САМО В ПИК: Ексклузивен хороскоп на Алена за вторник - Овните и Лъвовете ще имат лош ден, Девите жънат успехи

Животът днес

САМО В ПИК: Ексклузивен хороскоп на Алена за вторник - Овните и Лъвовете ще имат лош ден, Девите жънат успехи

35230
на 19.11.2019
САМО В ПИК: Ексклузивен хороскоп на Алена за вторник - Овните и Лъвовете ще имат лош ден, Девите жънат успехи
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ОВЕН

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

 

Ще се появят неочаквани препятствия, породени от странични фактори, които не трябва да ви притесняват. Имате възможност да се справите с всичко, което сте набелязали за деня. Работете търпеливо и съсредоточено.  Не разчитайте на помощ отстрани и не се включвайте в конфликти.

 

ТЕЛЕЦ

 

Днес сте в изгодна позиция, която е редно да използвате. Промените са във ваша полза, независимо, че някои завистници се опитват да ви попречат да ги предприемете, но това не зависи от тях, а само от вас. Имате съдбовна подкрепят в желанието си да постигнете целите си не само за деня, а и до края на годината.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Денят е подходящ за взимане на важни решения. Проведете дискусии и задълбочени разговори с вашите колеги и и подчинени във връзка с бъдещите ви планове. Не забравяйте да сте практични. Очертават се проблеми на работното място, свързани с нечия немарливост. Очаквайте информация за финансови постъпления. Заемете се със служебните си задачи и успехът няма да закъснее.

 

РАК

 

Предстои ви ден на спокойна работа, без напрежение и в разбирателство с вашите колеги. Вечерта предлага възможност за стабилизиране на деловите и личните отношения. Ако сте инатливи и заядливи, сте в състояние да съсипете настроението на колегите си и да провалите деня си.

 

ЛЪВ

 

Денят е неблагоприятен за вас. Не се правете на компетентни при липса на знания, а приемете мнението на околните, за да не предизвикате агресия в деловите си партньори и да не се злепоставите. Срещите и разговорите са успешни. Не ги отлагайте, ако са уговорени предварително, защото ще създадете неприятно впечатление.

 

ДЕВА

 

Сложете в ред документацията на фирмата си. Добра новина и изгодно предложение ще ви донесат приходи. Имате шанс за неочакван успех и благоприятно разрешаване на лични проблеми. Деловите разговори са успешни. Предложенията за доходи са примамливи, но ги обмислете добре.

 

ВЕЗНИ

 

Днес сте притеснени, но ще се представите блестящо в поредната си изява на работното място. Предстои ви успешен ден, свързан с  вашите професионални цели. Завършете започнатата работа и без колебание се заемете с новите си задачи. Справяте се без усилия, но ядовете в дома ви са причина да работите по-бавно от обичайното.

 

СКОРПИОН

 

Проведете разговор с финансист, който да ви даде насоки за личната ви стабилност. Очаквайте предложение за допълнителна работа по впечатляващ проект, който е добре да приемете. На работното място със спокойствие сте в състояние да отхвърлите много работа.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Днес сте изпълнени с енергия, но не бива да сте прекалено дейни. И без това ви липсва желание за работа. В състояние сте сами да си създадете проблеми, само защото се будите как да отмените срещите и разговорите, които сте насрочили за този ден. Възможни са грешки, ако се занимавате с преподавателска дейност.

 

КОЗИРОГ

 

Ще се издигнете на важна професионална позиция и може да поставите ново начало в работата си. Не бъдете прибързани. Няма да успеете да разрешите лесно проблеми свързани с финансовите ви планове и намерения. Не търсете потвърждение на правилността в своите действия.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Колкото и да ви иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор изискват намесата на правосъдието, за да си върнете вложените пари.

 

РИБИ

 

Радвате се на успех на работното място, постигате целите си, завършвате служебните си задачи и будите възхитата на вашите колеги. В материално отношение не очаквайте промени. При необходимост проведете делови разговор, който е успешен. Вечерта са възможни проблеми с близък човек.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК