САМО В ПИК: Ето истината за любовното гнездо на Киро и Лена от скандалното ВИДЕО

ТЕМА

САМО В ПИК: Ето истината за любовното гнездо на Киро и Лена от скандалното ВИДЕО

238988
на 12.06.2022
САМО В ПИК: Ето истината за любовното гнездо на Киро и Лена от скандалното ВИДЕО
Автор:   ПИК

Защитниците на Кирил Петков и абонираните за всички премиери медийни подлизурковци, се надпреварват да обясняват, че Кирил Петков и Лена Бориславова били отишли да работят, а Кирил Петков се бил хванал за парапета. Ах, тези работливи почтени харвардци!

препоръчано

Изненадаааа! Един малък детайл разкрива истинските помисли на влюбените - те са си платили любовно гнездо в Airbnb. Това е сайт за ползване на частни апартаменти срещу заплащане, доста по-ниско от хотелите. Много често тези апартаменти имат self check in - клиентът не се среща със собственика, а получава код за мини-сейф, в който се намират ключовете за жилището.

Дискретността е гарантирана!

На скрийн-шота от видеото, публикувано в Агенция ПИК, забелязах, че вдясно горе от Лена има точно такъв мини-сейф.

Дискретно-дискретно, колко да е дискретно! Собствениците слагат камери, за да наблюдават мини-сейфа с ключовете. Така остават записи за действията на клиентите - когато влизат и когато излизат.

Колко ли още записи има как влизат и излизат Киро и Лена?!И винаги ли е така превъзбуден и невъздържан прелюбодеецът с палавите ръце?

Сериалът продължава…

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Тази магическа супа подсилва имунитета Тази магическа супа подсилва имунитета
ПИК TV x
САМО В ПИК! Лорер копира от Киро - поставя условия за интервюта (ВИДЕО) САМО В ПИК! Лорер копира от Киро - поставя условия за интервюта (ВИДЕО)
ново
Днес: 130
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК