САМО В ПИК: Ето какво прави Делян Добрев, когато не клати финансовия министър на Бойко (СНИМКИ/ВИДЕО)

Епицентър

САМО В ПИК: Ето какво прави Делян Добрев, когато не клати финансовия министър на Бойко (СНИМКИ/ВИДЕО)

105204
на 15.07.2023
САМО В ПИК: Ето какво прави Делян Добрев, когато не клати финансовия министър на Бойко (СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Неотдавна Бойко Борисов се оплака, че Делян Добрев, който единствен в ГЕРБ гласува против правителството на сглобката, клати финансовия му министър. По принцип, както е известно, той е на "Промяната" и се казва Асен Василев, но дефакто - както самият Борисов е признавал, лично той е настоял Кокорчо да се възкачи на този пост.

препоръчано

Острието на ГЕРБ обаче го играе вътрешна опозиция на лидера си Борисов, като става и ляга с мисълта да разобличава всякакъв род каши, забъркани от Асен Василев.

Откакто ПП-ДБ пое властта с подкрепата на ГЕРБ, Добрев вече на два пъти погна Кокорчо - заради опитите да бъде фалиран БЕХ и заради намерението му да закрие дирекция "Съдебна защита", която води международните арбитражни дела в Министерството на финансите. 

Какво обаче прави Делян Добрев, когато не клати финансовия министър на Бойко Борисов? Заяква, за да е готов за следващите си словестни и парламентарни битки с Асен Василев. 

Фоторепортерите на ПИК щракнаха Добрев след края на тренировката му във фитнес зала, която се намира в непосредствена близост до Народното събрание.

Въпреки, че е затънал до гуша от депутатски задача и в последно време внася в парламента проект след проект, поне три пъти в седмицата бившият енергиен министър се отбивал в залата, за да помпа мускули, коментират го колегите му от парламентарната група.

Обикновено това се случвало в ранните часове на деня, преди началото на заседанията на депатутите. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК