Вход
София
Времето в София 15 o C

САМО В ПИК: Депутатът Александър Симов: Жорж Ганчев, Йоло Денев, а сега и Слави - поредното българско ГМО! Ще изтече в канализацията на историята

САМО В ПИК: Депутатът Александър Симов: Жорж Ганчев, Йоло Денев, а сега и Слави - поредното българско ГМО! Ще изтече в канализацията на историята

на 10.08.2019
128962
46
САМО В ПИК: Депутатът Александър Симов: Жорж Ганчев, Йоло Денев, а сега и Слави - поредното българско ГМО! Ще изтече в канализацията на историята

За пореден път Слави Трифонов успя да предизвика скандал в държавата. Анализатори и разноцветни партийци се надпреварват да коментират влизането му в политиката и му вещаят черно бъдеще.

В по-голямата си част коментарите очаквано са негативни. Слави Трифонов не е Володимир Зеленски. Двамата нямат нищо общо, а и ситуациите в България и Украйна са съвършено различни. 

Програмата, която Трифонов предложи, е неясна, пълна с кухи лозунгарски обещания без реална представа за реализацията им. 

Потърсихме едно от ярките лица на БСП - депутата Александър Симов, за коментар.

Интервю на Албена БОРИСОВА

- Как възприемате взлизането на един шоумен в политиката, г-н Симов? Поредната екзотика ли е той или е очакван ход?

- За съжаление политическият климат в цяла Европа заприличва на сюрреалистичен филм. И България е част от него. На какви ли не екзотики сме се нагледали през последните 30 г. То не беше Жорж Ганчев, Йоло Денев, та стигнахме и до Веселин Марешки. Все хора със странна политическа окраска. Каво предлага Слави Трифонов? Иска намаляване на депутатите. Но това не е програма. За пореден път се появява един "чудотворец", който очакваме да ни оправи. Но след него ще преживеем поредния си политически махмурлук. 

- Все чакаме политическия месия, а той не идва...

- "Чудотворците, месиите" са от Костов насам. Върхът беше при Симеон. Същото ще се случи и със Слави Трифонов. Той обещава лесни решения на трудни въпроси. Дори не разбира как влизането в политиката ще разруши имиджа му. Трифонов не предлага решения. Никой не знае той всъщност какво предлага.

- А той знае ли?

- И той не знае. Чака да му напишат нещо, за да го прочете. Не казвам, че Слави Трифонов не е интелигентен. Но той е актьор. Чете чужди текстове. Той е поредното българско ГМО.

- Защо я докарахме до това положение шоумените да се чувстват по-добре в политиката от самите политици?

- Винаги съм се чудил. Не мога да си представя американски комик да си повярва, че ще стане политик. Но България има рязък прилив на шоумени в политиката. Това говори, че няма политика. Та шоуто на Слави Трифонов беше черно морализаторстване. Вместо хората да си включат телевизора и да гледат нещо разтоварващо и весело, те бяха притискани от сценаристи да слушат политикански тиради. 

- Слави Трифонов е правил опити в политиката и все са били неуспешни. Сега как го виждате?

- Всяка кауза, до която Трифонов се е докоснал, е гръмвала зловещо. Помним, например, как подкрепяше Меглена Кунева. А сега всички се чудят дори как изглеждаше тя. Има и други примери и резултатът винаги е бил нулев. На следващите парламентарни избори той има шансове да влезе в народното събрание. И НДСВ, и Евролевицата влязоха. И какво стана с тях? Паднаха в канализацията на историята. Няма дори спомен за тях. Същото ще се случи и с Трифонов. А и той трябва да разбере, че няма нищо по-нетрайно и по-преходно от телевизионната слава.  Днес си на телевизора. Утре те махат от екрана и хората забравят за тебе. И забравата идва много бързо. 

- Чиста проба абсурд е да се опитваш да градиш нещо с отрицание. Имам предвид името на партията, така както е обявено сега?!

- Това е най-големият комедиен трик. Опитвам се да си представя как това име може да се преведе на чужд език. Наистина абсурд.Това име говори за едно черно високомерие. Питам се, ако утре Азис реши да си прави партия, дали трябва да я кръсти "Напипай го". Няма да се учудя да се появи и такава партия. Това е поредното доказателство за политическата шизофрения у нас. 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(46)
1
Да не само че ще изтече ами И ще почисти тръбите и със помията във .......????
2
Симов не е по Убав....същотот ГМО. Фани единния - блъсни другия
3
Не ме засяга ! За мене е важно да бъда шлайфан редовно и колкото по-дълго , толкова по-добре !
4
Абе Саше!!! ТЕ ГМО-тата в политиката в България се „раждат“ на ПОЗИТАНО 20?
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
8О% ОТ ГЛАСОВЕТЕ ЗА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЩЕ ОТИДАТ ЗА " НЯМА ТАКИВА ИДИОТИ", 90% ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА БЯЛАТА ЗЛАТКА ЩЕ ОТИДАТ ЗА "НЯМА ТАКИВА ИДИОТИ" ---- КАТО СЛОЖИМ И НЯКОЙ НЕГОВИ ФЕНОВЕ---- МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ И ПОВЕЧЕ ОТ 7% КАТО СЕ ЗАМИСЛИХ...
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Малък Сашко,време е да ти светне лампата,че политическия проект на Слави,ще даде дългогодишна почивка на столетницата,която за сега все още се крепи в изправено положение. БСП ще отиде наложително на второ,може и на трето място в класациите на системните партии,защото това което се задава,ще се нареди плътно и завинаги непосредствено зад пол.партия на г-н Борисов ГЕРБ! Започват кошмарите и безсънните нощи на всички свързани пряко и косвено с "най социалната" партия у нас,БСП!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Славуца, че е гнуса е вярно, но тоя импексов БСПдираст е гнусен колкото 10 и половина Славуци!!!
11
КАТО ИЗЛЯЗАТ НАЯВЕ ЗА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАК СЛАВИ Е ПЕСТИЛ ОТ ДАНЪЦИ ЧРЕЗ ОФШОРКИ МОЖЕ И ДОСТА ХОРА ДА РАЗМИСЛЯТ ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА----- НЯМА ТАКИВА ИДИОТИ...
12
Тоя миризлив червен Импексов екстремент, да погледне себе си най напред, и тогава да души във продажния задник на дългия мултак!!
13
До вчера плюехте по това голо охлювчета, днес правите интервю и му публикувате мъдрите мисли. Кога да ви вярваме, когато плюехте или днес? Били сте най-четения сайт, не, най-гнъсното нещо в интернет!!!
14
Със 10 поста за слави на ден хмм някой доста ги е стах. Г-н Трифонов ние сме с вас. ДОСНОЕН БЪЛГАРИН. Заедно ще помееетееееем статуквото.
15
Трябва да се подсещат хората да се замислят преди да посегнат към бюлетината и да дадат шанс на Учиндолското недоразумение и шайката "Сценаристи" да се намърдат в политиката.Елементарен пример - в интервюто се споменава една от мантрите на Дългия: да намалим броя на депутатите на 120. Ако направим елементарна сметка, при средна заплата от 5000лв на депутат ще спестим 600000лв.Нека ги закръглим на 1 мил.лв.При 2 500 000 близо пенсионери в страната ще им вдигнем пенсиите с 40 стотинки.Страхотно. Ама Али Баба и разбойниците го харчат този милион не само за пенсии. С него те смятат да оправят Образованието, Здравеопазването , Културата.И понеже от този Позитив нищо няма да излезе ,ще започнат да го извъртат ,че при 120 депутати и кворум от 61 гласа законите ще се приемат и с мнозинство от САМО 31 ГЛАСА и ще се започне на нов глас - това е безобразие, това е диктатураи т.н.
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Eй симoв, постави SIM в бoлния си мoзък:Eй симoв, постави SIM в бoлния си мoзък:(
18
Сега Google плаща между 1000 и 1200 долара на ден, за да работи онлайн вкъщи. Регистрирах се за тази работа преди 5 месеца и спечелих 30 750 долара в първия си месец на тази работа. Отделете повече време, когато семейството ви върши работа, която изисква само достъп до компютър и достъп до интернет, и можете да го имате под ръка, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. посетете.................>>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
19
Известният вoдeщ oт БНТ Гeoрги Aнгeлoв изрaзи във Фейсбук пoзициятa cи oтнocнo влизaнeтo нa Cлaви Трифoнoв в пoлитикaтa. ”Cлaви нe e яхнaл чaлгa културaтa и oпрocтaчвaнeтo, a e тeхния дух и душa.”, пише той. Aнгeлoв e чacт oт БНТ вoди прeдaвaнeтo "Дeнят зaпoчвa c културa", a oт 2013 г. - "Иcтoрия.бг". По-късно cтaвa лицe нa "Библиoтeкaтa", кoйтo oтнoвo ce излъчвa пo БНТ. Вижте целия пост нa Гeoрги Aнгeлoв: "Нaпocлeдък някoлкo души oт мoятa приятeлcкa лиcтa изрaзихa интeрec към прoeктa нa Cлaви Трифoнoв. Нямa дa ги рaзприятeлявaм, зaщoтo и тяхнoтo мнeниe мe интeрecувa. Нo щe им oтгoвoря: Нe, кaтeгoричнo нe cъм cъглaceн! Cлaви нe e яхнaл чaлгa културaтa и oпрocтaчвaнeтo, a e тeхния дух и душa. Oбикнoвeн ceлcки лизaч нa мaфиoтcки зa.ници, нeкaдърeн и кичoзeн кaктo в музикaтa, тaкa и в cъздaвaнeтo нa тeлeвизиoнeн прoдукт, пoлитичecки cлaгaч и хaмeлeoн, дaлeч oт вcякaквa прeдcтaвa зa държaвнocт или дeмoкрaция, функциoнaлнo нeгрaмoтeн примитив, лишeн oт eлeмeнтaрeн вкуc мeгaлoмaн - тoй e врeдeн във вcякo cвoe aмплoa. Eдинcтвeнoтo му умeниe e дa прaви пaри, нo пo eдин грoзeн нaчин. Тoвa, впрoчeм, гo умeят и ceгaшнитe упрaвници... И нe, нe ми e любoпитнo кaквo щe нaпрaви в пoлитикaтa, пиcнa ми oт пoдoбни милициoнeрcки изпълнeния. И нe, нямaм нeрви зa тъпи и oбрeчeни eкcпeримeнти, c тъпи и oбрeчeни хoрa. И нe, нe ми e интeрecнo дa глeдaм кaк тoзи кaмък щял дa рaзплиcкa блaтoтo, зaщoтo тoй E блaтoтo. Зa кaквa прoмянa бълнувaтe, кoгaтo тoй E cтaтуквoтo?"
20
Този Александър Симов защо се прави на женен... защо ??? Та това момче си е момиченце отвсякъде.
21
Сашо Симов на снимката е точно това което е в живота !!! Истинския, оригиналния бай Ганьо. Симов за келепира винаги на бялото казва , че е черно.
22
Учиндолската Славуца е стар ерген и пидал. Лизач на политици, мутри и чалгаджийки. Комплексар с остро психическо рзстройство
23
Все идиоти...Боже Боже...такава смрад се носи.
24
Трифонов с толкова спечели пари не намери време и прастичен хигург поне да пооправи нещо по лицето си - я торбичките под очите, я някоя по - дълбока бръчка или премахната мазнина. Така има вид на кварталния пияница. Па иска да е все на екрана и да му се радват слепешката.
25
Няма време за разкрасяване. Някои като се разкрасяват, а тъпички миличките. Не съм му фен, а и някой да харесва гостите, сценаристите му ще го направите на пих и прах и овъргаляли в тинята
26
а корнела е много хлъзкава и мокра, като на фандъчката джанката и на мая рошавата футка.
27
Едно от най-ярките лица на БСП??? Щом дотам я докарахме...със същата ярка светлина лъщи и дупе на месечина!
28
Сашко е пинчера на Курнела. Много лай за нищо, тронеш му с крак и хоп в кюшето.
29
Симо, я кажи нещо за кужкова. Нали си депутат от или за Кърджали. Не искат бъдещият главен, що ли бе, Симчо. Дай инфо, ако не аз да ти изнеса беседа за прелетните птички от сдс герб и сие бкп
30
Крайно време е и г-н Съботянков да излезе със собствен политически проект - може да го кръсти например ППП - Политическа партия Подлога.
31
Сашко , пиле шарено, не от Костов насам са чудотворните месии, а от 09. 09. 1944 год. Дойдоха на власт каскетите, шивачите и обущарите, дохдоха на власт на върха на руския щик, помниш ли червено кхмерче какво ни обещеваха, светло бъдеще, равенство, свобода, и накрая Живков каза - СОЦИАЛИЗЪМЪТ СЕ ОКАЗА ЕДНО НЕДОНСЧЕ, на харесвам Трифонов за политик и мисля че не може да се справи, но пък за разлика от теб ТОЙ Е УСПЯЛ ЧОВЕК, а ти ако не си в БСП ще се разписваш на трудовата борса, по лицето ти личи че не можеш да работиш и си мек, пухкав и приказлив, такива само балалайката им работи, само за да ги забележи някой политик от рода на Яне Янев, чудесно би се вписал при него, само простотии говориш.
32
значи Дългия е на прав път. Да го подкрепим! Да покажем на целият свят, че нема такава държава.
33
За s класата казвам,ако не му се дава,кой го е карал да прави томбола и да се прави на интересен.голям охлюв е този селянин трифонов.
34
Сашко пропусна да спомене само , че във този "сюрреалистически" политически филм, БСП се води най-ретроградната и най-нереформирана партия в Източна Европа , така че леко присмехулното и надменно поведение не могат да обяснят, защо Дългия е решил че има шанс е политиката! Както и прави впечатление, засега само комунистите от Позитано скачат срещу Чалгаря, защото първия електорат който ще дръпне е техният!
35
ИМАМ АПЕЛ, ПРЕДЛОЖЕНИЕ И МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ, КОИТО НА ХАРЕСВАМЕ ИДЕЯТА СТАНИСЛА ТРИФОНОВ ДА СЕ „появи“ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА – ДА НЕ ГО НАРИЧАМЕ – „Слави“ – а СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ!!! Наричайки го „Слави“, ние неволно продължаваме да му правим реклама и да го „набиваме“ в съзнанието на хората, просто защото той така се е наложил, така се казва шоуто му и така е познат на хората... И за съжаление – може наистина „първосигнално“ да гласуват за него заради чалга песните му... Но чалгата и музиката е едно – а политиката и управлението на една държава – е съвсем друго!!! За това – МОЛЯ!!! – нека от сега нататък всички да го наричаве – СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ!
36
Бих посъветвал Симов,да не се принизява до нивото на управленските лайци.На всичко ново трябва,да се даде шанс,защото наличното е доказано некадърно.
37
Чета текста на песента "Няма такава държава" (защото не гледам и не слушам Слави) и май всичко е вярно! Гледам този червен плазмодий - депутат! Мутрата от Банкя - министър-председател! Еее, че то има ли друга такава Държава !!!
38
Изпростяваме все повече и повече : 1. Към автора на статията "Слави успя да предизвика скандал в държавата" , Албена , какъв скандал , какви "5 лева", кой го "брои" Дългия , само ти вероятно . 2. Вкарвате Симов в "капанче" , щото с командирката му , др. Лъжа , явно това не е съгласувано . 3. И кво се получава , симчо увисва ! 4. Пик жълти сте и за финикийски знаци сте готови на всичко .
39
Когато ви набиват нещо в главата, обикновено ви изкарват акъла.
40
Късметът на глупака е проява на случайността. Късметът на умния е проява на закономерността.
41
Абе много ви е страх от Слави .А тоя глупак какво е направил
42
А, бе Мими -след като според теб е глупак - не го наричай - Слави - а Станислав Трифонов!!! Не го рекламирай с популярното му име и името на шоуто - помолих всички за това!!!
44
Ама много си глупав, Саше! Може ли да поставяш заедно Жорж Ганчев с душевно болни индивиди? В сравнение с тях Жорж е титан! Независимо от стила му да се прави на шут, той интелектуално превъзхожда 90% от населението на РБ. Ако ти имаше неговия многостранен талант, предвид na политическите ти пристрастия, можеше съвсем спокойно и достойно да си на мястото на Биволицата от Крушовица!
45
Смърдиш на червена болшевишка плесен, бе Грухчо.
46
Тоя пухльо защо мълча, когато Слави свика концерта на Орлов мост и крещеше като луд, че "ТОЙ ИДЕ"? Лети, лети, барабар с джендър бодито на онаа до него. Та тогава КОМУНЕТАТА мълчаха като умрели..И зад кулисите потриваха мръсни кунки и се радваха на успеха му да събере млади и глупави чалгаджии- вече с детцата им-второ поколение поклоници-полуидиоти. Ама сега другарете, начело с това кръглообразо неизвестно от кой пол, се дерат по пресата като свине на заколение. Ае сиктир бе, келеши! Ае стига толкова сте осирали въздуха, който дишат другите! Ае вървете на ... ...как се казваше това място, дето отдавна требваше да ви е приютило всинца ви, барабар с лидерките, лидерите и спикерите ви. Проклети да сте, мръсни гадове!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 13185
архив

Мъжете обичат да комуникират с изключително умни жени, обаче се влюбват, купонясват и спят главно с останалите...

няма нови новини
Днес: 227
hot
най-четени новини в момента
сега
3893
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: ГЕРБ контра на Корнелия Нинова за субсидията - няма шансове БСП да намаже повече пари (ОБНОВЕНА)
x
САМО СЛЕД ЧАС: Ангелско пълнолуние в знака Телец сбъдва мечти
x