САМО В ПИК! Ето го 5-степенното меню, с което Емил Костадинов нахрани гостите на юбилея си (СНИМКИ)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
С 5-степенно меню е нагостил богоизбраните, получили покани за партито в чест на 50-годишнината му легендата на българския футбол Емил Костадинов, научи от сигурни източници ПИК.
Екзекуторът на Франция чества юбилея си на 12 август, събота, в специално издигнати шатри в базата на националния отбор в Бояна. 250 гости са присъствали на купона, на който както нашата медия вече писа, се вихриха диви латино танци с оскъдно облечени шоколадови танцьорки, съпровождани от музиката на перкусиониста и депутат от ГЕРБ Калин Вельов.
Специално заради юбиляра от Германия се е прибрал Краси Балъков. От Бургас са пристигнали Златко Янков и Радостин Кишишев. Боби Михайлов и Наско Сираков пък представиха столицата. Специална видео-честита от Христо Стоичков, заснета в Маями, е била излъчена на видео стена.
Юбилярат и шеф Серафимов от ресторанта на Ники Михайлов
Личният готвач на Ники Михайлов, шеф Боби Серафимов, е бил отговорникът за петстепенното меньо. Кулинарят и екипът му от тузарския ресторант на вратаря - "Grande", който също се намира на футболната база, са изготвили всичките деликатеси, с които Костадинов е почерпил гостите си.
Като за начало по масите са били сервирани салати "Капрезе". За разядка гостите са опитали маслинова паста с трюфели и хлебчета. Третото ястие е било сьомга с терияки сос, а след нея - крехко телешко, отново с трюфели, върху картофено пюре.
Преди десертите, приготвени от най-добрия сладкар Радо Стамболов, сервитьорите са разнесли по масите плата с прошуто и няколко вида сирена като пармезан, бри и ементал.