САМО В ПИК! Георги Марков: Христо Иванов направи най-големия хаир на Радев, ППДБ не са партия, а НПО. Господ е Тръмпист. Изборите у нас да са на 10 ноември

Акценти

САМО В ПИК! Георги Марков: Христо Иванов направи най-големия хаир на Радев, ППДБ не са партия, а НПО. Господ е Тръмпист. Изборите у нас да са на 10 ноември

426396
на 25.07.2024
САМО В ПИК! Георги Марков: Христо Иванов направи най-големия хаир на Радев, ППДБ не са партия, а НПО. Господ е Тръмпист. Изборите у нас да са на 10 ноември

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

1. Христо Иванов направи най-големия ХАИР НА РАДЕВ. Поправките в Конституцията за Служебното правителство го ОСВОБОДИХА ОТ ОТГОВОРНОСТ.

препоръчано

Пеевски вика: "Радев да гаси пожарите". Да, ама Христо Иванов му взе пожарогасителя. За никакви пожари, наводнения и избори Радев вече не отговаря. Вкараха го в обвързана компетентност при назначаване на служебното правителство и то не отговаря за нищо пред него.

Голям рахат за Радев! Това направи Правната и политическа нула Христо Иванов.

2. Конституционният съд е пред дилемата - да бъда или да не бъда! Или да отмени разгрома на Конституцията от Христо Иванов, който се изхрачи върху ВНС и Тълкувателно решение на КС, или да пусне безсрамието само защото Радев е президент и естествено да стане излишен. Студентите от Първи курс по право в СУ искат да чуят може ли Обикновено НС да изземва функциите на ВНС.

3. Добре е изборите да са на 10 ноември. Така че след 35 години да си спомним каква я чакахме, какво ни споходи. Ами цензурата в 2024 е в пъти по-голяма от тази 1989. Не сме мислили, че ще има трети пол, миграция на ножа, Майдани и прокси войни.

Особено важно е да изчакаме изборите в Америка, които ще сложат край на Ерата Байдън-Сорос-Харис.

Партиите ще имат няколко дни, за да кажат на народа с кого сме: С Урсула и Сие или с Тръмп и Ванс. Защото те ще са на нож по темата Украйна. И ние, колкото и да сме раболепни, няма как да сме и с Урсула, и с Тръмп. Трябва да се определим.

При това няма да е добре да има кампания септември, когато хората са на море, по вили и язовири. Едни стягат ученици, други правят зимнина в несигурни имена.

А и партиите, като изключим ГЕРБ, са в криза и не могат себе си да оправят, камо ли държавата.

Трябва им време да се опомнят и видим кой - кого.

4. Пак ще слушаме много клишета. Но едно ще дойде в повече за електората: думата "Ценности". Такава девалвация на тази иначе хубава дума... Ако има референдум за НАТО, ще гласувам "за", но вече чашата преля с тези евроатлантически ценности. Няма как да станат като слънцето и въздуха за всяко живо същество. При това с тях хората свързват бомбардировките на Белград, когато загинаха деца, войната в Ирак, когато заради лъжата на Блеър убиха български войници, също и джендъризмът и ислямизацията и африканизацията на Европа.

Някои говорят за общи ценности на ГЕРБ с партизаните на Сорос от ППДБ. Най-голямата е може би арестът на Борисов, сътворен от Кирчо или бай Хуй, подкрепен от бай Радан. А после защо хората не гласуват, били изморени от много избори. Не са изморени, защото не ходят да гласуват, а са отегчени от подобни идиотщини.

5. Предрекох избори до дупка 2020 и познах. Идеята тези избори да са последни предсрочни е добра. Само дето няма как да стане. Вижте партиите. Монолитното ДПС се раздели на две, 100-годишната БСП е в клинична смърт, полковниците се разжалваха взаимно, ППДБ на е са партия, а НПО. Така че както преди 10 ноември 1989 имаше само БКП и Живков, сега остана една партия и Бойко, а се борихме за многопартийност. При това този ГЕРБ не е онзи от 2017. С над 1 милион гласа. С 500 000 гласа във ВНС едва се влизаше.

Очаквам национален рекорд по ниска активност на тези избори. Така че и 240 депутата да гласуват правителство, подкрепата ще е нищожна и то ще танцува едва едно лято.

Не трябва да приемаме желаното за реално.

6. В Америка има вълна Доналд Тръмп. Байдън се отказа само след един дебат и загуби безславно и предсрочно двубоя с Тръмп.

Ред е на Харис. Тръмп е герой. Издържа на цялата съдебна разправа и на опита за убийство. Не се уплаши, а окървавен с вдигната ръка призова за борба. Тълпата също не се уплаши и не се разбяга и мощно зарева: "Борба! Борба!".

Прочее, службите за сигурност бяха пробити при опита за убийство на Тръмп и шефката им вчера хвърли кърпата и даде оставка. Бог спаси Тръмп! ГОСПОД Е ТРЪМПИСТ.

7. Добър дипломат е американският посланик. Хвали ни, че процъфтяваме и коректно стъпва на Евростат, че живеем по-готино от унгарците. В "24 часа" пък едно момче се изхвърли, че сме идентични с маджарите по следната брутна заплата. Тяхната е 660 000 форинта публични оповестена от министър Варга. Това е 1700 евро. Не знам нашата да е толкова.

България не цъфти, а нацията се топи. За жалост прогресивно намаляване. Имаме села, приличащи на 13 век. Вижте курорт като Нареченски бани на какво прилича! Les Мiserables! А немците по време на войната са строили станция за бърз релакс на пилотите, че водата и въздуха в Нареченски бани са най-добри за тази цел.

Институциите са цъфнали, та вързали начело с парламента. Цели 2/3 са му обърнали гръб. Останахме без ВСС и Главен прокурор, партиите са слаби, КС е муден и страхлив.

Видите ли думата "евро" пред новини, значи са лъжи. Единственото, в което сме пред унгарците е, че държавата ни харчи повече за заплати, отколкото произвежда. Унгарският износ за 2023 е 150 милиарда евро, а нашият под 50. Преките инвестиции в Унгария за същия период са 16 милиарда живи пари в евра, нашите - на пръстите на едната ръка.

В неделя свърши Унгарската Формула 1 с 300 000 зрители. Кога ще имаме толкова хора на мероприятие. Предстои на 7 август най-големият младежки купон в Европа, с продадени до момента 450 000 билета - Сигетфестивал.

Ние кога като Унгария ще имаме две световни по плуване? В София плаж няма и баня даже няма. На кой стадион ще има Европейско по футбол у нас, както и финал за лига Европа и Шампионска лига? Кога и къде ще имаме световни по лека атлетика на открито на като в Будапеща или Джиро в Италия? Кога ще произвеждаме Мерцедес, Ауди, БМВ, Сузуки, BYD, Сименс, Самсунг, Еърбъс и т.н.? Кога 45% от Кктайските инвестиции за Европа ще дойдат у нас, или Рейнметал ще прави танкове?

Кога ще даваме 30 000 евро за трето дете подарък, ако майките се осигуряват у са до 40 години. Кога ще освободим доживотно тези с четири деца. Кога ще дадем 6 месеца отпуск по майчинство и помощ от 8 000 едро за закупуване на седемместна кола за семейства с три деца? Кога ненавършилите 65 години ще пътуват безплатно в градския и междуградския транспорт. Кога ще има доживотна 13 пенсия? В Унгария всички това го има.

От петък Светът е Олимпиада!

Орбан направи спортна инфраструктура на Световно ниво. МОК призна, че Будапеща е готова за Олимпиада.

Ние национален стадион няма. Скопие и Тирана имат. Унгария отива с 180 квоти в Париж, ние сме под 50. Защото нямаме държавна политика в спорта. Орбан даде 1 милиард евро и построи 40 стадиона и футболни академии начело с красавеца Ференц Пушкаш. В 200 околийски града има плувни басейни. Само в Будапеща от двете страни на Маргит плувните комплекси са 7, начело с Красивата Дуна Арена за 15 000 зрители. Затова Будапеща взима пак Световни по плуване и водна топка.

Прочее, екип на Орбан участва при изготвяне програмата на Тръмп за семейната политика и миграцията. Защото Унгария е най-сигурната държава за живеене и Израел ще играе мачовете си именно тук.

В България единствено цъфти цензурата. Българите са лишени от конституционното право на информация.

8. Орбан бе при Зеленски, Путин, Си и вечеря в дома на Тръмп. Доналд Тръмп не му се скара, а при номинацията си на форума на Републиканците каза публично: "Орбан е Велик лидер"! В Брюксел му се карат, защото искат война. Дори един бивш голям футболист и бос на Байерн Мюнхен вика: "Унгария е 10 милиона, а се прави, че е 200 милиона". Бих ги изключил от ЕС. Този изключително прост Хьонес лежа в панделката за неплатени данъци.

Сега да чуем Хелмут Кол при обединението на Германия1990 г.: "Данке Унгария! Вие нанесохте първи удар в Снагата на Световния комунизъм 1956 и съборихте първата тухла от Берлинската стена на 11 септември 1989 като отворихте границата с Австрия".

Прочее, Будапеща има метро преди Берлин, Мюнхен, Рим, Париж, Виена и т.н. 1896 г и най-красивия парламент в света.

Единствената страна защитник на християнството е Унгария, затова Ватикана е с Виктор. И затова 30 000 германци годишно вече се заселват на Балатон, защото няма миграция на ножа, живеят спокойно и хапват евтино. Евростат поне тук не лъже, ще храните в Маджарско са по-евтини. Между другото и режийните за отопление са най евтини в ЕС.

9. Ако не променим избирателната система, ще имаме все по-слаби парламенти и трудности за формиране на парламентарни мнозинства. В Унгария от 1990 няма предсрочни избори, всички парламенти си изкараха мандатите заради смесената избирателна система и праг за влизане на партии 5%, а на коалиции 10%. Италия тръгна по този път и прие 1/3 мажоритарни депутата в един тур и бариера за коалиция 10%. Гърците пък дават бонус от 50 депутата за победила, ако е взел над 25%. Бойко го предложи, другите мълчат.

10. Ще стрелят ли отново по Тръмп, за да не стане президент... Ако решат да стрелят, трябва да гърмят и по Ванс, че е Тръмпист на квадрат и по цялата Републиканска партия, която Тръмп превзе, за да направи Америка отново Велика и да има мир.

Тръмп ще разгроми Харис, ако Александър Сорос не смени и нея. И ще има веднага след 5 ноември поход за мир в Украйна, срещу колосалното изтребление на украинския народ. Не друг, а Кличко пледира за референдум. Украинците не могат вече да се бият, казва кметът на Киев.

Срещу Тръмп ще се изправят Урсула, Туск, Вебер, Шолц и Макрон. Като ги гледате, смятате ли, че ще успеят да го спрат?!

За финал една прогноза специално за ПИК. На 1 септември Алтернатива за Германия ще разгроми Шолц и Зелените в Източна Германия и ще победи ХДС в Дрезден и Лайпциг. Те въстанаха 1989 срещу комунизма, ще въстанат и срещу неолиберализма.

България юли 2024 е точно както юли 1989. Не е разбрала, че започна радикална промяна в Америка, Европа и света.

P.S. Tоку-що дойде новината, че Украйна е готова на преговори с Русия и Путин. Кулеба го казва в Пекин на своя колега Ван И. Явно Тръмп е в действие, а мирната Совалка на Орбан, завършила във Флорида, дава плодове.

Георги Марков, специално за ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК