САМО В ПИК: Ето го сина на Марин Димитров, топлата връзка на Бойко Рашков и Васил Божков. Какво прави през ден в МВР и ГДНП (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК: Ето го сина на Марин Димитров, топлата връзка на Бойко Рашков и Васил Божков. Какво прави през ден в МВР и ГДНП (СНИМКИ)

179449
на 05.04.2022
САМО В ПИК: Ето го сина на Марин Димитров, топлата връзка на Бойко Рашков и Васил Божков. Какво прави през ден в МВР и ГДНП (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Шефът на ГДНП Венцислав Кирчев е топлата връзка между Бойко Рашков и Васил Божков, написа crime.bg, а по-късно ПИК доразви горещата тема.

препоръчано

След назначаването му за директор на Главна дирекция Национална полиция Венцислав Кирчев е и „инкасото“ на Бойко Рашков. Близки до Кирчев, споделят, че почти всяка седмица той отчита значителни суми пари на министъра си (Бойко Рашков), които получава от криминалния контингент. Мръсните пари препирани от Рашков са от контрабанда на цигари, като вместо да бъде преустановен каналът, Рашков на практика осигурява чадър, съобщава crimes.bg.

В средата на 2021 година скандално известния Марин Димитров по прякор „Ярата“ от Хасковско приема поръчката на Васил Божков да помага на Бойко Рашков в борбата му срещу главния прокурор. Марин Димитров е и човекът, който подаде сигнала до Бойко Рашков срещу Бойко Борисов, че е заплашил бившия шеф на Фонд Земеделие с думите за месокомбината. Това дава зелена светлина на Димитров да прокара за директор на Областната дирекция в Хасково на предна линия неговия човек Венцислав Кирчев, който е и познат на Васил Божков, като с това да бъде сложена ръка на всички контрабандни канали идващи от и за Турция и в същото време да бъде изпълнена волята на Божков.

В знак на благодарност Васил Божков финансира сина на Марин Димитров, както и го назначава на работа в свързана с него фирма. Именно той е човекът, който напълно незабелязан от полицията и прокуратурата пътува често до Дубай, където се среща с „Черепа“ и пренася различни суми пари до България, някои, от които в банкови карти с цел финансиране на престъпна дейност и контрабанда и най-вече за подпомагане на Бойко Рашков. 

След като Венцислав Кирчев поема областната дирекция на МВР в Хасково по разпореждане на Бойко Рашков, той е преносителят, „ръководен“ от Марин Димитров и сина му. Полицейски служители от Хасково твърдят, че Марин Димитров и синът му са забелязвани да бъдат чести гости на Кирчев на работното му място. Веднага след като Бойко Рашков става вътрешен министър и в редовното правителство, Марин Димитров провежда няколко срещи с него, с цел да бъде договорено назначението на Кирчев за директор на Националната полиция, както и парите, които Рашков трябва да получава от Божков.

По данни на медията ни синът на Марин Димитров редовно наобикаля ГДНП в столичния квартал "Младост", където бе държан в килия и Бойко Борисов. Прилагаме негова снимка и снимка на автомобила му. Присъствието на сина може да бъде документирано и от камерите в охраняемия район, твърдят служители на МВР. Димитров - младши посещава и министър Рашков в сградата на министерството, което също може да се установи от полицейските камери, донасят източниците на ПИК. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК