САМО В ПИК! Домати, пълни с кълнове, шашнаха сина на Иво Карамански (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК! Домати, пълни с кълнове, шашнаха сина на Иво Карамански (СНИМКИ)

29479
на 26.01.2018
САМО В ПИК! Домати, пълни с кълнове, шашнаха сина на Иво Карамански (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Домати, пълни с кълнове, втрещиха сина на Иво Карамански, който носи неговите имена. Наследникът на покойния ъндъграунд бос за пръв път се сблъска с подобна гледка и потърси съвет от приятелите си във "Фейсбук" дали зеленчуците не са вредни за здравето.

препоръчано

Младият Карамански решил да си направи салатка, но при разрязването на доматите, зърнал във вътрешността им кълнове.

"Кво е тва в домата, щото такова не съм виждал в домат никогаш. Взех си ги от борсата. Означава ли, че не са били хубави домати това?", запита своите приятели Иво. 

Другати с опит го "открехнаха", че семките са тръгнали да покълват и от тях се прави разсад, а после се засяват в земята. 

Домати в това състояние не са опасни, но най-вероятно са били неправилно съхранявани, затова семената им са покълнали.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК