Вход
София
Времето в София 23 o C

САМО В ПИК: Депутат с разтърсващо разкритие - как Мая Манолова плака пред ГЕРБ и Патриотите, за да стане омбудсман

САМО В ПИК: Депутат с разтърсващо разкритие - как Мая Манолова плака пред ГЕРБ и Патриотите, за да стане омбудсман

на 07.11.2018
252017
57
САМО В ПИК: Депутат с разтърсващо разкритие - как Мая Манолова плака пред ГЕРБ и Патриотите, за да стане омбудсман
Автор: ПИК
07.11.2018
57
252017

"Мая Манолова е дъното на морала. Плака при нас в стаята, за да я подкрепим за омбудсман". Това заяви депутатът Валентин Касабов от НФСБ в коалицията "Обединени патриоти" пред ПИК.

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Мая Манолова с бюджет от 3 млн. лева, държавата й дава още (ДОКУМЕНТИ)

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Мая Манолова с бюджет от 3 млн. лева, държавата й дава още (ДОКУМЕНТИ)

"Лъже ли Мая, че нямало пари?". Този въпрос се задава от...

на 06.11.2018

И подробно разказа, как Манолова се появила при патриотите в парламента, за да търси подкрепата им за избора й за омбудсман. Преди това обаче пътеката прокарвал мъжът й и бивш депутат от БСП Ангел Найденов. Той разговарял с депутатите, които познавал по-отблизо, че новата лидерка на червената партия Корнелия Нинова не иска Манолова в групата, а пък при новите правила, въведени от нея, той не може да се кандидатира за депутат.

Найденов обяснявал, че Мая ще остане без работа и ще трябва да се прибере в Кюстендил, откъдето започна политическата й кариера.

"Лично Валери Симеонов ни помоли да изслушаме Мая Манолова. Тя дойде при нас с едни такива тъжни мокри очи и ни обясни, че в групата й не я искали, че нямала какво да работи, че ни моли да я подкрепим да стане омбудсман, защото не знаела какво да прави оттук нататък. Това й бяха аргументите да застанем зад нея", разказа Касабов пред ПИК.

По това време ГЕРБ се ориентирали към кандидатурата на предишния омбудсман Константин Пенчев за втори мандат, но Манолова ходи да моли и при тях. От ГЕРБ се въздържат да посочат аргументите, с които ги е увещавала, но в крайна сметка я подкрепиха с гласовете си в парламента.

"Сега обаче преди два-три дни била в някаква църква и станало дума за Валери Симеонов. А тя се нацупила и казала, че не иска да й говорят за него, защото щяла да се омърси. Тази жена е дъното на морала", отсече Касабов пред ПИК. И допълни, че когато срещала и него в сградата на парламента, си обръщала главата на другата страна и отказвала да отговори на поздрава му въпреки забележката му. "А пък как жално ни гледаше в очите, когато искаше подкрепата ни. Сега се чуди какви маймунджалъци да прави. Тази жена няма срам", заключи Касабов.

Сподели:
свързани новини
Мая Манолова отказа колата на Слави Трифонов Мая Манолова отказа колата на Слави Трифонов
Омбудсманът Мая Манолова, която остана без кола и шофьор...
на 06.11.2018
САМО В ПИК: Секс аферите на Мая Манолова (СНИМКИ) САМО В ПИК: Секс аферите на Мая Манолова (СНИМКИ)
Истинска мъжемелачка е в личния си живот Мая Манолова,...
на 07.11.2018
Напиши коментар »
(57)
1
Червени башибозуци -- НИЩОЖЕСТВА Е ВАШЕТО ИМЕ !!
2
Червени башибозуци -- НИЩОЖЕСТВА Е ВАШЕТО ИМЕ !!
3
ПИК вие сте дъното на журналистиката. Точно, заради такива като вас страната ни е на последните места за свобода на словото.
4
Касабов, Касабов и ти си жалък като нея. Всички сте ачкьопеци и отгоре на това безсрамни ,безчестни и лицемерни твари, попаднали в българския Парламент по кой знай какви криви пътеки. Ако се разровят и в твоята биография ще изкарат самосвал кал.
5
Какво общо има тук ПИК бе кратуно червена. Цитират какво е казал Касабов. Аз лично не се съмнявам, че е било така! А че Манолова няма морал тук спор въобще не може да има!!
6
Аз пък като заклет некрофил, кръвопиец и ванпираясала хиена смятам, че тоя с вълчата прическа и физиономия, Валентин Касапин... Касабов, трябва да оглави гражданско единение срещу Манолова, майките с уж болните деца и всеки друг, който си позволява да топи моята любима ПП ГЕРБ, ръководителя ѝ, министрите и всичко направено дотук от най-успешното управление на страната от 681 г. насам. ГЕРБ е религия! ГЕРБ е кауза! Борисов е нашия Бог! С ГЕРБ винаги напред! Нека всички се обединим и поискаме заедно чрез протест пред НС по-високи ставки на основните данъци - ДДС, Корпоративен и подоходен, както и здравноосигурнителна вноска - ЗА по-голяма приходна част на Бюджета и оттам разпределение и преразпределение в полза на нашите деца!
7
Изтъка си платното, ритна кросното! Нещо не сa прочели правилно, или са възприели буквално Енгелсовото съждение:....Две проституции, правят една добродетел....Но това не пречи всички издухани флигорни да се пъчат с тъмното си минало и неясното си бъдеще, пледирайки че са морални стълбове на обществото! Всичко е за облаги, пари и назначения на доходоносни служби! За братя Галеви не се споменава нищо, както не се споменава причината на Корнела да се подари РМД Техноимпекс! Да си тъпа ЛЕЙКА е простено,ако хващаш окото, но да си тъпа, лакома и нагла ЛЕЛКА е смешно, особено когато си страшна и грозна!
8
Колкото повече плюете Мая, толкова повече и вдигате рейтинга. Голям кеф...
9
ЕТО ЗАЩО МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ.
10
ЕТО ЗАЩО МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ.
11
Някой явно голям страх го е хванало и не може да си успокои душичката! Разбира се от тази истерия няма как да се спечели! Повярвайте ми вече е губещ! Само любовта ражда красиви неща, всичко останало ражда болка и сълзи.
12
Така и цял живот не разбрахте, че смяна на управлението никога не е имало! Че всички партии са продукт на сценарий на агентите от ДС на БКП, за да усвояват националните блага, залъгвайки дебилите с разноцветност, впрочем, най-много комунисти има в това управление - направете си справка за потеклото на лидерите на ГЕРБ. И да, естествено, че е имало уговорки и молби, но фактът, че са приели кандидатурата потвърждава, че корена на нашата демокрация е един и същ! Всички там ги боли фара за народа, всички там са управляващи и са опозиция на изтормозените ни хора, играят театро, че са различни... А този малоумник си признава, че всички са от едно тесто и трябва да си помагат, освен че е предател е и родоотстъпник, по стара патриотична традиция! Научете се най-накрая, иначе с основание ще ви наричат дебили!
13
Ами добре тя е плаксла и се е молила. Но вие честните и почтените,защо я подкрепихте като няма качества??? Ужас,и това са депутати,наистина търгувате всички постове. Затова сме затънали в блатото и мяма излизане!!!
14
изиграла им Найденова2 едно театро, но пък виж каква хубава идея се пръкна - всеки петък арменският поп да обикаля страната с влак до Бургас да събира жалби, връщане с прикачване през Варна и Горна Оряховица, режийни да се изплащат само за наема на купето, 3сандвича, 2минерални води и 2кафета, руло т.хартия,1химикал, плюс карта за градския транспорт. през останалите работни дни - съответно приемна в метрото, кафенето, библиотеката и дискотеката. Спестените 2 млн и 900 хил. лв да се пренасочат към Здравната каса
15
Ами спазва свято:Изтъках си платното,ритнах ти кросното."Пък срамът нито се яде,нито се пие.Зощо й е.
16
Мая Манолова е избрана за национален омбутсман на 30 юли 2015 г. Корнелия Нинова е избрана за лидер на БСП на 8 май 2016 г. т.е. манолова е омбутсман една година по-рано от когато Нинова е лидер на БСП, следователно писанията на ПИК са абсолютна лъжа и манипулация. Гнусни сте.
17
Евтините номера на евтините ку..и и червените БОКЛУЦИ са едни и същи!
18
Абе старо гюбре е Мая ,староо ! Такова гюбре ,като се запали - пуши и смърди по три седмици ,а смрадта се носи през девет села.. ПП. Абе Касабов ,вие в ОП-то сте големи гулии ,бе ! Да повярвате на Майчето ?! Ми то ,тя сама не вярва на себе си ,а па вие - сте и повярвали ?!
19
а ти нима си очаквал нещо друго ,то тук четеш и не вярваш на очите си ,пълен ташак са тези тук
20
По принцип вярвам на Касабов, но при него винаги има риск да му ръгнат нещо в ракията, дали в бюфета на НС, дали другаде и почват да му се виждат перхидролени пудели и бог знае какво, въобще човекът вижда и чува неща, които не съществуват. Това не може ли да се забрани със закон? Имам предвид злоумишлено вредители да ръгат на Касабов в карнобатската вещества, от които му се виждат бели мишки, пудели, хлибарки в боб чорбата и въобще, да се наказват със смърт който бута психотропни вещества в ракията на депутати от Патриотичния фронт. МХМ....
21
Никога не съм вярвал на руски, камо ли на червени. ИМПЕКСА РЕВАЛА НА Мавъра, а тая патка на Винкла. ВИНКЕЛА тогава все още вярваше на СЮРреалистите.
22
Обявете официално какъв ви е хонорарът от управляващата централа на ГЕРБ-БКП за масираната атака, срещу комунистите от другия лагер! Агент до агента, мило моя майнольо, да живей Тиквената демокрация или демократичния тоталитаризъм, както си пожелаете!
23
Сега ли вдяна Касабов що за човек е Мая? И тя като Курнела ще ви "възнагради" за подкрепата. Така е с договорките под масата. Колкото за нас, обикновените хора, в момента тя върши полезни неща. Подчертавам "в момента". Иначе пътят към Ада е постлан с добри намерения.
24
Браво, поздравления за "най-четеното, най-търсеното, най-желаното, най-умното, безпристрастно, неподкупно и интелегентно"сайтче-"бесребърничеПИК/Платенопоръчкова Информационна Кочина/,така се гради име и авторитет, като се канят само "умни и симпатични"индивиди,ревностни "въждържатели" и "върли трезвеници"като този вечен махмурлия -националфронтовец!
25
отговор на коментар
za6to sa glasuvali za neq kato e ne kompetentna a ne sa q ostavili da si xodi na kustendil zna4i garvan garvano oko ne vadi
26
МАЯ Е ТАКА ВЪЗПИТАНА ...ИЛИ ПО СКОРО НЕ Е ВЪЗПИТАНА В ЦЕННОСТИ И МОРАЛ ...КАКТО ВСИЧКИ ОТ БСП ...ПАРИТЕ И МАТЕРИАЛНОТО СА НАЙ ВАЖНИ ЗА БСП .
27
МАЯ МАНОЛОВА И КОРНЕЛИЯ НИНОВА СА ДВЕ ЖЕНИ ОБРАЗЕЦ НА ЛЪЖКИНИ , КЛЮКАРКИ , НЕ ЧЕСТНИ И ГОВОРЕЩИ КАТО МАХЛЕНСКИ ЦИГАНКИ ПРОПОВЯДВАЩИ НЕ СПАЗВАНЕ НА НИКАКЪВ МОРАЛ.
28
Пъпчивата омбуцманка е хитра комунистическа жаба от блатото на червените мафиоти
29
НЕ ЗНАМ КАК ДА ТЕ НАРЕКА-ТИ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕШ ЦАПАРДОСАН С БАЛТИЯ ПОД ШИБАНАТА ТИ БРАДА. ЧУДЯ СЕ КАК ПИК ДОПУСКА ТАКАВ ФЕКАЛНА УСТА ДА БЪДЕ ЧЕТЕН. А СЪЩИЯТ ТОЗИ ЧЕРВЕЙ СИГУРНО Е РУГАЛ И ПИК С ПОДОБНИ ПРОСТАЩИНИ. МАЙНА, АКА МИ ПАДНЕШ И ПРИПОЗНАЯ ВЪВ ФИЛИБЕТО, ЩЕ ТИ ВЪРЖА БЕЗРАБОТНИТЕ ТОПКИ И ЩЕ ТЕ ПРОВИСНА СЪС ЗЕЛЕНАТА ТИКВА НАДОЛУ - ВЪРЗАН ПОД ЧЕТАЛА НА АЛЬОША= MOTHER FUCKER.
30
Другарко червеногушке, един твой съпартиец-Стойчев ти се изсира отгоре на тиквата. Виж го като номер 1 отгоре.Прочети какво е написал, пък после ги дрънкай врели-некипели. Това ли наричаш липса на свобода на словото ? Лъжци сте другари, патологични лъжци.
31
Изобщо нямате право да плюете СЕГА Мая Манолова ! Да сте мислили когато сте я предлагали и гласували за Манолова !Това е положението !Кой на кого се е молил ,къде е ходил и при кого,е било важно ТОГАВА и ТОГАВА да сте си отваряли очите!И нали знаете вълкът козината си мени,нрава-не !На комунист вяра никога да нямаш ,и никога не очаквай от него благодарност за извършено добро !Сега остава да е предложите за кмет на София или за президент и да гласувате за Майчето !
32
може да се е молела,ревала,ама върши много работа,за разлика от онзи,фъфлещият,който освен,че изпрати сина си в Америка да учи,нищо не направи за хората !
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Nаистина,сте,ЛИЗАЧИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ,на ВЛАСТТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА.
35
До 28:Анонимно дебилче, не злоупотребявай с името ми и не съчинявай и публикувай от мое име тези простотии,които нямат нищо общо с истината и "любимото ми сайтче"да не става съучастник в тази лъжа, а може би те да са го писали! Като ги познавам, не бих се учудил!
36
От безсрамница - срам! А колкото до това, че била вършила много - всичко е само тупурдия и гюрюлтия. Пиар акция и нищо друго! От жени на такава възраст не може да се очаква нищо смислено! А в БСП са няколко такива.
37
Както казваме ние "Преди изборите бяхме "другарю Манго", след изборите "еб@вайте си м@йката циганска"
38
Магическа рецепта премахва пародонтозата и връща усмивката и самочувствието https://bit.ly/2JlkQ9f
39
Стана Омбудсман щото прикри костинбродската афера на тиквоидите.
40
пияницата Касабов ли ще говори за морал знаем го що за стока е благодарение на Ангел Божидаров бившият областен координатор на нфсб пияницата Касабов стана депутат Божидаров е много добър честен и почтен човек
41
КОГАТО И ОТКРИХА РАКА,МАЯ СЕ КРОТНА И ХОРАТА СИ ПОМИСЛИХА-СТАНАЛА Е ДОБРА,СЕГА,КОГАТО СЕ ИЗЛЕКУВА,ПАК СТАНА СТАРАТА КОСТИНБРОДСКА СВРАКА,СЕСТРА ГАЛЕВА,САМО ЧЕ БОГ И ПРОСТИ,НО ДА НЕ И НАПОМНИ ПАК,ЧЕ ПАРИ , ВЛАСТ,НАХАЛСТВО,БЕЗОЧИЕ , ВИСОКОМЕРИЕ И ЛЪЖИ МОГАТ ДА И КОСТВАТ ЖИВОТА
42
Че няма срама, е така. Но ,че обича да го поема като партийно поръчение-също е вярно. Нямала какво да работи, свикнала е на баницата мекото. За адвокат не я бива, пък и се иска труд, напрежение, четене, мислене- не е за нея. Да продава гащи на кюстендилския битак- не върви, ще и се смеят и циганите дори. А как е взела диплом на юрист-нова е въпросът. Защото кюстендилската слива разбира от право, колкото свиня от кладенчова вода. Най-лошото е ,че е неблагодарна.
43
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
44
Каквито и постове да докопат комунистите, при Новия световен ред ще бъдат пометени като фекалии, защото бъдещето на Европа е без комунисти и цигани.
45
Ах, парене от люти чушки! Люспи от домат! Семки от малина, лилавото на чашата червено вино. Желето от шкембето, намекът за лук. Ароматът от суджук, вятърът от боба в премиерската утроба. Сал от това моят син е сит! А народът? Ех, народът, и той по-малко е сърдит.... (2018)
46
А този неграмотен "депутатин", като пише това , не се ли срамува, че е гласувал за нея? - Какво доживяхме! - Да ни представят подобни!
47
Но хак им е на патриотите и Герб защото са балъци и бързо забравят комуноидната проказа, как мое да ги напъпли отново.
48
До - 35 . Хей червена жабо - влез в блатото си и се погрижи за поповите си лъжички , които си снесъл . Ясен ли съм гнидо
49
Поне вече разбираме що за стока е. Лицемерка, която уж помага на обществото, а всъщност просто представя едни заблуди. Вре си носа навсякъде и затвърждава неубедителни теории, на които хората сляпо вярват!
50
За Касабов още докато беше в Бургас се знаеше и хората го познаваха като голям лъжец и още по-голям мръсник.Знаеше се също и, че е много тъп и прост.Тази лъжа която сега сервира сигурно е по указание на Валерката, негов пръв ментор, но допускам, че може да се е развил в областта на лъжите, защото като мръсник няма повече накъде да се развива и да си я измислил сам.
51
Касабоооооов, къде беша досега бееее безсрамник ? Що си мълчеше бе, ами се довлече в София ?Нещастници долни
52
кьор софра с турския посланик, а шефа му дърпаше по земята баба туркиня с двойно гражданство, и не и позволяваше да упражни законното си право на вот! Големи "герой-патриоти"! А той влезе в парламента с оплюване на ГЕРБ, а сега им е коалицоионна дружка! Неговия морал е ЧУТОВЕН!
53
А бе, миндил, ти на Мая на къдравия косъм не мож са качи. Добре си са надупил и вероятно тръцкаш от кеф, ама нема да е още дълго и ша смениш позицията на 180.
54
Тези КУХИ приказки така наречените патриоти да си ги разправят в хотела на Валери Симеонов, истинската причина е че Манолова ЗНАЕ ИСТИНАТА за костинбродската афера, ще направи толкова золуми на Борисов и ТОЙ ще я назначи за омбудсман,АЙДЕ ДЕ.
55
В Бургас питайте за Касабом, дали може са му се вярва! Измекяр, който смени 3 паргии и накрая се кротна като ме напълниха гушата!А жена му с нейния сайт Флагман пробутва лъскавите номини, често менте , за управляващите..хаха-жалки! В Бургас са за смях!
56
ЧУДЯ СЕ НА КАСАБОВ,ЗАЩО Е МЪЛЧАЛ ДО СЕГА,ЧЕ НЕ Е ПРОГОВОРИЛ ??? КЪДЕ МУ СЕ Е ДЯНАЛ ПАТРИОТИЗМА,КАТО Е ИМАЛ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ,ИЛИ КАКТО БЕ НАПИСАНО ПО-ГОРЕ ШЕФА СИМЕОНОВ ТАКА МУ Е НАРЕДИЛ ???
57
Всички ама ВСИЧКИ до един знаете че Мая е на страната на хората и така трябва да е . Всички ама ВСИЧКИ тук драскачи знаете че искат да я оплюват до такава степен за да спре да им пречи да КРАДЪД от народа.29 години КРАДЪТ И ТОВА ГО ЗНАЕТЕ.КАЖЕТЕ МИЛИ МИ ДРАСКАЧИ СРЕЩУ УМБОСМАНА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ .НЕЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ КРАДЪТ ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 15137
архив

Когато Чък Норис прави лицеви опори той не си вдига тялото нагоре, а бута земята надолу!

няма нови новини
Днес: 171
hot
най-четени новини в момента
сега
3133
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Огнен ад в София - черни кълба дим се издигат над столицата (СНИМКИ)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен дневен хороскоп - ето какво ви очаква днес
x