Вход
София
Времето в София 13 o C

САМО В ПИК! Десислав Чуколов с горещ коментар за забраната на гей парада и "Марш за законност" в София: Това е сборище и извращение и трябва да се покаже, че хората искат нормалност и традиционно семейство

САМО В ПИК! Десислав Чуколов с горещ коментар за забраната на гей парада и "Марш за законност" в София: Това е сборище и извращение и трябва да се покаже, че хората искат нормалност и традиционно семейство

на 09.09.2019
95588
24
САМО В ПИК! Десислав Чуколов с горещ коментар за забраната на гей парада и "Марш за законност" в София: Това е сборище и извращение и трябва да се покаже, че хората искат нормалност и традиционно семейство

Една от основните точки в кампанията на "Атака" за местните избори в София ще бъде забраната на гей парада. Това заяви лидерът на партията Волен Сидеров. През тази година пък от партията направиха и невъзможното да спрат гей шествието да не оскверняна по пътя си паметника на Васил Левски.

В същото време в София в три поредни дни ще се проведе "Марш за законност". Десетки българи, които са срещу гей парадите и джендър пропагандата, ще излязат да изразят позицията си на шествието и да призоват номинирания за главен прокурор Иван Гешев да застане твърдо зад християнските ценности.

Забраната на гей парада в столицата ли ще е основната точка в предизборната кампания на "Атака", както и подкрепят ли националистите марша за законност, агенция ПИК потърси за коментар заместник-председателя на партията Десислав Чуколов. С него разговаря Ивайло Атанасов:

- Г-н Чуколов, вчера лидерът на АТАКА Волен Сидеров заяви твърдото си намерение да забрани провеждането на гей парада. Това ли ще е водещата част от предизборната програма за кандидата за кмет на София, издигнат от "Атака"?

- Както знаете, дали ще се провежда или не гей парад в София зависи от столична община. Тя е органът, който казва "Да, това е съгласувано" и тя е органът, който казва "Не, не може да се проведе подобно шествие". Този парад е едно сборище, едно извращение. За добро или лошо гей паради в България се провеждат само в София, не и в други градове на страната. Тук фокусът е столична община, защото тя определя и маршрута.

- Тази година, вие от "Атака" направихте и невъзможното, за да спрете гей шествието да не оскверни паметника на Васил Левски.

Сидеров иска забрана на гей парада в София

Сидеров иска забрана на гей парада в София

Една от основните точки в кампанията на "Атака" за...

на 08.09.2019

- Да, както знаете, маршрутът им беше около българската национална светиня Васил Левски. Тогава от партия "Атака", въпреки призивите ни към другите партии от тогавашните "Обеденени патироти", партия "Атака" застана пред паметника на Левски запуши пътя и недопусна шествието да мине оттам.

Много пъти сме се противопоставяли с обществени акции и със становища това да не се случва, да не се провежда такъв парад, но в крайна сметка столична община е тази, от която това зависи. Затова една от точките от програмата на "Атака" за местните избори в София ще бъде да не се провеждат подобни шествия.

- В три поредни дни в София ще се проведе и "Марш за законност". В него участие ще вземат и хората, участващи в ежегодния поход срещу гай парада и "за" традиционното българско семейство. Подкрепяте ли подобна инициатива?

- В последните години без съгласуване със столична община се провеждаха редица мероприятия на тези жълтопаветници, на тези крайни по своята същност индивиди в София, защото това, което те проповядват, е един фашизъм. Каквото и което те смятат за правилно, това е правилното, а всички останали трябва да бъдат заклеймени, обругани медийно и маргинализирани.

Знаете, че тези протести и шествия, които се правеха досега под доста благовидни надслови, те целят тясно да обслужат един олигархичен кръг, а не обществото. Те естествено не се съгласуват със столична община и се правят в такъв час, в който да бъдат добре отразени от големите телевизии. Вижда се и е ясно това.

Българското общество не трябва да бъде заложник на 20-30 човека, които излизат по площадите, за да ги снимат медиите. Българското общество трябва ясно да си зададе въпросите кой какво иска и кой за какво се бори.

Затова да - такава инициатива трябва да има, за да се види, че има и друга гледна точка.

Хубава е инициативата за семейството, за да се покаже, че има и друга гледна точка, полезен за обществото ще е и този "Марш за законност".

Сподели:
Напиши коментар »
(24)
1
Спрете се. Това е опит за метеж. Ние тримата си мечтаем Бойко да ни ощастливи с шпековия. Ще ни държи топло и напрегнато в гъ**зовете дълго време
2
.....................У ПАДАНЕТО НА СЕКА ВЛАСС ВИНАГИ Е ИМАЛО К.УРВИ И ПЕЕРАЗИ !.......ОШТИ УТ РИМЗКА ИМПЕРИЯ.......ХИТЛЕР......ТА И СА !.......
3
..................................БАЦО АДОЛФО ВИНАГИ Е БЬИЛ НАБЛИЗ С ДИГНАТА РАКА С МАРКУЧ !.................... ........................................ФАНДУКЯТА И МАИЧО СА ГЕРОИНИ УТ ВОИНА И МИР !........................ ....................ПИКЕЗ МАРША СЕ МАРШИРУВА !......А НЕ СЕ ИЗЛАГАТЕ !.......ЛЕВИ ЛЕВИ !................. .........................................................БАИБА ИФКА А ЗАОСТРИ ЛИ КОПИЕТО ?.......................................... ........................................................ДРОН ЗВЕЗДОЧКА ША ЛЕТАИЕ УТГОРЕ !.......................................
4
ВИБРАТОРИ ДА СИ НОСИМ ЛИ?
5
Хайде Данке вади ги големите...
6
джендър индивида Графа, който обича анално да го оправят и е много добър в занаята, не го виждаме на парада, той се крие и очаква само отбрани клиенти, а на кавал и дудук колко е добър, добре го владее, има опит от микрофона
7
Ялови предизборни напъни на ортаците на Шайката. Вие сте политически самоубийци, бе.
8
Нещо не разбрах. Който е против гей-парада трябва да подкрепя Гешев, така ли? Няма нормален човек, който да ви се хване на демагогията. ПИК, всичко ли, което правите трябва да е толкова елементарно? Вероятно в противен случай ще загубите идентичност.
9
„Няма мърдане! Конвенцията спешно трябва да се приеме“ – Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г. и продължител на делото на др. Тодор Живков). ++ Цвета Караянчева („Е, то Пекин е във Виетнам“.), Цецка Цачева (член на БКП от 1978 г.), и Екатерина Захариева (директор на дирекция при управлението на уж „омразната“ на ГЕРБ Тройна коалиция) защитават Истанбулската конвенция на пресконференция на ГЕРБ. „ГЕРБ: Истанбулската конвенция не въвежда трети, четвърти или пети пол“ (http://epicenter.bg/article/Zaharieva-/145064/2/48) ++ Бойко Борисов: „В Истанбулската конвенция става въпрос за насилие над жени и деца. Популистите грешно подведоха обществото. Ние явно не обяснихме достатъчно. Сега ще обясняваме повече, ще четем повече, ще разкажем за какво става въпрос, защото да спрем насилието над жените и децата, това е ценност“. – 26.01.2018 г. (http://www.desant.net/show-news/43480) ++ „По време на неформалното обсъждане на Истанбулската конвенция Вера Юрова изразила притеснение, че документът явно създава проблем в България и че вероятно няма да бъде ратифициран скоро. Министър Цачева реагирала тутакси като заявила, че Конвенцията ще бъде ратифицирана до края на февруари и че комисар Юрова не трябва да има притеснение, тъй като такова било нареждането на премиера.“ - 28.01.2018 г. ++ „Американската колегия на педиатрите: Джендър идеологията уврежда децата“ (http://glasove.com/categories/na-fokus/news/amerikanskata-kolegiya-na-pediatrite-dzhendyr-ideologiyata-uvrezhda-decata) ++ „Вицепрезидентът Илияна Йотова приветства приемането на Истанбулската конвенция от кабинета, като напомня, че е работила още като евродепутат от Партията на европейските социалисти за приемането й.“ – 03.01.2018 г.
10
Какво не си разбрал? Подкрепа за Гешев и протест срещу гендерите от ДеБъ и прайда овъртоелен с тях. Много сложно!
11
„Божиите заповеди не ме интересуват. Биха ми действали, ако действат на всички. Кой е Бог? Няма такова нещо. Аз съм си Бог.” – Волен Сидеров, „Клуб М”, 1993 г. (http://hotnews.bg/n/Istinata-za-golite-snimki-na-Volen-Siderov-18+.20144.html) +++ „Срамувам се от майка си и от баща си – дребни чиновници и редници на Партията – голямата ядачка на души. ... Веднъж в блъсканицата за кифли (от 5 стотинки) в училищната лавка тълпата ме притисна към свръхзагадката на природата – едно момиче с меки форми. Усетих странна сладост и панталоните ми се намокриха. Аз станах мъж, а момичето остана девствено – тълпата, тоест колективът ме оформяше… Няколко години след това бях вече оформен онанист.“ - Волен Сидеров, поема, бр. 1 от сп. „Време”, ноември 1989 г. (http://www.mignews.info/stihove-ot-vremeto-kogato-siderov-beshe-poet/)
12
Гешев нито разрешава, нито забранява паради, Гешев се занимава със закони и престъпници. А християнските ценности не са задължителни за всички в една демокрация, казва се свобода на религиите, всяка със своите ценности.Това е провокация с дълбок замисъл, организаторите на Марша ще берат ядове.
13
Ти купи ли си от новите вибратори марка ДеБъ,, много са хубави. Кажи и на Ивчето да си купи...
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Има ли нещо, което атакистите не биха направили/казали, само и само да се въртят из новинит? :)
16
за ВОЛЕН ? По литературни данни , в Большая советская энциклопедия пише , че ВОЛЕН е АРХОНТ ! Архонт означава , че ако си платиш , ставаш безгрешен .Слави БИНЕВ също е АРХОНТ !
17
УРОДЛИВА ТИКВЕНА ИЗМЕТ.
19
Истината за патриотите, както тези на Атака, така и другите, е в това, че всички са мъжки дружинки, използващи жените единствено за размножаване. По примера на Древна Гърция, мястото на жената е в дома, за да не пречи на юнаците да се отдават на ласки. Защо Волен го изостави жена му? Някой да е виждал "патриот", който да не се друса, да не е анално зависим, и да не е част от престъпни групировки? Джамбазки, Сиди, Контрера, Каракачанов, Волен, Валери - все "колеги"
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Нищо нецензурно нямаше в коментара! Да не би да не е вярно, че цял народ ви проклина? Да не би да не е вярно, че Господ ще ви плати! Рано или късно, ще ви плати за разсипания живот на една млада жена! За това чудовищно престъпление! Гешефтаров може да се прави на ударЕн и да не забелязва престъпленията и издевателствата ви, но хората ги помнят!
23
Какво стана с -"Гербери крадливи,говорят за пестене..." Защо не я пеем пак? Защо се продадохте на ГЕРБ? Защо??? Атака умря,алилуя...
24
Никой не е съсипал живота на жената с двата вибратора. Тя сама си ги завира и показва в порно сайтовете - за пари! А кандидат-кмета от ДБ прибирал парсата и много си я обичал . Искал е да бъде кмет и да направи София столицата на порното. Мечти на извратеняци !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 23403
архив

Перник. Петък вечер. Полицай спира кола за проверка:
- Пили ли сте?
- Не!
- И защо? Да не се е случило нещо?!

няма нови новини
Днес: 258
hot
най-четени новини в момента
сега
2239
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
МВР с горещи подробности пред ПИК за случващото се под моста "Чавдар" в София (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
5 билки и добавки за по-добър секс
x