САМО В ПИК: Див екшън с Деси Цонева - репортерката вдигна по тревога "Бояна", член на семейството й изчезна мистериозно (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК: Див екшън с Деси Цонева - репортерката вдигна по тревога "Бояна", член на семейството й изчезна мистериозно (СНИМКИ)

133016
на 14.05.2020
САМО В ПИК: Див екшън с Деси Цонева - репортерката вдигна по тревога Бояна, член на семейството й  изчезна мистериозно (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Деси Цонева е вдигнала по тревога половината квартал "Бояна", след като любимото й куче изчезнало мистериозно, научи ПИК. Френският булдог Бейкън живее с дъщерята на Митко Цонев от една години и тя е изключително привързана към него, като често го нарича "третото ми дете".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

По-рано днес Деси установила, че Бейкън липсва. Преобърнала наопаки цялата къща, но от булдога - ни вест, ни кост... Цонева решила, че кучето е избягало и веднага написа пост в социалните мрежи с молба, ако някой съкварталец го забележи из "Бояна", да й го върне.

"Вкъщи имаме майстори и си помислих, че са го изтървали. Вярвайте ми, щях да умра от притеснение. Вдигнах кръвно", коментира пред ПИК Деси Цонева.

След час и половина издирване беглецът за щастие бил открит. И то буквално под носа на репортерката в "На кафе". Най-вероятно на Бейкън му е писнало от шума, който вдигат майсторите и е потърсил уединение в съседната къща, която е не на кого да е, а на известния шеф Иван Манчев.

"Той редовно ходи там, но когато го извикам, се прибира. А този път се мушнал под оградата на Манчев, крие се, мълчи си, ни гък, ни стон и сигурно ми е гледал сеира", добави пред медията ни Деси.

Къщата й е врата срещу врата с тази на шеф Манчев. По време на издирвателната акция кулинарят не бил в дома си.

А след като Бейкън се озовал обратно в ръцете на стопанката си, Деси пуснала няколко сълзи от щастие, че го е намерила.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК