САМО В ПИК! Джапанките на Киро накараха Линда да се изчерви от срам (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК! Джапанките на Киро накараха Линда да се изчерви от срам (СНИМКИ)

440779
на 28.06.2023
САМО В ПИК! Джапанките на Киро накараха Линда да се изчерви от срам (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Линда Петкова - съпругата на Кирил Петков, разбуни духовете с една снимка, която качи в социалните мрежи вчера.

препоръчано

Кадърът е от гръцкия остров Лефкада, където семейство Петкови е ваканцува, въпреки че у нас коалицията между ГЕРБ и ППДБ се тресе от скандали.

"Гледката тази сутрин", написа Линда, а на снимката се вижда отворена врата, която води към двор с басейн и зеленина.

Кадърът на съпругата на Кирил Петков даде повод на представителите на ГЕРБ да се възмутят, че докато у нас се решава бъдещето на правителството и на съдебната реформа, бившият премиер си развява коня в Гърция.

Оказа се обаче, че има и друг повод Линда да се изчерви за снимката, която качи в социалните мрежи.

В инстаграм потребител пише под фотоса: "От този ъгъл изглежда, че някой трябва да окоси тревата около басейна и да подреди джапанките."

При по-задълбочено взиране в снимката наистина могат да се видят както високите треви около басейна, така и едни мъжки джапанки (най-вероятно на Кирил Петков), разхвърляни пред входната врата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК