САМО В ПИК! Ето го топ хороскопа на астроложката Алена за последния работен ден на знойната седмица: Раците да не дават заеми, пари за Везните, Рибите да внимават зад волана

Бомба

САМО В ПИК! Ето го топ хороскопа на астроложката Алена за последния работен ден на знойната седмица: Раците да не дават заеми, пари за Везните, Рибите да внимават зад волана

39927
на 21.06.2024
САМО В ПИК! Ето го топ хороскопа на астроложката Алена за последния работен ден на знойната седмица: Раците да не дават заеми, пари за Везните, Рибите да внимават зад волана
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ОВЕН

препоръчано

Странично влияние може да затрудни в значителна степен придвижването ви по пътя към успеха. Стремите се към поставената цел, но е във ваша полза да бъдете коректни. Раздразнителни сте, затова е добре да не обръщате внимание на забележките, които ви отправят колегите ви.

ТЕЛЕЦ

Отново ви предстои неприятен ден заради новини, които могат да ви попречат да се справите със задачите си въпреки вашата самоувереност. Избягвайте общуването с непознати хора, за да не ви разочароват. Трудностите също ще ви притеснят, въпреки че са преодолими.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете отговорни през целия ден. Преценявайте думите и постъпките си. Склонни сте да обиждате. Ще се радвате на успех въпреки трудностите по пътя ви. Не се притеснявайте, защото са преодолими. Проведете планираните служебни разговори.

РАК

Въпреки проблемите на работното място, създадени от ваши делови партньори, които са проявили некоректност, запазете доброто си настроение в този ден, защото с гняв нищо няма да постигнете, а те ще са доволни, че са ви ядосали. Ще се справите и този път успешно. Работата ви спори, ако сте отговорни към задачите си. Не давайте заеми!

ЛЪВ

Не прекалявайте с претенциите си на работното място и се заемете сериозно със задачите си. Бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Проявете инициативност и настойчивост. На работното си място не разваляйте отношенията си с ръководството, за да не попречи на реализацията на плановете ви.

ДЕВА

Денят ви е напрегнат заради невъзможността да се справите с обемна информация, която ви е необходима за реализиране на вашите идеи и планове. Приемете помощ или платете на ваш колега, за да ви я отсее. Заемете се със задачите си, ако сте на работното място. Приключете с проблемите, които изискват незабавно решение.

ВЕЗНИ

Обмислете бъдещите си идеи и планове. Не бързайте да ги споделяте. Пътуванията са успешни с внимание и предпазливост от ваша страна. Очаквайте приходи. На работното си място очаквайте спор с колегите или деловите партньори за пари, които могат да доведат до личните ви загуби.

СКОРПИОН

Очакват ви неприятни разговори на вашето на работно място. Не спорете и не се опитвайте да прикривате грешките си. По-добре се примирете с упреците, защото сте ги заслужили. Стабилизирайте позициите си и не се противопоставяйте на никого. Проявете настойчивост и инициативност.

СТРЕЛЕЦ

Днес се оставете изцяло в ръцете на Съдбата, която ви закриля, ако не сте прибързани и не допускате намеса в живота си на хора, които ви вредят. Причината за професионалните ви проблеми е във вас. Забравете за нежеланието ви да се подчините на новите правила, срещу които се противопоставяте от няколко дни.

КОЗИРОГ

На работното място ще постигнете успех. Ако сте колебливи, ще удължите времето за изпълнение на задачите и ще си създадете проблеми с колегите. Проведете по телефона разговорите с началниците си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, защото са във ваша полза.

ВОДОЛЕЙ

Днес ви очаква успешен ден, който ще запомните с разрешаването на много проблеми. Трудностите ви амбицират да докажете на какво сте способни. Не избягвайте нарочно новите делови запознанства. Възможна е появата на покровители, които ще ви помогнат да осъществите плановете си.

РИБИ

Не е във ваша полза да предприемате промени на работното място и в личния живот. Поставете си ясна и конкретна цел и се заемете с нейната реализация. Пътуванията са нежелателни. Ако сте зад волана, бъдете внимателни и не превишавайте скоростта.  На работното си място се предпазвайте от грешки.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК