Вход
София
Времето в София 9 o C

САМО В ПИК! Депутатът Георги Марков: ДПС качиха ГЕРБ на пързалката, аз ги свалих. Евровотът е за бъдещето на управлението

САМО В ПИК! Депутатът Георги Марков: ДПС качиха ГЕРБ на пързалката, аз ги свалих. Евровотът е за бъдещето на управлението

на 15.03.2019
106771
51
САМО В ПИК! Депутатът Георги Марков: ДПС качиха ГЕРБ на пързалката, аз ги свалих. Евровотът е за бъдещето на управлението

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков беше обвинен в материал на главния редактор на в. „Труд”, че с изявите си вреди и по този начин е качил партията на пързалката. Повод затова твърдение станаха думите на Марков, че в момента парламентът е в агония, заради неразбориите около и с кворума в пленарна зала.

Габриел и Майдел начело на листата на ГЕРБ? О, Корнелия направо ще почерпи!

Габриел и Майдел начело на листата на ГЕРБ? О, Корнелия направо ще почерпи!

Да не ми се обиждат приятелите от ГЕРБ, но не съм...

на 11.03.2019

Агенция ПИК потърси за коментар бившия конституционен съдия. „Обречени сме на парламентарна агония години наред”, сподели Марков. С него в едно откровено интервю разговаря Ивайло Атанасов:

- Г-н Марков, на страниците на в. „Труд” ви обвиниха, че сте подлъгали Борисов да прави корекции в изборния кодекс преди промените да влязат в сила. Така ли е?

- Вярно е точно обратното, а именно, че призовах ГЕРБ да възстанови преференциите такива каквито бяха еднва след евентуално вето и влизането на закона в сила и обнародването му в „Държавен вестник”. Публично заявих това в друго интервю пред Валерия Велева. Нещо повече – цяла вечер три пъти звънях на г-н Данаил Кирилов, когото уважавам, за да го предпазя от евентуален гаф и приемане на т.нар. огледални текстове.

Звъннах и на члена на правната комисия г-жа Десислава Атанасова, на моя приятел и експредседател на парламента Димитър Главчев, а телефонията ми свърши с директен разговор с г-н Цветан Цветанов, който много добре разбра, че трябва първо да се изчака влизане на закона в сила, а след това преференциите да бъдат възстановени. Така и стана.

Имам достатъчен опит в правото, за да ми мине въощбе през главата да се внасят промени в закон, който още не е обнародван и тече процедура на вето. Иначе едва ли още в далечната 1988 г. проф. д-р Живко Станев би се съгласил да напишем съвсемстно статия в списание „Държава и право”, книжка 10, нито пък покойният проф. Нено Неновски да ме покани в редколегията „Юридически алманах” с такова светило като проф. Васил Мръчков.

- Излиза, че не вие сте пуснали ГЕРБ по пързалката?

- Аз уважавам в. „Труд”, където съм писал три десетилетия много статии за право, политика и спорт. Учудващо е, че само г-н Блъсков не е разбрал, че аз не съм качил ГЕРБ на пързалката, а напротив – свалих я от пързалката, за да не падне.

- Но коя е пързалката?

- Пързалката е ДПС, която чрез подобно пързаляне създаде паралелната държава в България през 1992 г., подменяйки вота на българския избирател и сваляйки Стефан Савов и Филип Димитров. Те са виновни за провала на българския преход. Иван Костов ги нарече „проклятие за България”. Навремето се стреснах от това изявление, тъй като познавам много добре Иван – той е сериозен човек със силно самообладание. За първи път започнах да си мисля и това е въпрос на анализ на 30-ата година от демокрацията дали не е прав.

Беше понеделник, когато премиерът Борисов ми звънна и ми каза по телефона: „Бил си някаква камбана. Я отскочи до централата в 11 часа”. Отидох в централата на ГЕРБ и пред цялото ръководство му казах, че сме на път да загубим спечелени избори; че няма как да правим избори с ЦИК, чиито мандат е изтекъл, тъй като поради липса на легитимност, това може да доведе до дело в Конституционния съд и касиране на изборите.

Казах му също така, че въпросните преференции, които не са конституционно установена практика и право на гражданите и не са неотменими, могат да бъдат отменени и изменени, но сега не му е времето – хората са ги приели като дадено право, а сега считат, че им е отнето – все едно какво ние мислим.

Посочих му, че са със въпросния дебат сложихме сянка на големите му международни успехи. Часове преди това той беше на голям форум с важни срещи за сигурността на Европа в Мюнхен; беше награден от президента на Сърбия, а премиера на Македония свали и му окичи неговия орден.

- На тази среща в централата на ГЕРБ не стана ли дума за опрощаване на дълговете на мюфтийството?

- Аз бях вече с манто и шапка, тъй като бързах за зъболекар. Краси Велчев беше разтревожен и аз казах: „Съветвам ви до изборите да не приемаме повече закони, които могат да предизвикат сериозно обществено недоволство. Да водим дебати например за глобалното затопляне”. Томислав Дончев, на който симпатизирам, ми каза, че там е още по-сложно.

Искам да благодаря на агенция ПИК. Използвам случая лично на главната редакторка Звездомира Мастагаркова, че още на 3 януари (2018 г. –б.ред.) ми даде правото да бия камбаната и да се опитам да сваля ГЕРБ от пързалката, на която бяха качени за Истанбулската конвенция. Спомням си даже и заглавието: „Бойко е жестоко подведен”.

Така се и оказа. Срещу конвенцията се обединиха всички вероизповедания, над една дузина академици, 80% от българските граждани, камбаните биха „Анатема” на парламента и се наложи в първата комисия, в която конвенцията беше гледана, а именно тази за децата и младежта, водена от моя приятел Славчо Атанасов, да гласувам срещу конвенцията. С 10 на 9 гласа и с моя решителен вот тя беше отхвърлена. Това стана в 14 часа, в 16 часа г-н Борисов спря придвижването й, а много мъдро г-н Цветанов я прати в Конституционния съд, който я кремира. Така че и там успях да сваля ГЕРБ от пързалката. Кой ги беше качил, не мога да ви кажа.

- Стана практика, когато Борисов е зад граница, в парламента да пада кворума, защо?

- Казах му го това на Борисов. Миналият път беше в Мюнхен и Белград. Разни партийки, които нямат и 10%, ни скроиха преференциалната клопка. Партия-джуде, която за 30 години не могат да изкарат повече 1000 гласа в София, ни скрои номера с преференциите и кворума. Това е партийка, за която шест конституционни съдии казаха, че е противоконституционна и само пет, че не е. Един съдя не се яви, защото го беше срам, че беше натиснат от американското посолство да не ги забраним.

 Сега отиде в Баку и друга партийка, която също няма 10%, ни скроиха пак номер с кворума. Никой не се пита как се чувства българският премиер в Мюнхен, Белград и Баку, когато посланиците на съответните чужди държави шушкат на своите държавници, че при тях е отишъл премиер, чиито парламент се друса и няма кворум зад гърба му. Това ли е национално отговорната политика, зад която се пъчат  всички останали партии извън ГЕРБ? Никой не го е питал как се чуства. Стана практика, когато отсъства от страната, да се направят золуми с кворума, което е нож в гърба на Борисов, за което съм длъжен да го алармирам.

- Анализатори ви обвиняват, че сте лекомислен, че сте окачествили парламента като „парламентапрна агония” и сте призовали Борисов да хвърли кърпата.

- Прави са анализаторите, че аз не се затруднявам при мисленето – мисля общо взето леко, така и говоря – без запъване, заекване и без да чета.Продължавам да мисля, че сме в клаксическа ситуация на парламентарна агония. Надявам се, че г-н Борисов ме е разбрал. По време на миналия парламент бях на един семинар на ГЕРБ-Жени във Велико Търново на който казах, че сме състояние на парламентарна лудница. Борисов се шляпна по главата, но аз дадох пример, че каква е тая коалиция в коалиция със седем партии, от които едните са във властта, другите в опозиция, а двама екземпляра от една и съща партия – единият министър, а другият вика на премиера „бай хуй”.

След това в зала „Армеец” публично Борисов призна, че съм бил прав, че това е парламентарна лудница. Сега се надявам, че след време ще се съгласи, че сме в парламентарна агония, защото кворумът се прави след класически примери на рекет и парламентарен тероризъм. Всичкото идва от простия факт, че заради калпавата избирателна система – чисто пропорционална, с нисък праг от 4% за влизане и на коалиции, ГЕРБ, въпреки четири поредни победи нямат самостоятелно мнозинство. И за децата от първи клас е ясно, че за да има силно управление, трябва да има силен парламентарен гръб.

- Но доста хора казват, че така е решил българският народ – да имаме разпокъсан парламент с много партии?

- Всичко зависи от избирателната система. Навремето англичаните избраха да ги управлява Тони Блеър с 68%, но при чисто мажоритарна система. Ако системата беше пропорционална, той щеше да има едва 50+1%. В Унгария Орбан три пъти го избират с 2/3, но при класическа смесена система – 106 депутати се избират мажоритарно, а 93 по листи. Ако системата в Унгария е мажоритарна, Орбан ще бъде избран с три-четвърти, а ако е пропорционална с 52-54%. Сегашната пропорционална система беше наложена силово, въпреки волята на кръглата маса и постигнатия политически консенсус системата да е смесена, от БСП с тяхното абсолютно мнозинство във Великото Народно събрание. Тях ги беше страх от това, че СДС тогава в лицето на 39 депутати беше набрало много голяма скорост и щеше буквално да ги размаже на парламентарните избори на 13 октомври 1991 г.

Те разчитаха, че чрез пропорционална система, три СДС-та с тирета – СДС-център, СДС-либерали, ще откъснат живо месо от СДС и то така стана – отнеха ни 10%. Спечелихме изборите само с един процент и нещо, вместо да ги победим с абсолютно мнозинство. Ще припомня, че преди десетина години в експеримента във всеки един от 31-те многомандаттни избирателни района да има по един мажоритарно избран депутат. Резултатът беше съкрушителен – от 31 мандата, БСП не взе нито един, поради очевидната липса на личности, ДПС взеха няколко, останалите ги спечели абсолютно убедително ГЕРБ.

- Защо БСП държи толкова за машинното гласуване и заради което не желае да влезе в парламента?

- Машинното гласуване не може да бъде кауза за напускане на Народното събрание. Само ще дам пример, че президентът Радев беше избран без машинно гласуване и никой не повдигна въпроса, че е спечелил нечестно. След това именно правителство на Радев проведе парламентарни избори и всичко завърши с победа на ГЕРБ без да е поставян вотът под съмнение. Никъде в Европа няма машинно гласуване. Дори там, където го е имало в Германия, Конституционният съд в град Карлсруе – седалището на съда е там, за да се вижда ярко неговата дистанция от централната власт – прие, че в Германия, тази техническа нация, която произвежда „Мерцедес”, „Ауди” и БМВ, машинното гласуване е НЕНАДЕЖДНО.

Не знам защо обиждаме българските избиратели с това да ги караме като дебили да гласуват машинно, освен ако решим да променим Конституцията и вместо България да бъде република с парламентарно управление, да я напишем с машинно управление и оттам нататък да проведем отново избори и за държавен глава, и за председател на ВАС, и т.н. с машинно гласуване. Няма как без машинно гласуване, когато е избран президентът, а да трябва, когато ГЕРБ побеждава.

- Според Цветанов Мария Габриел до момента е събрала най-много номинации за водач на листата на ГЕРБ на предстоящите европейски избори. Дали нейната фигура няма да се превърна във втора Цецка Цачева и да навреди на ГЕРБ?

- Лично за мен не може да се фетишизира кой да е водач на листата. Аз ще гласувам за ГЕРБ и ми е все тая кой ще я води. От г-н Цветанов разбрах, че с най-много номинации е г-жа Габриел, което е съвсем нормално, защото тя е с висок европейски сан. Не ми е работа да се бъркам в партийните дела на ГЕРБ, но мога да кажа какво мисля, а то е, че трябва да се четат два факта: първият е, че евроизборите през 2019 г. нямат нищо общо с евроизборите от 2014 г.

Европейските институции, за съжаление в момента, не се ползват с този авторитет, с който преди пет години по простата причина, че сътвориха маса безобразия, включително и европарламентът. Те допуснаха политиката на Меркел на отворени врати спрямо миграцията, толерират гей-браковете, джендър идеологията и т.н. Върхът на цинизма беше евроинквизицията над Унгария и Виктор Орбан, който е борец за демокрация, за разлика от сегашните евродепутати, които са наследници на демокрацията. Всичко това не може да не се отчита. Вторият факт е, че специално за България последният месец преди изборите дебътат ще бъде не за Европа, а за ще бъде затова дали ще издържи управлението на Борисов и за в бъдеще или не – мачът ще бъде от вътрешното първенство.

- Вие днес сигурно сте гледали по унгарската телевизия грандиозния полско-унгарски митинг в Будапеща?

- Никой не може да събере толкова хора, колкото Виктор Оран! Да, разбира се, гледах митинга. Беше уникален. Бяха дошли и хиляди поляци от партията „Право и справедливост” на г-н Качински. Пръв говори полският премиер Моравецки, а след него и Виктор Орбан пред наистина еуфорича публика, по повод революцията на Петьофи и Кошут от 1848 г. И двамата се обявиха за Европа на нациите, а не за европейски съединени щати.

- И накрая - смятате ли за бъдеще да биете камбаните, ако някъде ГЕРБ греши?

- Да, разбира се. Бих бил камбаната, ако се тръгне да се отнемат депутатските заплати, защото народните представители не могат да се приравняват на работниците и служителите по трудовото законодателство. Видният проф. Васил Мръчков, автор на уникален учебник по трудово право и коментари на практиката на Върховния съд по трудови дела и дългогодишен член на Международната организация по труда ясно вече каза, че депутатските заплати са конституционно право. В Конституцията пише, а не в трудовото законодателство, че народните представители имат право на възнаграждения. Умишлено конституционният законодател не е употребиле трудово възнаграждание.

Работа на депутатите е да са в пленарна зала и ако не са там, да им се удържат две-трети, но не може да бъдат изцяло лишени от заплата, тъй като е елементарно да се обяснява, че депутатската работа не се състои само в парламента. Неслучайно Конституцията предвижда кворум от 121, а не от 240 души. Народните представители имат дейности и извън пленарна зала, която те извършват всеки ден. Неслучайно проф. Мръчков твърди, че депутатът работи 24 ч. и 365 дни в годината. Народното събрание не му е работодател. Искам да кажа ясно, че аз бях назначен за конституционен съдия от д-р Желев с мотив, че имам самостоятелно мислене.

Аз не съм подавал молба да ставам депутат в ГЕРБ. Покани ме Борисов по телефона. Не сме го коментирали, тъй като мисля, че беше емоционална покана след едно мое телевизионно предаване, където го защитих. Но на 30 ноември 2016 г. той ме покани на награждаването, което получи от унгарския премиер Орбан с един уникален унгарски кръст и каза на Виктор: „Орбане, ела да се снимаш с Жоро Марков, правя го депутат”. След това в самолета ми каза, че му трябвам. Предполагам, че му трябвам с опита си, защото съм единственият в ГЕРБ от Великото Народно събрание, при това избран мажоритарно и единствен, който е бил девет години конституционен съдия. Длъжен съм да казвам каквото мисля, пък да става каквото ще!

Сподели:
Напиши коментар »
(51)
1
Аман от слагачи.
2
https://www.youtube.com/watch?v=4gGD5tcsarA
3
Този колко партии смени??? Бойчето да се пази от ласкатели...
4
Браво на Г. Марков, че ни припомня колко ни е крала Импексовата БСПдирастия, без значение кой кретен е бил начело. Дали ще е гръмнатия мафиот Луканов, или ще е Жан кво да ям, или пък Доносник Гоце или СС Момата, ако ще да е и Клепоухия кретен все тая, дали ще е сполука за България, или визията на Импексовата барсала, ши/бани/те БСПелерасти и корветени, винаги са обирали държавата и народа ни. Затова сме най бедните в Европа и света, дано най после дебилите го осъзнаят тоя факт!! Барасалата щяла да става, като СС Момата, премиерка ха ха ха, ще стане когато на Травестита Адолфина и порасне наново пи.шка!!
5
Вече са като моторна шейна. Кой ли не ги качва на пързалката. И БСП, и ДПС се и ОП, и Воля и Мюфтийство.
6
Вярвам ти можеш, нали си агент ДС. Аман от такива, КАТО кърлежи са залепят за всички властимащи, няма отърване от тях
7
EС трябва да задължи бившите комунистически сателити на СССР да се разправят с бившите слуги на СССР - комуняги и ДС изроди като ги лустрира за вечни времена до трето коляно, да им се национализира имуществото, а някой особено опасни престъпници да бъдат осъдени и на смърт, като този мерзавец. Това е платформата на нова политическа партия в България - Граждани за България без комунисти - ГБК.
8
вие можете да си говорите каквото искате само дето аз не ви вярвам
9
ПОДЛОГАТА ПАК СЕ ПОКАЗА.
10
И АЗ съм швестер
11
От цялата работа се разбра едно.Този клоун и Тиквата са пеерасти.
12
НЕКА ЗАСТАНЕМ ТВЬРДО ЗАД БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗАД РЕШЕНИЕТО ИМ ДА НЕ ДОПУСНАТ АМЕРИКАНСКИ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ В БЪЛГАРИЯ
13
Ехааа, Жорката си е извадил за малко езика от шоколадовия цех на Великана на мисълта и интелекта. Все съм виждаш лизачи, но този болен човечец усеща, че Господаря е пътник и хвърля всички сили да дава надежда, че нищо не е загубено. А то е обречено и отива в нищото. С толкова тъпи и крадливи величия, пътя е един, отиват в забвение. А след това на Темида.
14
Народ. Представители, да работят БЕЗПЛАТНО за благото на нацията. Недопустимо е народа да работи за 500 лв. ,а онези които го представляват да взимат 5 000...Да се събират на 2-3 месеца и да плащат от джоба си своята издръжка, да видим тогава кой ще се натиска на поста. По делата ще ги познаете, не по празните думи.
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Агент Николайча е един голям пръдльо!
17
Това зя германците хубаво,ама дали списъците им са изчистени от мъртви души и и дали на някой немец му минава през главата да фалшифицира резултати,че тук един с особенна форма само за това си мисли?
18
ГОШО ПЕЕРАС ДОЛЕН ТИ ЩО НЕ ОТИДЕШ ДА СЕ НАЕВЕШ
19
Разсмърдя се !
21
Коментиращите не одобряват негово величество падишаха от Банкя. Аз излазям!
22
Станишев кажи си!За какви далавери уволни Нинова от поста зам.министър? Как те цедеше Йончева за пари?Станишев кажи истината за Нинова и Йончева, не се заблуждавай, че истината за престъпната Нинова ще е вредна за БСП! Точно обратното, прикривайки Нинова, сриваш още повече рейтинга на БСП, вече са под 400 000 подкрепящите БСП! Още малко ако си мълчиш, Нинова ще свие БСП до партийните функционери, които не навсякъде я харесват също! БСП отива към 200 000 и ще трябва да се коалира с ДСБ и ДЕОС за да прескочи 4% бариера!
23
Ето те------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
24
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
И аз ще гласувам за ГЕРБ , защото това е единствената партия пълна с хора с сериозен мозъчен дефицит само с нея нможем да ударим дъното , за да тръгнем нагоре !!!!
28
Един,който с изказванията си разсмива хората!За това става и остава ненедминат!Дано остане в ГЕРБ,за да ги води към дъното!
29
т.е свърши се с управлението на мутро шайката !
30
Всред стадо от овце не е проблем да си гениален овчар!
31
След това водещ офицер на Николай беше колегата о.з. полк. Жечев, до 1991 г. включително. Имал съм множество сътрудници, но мръсник като Стефан не е било. Той съсипа живота на една дузина млади хора. Писал е и срещу съпругата си. Ако не беше се случил 10 ноември беше на път да предаде майка си и баща си. Държахме го на синджир до края на 1991 година, само заради Стефан Савов. Донасяше и за него. Има негови съобщения и срещу Желю Желев. Всичко това може да го прочетете от досието му. Идете в Комисията по досиетата и четете.
32
Проблемът на герб-ът е, че се превърна от моноавторитарна на двуавторитарна партия. Докато се управляваше от един авторитарен лидер вниманието на партията бе насочено основно към проблемите в държавата и лидерът и правеше толкова, колкото можеше. Решиха да имат двама лидери, де казва народът от един дол дренки. Първият стана международник, вторият вътрешнодържавник. Единият обикаля държавите и трупа снимки, другият "твори" закони и трупа гафове. Останалите ...ръкопляскат. Какво друго да правят, като са "авторитарни" чиновници.
33
Трябва да почерпиш за сакралната за теб дата 17.03.2010--------......ХХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
34
Каквото кажат от Пловдив, това ще е :-))
35
Добре че си ти, да оправяш ГЕРБ ! Не знам какво щяха да правят без теб долни ДОНОСНИКО !!!
36
Ники браво, само една забележка що издаваше как Тиквата си избира депутати бре ние не знаехме че теб на банкет а потупване от лизач ренегат сменил 100 партии доносник на ДС сега депутат от Шайката пък аз си мислих че по кръстовищата ви намери колкото по прост толкова по добре и лизач разбира се как беше обрязването между другото
37
Не може да си бавноразвиващ се и да управляваш държава.. А в ГЕРБ -това е норма само такива са във властта как пък не взеха в редиците си поне един нормален и интелигентен мислещ човек https://www.youtube.com/watch?v=XoZfLHRLejI&feature=em-uploademail
38
По темата за Марийчето Габриелова да е водач на листата, Бойко и Цецо ще си кръстосат шпагите.
39
Агент Николай изпълнява оперативна задача да качи ГЕРБ на шейната, да отслаби ЕС и да прокара антиевропейски настроения. Агент-провокатор, храненик на властта от над 40 години, вече е на 69 години-ше ги навърши след десетина дни и още иска да лапа. А за пет пари работа не е свършил през живота си, освен доносите, за които е взимал пари за всеки донос от ДС. Агент Николай е истински пример за човешко падение.
40
Пътник ли е Бойко? Не! Пристигнал е, обаче не знае това и не излиза от вагона, седи и чака влакът да тръгне. А трябва да надникне през прозореца и да види, че пред локомотива има буфери - демек вече е в девета глуха. В съседното купе патриотите лъскат бастуните и се кефят, че вагона се клати. Струва им се, че пътуват. Пътуват към тунела на майка им. Бай Курти, стрелочник
41
NIAMA VECHE DA GLASYVAM ZA GERB
42
Кольо,ти си бил голяма кака бе!
43
Отмятаме се от обещаното. Безплатният сюнет обещан за нашите достовци Борисов, Цветанов, Сидеров, Каракочанов и Балевски няма да се състои на Великден , както обещахме. Тези серсеми се отметнаха и ние правим същото. На Великден ще обрежем само Йордан Цонев и Владко Горанов, безплатно и в присъствието инж. д-р Доганоглу и Карадайъто. Потвърждаваме , че ще радваме Менда Стоянова с най малко един шадраван-секиш на връх православния празник на християните. Горните да се жалват на Николай-Стефан-Георги Марков - бивш кандидат за президент на РЗС.
44
Николай-лай -лай .... за кокалче от Боко !
45
Google плаща $ 17,000 до $ 22,000 на месец за онлайн работа от дома. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 20544 през първия месец от тази работа. Виж какво правя ...... >> w­w­w­.­W­e­­b­J­o­b­­3­3.­c­o­m
46
Всички са омерзени от повратливото поведение на меркантилния Жорко, а той се има за велик. В тази държава ни управляват нагли и безскрупулни далавераджии. Само схеми и келепир ги вълнува....
47
отговор на коментар
В основата на привличането му за сътрудник на Държавна сигурност, стои именно тази меркантилност на агент Николай- Стефан. В ДС е служил на двама господари, демек вземал е "хонорар" от две места, значи е писал два пъти повече доноси от обикновените, редовите доносници. След "промяната" е внедрен в тогавашното СДС, съставено предимно от комунисти и агенти на ДС, затова се провали демокрацията в България. После меркантилността на Николай- Стефан продължи с всички сили- депутат, конституционен съдия, кандидат- президент, шеф на надзора на "отбора на народа", пак депутат. Сега взема пенсия като конституционен съдия и заплата като депутат-общо към 11 000лв.А на неговата възраст-вече почти 70 - неговите набори отдавна са пенсионери и карат с пенсии от по 300-400 лв. А не са по-долу от него, дори са по-интелигентни, но не са нахални и нагли .Нито безкрупулни.-
48
Б.Б. да седне на чепа на А.Д.
49
отговор на коментар
Ако желаеш да видиш п....с, просто се вгледай в огледалото и ще видиш образът му.
50
отговор на коментар
Извинявай, но ако някой е ударил дъното, вгледай се в себе си. ББ Е НАЙ-УСПЕШНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР. ДОСТОЙНА ЛИЧНОСТ, КОЯТО ЦЯЛ СВЯТ ПРИЗНАВА И УВАЖАВА. ЛИЧНОСТ, КОЯТО ПОКАЗА НА ЦЯЛ СВЯТ, ЧЕ МАКАР И МАЛКА, БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВУВА НА КАРТАТА. ПО ВРЕМЕ НА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО, СЪБРА ЛИДЕРИТЕ НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ И Б-Я СЕ ПРЕДСТАВИ ДОСТОЙНО. КОГА СЪМ МИСЛИЛА, ЧЕ В Б-Я ЩЕ ДОЙДАТ ЛИДЕРИТЕ НА НАЙ-СИЛНИТЕ ДЪРЖАВИ.И ТОВА НЕ ОЦЕНИХТЕ. НЯМА ЛИ ДА СЛЕЗЕТЕ ВЕЧЕ ОТ БАНАНОЕИТЕ ДЪРВЕТА? МОЗЪЧНИЯТ ДЕФИЦИТ Е В ТЕЗИ, КОИТО БЯХА ОГРАБЕНИ ОТ КОМУНИСТИТЕ, А ТЕ КАТО МАЗОХИСТИТЕ СИ КАЗВАТ "ОГРАБВАЙТЕ НИ"! НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА, С ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД. Степенуване: прост, по-прост, най-прост, дебил. Познахте ли себе си, дебили?
51
Няма да взема под внимание статията, ТЯ Е ОБИЛНО МАЗНА, а ще препоръчам на пишещите да не наричат този човек агент, а с точната дума и тя е ДОНОСНИК, агентите са в чужбина и събират информация, за политики, за терористи, за търговски проблеми и подобни за благото на държавата, а този е човек на Митьо Гестапото, донасял е за една дузина хора и ги е клеветил, по нова време това беше ПОЛИТИЧЕСКАТА МИЛИЦИЯ , така че бъдете точни - ДОНОСНИК е правилния израз.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17245
архив

Тя:
- Много си готин, когато си пийнеш повечко.
Той:
- То и ти си прекрасна тогава.

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1437
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО закрива предизборната си кампания в Елин Пелин - Джамбазки: Знаем как се пази българският патриотизъм и родолюбие, за нас България е верую (ОБНОВЕНА)
x
ЦЕНЗУРА ИЛИ... Роботи филтрират коментарите в интернет
x