САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности

ШАРЕН СВЯТ

САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности

64463
преди 5 часа
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ОВЕН

препоръчано

Осъществете промените, които сте си набелязали, стига да не са във ваша вреда. Изнервят ви непрекъснатите опити странични хора или ваши познати да ви съветват без да сте ги питали или молили. Пътуване, което сте планирали е успешно, но и напрегнато. Преди да се заемете с новите си служебни задачи завършете изостаналите. Ще си спестите упреците на вашите началници. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Ако сте семейни, мили жени, рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате заради обзелото ви желание за сексуален контакт с партньори, които неочаквано са ви впечатлили.

ТЕЛЕЦ

Търговците ще постигнат успех, ако не предприемат рисковани стъпки и не се опитват да печелят с измама. Имате възможност да разширите или обновите дейността си. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Напрегнати сте и се ядосвате на всички, които си позволяват да ви засичат по пътя. Не си струва да стигате до солени глоби и физическа саморазправа. Разговорите с интимната или брачна половинка са успешни, особено ако сте съгрешили предишните дни заради среща с ваши приятелки и се налага да изгладите отношенията си.

БЛИЗНАЦИ

Не е във ваша полза да проявявате безпричинна щедрост и добронамереност към вашите колеги, които ви засипваха с подигравки сутринта, но нямат притеснение да ви искат пари след като сте получили заплатата си, а и те своите заплати. Преди време сте проявили небрежност и сега плащате висока цена. Не съжалявайте за изгубеното време, коригирайте пропуска и приключете с проблема. Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора. Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. Днес сте готови да се отдадете на секс със случайни партньори.

РАК

Не бързайте днес да се договаряте за финансиране от банка, без значение дали е за вас или участие в съдружие, ако не сте уверени, че ще инвестирате в нови проекти. Кредита ще връщате само вие. Не харчете напразно парите, спечелени в този ден. Забравете спомените за ваши минали успехи и градете новото си, смислено и по-добро бъдеще сега, с придобитите нови знания и скритите ви неизявени качества. Настъпила е поредната катастрофа в отношенията с близките ви. Причината е поредната изневяра на партньора ви, която ви е унизила и изнервила. Не губете вяра, че отношенията ви ще се оправят, но пък със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Солидни приходи сутринта в този ден са стимулът ви за активна работа. След като приключите със служебните си задачи обмислете възможността за творчески изяви, които са ви предложили днес. Часовете въпреки заетостта ви текат за вас бавно и отчайващо досадно, а вие сте и раздразнителни. Всяка забележка ви изнервя. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща. Заведете любимите си хора и им създайте приятни емоции. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете прибързано на сексуални удоволствия. По-добре бъдете внимателни.

ДЕВА

Изцяло подвластни сте на желанието си да общувате. Прекалено емоционални сте и блокирате възможността да жънете успехи на работното си място. Не проявявайте агресия, ако сутринта възникнат професионални проблеми, с които ще се справите с повече усилия, но сами и без да създавате ненужно напрежение. Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните си отношения. Не допускайте поредното отдалечаване. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили през деня.

ВЕЗНИ

Внимавайте когато подготвяте документи свързани с предстоящи финансови преводи. Избягвайте ненужните разходи. Вървете към своята цел упорито, без да се съобразявате с препятствията. Не се притеснявайте, ако колегите ви несъзнателно извършат пропуск и ви създадат неочаквани трудности на работното място. Ако не сте семейни и сте открили подходящия партньор, днес е идеален момент за определяне ден за годеж и за да съобщите на вашите близки. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Запознанствата са разочароващи. Подтиквани от ваши познати и делови партньори, сте склонни да се забъркате в поредната губеща инвестиция, въпреки чувството си за себесъхранение. Готови сте да дадете съгласие да участвате в нови проекти, само защото са ви накарали да повярвате в своята незаменимост. Не се опитвайте да налагат мнението си у дома, за да не си спечелите поредната разправия. Кризата в отношенията с интимната ви половинка е временна. Не пропускайте успокояващите ви сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Трудностите ви изненадват неподготвени. Приемете промените във финансовото си положение като част от промените след замразяването на нормалния живот в началото на годината, засегнали всички, не само вас и се въоръжете с търпение. Конфликтите на работното ви място са непреодолими. Острият ви език, който, както създавате впечатление, че сте притеснителни, така ви е трудно да държите зад зъбите си, е причина за неочаквани проблеми. В личният живот не е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на сексуални наслади с ваши колеги, защото ще се наложи да напуснете работа и то неочаквано.

КОЗИРОГ

За ваша изненада и въпреки притесненията, които ви преследват от сутринта, за всеобща изненада, въпреки че сте нервни и разсеяни, се справите и с най-трудните задачи. До този ден нямахте настроение и намерение да ги завършите, но осъзнаването, че са доходоносни е навременно. Не ви съветвам да пътувате. Ще се заредите с нови сили, заради неочакваните, но полезни промени. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви отношения. Сексът ви носи наслада, но не и ако е насила изпросен или не е желан и от двама ви.

ВОДОЛЕЙ

Не падайте духом, дори и да ви се струва, че работата ви е прекалено натоварваща и нямате сили да се справите с всичките си задължения. Изненадващата ви среща със стари приятели и делови партньори, ще ви позволи да подобрите финансовото си състояние. Бъдете внимателни, ако искате да се предпазите от финансови загуби и пропуски на работното място. В личните си отношения сте постигнали поредния връх. Не се опитвайте да наложите начина си на живот на семейството и любимите си хора. Заради неувереност в чувствата си сте нестабилни в интимните отношения.

РИБИ

Бъдете предпазливи в действията си на вашето работно място. Въпреки желанието ви да предприемете промени, не надхвърляйте собствените си възможности. Не се впечатлявайте от случайните критични забележки на близките ви, които са заядливи. Проявете такт и сдържаност, дори и ако сте засегнати от нечии думи. Само така успехът няма да ви изостави. Влюбени сте, но не сте сигурни, че мъжът до вас отговаря на чувствата ви. Не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви и сте прекалили с въпросите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК