вей! Такива сте повечето там, келепирджии..
24
Мале каква съкруШителна победа !!!!!ДОРИ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ НЕ ГЛАСУВАХА ЗА ТЯХ !!!!!Аз сънувах , че 13 % печели герб , а останалото е принос на умрелите бог да ги прости !!!!
25
НИНОВА ХВЪРЛЯЙ ОСТАВКА И БЯГАЙ ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ , КОЯТО , КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ЩЕ УПРАВЛЯВА С ГЕРБ !!!!!!НАМЕРИ СИ ПРАВИЛНОТО МЯСТО !!!!!СИСТЕМАТА ИЗХВЪРЛЯ ЧИТАВИТЕ ХОРА!!!!
26
Специалиста по Унгарските проблеми не знае ли че вече нашия Боко реди началниците в ВС. От вчера решава въпроса за Сталинка, пък тоя, ако има въпроси, да си запише час при секретарката.
27
az,deto sam bil 3 godini granitschar,ste se otkaja ot balg.grajdanstvo zaradi tozi plazmodii,mrasnik i ds donosnik,navredil na hiljadi balgari.
28
markov- nikolai,sajaljavam te.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22001
архив

2060 год. 
Връщаш се вкъщи от екскурзия до Марс.
Сваляш екзоскелета, казваш на ваната да се напълни. 
Телепортираш се в хола.
Копираш от мозъка спомените и качваш снимки във фейсбук.
Накрая влизаш във ваната, а водата ледена!!!
Съвсем си забравил че топлофикация прави профилактика.

няма нови новини
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
сега
1629
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Тези зодии имат нечовешка интуиция
x