Вход
София
Времето в София 4 o C

САМО В ПИК: Ето го акта за брак на Лозан Панов - шефът на "Артекс" му кумува навръх Св. Валентин (ДОКУМЕНТ)

САМО В ПИК: Ето го акта за брак на Лозан Панов - шефът на "Артекс" му кумува навръх Св. Валентин (ДОКУМЕНТ)

на 26.03.2019
141574
31
САМО В ПИК: Ето го акта за брак на Лозан Панов - шефът на "Артекс" му кумува навръх Св. Валентин (ДОКУМЕНТ)
Автор: ПИК
26.03.2019
31
141574

Собственикът на оскандалената покрай евтините апартаменти на властта фирма "Артекс" Пламен Мирянов се е свързал роднински с шефа на Върховния административен съд Лозан Панов навръх Св. Валентин през 2015 г. Тогава той е станал кум на Панов и втората му жена Елисавета Ганева на 14 февруари 2015 г. Това показва актът за брак, с който ексклузивно ПИК се сдоби. 

Припомняме, че по-рано днес ексклузивно ПИК разкри, че двамата архитекти са свидетели при сключването на гражданския брак на шефа на ВКС и втората му съпруга, сключен на романтичната дата 14 февруари 2015 г., показва брачното им свидетелство - акт №13 от същата дата от район "Средец" в столицата, с което ПИК се сдоби.

Пламен и Весела Мирянови са се оженили през далечната 1987 г. в Благоевград и след това заедно развиват строителния гигант "Артекс", като успяват да създадат тесни връзки с толкова важни хора като шефа на ВКС Лозан Панов. Как и защо той ги е избрал за кумове на втория си брак с вдовицата Елисавета, само може да се гадае, но взаимната полза и за двете семейства е видна и проследима в годините.

Две години преди да им кумуват Мирянови продават на жената на Лозан луксозно жилище от 172 кв.м. и два гаража в кооперация на ул. Елемаг" № 32 в елитния столичен квартал "Изгрев" или общо 211,2 кв.м. срещу едва 93 004,5 лв.!

Това е близо четири пъти по-евтино от цените по това време в района - през 2013 г. средната стойност на квадрат там е била 1100 евро, а жената на Лозан Панов е купила за 225 евро. Така получава жилище за близо половин милион срещу едва 100 бона. 

Макар да се оказва, че е Панов и жена му са платили около три пъти по-малко от Цветанов и Цачева, до момента шефът на ВКС не коментира скандала, както и не подава оставка (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Сподели:
Напиши коментар »
(31)
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Тия са безработни тролове на ГЕРБ , майките им , бащите им чичовци лели и т.н. са на хранилка при Бойко , зашо мисли че един безделник ще хаби толкова много енергия да брани суджуците и апартаментите на властта ...
4
Абе ,нали не живее под наем без пари у кума,както някои други,за които се оказа,че всичко е чисто
5
АМИ ТОВА Е ЕЛИТА НА НАЦИЯТА. ТАКА Е БИЛО И ПРЕДИ 9 СЕПТЕМВРИ. И Е ОБЯСНИМА ЗАЩО НАРОДА ГИ УМНОЖАВА ПО НУЛА. НЕЩАТА ОТИВАТ НАТАМ-
6
ДСБ и Да България са организирали апартамент гейт с Артекс чрез връзката Панов. ГХора от властта са лапнали въдицата и журналистите на “свободна” Европа които са привърженици на ДА България са раздухали скандала. Много подло и много хитро. Добре че народаът няма да повярва на ДСБ и ДА Б. Да гласуват за тях . Такива псевдо десни не ни трябват. С интриги, капани и злорадство политика не се прави и не може да се управлява. Наредихте се до Нинова. Народът вече не ви вярва.Дано никога повече да не влязат в парламента.
7
"Панов сключва брак през 2015 г. Фирмата "Ганева 2000" ЕООД придобива имоти през 2013 г. ("покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и други дейности, незабранени от закона"). Всичко написано в правен свят е "манджа с грозде" - "всички са маскари"."
8
ТАКА И ТАКА СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА РАЗСЛЕДВАТЕ, Я ДА ВИДИМ ПО КОЛКО АПАРТАМЕНТА ИМАТ СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ?
9
ПРАВИТЕЛСТВОТО ОПРОЩАВА 40 МИЛИОНА НА ТЮТЮНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ.....НА. БОЛНИЦИТЕ. КОГА.....
10
Панов не е бил женен за тази жена по времето когато нейната фирма купува имота. Жени се 2 години след това. Защо пишете, че Панов платил по малко?
11
Онзи ден коментирах, че предстои аритметична прогресия за незак.имоти -голяма заблуда-било геометрична , защото предстои да разберете какви ги вършат комунягите
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Лозан Панов се жени 2015г....а апартамента е придобит през 2013г от дамата ,която дали е знаела че ще се ожени след 2 години за него?????
14
Как може младата комунистка Цецка от с. Драгана, общ. Угърчин (изпратена в работнически факултет, в който записаните след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без полагане на изпит), завършила задочно „Право“, да влезе гола и боса в политиката преди 10 години, а сега да се окаже собственик на 200 кв. м. суперлуксозен апартамент в центъра на София с пазарна стойност около 1 000 000 лева ?!? ++ „Била съм член на БКП тогава, когато партията бе държавата", каза Цачева. Тя уточни, че членството в комунистическата партия е бил единственият начин да получи образование“ – (https://m.offnews.bg/news/Politika_8/Tcacheva-Ne-se-sramuvam-ot-chlenstvoto-v-BKP_637009.html) ++ Българският народ (вкл. по-голяма част от електората на ГЕРБ) не иска магарицата на Бойко нито за президент, нито за депутат. Сега държавата от 10 години е ГЕРБ (а и комунистите в ГЕРБ са повече от комунистите в БСП) и кака Цецка вече се оказа правоверна гербаджийка. Щом е на ползу роду, г-жа Цецка Цачева винаги е готова да се жертва, както за министър, така и за огромен луксозен апартамент в центъра на София. ++Най-до бре г-жа Цецка Цачева да подаде оставка и от суперлуксозния 200 кв.м. апартамент и да се засели доброволно в ареста на софийския централен затвор, където според нея, условията са прекрасни и отговарят на всички изисквания.
15
Може, зависи колко време се е развеждал г-н Лозанов, за да се вземе след това с новата си избранница
16
Със сажъление и крукодилски сълзи кунстатирам, че каквото егенето, такъв и акъла. Много човеци, които трябва да славословят и палят дебели свещи за тая работа, че на Адолфина бог рога не дава, щото като си гледам егенето..... Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
17
Шефът на Артекс е изпял на Панови , че гербаджии си купуват апартаменти по схема и за да направят мръсотии , не се оглеждат първо в себе си , а започват да донасят.
18
отговор на коментар
Може, зависи колко време се е развеждал г-н Панов, за да се вземе с новата си избранница
19
2013 година 1100 Евро квадрата-абсолютно реална цена за това време, в което цените на имотите бяха ниски. 2018 обаче при Цвъко има ценопад.
20
А видяхте ли,че договора е за право на строеж от 2012 г,а брака му с дамата е 2015г. Право на строеж,а не покупка
21
Тюх, и кумството вече нищо не означава в тази територия, населявана от един много малък, но много прозд народ и работа много.............
22
Защо се пише,че цената на гаражите и апартаментите е еднаква?Това не е вярно.x
23
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро! -------->>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
24
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
25
Всеки сам си строи комънизЪма, докато не назрее "революционната ситуация"... Така учехме едно време и се снишавахме...
26
Ха, ха, ха, как само експедитивно се действа и се вадят всякакви хартийки, които никому не интересуват, защото всички са се вторачили в главните герои на играещата се при голям интерес в момента пиеса"Новодомци"и чакат с голямо нетърпение да видят "опакования засега подарък"на "Башноводомеца"!
27
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро! ....>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
28
Това си е лична на строителя.Ако иска ще подари апартамент
29
ИЗМЕСТИХМЕ ТЕМАТА.А АПАРТАМЕНТИТЕ,ОГРОМНИТЕ КЪЩИ И ВИЛИ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА БКП/БСП,СЕГАШНОТО ИМ РЪКОВОДСТВО?КОЙ ТЯХ ЩЕ РАЗСЛЕДВА?ТАМ МИРИШЕ НА ЛЕШ,МРЪСОТИЯ,УБИЙСТВА,ГРАБЕЖИ,НАРКОТРАФИК,ПРОСТИТУЦИЯ,ТЪРГОВИЯ С ОРЪЖИЕ И КАКВА ЛИ НЕ БАНДИТСКА ДЕЙНОСТ.
30
отговор на коментар
Ами като живее с нея от 10 години, много ясно че има отношение към купуването на семейното жилище! Нали не смятате,че са участвали в реалитито "женени от пръв поглед" или както там се наричаше....
31
Извиняваме се на всички, читатели, но забравихме да уточним, че за 93 045 лв през 2013 година е закупено прово на строеж. Още веднъж хиляди извинения.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5371
архив

Върви си Червената шапчица през гората и от един храст озъбен се подава Вълкът: - Стой! Къде отиваш? - Ами тръгнала съм към баба… - Какво носиш в кошничката? - Печена кокошка, баница с масълце, бутилка с… - А хартия има ли?

 

няма нови новини
Днес: 219
hot
най-четени новини в момента
сега
2954
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Финансовата инспекция с разкрития за проверките в комисията по хазарта. Ето с колко милиона е ощетена хазната
x
13 трика за по-свежо и блестящо пране
x