САМО В ПИК: Ето ги лицата на погрома - хора около БСП, скандалната съдийка Ченалова и професионалните протестърки срещу Гешев и Борисов (СНИМКИ)

Политика

САМО В ПИК: Ето ги лицата на погрома - хора около БСП, скандалната съдийка Ченалова и професионалните протестърки срещу Гешев и Борисов (СНИМКИ)

114323
на 27.01.2020
САМО В ПИК: Ето ги лицата на погрома - хора около БСП, скандалната съдийка Ченалова и професионалните протестърки срещу Гешев и Борисов (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Защо няма арестувани сред организаторите на погрома над Министерство на регионалното развитие и побоя над полицаи, двама от които са пострадали? Това се питат нормалните граждани, потресени, че за пореден път един и същи хора опитват да взривят мира в държавата, но наказани няма. От прокуратурата съобщиха, че се води разследване и се търсят виновните лица, като към момента за наглото нападение над униформени, са в ареста четирима от присъстващите. Така и не е ясно обаче кой от организаторите ще понесе отговорност, както е по закона за масовите прояви.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

А лицата на скандалния протест са обичайните, които от години опитват да свалят властта по всякакви поводи и организират всевъзможни акции за целта - от тези на майките на деца с увреждания, през медицинските сестри, чумата по свинете, до протестите срещу главния прокурор Иван Гешев и правителството на Бойко Борисов.

От няколко дни същите лица, част от които като Костадин Костадинов изобщо не крият политическите си искания и зоват директно за щурм срещу легитимната власт, са яхнали кризата с водата в Перник. Костадинов веднага се отзова чак от Варна на призива на БСП да се стягат протести срещу властта и да се иска оставката на кабинета. Именно неговата агитка щурмува днес МРРБ, подкрепена от новите съюзници на социалистите - отломките от ДеБъ и психодесните протестъри. Сред тях в събота, както ПИК показа, бе и Николай Колев-Босия, а днес лъсна скандалната подсъдима съдийка Румяна Ченалова, обвързана с банкера-беглец Цветан Василев. 

На първа линия бяха и хора от агитките на също близкия на Цветан Василев бос на "Боец" - Георги Георгиев. Въпросните лица в четвъртък опитаха провокация пред Висшия съдебен съвет, където искаха оставката на главния прокурор Иван Гешев, в събота се появиха на протеста за водата в Перник, а днес присъстваха и на атаката срещу полицаите пред МРРБ. Загадка остава защо въпросните лица не са викани на разпит, след като е ясно, че се появяват мотивирано на въпросните акции, целящи провокации, хаос и кръв.

За част от присъстващите на атаката днес ПИК още преди месец предупреди, че провокират протести в Перник и региона, които нямат нищо общо с местните граждани, а изцяло поръчкови политически цели. Въпросните дами, сред които най-видните са Валентина Георгиева, Тамара Здравкова и Надежда Димова бяха разкрити, докато дирижираха и протеста на няколкото жени пред Министерски съвет, представящи се за медицински сестри. Съсловните организации се разграничиха от тях и акцията им се разтури, след като бяха приети и от премиера Бойко Борисов. Тогава също стана ясно, че исканията им са политически и целят оставки в кабинета.

Задкулисната организация с доста скандален общ център лъсва от снимки в социалните мрежи и кадри от телевизионни репортажи. На тях се вижда как двете протестърки - Валентина Георгиева и Надежда Димова съветват медсестрите и им правят пиар във фейсбук, а днес същите лъснаха и на щурма срещу МРРБ. 

Въпросните жени са вече до болка познати от всеки възможен протест в България през последните две години, което доказва, че всички тези акции имат един идеологичски център, идентична организация и не на последно място съмнения за общ спонсор. Едва ли някой изобщо си прави илюзиите, че едни и същи хора през ден стоят по улиците без пари и без да работят. 

Това личи и от съвсем бърз поглед в дейностите на двете дори само през последните няколко месеца.

Дни преди днешната акция, Надежда Димова продължава да зове във фейсбук за протести на уж недоволни жители на Перник заради водната криза, докато "колежките й" Валентина Георгиева и Тамара Здравкова са заети да протестират срещу Гешев преди седмица, и срещу кабинета - днес. 

Валентина Георгиева дори сама се хвали, че дейна в протестите за водата, за което сама е съобщила във фейсбук профила си, отчитайки дейност за деня. Вероятно, за да се уверят работодателите й, че си върши професионалната протестърска работа. 

Цялата организация отново напомня досущ акцията на майките на деца с увреждания от миналата есен и това не е никак случайно, тъй като същите лица са на първа линия и тогава. 

Приликата на днешното мероприятие с акцията на медсестрите, плакатите, както и лицата е видна и с просто око с протестите на майките на деца с увреждания, блокадата за чумата в Крушаре, задръстването на "Орлов мост" срещу избора на Иван Гешев, крясъците срещу БАБХ, и е очевидна и закономерна.  

Въпросните лица редовно присъстват и на акциите на "Правосъдие за всеки", както и се снимат от общи събития с хора от партията на Мария Капон. Припомняме, че Капон заедно с бащата на фалшивите новини Арман Бабикян са сред основните рупори на тролската мрежа на БСП, тровейки с манипулации и менте новини обществото в полза на Нинова и компания, а в последните месеци и на Мая Манолова и психодесните от ДеБъ, а сега са подкрепени дори директно от близкия на БСП Костадинов. При това само два дни преди вота на недоверие в парламента.

Сред професионалните протестърки Димова и Георгиева редовно е и дружката им Тамара Здравкова, за която ПИК неведнъж прави разкрития. Столичанката също сама издава какво е амплоато й, тъй като във фейсбук профила й е пълно със снимки от всички протести през последните две години, на които тя е присъствала - срещу премиера Бойко Борисов пред Министерски съвет заедно с Бабикян и протестърския адвокат на соросоидните медии и организации около подсъдимия Иво Прокопиев - Хаджигенов, както и уличения в лъжа скулптор Минеков; срещу Цацаров пред Съдебната палата, срещу Валери Симеонов уж с майките на деца с увреждания, в подкрепа на Десислава Иванчева с подчинения й Петър Кърджилов, срещу Иван Гешев... 

След подобни разкрития е време не МВР да се чуди кой да извика на разпит за мелето срещу полицаите, нито пък как да спаси столицата от постоянните провокации и акции на погромаджиите. 

Ченалова подкрепя приближения на БСП Костадинов на щурма на МРРБ

Валентина Георгиева се отчита със селфи и от днешната акция 

Тамара Здравкова на първа линия срещу пазителите на реда

В събота Николай Колев-Босия подкрепи присъдружтите си по протести професионални провокатори

Въпросните жени са на всеки протест през последните години

Преди няколко часа Валентина Георгиева се отчита от пореден протест - този път срещу повишаването на цената на водата

На първи декември Надежда Димова участва в планирането на протеста на медсестрите

Валентина Георгиева (вдясно с червеното яке) и Надежда Димова (вляво с черното яке) сред сестрите преди месец

Двете професионални протестърки се отчитат със снимка от протеста на сестрите, за да е ясно, че са си свършили работата

Организаторката на протестите за водата в Перник Надежда Димова се отчита и на 9-и декември

А после и на 12-и декември от Рударци и Кладница...

Димова и Георгиева и на блокадата на "Орлов мост" на 24-и октомври срещу главния прокурор Иван Гешев

Надежда Димова и на акцията на "Правосъдие за всеки" пред Съдебната палата срещу Иван Гешев през ноември

Двете съратнички на кафенце с други протестъри след поредния протест

Димова на работа пред Съдебната палата и след убийството на детето в Сотиря, ползвайки поредния повод за популистка акция срещу властта

Валентина Георгиева на протестите срещу Гешев през ноември

И пред Народното събрание....

Димова е и на акцията с кандидат кметовете "инвалиди" от ДеБъ и "Смучи София"

През август двете работят на блокадата край Крушаре - този път в ролята на свиневъдки?!

Димова край крушаре с Валентина Василева от партията на Капон и Ани Петрова, която водеше протестите по-миналато лято при кризата с дребните преживни животни

През юли и трите професионални протестърки са вкупом в челните редици на първия протест след номинацията на Гешев за главен прокурор и отново отчитат присъствието си със снимка

По-рано тази година Надежда Димова и Валентина Георгиева са и на протест пред парламента срещу стратегията за детето и промените в закона за социалните услуги, където искат "да пазят българското семейство" 

 

Валентина Георгиева в бутикова компания през лятото пред БАБХ

Двете професионални протестърки "бранят" и животните миналата пролет

Валентина Георгиева и на протест на екорекетьорите

Преди това двете са в челните редици на протестите пред Министерски съвет и парламента на майките на деца с увреждания в поредната си поръчкова роля...

Тамара Здравкова на протестите и топли срещи в защита на осъдената за подкуп Десислава Иванчева

Здравкова с Бабикян, Минеков и Хаджигенов, които също са сред редовните лица на въпросните протести, най-вече срещу прокуратурата

Покрай протестърката работа вървят и веселието и чашките...

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО) ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК