Вход
София
Времето в София 11 o C

САМО В ПИК! Георги Харизанов с горещ коментар за сиромахомилството и властта: Силно подозрителен съм към хора "с боксониера от баба си, които маат пеша", но искат да ни управляват

САМО В ПИК! Георги Харизанов с горещ коментар за сиромахомилството и властта: Силно подозрителен съм към хора "с боксониера от баба си, които маат пеша", но искат да ни управляват

на 10.04.2019
39345
43
САМО В ПИК! Георги Харизанов с горещ коментар за сиромахомилството и властта: Силно подозрителен съм към хора "с боксониера от баба си, които маат пеша", но искат да ни управляват
Автор: ПИК
10.04.2019
43
39345

Горещ коментар за сиромахомилството и властта около аферите с изгодните луксозни апартаменти и информациите за облагодетелствали се заради постовете си политици публикува на страницата си във Фейсбук политическият анализатор Георги Харизанов. По думите му е съмнително някой да не е успял, а пък в същото време да влиза във властта. В коментара си Харизанов, който е шеф на телевизия "Европа", припомня разследване на медията, в което главният секретар на ДСБ Емил Мачиков е уличен в далавери. 

Припомняме, че замесени в аферата с евтини апартаменти са и президентът Румен Радев, който все още не е дал обяснение по въпроса и не се е оттеглил, както и шефът на ВКС Лозан Панов и лидерката на БСП Корнелия Нинова. Антикорупционният орган разследва и сигналите за техните имоти.

За сиромахомилството: В условията на пазарно общество и свобода на частната инициатива съществува един базов въпрос:

"Като си толкова умен, къде са ти парите?"

На който въпрос всеки, който има претенцията да е способен да управлява парите и съдбите на милиони хора, е длъжен да има своя отговор.

И на фона на който въпрос сълзливата история "влизам в политиката беден, без спестявания, с двайсетгодишна ипотека и една боксониера от баба, жена ми кара стара кола, а аз маам пеш или с колело" прави изключително лошо впечатление по няколко причини:

- Щом си беден частник, значи никой не е склонен да купува труда/знанията/уменията ти, или пък желаещите са твърде малко и то на една доста ниска цена.

- Щом си беден частник, значи си неспособен да се грижиш в пълна степен за близките си, което очевидно те прави неспособен да се грижиш за няколко милиона души.

- Щом си беден частник, значи не успяваш да защитиш интереса си пред своите клиенти/работодатели/партньори, тоест нямаш необходимите качества, за да защитаваш далеч по-големи интереси пред далеч по-сериозни противници.

Да, ние не сме от най-богатите общества и има много хора в публичния сектор, които получават нелепо възнаграждение на фона на знанията и уменията си.

Да, има хора, Господ здраве да им дава, които съзнателно избират благородни и нископлатени професии като учители и медицински сестри, жертвайки себе си заради другите.

Но да, има и епидемия от неставащи за нищо друго некадърници, които се надяват чрез политиката да си оправят живота. Нали така, Емил Мачиков (Emil Machikov)?

Та когато някой, който много се гордее с неуспеха си в частния бизнес, иска да ни управлява, започвам много да се изнервям и да ставам силно подозрителен.

"Оправете" първо себе си и семейството си, шушляци.

Мен не ме мислете."

На снимката долу вляво: Главният секретар на ДСБ Емил Мачиков (Илиев) заедно с лидера на Да, Българя Христо Иванов

Сподели:
Напиши коментар »
(43)
1
Харизанов, кой източи Напоителни системи? Другото остава на мислещите хора, а ти отговори на този въпрос.
2
Харизанчо, ми ти, шушляк такъв, си точно от последните. Малко ли се замяна, откак се отърка у властта???? Ближеш гербаджийските задници, за да ти подмятат трохички. Иначе, колкото си тъп, не ски, а дървена триколка нямаше да можеш да си купиш.
3
Като Харизан ще пламенеЯ, като Антон на Шайката ще се предам! тъй както Сашо бурето в листа ще се влея, като Цветан оставката – няма да си дам! И в борбата ти за правда срещу врага ти разнолик, аз няма да съм просто нищо, а твой безимен войник от ПИК. Води ме, Бойко ти, води ме, към своя тенис корт любим Ракетата дръжиш ти здраво, а аз, „достойнството“ ти ще държа, амин !!!
4
Хмм, ми то имали крадлив Импексов БСПдираст да не е милионер. Нали на всичките БСПдирасти, както и на Импексовата им главатарка, демокрацията им е взела много, и най вече беднотията!! ...................................................................................................................................................................................................... Дали ще видим червената кучка Милиончева да постъпи така морално, или да се очаква от една кучка близала сладоледа на СС Момата и сомалийските пирати, няма как това да стане.. Защо не пишете , че червения кмет на село ЧУПРЕНЕ, е от БСПдирастката Импексова партия, водена от Клепоухия Каун и Импексовата миризлива курабия, заедно с кучката Ел. Йо!!.......... Та , че червения кмет Ваньо Костин, е продал общинска земя над 300 декара, на (БАЩА си, МАЙКА си, БРАТ си и ЖЕНА си) на символични цени, където ще се строи бъдещия ски курорт Миджур. Ето това е типичен пример за за супер корупция, за която Клепоухото червено разгонено Говедо, и неговата Импексова господарка, се правят на пръднали!! ....................................................................................................................................................................................................... СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА ОТДАВНА Е В РЪЦЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА БСПДИРАСТИЯ, ЗАЩОТО ДЕДОВЦИТЕ ИМ ЗАЕДНО СА КРАЛИ МАНДРИТЕ ПРЕДИ 9ти 44г. А ИМПЕКСОВИТЕ ИМ ВНУЦИ ОТ КУЧКИ И БСПДИРАСТИ, КРАДАТ НАРОДА НИ СЕГА !!
5
Ние, електората, пък сме силно подозрителн към човек който наряза държавно имущество, изграждано с години и не лесно през природата!!! И сега се прави на "капацитет" по проблемите на нашето развитие по хълмовете на времето МУ и храбро се пъчи на амбразурата.
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Толкова ли са малоумни да слагат това "нещо" да коментира корупционни скандали. Насила ще докарат комунигите на власт, но явно това е единствения начин да се отървем от алчните милиционери
8
ДЕЛЯН ДОБРЕВ - ОТСТРАНИЛ ПОСРЕДНИЦИТЕ И СВАЛИЛ ЦЕНАТА НА ГАЗА С 300 МИЛИОНА ЗА ВСЯКА ГОДИНА ОТ 2010 НАСАМ, БЕЗ ЖИЛИЩЕ, А БСП ДЕБИЛИТЕ С МИЛИОНИ И ПАЛАТИ?! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЕЛЯН НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН СА ВЛЕЗЛИ ПАРИ В ДЖОБА И МУ СЕ ИСКА ОСТАВКАТА?
9
БОГ Е НАКАЗАЛ ЧЕРВЕНОТО ПСЕ (КАТО ГО Е ИЗГОРИЛ НА 50%), КОЕТО СЪС СНАЙПЕР В РЪКА, СЕ ЗАКАНВАШЕ НА ПРЕМИЕРА, ЧЕ ЩЕ ГО ЗАСТРЕЛЯ. ха ха ха ха ха ха ха , който нож вади от нож умира.Даа!!!!
10
Борисов е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА !!! Toй е ГЕНИЙ..На специална, СЕКРЕТНА сбирка на групировката ни ГЕРБ, ТОЙ каза : " ВСЕКИ ОТ BАС, (без мен, защото съм безгрешен) МОЖЕ ДА КРАДЕ И БЕЗЧИНСТВА, КОЛКОТО МУ ПОЗВОЛЯВА ПОЛОЖЕНИЕТО, НО КОЙТО СЕ ИЗДЪНИ ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИЧНО ПОРИЦАН И ИЗХВЪРЛЕН ОТ ГРУПИРОВКАТА, БЕЗ ПРАВО ДА ПОЛУЧИ ОБРАТНО ПЛАТЕНИЯ РУШВЕТ
11
я да чуем за имотите на харизанов какво има тои от баба си
12
И шефът на КПКОНПИ с имоти на ниски цени! Как ще разследва Цветанов?Оказва се, че Пламен Георгиев е не по-малко успешен брокер на недвижими имоти, като от 2012 г. до днес е придобил два апартамента, три паркоместа и един гараж, като е декларирал, че е сторил този подвиг за общо 527 095 лева. Излиза, че борецът срещу корупцията е декларирал новопридобито имущество за 527 095 лева, но в действителност пазарните цени на имотите към моментите на придобиване са на обща стойност от поне 405 000 евро или над 800 000 лева.....И още:.....Пламен Георгиев е наясно и със създадената от неговата комисия съдебна практика, която не признава цените по нотариалните актове за действителни и по всяка проверка, която се прави от КПКОНПИ и всяко дело за конфискация на имущество, задължително се прави пазарна оценка на недвижимите имоти към датата на сделките с тях. Въпросът е кой ще направи тази пазарна оценка за неговите имоти.........КЪМ ЖЕНАТА НА ЗАМ-ШЕФА НА КОНПИ!: ПАЛАВНИЦЕ, НАБЛЕГНИ НА АПАРТАМЕНТА, ДЕТО ГО СЪЕДИНИ ОТ ЧЕТИРИ МНОГОСТАЙНИ, ЧЕ ТИ БИЛО ТЕСНИЧКО! ПАТЕНЦЕ, РАЗКАЖИ И ЗА ИСТОРИИТЕ С ПРЕМИЕРСКИТЕ УСМИВКИ И КАК СЕ ПОКРИ И НЕ СИ ПЛАТИ МАСРАФА ЗА ПРЕДНИТЕ МЕСТНИ ИЗБОРИ! И сега внимание! Заместник – председателят на КПКОНПИ е Антон Томов Славчев, който също се прочу с тераса за 224 кв.м, впрочем – бивш ДАНС-аджия. Жена му е Зорница Атанасова, през която, както писа АФЕРА са минали около 20 млн. лева по обшествени поръчки, има осъществени обществени поръчки и с кмета на Чупрене! През 2014 г. Общината в Чупрене е обявила обществени поръчки за ремонтни дейности на комплекс „Миджур“. Изпълнител е консорциум “ Обединение Чупрене – красиво място за туризъм“. А това са фирми на Зорница Анастасова, жената на зам-председателя на КПКОНПИ Антон Славчев! И какво излиза? Извършват се ремонти дейности по европроекти на този комплекс и след някоя друга година кметът на Чупрене продава тези земи. И сега половинката на Зорница – зам-председателят на КПКОНПИ Антон Славчев трябва да извърши проверка на кмета на Чупрене.
13
за това е тази гнусна кална кампания ,която измислиха от сайта бивол , който е и в основата на окалянето на България за журналистката убита от циганина Северин ..помните бивол сайта как окаля собствената си държава като каза че в България се извършват подобни насилия срещу журналисти
14
Как може милиционерът, учител по физическо възпитание Цецо, завършил с отличие помощното училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец и работил само на държавни или общински длъжности, да придобие огромен апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв.м., който върви заедно с двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е над 315 кв.м., а пазарната оценка на разкошното имение възлиза на около 1,5 млн. лв. ++ Как може младата комунистка Цецка (изпратена от Партията в работнически факултет, от който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без приемен изпит), да завърши задочно „Право“, преди 10 години, гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин, да влезе в политиката, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв.м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв.м. с пазарна оценка около 1 млн. лв. (198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2280 евро/кв.м.=499 092 евро)?!? ++ Иван Гешев, зам. главен прокурор: „Пари има, но се краде много. Пари изтичат отвсякъде.“ (www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2019/03/20/3407272_citat_na_denia_pari_ima_no_iztichat_otvsiakude/?ref=home_red_quote)
15
цветан василев и елена йончева са в основата на тази пропаганда срещу ГЕРБ ..
16
„Цацаров е доказан в съдебна зала симулант. Семейство Цацарови сключва сделка за покупка на овощна градина и я изповядва на цена 1000 лв. След време възниква проблем с продавача. Случаят влиза в съда, където семейството показва т.нар. документ контралетер, чрез който разкриват симулативната сделка. В контралетера стои цена от 61 хил. евро. Така 120 пъти е измамил фиска. - Финансовият министър Владислав Горанов трябва да провери чрез НАП Пламен Георгиев. Само преди две седмици Георгиев провери Горанов и той излезе абсолютно изпран, ухаеш на омекотител“ - Елисавета Панова пред БТВ, припомняйки проверката дали е в конфликт на интереси Горанов затова, че живее в апартамент на неговия кръстник.“ ++ „Пловдивският нотариус Меглена Цацарова, съпруга на кандидата за главен прокурор Сотир Цацаров и нейната колежка Адела Кац-Бояджиева, съпруга на адвоката Иван Бояджиев са закупили два общи имота през 2008 г. По взаимно съгласие с продавачите те записали в нотариалния акт 120 пъти по-ниска цена от реално заплатената за всеки имот: 1000 лв вместо 119 151,11 лв. Така те са „спестили” над 5000 лв. от местен данък и такси за вписване. Деянието е наказуемо с глоба по Чл. 125 от Закона за местните данъци и такси. Информацията за тези сделки е изнесена още през 2009 г. от в. 24 часа и е потвърдена с данни от Агенцията по вписванията, съдебно решение на ОС – Кърджали и имотната декларация на самия Цацаров, който е отбелязал за 2008 две имотни придобивки на своята съпругата по 59 604 лв.всяка.“ - https://bivol.bg/cacarov-imoti.html
17
Боже, боже слез и си прибери подобни вересии като Харичанчо!
18
Харизанчо, навремето бай тръби наряза, но сега босовете му грабят далеч по -наедро. Сиромахилство ли?! Или правят хората на балами и ни се смеят в очите, като Делянчо Добрев, който бил плащал 1200лв месечен наем на.....майка си, за да живее в "нейното" жилище..
19
стана нарицателно за вид психиатрично разстройство
20
Бившият председател на Съвета на директорите на „Напоителни системи” ЕАД Георги Харизанов (при правителството на ГЕРБ) и бивш шофьор на Таки има влязла в сила присъда за изнудване по чл. 213 а, ал. 1. Присъдата е издадена от Софийски районен съд и е влязла в сила на 15 април 2005 година. Харизанов е осъден на лишаване от свобода две години условно, с три години изпитателен срок и глоба от хиляда лева. Криминалната биография на Георги Харизанов за-почва още през 1997 г., когато е на 19 г. При пътно-транспортно произшествие автомобилът му е ударен от друга кола и Харизанов заставя колегата си да под-пише запис на заповед за 400 долара заради щетите, или поне такива обяснения дава 15 г. по-късно. Потърпевшият обаче подава жалба за рекет и срещу Хариза-нов тръгва първото дело за престъпление от общ характер. Тогава той вече работи в съвета на директорите на държавното предприятие „Агроводинвест“. През ноември същата година от министерството на земеделието го назначават в борда на „Напоителни системи“ ЕАД. Той обаче премълчава пред министъра факта, че вече е осъждан и че има две висящи обвинения – за заплаха с убийство към млада жена и за кражба на 53 000 лв., извършена през 2001 г. от сейф на строително дружество. През март същата година „Топливо“ АД иска от районния съд в София да приведе в изпълнение запис на заповед, от която е видно, че Харизанов дължи на дружеството (Топливо) 210 хил. лв. във връзка с търговски отношения. Той обаче не връща парите след доброволна покана да го направи. Тогава от „Топливо“ го осъждат, решението е Харизанов да се издължи, но той отново не го прави. Тогава с Харизанов се заема частен съдебен изпълнител от София. Сагата се развива от началото до края на 2009 г. През декември „младият Бил Гейтс“ (както го нарича бившият земеделски министър Мирослав Найденов) залага имущество като обезпечение за връщането на парите, които дължи, и иска спиране на изпълнението. Молбата му е уважена. През 2011 г., вече шеф в държавното предприятие „Агроводинвест“, Георги Харизанов и с помощта на Първата свиня успява да спре принудителното изпълнение за удовлетворяване на вземанията на кредитора му. Преди да заеме постовете в двете държавни предприятия, Харизанов е бил ответник и по други дела, защото е дължал пари. В същото време той няма собствен бизнес, както и имоти на негово име. Той казва: „ Като активист на ГЕРБ съм залесявал Западния парк и съм боядисвал огради на детски градини“. Така Георги Харизанов обясняваше в какво се е изразявала политическата му дейност. Помагал с логистика и каквото можел на кварталната организация на ГЕРБ. Нямал висше образование, нямал и средно образование, защото работел „адски много“ за Таки и за Къро и не смятал, че дипломата му е нужна. Сбъркал, като казал, че учил през 1998 г. в Датския колеж. Има криминална регистрация за закана за убийство На 10 август 2010 г. е била извършена криминалистическа регистрация на Харизанов по повод дело срещу него за закана за убийство в Софийския районен съд. Петата, последната му присъда е постановена за кражба на 104 хиляди тона стоманени тръби от „Напоителси системи“ ЕАД, които е продал за скрап, а парите от продажбата е прибрал лично. На въпрос на съдията „ Гражданино Харизанов, защо откраднахте и продадохте хиляди тонове стоманени тръби от държавното предприятие , продадохте за скрап и прибрахте парите“, Подсъдимият отговаря: „Госпожо съдия, ако аз не бях откраднал тръбите циганите щяха да направят това“.
21
Тия със скъпите апартаменти и.коли никога няма да милеят за простите хора. В главите им е само личното благополучие. Правилно Борисов нареди на Цачева да не влиза като депутат, а на Деянчо е наредил моментално да напусне НС.. И не говорете за морал. Особено този
22
Като теб и Бойко ли....:)
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Като си толкова умен къде са ти парите? Този въпрос може да се зададе в нормална страна. В страна където потомственият шофьор задочен фискултурник, тръгнал от панелка в Надежда има шест апартамента и частен асансьор, обикновеният ватман е английски лорд и дава съвети за етикета, предполага нещата да са на 180 градуса. Нещо като да си много умен, да си измислил неща, които ги няма по света, да си подал заявка за патент. Мафията да ползва патентното като пощенска кутия и да прави велики проекти. Патентното да отхвърли заявките. Да започнеш дело срещу патентното и в сюблимен момент шефовете на административен съд София и на върховен административен съд да си купят необяснимо евтини апартаменти.... Няма как да се скрие истината. ГЕРБ са десет години на власт и много си повярваха. Цвъцко каза, че няма кой да го накаже. Това чувство за безнаказаност при прости хора е силно разрушително.
25
Дядo му е бил пapтизaнин. Три-четири месеца преди комунистите да вземат властта на 9.09.1944 г. той предава четирима от своята чета. Те са : братята Тодор и Иван Чeнгeлиeви, майка им Kaля и пoeтa Aтaнac Maнчeв. Четиримата са разстреляни на 21.05.1944 година на площада в гр. Aйтoc. Бaщa мy е бил член на БКП цели 28 години. Предал е тази партия през ноември 1990 година. Преди това е написал 167 стихотворения за правилната Априлска линия, за възхвала на БКП, за Съветската армия и т.н. Днес техният внyк и син иска да оправя политика н България, вместо на оправя на магарето кypa, което най му приляга.
26
Ето че крадеца с високото чело пращящо от интелект избухна разбира се в Саита кенеф разбира се кога или вече получи призовка от следствието и ще връща ли парите от тръбите който наряза да и да се похваля страхотен репортаж направи днес ARD за България очаквам скоро разследване и присъди за новодомците който окрадоха България Герб +Дпс
27
Как искате с такива като този,Марков,Тодоров,Гърневски,Атанасова някой да гласува за Вас?ТЕ ВИ изпратиха на дъното с глупостите които говорят непрекъснато!
28
Ми тия дето са оправили себе си и семейството си, дето карат скъпи нови коли и имат по 5-6 апартамента, купени с честен труд, да ти кажа ли какви са? А? Или ти сам ще се сетиш? Ами стругаря, дето не може да оправи семейството си, да ти кажа ли защо не може? Защото тези горе и ти също, са решили, че той ще получава смешна заплата, с която едва може да осигури храна! Айде остави стругаря - ще кажеш "ми да е учил"! Да говорим за инженери, лекари, учители и т.н. Те са на същия хал! В момента за инженери се предлагат почти два пъти по-ниски заплати от тези за сервитьорки! Не мога да разбера от къде вземате наглост в такива количества, за да се подигравате на хората, с които се гаврите ежедневно! И от които вече 30 години крадете безконтролно! От твоето изказване си правя само един извод - според тебе хора, които не са научени да крадат, нямат място във властта! И вече това ни се съобщава съвсем открито!
29
9) Менте, кучето (псе) е благородно и гръбначно животно за разлика от тебе, дето харизановият Господ, еквиваленто на дарвиновата еволюция, още не ти е диференцирал полувата система и имащ само вход и изход та не знаещ с-ре ли ти се или ти се такова. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!! А за самият Харизан какво да кажем, човекът е имал всичко: боксониера с баба си, но маайки пеш по шушлек ена вечер в махалата си Красна Поляна, някой е видял някакви неравности по главата му и решил да ги изправи с желязна тръба. За съжаление го е оформил с твърде прави ръбове, а освен това и кожата на лицето му се удебелява от стъпващите върху нея чиновнишки подметки. Едно е ясно, щом трубадурът на Герб се съизмерява с клоняща към 0 величина като ДСБ, физическите процеси на ядрено ниво са ясни. Може би Харизанов затова не желае да управлява, че току виж му дошъл апетита, след като ни опръвляват Боко и Цецо, ако направят Борисов 4 след оставката му кой знае.......
30
Биков ще се обиди, че е пропуснат!
31
И аз съм силно резервиран да ме наставляват и поучават хора със завършен седми клас и присъда за откраднати десетки (или стотици) тонове тръби,но пита ли ме някой!
32
Боклук надменен си бил и такъв ще си отидеш
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Прав Е оня безименен Юнак които вижда през стените и видял Уродите във ПИК и то много прав......И го поддържам макар че не мога да видя но се УСЕЩА ..а за това не се иска да можеш да гледаш......????
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Харизанов - поредният престъпник в престъпната шайка на престъпниците Бойко и Цецо. Видяхте ги - това не са демократи и десни политици, а обикновени престъпници. Какво да правим? Отговорът е лесен: На 26.05 гласуваме за Демократична България. Защото България може много повече в силна Европа!
37
На този парите са му от ГЕРБ.Фирма на жена му прави рекламните материали парламентарна партия ГЕРБ.
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
МАЙ ЛОШО НАСТЪПИ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ -ХАРИЗАНОВ-ЗАТОВА КВИЧАТ ПО ФОРУМА. БРАВО ХАРИЗАНОВ -СУПЕР СИ!!!!!!!!!!!!
42
ПарИте, парИте, парИте... ПарИте се точат по тръбите... Цол и половина - милион и половина. Има дебИт, няма лимИт. Много тръби, много парИ.
43
отговор на коментар
Ало предвестничката на С400 знаеш ги нали ония часовници с кукувицата КУ....КУ....КУ..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21518
архив

- Кажете ми какви видове психологическо насилие знаете?
- Навън е лято, птичките пеят, слънцето пече. Всичко е окея.
- И къде тук е насилието?
- На работа съм...

няма нови новини
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
сега
1137
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите изслушват Сотир Цацаров за скандала с българското гражданство (ОБНОВЕНА)
x
ВЕЧЕ НЕ Е ТАБУ: Пуснаха мъжки секс кукли със специален пенис
x