САМО В ПИК: Ето ги скъпоценностите, които задигнаха от Моника Валериева - моделката си сверявала времето с "Ролекс" за $ 30 хил. (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК: Ето ги скъпоценностите, които задигнаха от Моника Валериева - моделката си сверявала времето с "Ролекс" за $ 30 хил. (СНИМКИ)

66193
на 08.08.2019
САМО В ПИК: Ето ги скъпоценностите, които задигнаха от Моника Валериева - моделката си сверявала времето с Ролекс за $ 30 хил. (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Няколко часовника "Ролекс", един от които златен, гривни, пръстени с диаманти и колиета на "Картие" е плячката на крадеца, проникнал в жилището на моделката Моника Валериева, научи ПИК.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Наглият обир стана вчера в късния следобед, като според разследващите в апартамента на Валериева е проникнато с подправен ключ, тъй като няма следи от влизане с взлом. По първоначална информация, общата стойност на откраднатото е около 400 000 лв.

Буди недоумение обаче въпросът защо бившата плеймейтка е държала толкова ценни вещи и скъпоценности в дома си, а не например в банков сейф, каквато практика имат повечето знаменитости.  

Моника е демонстрирала ювелирните произведения в ежедневието си, като те се срещат на много от снимките й в социалните мрежи. Според ценители на машинките, отмерващи времето, само един от моделите на "Ролекс", с който Валериева е на многобройните си селфита, възлиза на над 30 хил. долара.

Бижутата и часовниците най-вероятно ще бъдат пласирани на черно, тъй като са със серийни номера и в заложни къщи моментално ще бъдат засечени. 

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
СКАНДАЛНО БЕЗДЕЙСТВИЕ: Още не са разпитвали Бойко Рашков и Асен Василев за ОПГ-то в митниците (ВИДЕО) СКАНДАЛНО БЕЗДЕЙСТВИЕ: Още не са разпитвали Бойко Рашков и Асен Василев за ОПГ-то в митниците (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК