Вход
София
Времето в София 17 o C

САМО В ПИК: Ето как Елена Йончева източвала КТБ с офшорки (ДОКУМЕНТИ)

САМО В ПИК: Ето как Елена Йончева източвала КТБ с офшорки (ДОКУМЕНТИ)

на 22.01.2019
153054
72
САМО В ПИК: Ето как Елена Йончева източвала КТБ с офшорки (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
22.01.2019
72
153054

Доказателства по сигнала за източване на КТБ от офшорни фирми на Елена Йончева представиха първо пред ПИК преди време депутати от ГЕРБ. Днес именно по този сигнал е повдигнато обвинение на депутатката, както съобщиха първо пред медията ни от прокуратурата, след като през ноември главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета на журналистката и депутатка от БСП, за да бъде започнато срещу нея разследване от Специализирана прокуратура за пране на пари в особено големи размери (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Повдигнаха обвинение на Елена Йончева за пране на пари

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Повдигнаха обвинение на Елена Йончева за пране на пари

Елена Йончева вече е с обвинение, съобщи Нова....

на 22.01.2019

Както първо ПИК разкри още през юли представители на ГЕРБ внесоха сигнал до прокуратурата, Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) и НАП срещу Елена Йончева. Пред медията ни Делян Добрев и Антон Тодоров разкриха, че информация, с която разполагат, че фирмата на Елена Йончева "Авторска телевизия" ЕООД и "Далий трейдинг лимитед", офшорна фирма, регистрирана на Британските Вирджински острови, са съдружници в обща фирма - "Офроуд" ООД.

Информацията е публична, налична е в Търговския регистър, каза Добрев. Според учредителния протокол на новата фирма "Авторска телевизия" ЕООД внася 5000 лв. капитал, а "Далий трейдинг лимитед" внася 315 000 лв. Според Добрев това е "странно учредяване на фирма" - двамата собственици имат 50 на 50 дял, но единият дава 5000 лв., а другият 315 000 лв. Добрев заяви, че според публикация в български вестник "Далий трейдинг лимитед" е собственост на Цветан Василев.

„Прокуратурата трябва да провери дали има извършено престъпление, има ли пране на пари, има ли данни за други закононарушения. Дали става дума за източване на КТБ през тази обща фирма на Елена Йончева с офшорната фирма "Далий трейдинг лимитед", допълни Антон Тодоров.

Делян Добрев припомни, че преди време на въпрос какви са отношенията на Елена Йончева с Цветан Василев тя е твърдяла, че няма такива. „Тя излъга цялото общество, сега от тези документи се оказва, че не само че има отношения, а е съдружник, коментира още Добрев.

Самата Йончева тогава обяви, че ще заведе дело за клевета и набеждаване срещу Делян Добрев и Антон Тодоров от ГЕРБ. Сега обаче става ясно, че данни за престъпление има и след разглеждане на документите, прокуратурата е намерила основание за започване на разследване срещу депутатката от БСП.

Още през януари пред ПИК Антон Тодоров показа и документи, които ас свързани с аферата на Йончева с КТБ и Цветан Василев. Ето какво каза тогава той по изявление на Йончева за офшорки, за твърденията й, че не се познава с Цветан Василев, а 6 пъти посещавала централата на КТБ. като подплати твърденията си с документи:

"ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ГОВОРИ ЗА ОФШОРКИ!!!!! Офшорката, с която фирмата на Елена Йончева е в съдружие внася в общата фирма "Офроуд" 310 000 лева и се задължава да внесе още 250 000 евро /съгласно решение от 20.04.2012 – тоест със самото създаване/. Парите са внесени – това личи от отчета за 2012. Какъв е произходът на парите – по същото време нейните съдружници гепват 42 милиона от КТБ. Елена Йончева напуска позицията на УПРАВИТЕЛ на фирмата, в която е съдружник с офшорката, свързана с източването на КТБ, чак през януари 2017 г., когато стана ясно, че влиза в екипа на Румен Радев. Това би трябвало да е края на политическата кариера на Елена Йончева.

Елена Йончева твърди, че не познавала лично Цветан Василев. Да видим какво показват документите. Елена Йончева е посещавала 6 пъти централата на КТБ и при 5 от тях се е срещала с Белградския беглец.

Офшорката, в която е съдружник Елена Йончева внася в общата фирма 310 000 лева и се задължава да внесе още 250 000 евро /съгласно решение от 20.04.2012 – тоест със самото създаване/. Парите са внесени – това личи от отчета за 2012. Какъв е произходът на парите – по същото време нейните съдружници опухват 42 милиона от КТБ - нещо, което е описано в доклада на Аликс партнърс! Пълномощника Зорница Пламенова Блъскова е едно от поставените лица на Цветан Василев. Имала е и офис в КТБ. Другото поставено лице с което Зорница е в съдружие е Георги Славчев Георгиев във фирма Инвестмънт Проджектс АД.

Фирмата на Елена Йончева "Авторска телевизия" ЕООД съдружник с офшорката "Далий трейдинг лимитид".

След Елена Йончева е ред на Корнелия Нинова. Раната "Техноимпекс" не е зараснала

След Елена Йончева е ред на Корнелия Нинова. Раната "Техноимпекс" не е зараснала

Прокуратурата повдигна обвинение за пране на пари на...

на 22.01.2019

 ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Напиши коментар »
(72)
1
И тоя червен боклук ще пращаме депутат в Европата? Марш в Сибир мършо и не се връщай!
2
Елена Йончева: ГЕРБ са организирана престъпна група!                                             Битката, която БСП е поела срещу ГЕРБ ги плаши и за тях да ни спрат е въпрос на живот и смърт, но нашата битка е за родината. Това каза говорителят на ПГ на „БСП за България“ Елена Йончева.                                                      ГЕРБ не са политически опонент, те не са демократична политическа партия. Те са противник. ГЕРБ са организирана престъпна група и това го казват те преди да станат депутати от ГЕРБ. Вижте Хасково и мислете за България. Хасково не е просто кумгейт, Хасково не е даже просто шуробаджанащина, а групировка от бизнес партньори, които източват обществения ресурс“, заяви Йончева. Тя посочи, че с този ресурс се купуват избори, подменя се вота на хората, с този ресурс си присвояват правото да определят бъдещето. По думите ѝ с този ресурс купуват всичко – включително свободата на медиите. „С този ресурс може би си мислят, че може да купят някои от нас“, каза Йончева. По думите ѝ от ГЕРБ са шокирани и са готови не само да купуват съдии, полицаи, прокурори, за да спрат усилията на БСП, а те биха стигнали и много по-далеч, защото си мислят, че всичко може да бъде купено. „За ГЕРБ да ни спрат е въпрос на живот и смърт. Знам, че някои от вас не им е лесно.  Аз обаче вярвам, че имаме ценности, които са по-силни от заплахите. По-силни от страха. Може би съм донякъде идеалист и мечтател, но вярвам, че ако водим истинска битка срещу ГЕРБ само тогава победата е възможна. Тази победа няма да бъде за БСП, тя ще бъде за нашата родина и за онеправданите смазани от престъпното управление на грабителската клика“, каза Елена Йончева.
3
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Гнусна пачавра, и тая воня от лъжливата и курабия е ужасна. Дано в затвора и режат краставиците и суджуците, на възможно най ситни хапки. Само за затвори говореше, е сега си го получи, и да и вземат всичко каквото е обрала от народа ни. След нея а дано, най напред погнат и Импексовата барсала!!
6
От таа трънка заек нема да излезне. Чекаме да видим какво ще излезе от качеството на асфалта на магистралите на Tukвата
7
Гърми, не ваки!
8
1952 1962 1997 години източиха лева с ДЕВЕТ нули!!!!! ТЕ СА ЦАРЕТЕ НА КРА---!!!!
9
В документите виждам и името на Зорница Пламенова Блъскова. Това па ако не е рода на оня сопол Петьо Блъсков, здраве му кажи. Как се надушват краставите кучета ей...
10
Импексова маа, мийте ги с баба Лена тия крадливи и лъжливи курабии, че вонят са не траят ма!!
11
Бойчето да не се страхува от Хубавата Елена??? СЛЕД Шоуто на Слави в която Хубавата Елена каза за бъдещи Европейски проверки за асфалта...всички се задействаха...Бойчето да не сънува кошмари или скоро ще се жени за някоя Хубава Елена за която са се водили Троянски войни???
12
АКО ЗАМЕНЯТ НАШАТА АННАЛНА КРАЛИЦА Е.БАН РОШКО / Катюша„SPS„Ичо„ и так далее / С ЕЛЕНА ЯЛОВИЦАТА ЩЕ СЕ САМОЗАПАЛИIМ.
13
МНОГО ТАЛАНТ БЕ ЛЕНЧЕ-ЖУРНАЛИСТ, ИКОНОМИСТ,ЛЪЖКИНЯ. АМА ДИЛЯН ДОБРЕВ ТАКА ТЕ ПОДРЕДИ. ХАСКОВО КУМ ГЕЙТ ИЗКЛАТИ ЛИ ТЕ.
14
Надутата като бременна муха Йончева сега ще се оправдава , че срещу нея започва политическа репресия . Но показаните документи говорят , че тя е казано направо - една крадла . Хайде сега въшльовци червени и на документи ли не вярвате ?
15
............ТАЯ ТРЕА СА УБЕСИ НА ХАЛИТЕ !.........ДО НЕЯ КИРЕ ДОБРЕФ......ДО НЕЯ КУРНЕЛИОС !......ПО НАТАМ КАРАКАЧАКОФ СА ЗАЗТРЕЛЯ......САМСЕЛФИ !......И ЖАМБАЗКО !.......АИДИ !.......
16
Дайте снимка на Ленчето с чорап на главата да влиза в трезора на КТБ и да точи кинти, другото са шменти капели!
17
кое е незаконното не разбрах или ще изчакаме заключението на прокуратурата
18
https://www.youtube.com/watch?v=iJzH6SagJQQ
19
Браво на Антон Тодоров (комуебица), отстреля една от най гнуснате крадлива и лъжлива червена курабия, която е от шайката на Импексовата барсал !!!
20
Ей, треска го тресе това правителство. Явно му виждат края.Не се печелят избори, като се мъчиш да оплюеш опонента.
21
Живко Георгиев Къде виждате спад в рейтинга на президента?! Той е по-голям от сумарното доверие към парламента, правителството и съда. Сбирката в НДК беше скучновато събитие. Няма идеи - и три часа да ги слушате, няма да усетите нова идеяq подчертва социологът
22
много разбираш от документи. Къде разбра, че Йончева е крадла,както казваш. Къде видя нарушение на закона. Или "крадеца вика, дръжте крадеца"
23
22 КЬОРАВ НЕЩАСТНИК!
24
КАЗАХ ВИ ЧЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО СА УЛИЧАВАЩИТЕ ДОКУМЕНТИ ПРОТИВ ЛЕНЧЕТО. СЕГА СЪДА ЩЕ ИМА ДУМАТА ЗА ТЕЗИ ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.
25
Това е вярно,конфискация на цялото и имуществото и доживотна присъда!!!
26
Е.БАИIЯ.....Това Катюша рускiие тираджии ил ти го измислиха ?
27
Знаменитият Антон Тодоров е бъдещият главен свидетел пред Военния трибунал за кражбите , убийствата и престъпленията, извършени от червените крадци. Тони е велик българин, велик патриот!
28
Това дръгливо куче, червеното Ленче - на съд.
29
............ЗА ЕЛЕНА ИОНЧЕВА.........У САРАИЕВО СА НАСРА УТ СТРАХ.......И ИЗЛЪГА ШЕИ УТ ФРЕНСКА ТЕЛЕВИЗИЯ......БЕШЕ ИЗГОНЕНА.....И СИ ДОПЪЛНИ ФИЛМА С МАТЕРИАЛ УТ ББС ....И.....ИЗГОРЕЛИ ТРАМВАИ У САРАИЕВО ......НА ТАЯ И ВИКАХА ЛАЖЛИФ БОКЛУК !.......У ИРАК Я БИХА.....ВАОБШТЕ БОКЛУК.....НАСЕКАДЕ ФИЛМИТЕ И БЕА УРЕДЕНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО......УТ АНГЛИЯ Я ТААРСАТ ЗА ПАРИ.....ЛАЖЕШЕ И ЕДИН НАИВНИК ИВАН КОВАЧЕВ !.......МА ЛЕНЦЕ ТЬИ СИ К.УРВА ОШТИ УТ ПРЪВОТО ИНТЕРВУ ПРЕД АЛ НЕВСКИ МА !.......
30
БРАВО бате Антонов, че я вкара на топло. Не е страшно, на такива бракми всичките им дупки са охлабени. Ще ми е мъчно за теб, но войната ти няма да ми липсва.
31
Е.бан Рошко.....Рошана Е.бана Пияна мая....съпруго моя......Андромеда ти отива повече от Катюша,Барбара мая е.баная....
32
Рошко казва с нежен глас на Шефа на Харема:-Искам да го направим като по филмите!-Скача Шефа като луд, забива му два туката,пребива Рошето,пълни му всички дупки със сперма,изсира се отгоре му,изпразва се на плешивата му глава,изпикава се върху Рошанчо ,и доволен тръгва към банята...!- С насълзени очи Рошко промълвява:-Мдаа...Различни филми сме гледали !
33
То като картечница бе! Коя статия за Йончева е това подред днес? Сега влизам, въпросът не е реторичен. А това тук за трети или четвърти път най-малкото го пускат, само факсимилетата са други, не ония, в които Пъ-ялко се явява, че е бил при Цецо Беглецо 45 минути преди Йончева, защото едва ли е бил баща му. Все едно кой от двамата впрочем. Сега е ред на Тоню Шайката, любовника на Делян Добрев, да излезе защити директно или индиректно свинските черва в Община "Хасково", ако вече не го е направил три-четири пъти днес. Кументатура, когото познавате като "Питека" по-ги следи тия работи, защото сигорно работи в самия Пик или в кункорентна медия на г-н Д. Слафчеф. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
34
Сериозен сайт сте ,а пишете като лаици, как Йончева е източила банката,по предположения, всеки който отиде на екскурзия до Кайманите и има 100 долара е открил офшорка, после те не са забранени,нито е престъпление да имаш такава фирма,в Европа има също офшорни зони,хатай те б.б., дайте сериозни теми - за грипа,брекзита което интересува нашенци,за тока,а вие Йончева,той и Добрев е взел заем от офшорка ама не пишете,за едни пари някъде по Люксенбург или Лихтенщайн,по някои бивши съвески републики, за ревизия доходте на цв. за 20 години назад,като на някои други,за давидим откъде пари за 6 апартамента и други такива неща
35
Този сайт е с нецензурно съдържание.
36
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
37
Фашизмът се завръща!
38
Големия Рудолф ако се разрови може да покаже документи ама истински как от опосканата банка се е плащало на про правителствани жълти сайчета за медиен комфорт.
39
Жалък Баце докъде стигна Да обижда жени Нооо не той лично, а бута групата си.
40
ВСИЧКИ КОМУНЕТА , СА ЗА ИЗПРАВЯНЕ ДО СТЕНАТА --- ЙОНЧЕВА , ТАСКО ЕРМЕНКОВ , НИНОВА , СТАНИШЕВ , ОРЕШАРСКИ , ГЕОРГИ ГЕРГОВ , РУМЕН ОВЧАРОВ , РУМЕН РАДЕВ , РУМЕН ПЕТКОВ --- ВЪОБЩЕ ----ВСИЧКИ СА НАСРАНИ !
41
ВСИЧКИ КОМУНЕТА , СА ЗА ИЗПРАВЯНЕ ДО СТЕНАТА --- ЙОНЧЕВА , ТАСКО ЕРМЕНКОВ , НИНОВА , СТАНИШЕВ , ОРЕШАРСКИ , ГЕОРГИ ГЕРГОВ , РУМЕН ОВЧАРОВ , РУМЕН РАДЕВ , РУМЕН ПЕТКОВ --- ВЪОБЩЕ ----ВСИЧКИ СА НАСРАНИ !
42
ти не си жена, а пачавра
43
КАКВИ ЖЕНИ СА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И КОРНЕЛИЯ НИНОВА , ??? НЯМАТ ЛИ СЪВЕСТ ? НЯМАТ ЛИ СРАМ ? НЯМАТ ЛИ МОРАЛ И ДА СЕ СКРИЯТ ОТ ОБЩЕСТВОТО , КОЕТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ И БЕЗ СЪДЕБНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА , !! ЧЕ СА ГРАБИТЕЛИ НА НАРОДНА ПАРА А СА ТРЪГНАЛИ ДА ГИ ЗАЩИТАВАТ. СРАМ И ПОГНУСА.
44
Дано я осъдат и да ми върнат парите!
45
И сега какво правим другари ? Хайде пушки ще се намерят пак да хванем гората ама нека се затопли времето все пак сега е студ на Витоша пък и мандри няма ! Нашия човек е беглец в Белград...закъсотина другари тия герберисти ни е-ваха майката.
46
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро! Проверете какво правя....>>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
47
Елена Йончева се разпозна в тези думи на Борисов и тръгна да го съди....при положение чи Борисов не е споменал името и личността и...незабавно Бойко Борисов трябва да бъде оправдан на втора инстанция.., защото по този начин всеки ако почне да се разпознава в думите на някой който каже нещо , то до къде ще стигнем така --всеки втори на улицата ще тръгне да съди всеки ...
48
ЙОНЧЕВА, ХРИСТО БИСЕРОВ, БЕНЧО БЕНЧЕВ, ВЕТКО, БАНЕВ, МИНЬО, ГЕРГОВ, ПРОКОПИЕВ, МАРИО НИКОЛОВ, БАТКО И БРАТКО, ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ............НИНОВА И ДРУГИ ДРУГАРИ С НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА, ОКРАЛИ НАШИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ, ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ?
49
Курнела назначи конвой на Йончева, защото е привела парите на БСП в офшорката на Елена и я пази да не избяга при парите! Двете мангалки се знаят колко са лакоми, некадърни и алчни! Как да не приватизират толкова милиони отпуснати от нас на БСП! Предната ревизия на Позитано установи 130 000лв. липси в касата, Курнела не позволява нова ревизия, защото липсите са много милионни! Ревизия на Позитано може да има, когато Курнела е на Вирджините при накраденото също както братя Галеви! Съдбата на престъпниците е показното наказание на Поли Пантев на Аруба! Светът е едно село, няма къде да се скрият престъпниците БСП-ОПГ! Вечна им памет на БСП и Радев!
50
Спокоооо, всичко е пунтамара.ИСТИНАТА Е САМО В Симитли.....ПРИ КМЕТА......ХАХАХАХАХАХА.
51
Даже и при наличието на документи издухания електорат на БСП ще брани Ленчето на живот и смърт. На тези хора не им пука колко е откраднала и в какви офшорки е забъркана. Не им пука, че местните лидери на БСП, като собственици на предприятията им плащат под минималната заплата - Най-важното е, че са от "нашите". В Ямбол лидерката на БСП е доказана крадла, гонета от бсп-арските фирми защото е бъркала в касичките, уволнена е от всички фирми, НО е от "нашите" и е послушна, заместничката й също, окраде колегите си - но козирува и е назначена в БСП. Няма значение, че боляровския кмет Христо Христов заедно с Нинова, Манолова и президента Радев спретнаха далаверата с "няма чума", криха чумата два месеца и съсипаха стопанствата в селата в Болярово - там е вече мъртвило, но ни унищожиха "нашите" - значи лошо няма и ще слушаме. Простите селски хорица тайно погребваха труповете на животните. Това е обществена тайна много отдавна, знаеха го и местните журналисти, но пишеха глупости и правеха лъжливи репортажи. Но не показаха опънатите палатки в двора на баба Дора, в които се бяха нанесли наркоманчетата на Валентин Ревански от ДПС, не показаха как ги агитираха да запалят България, никой не спомена, че повечето протестиращи, местните хора ги виждаха в Боляровско за първи път и са абсолютно непознати и пристигнали от някъде. След всичко това, е страшно да си помисли човек, че тези отрепки няма да съсипят окончателно България, защото са озверели за пари и власт, минават през трупове и въобще не им пука.
52
......съм пътник, затова хапя като за последно.Сори, времето ми изтича.Изчезвам от Симитли, и отивам ПРИ НЕГРИТЕ от ФАЩ...Достатъчно откраднах....балъци, търпяхте ме като последните тъпанари......хахахахаха......
53
ДА ПРОВЕРЯТ ПОД ДЮШЕЦИТЕ НА КОРНЕЛА И ЙОНЧЕВА ..хахахаах...там са народните пари ...а нищо чудно Йончева да е пътувала с един от фалшивите си паспорти и с куфари пълни с мангиз и да ги е извадила с наш самолет в чужбина при правителството на Орешарски ..нали те фалираха КТБ..
54
Тази пачавра веднага в затвора и Нинова след нея,да си направят двойка от о.Лезбос!
55
За мен Елена е един от малкото добри хора и журналисти в България. Вонящи миндили се мъчат да я наклепат, щото им пречи да лапат спокойно. От документите нищо не се разбира. Има сдружение някакво и самофинансиране за няк'ви 5000.
56
Бойко си избра главен прокурор, който да го пази и защитава за корупцията и кражбите ,които извършва и да громи търсещите справедливост и истина България е превзета от ШАЙКАТА ГЕРБ и затъва в блатото
57
Схемата е елементарна. Тези са си мислели , че не подлежат на проверка r672
58
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро! Проверете какво правя....>>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
59
Цветан Василев беше банкер, на годината , мъж на годината, връчваха му награди, саби, и то години подред ? Подаряваха му картини за по 20000-30000 лева, и накрая какво стана ?
60
Чудехме се ЗАЩО иначе кротката Елена Йончева след КТБ стана толкова ЗЛА , КРЕСЛИВА и НАПАДАТЕЛНА ,,, А то , защото е знаела че ще се РАЗКРИЯТ ДАЛАВЕРИТЕ И ,,,и да казва ,че е “политически Репресирана “ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
61
отговор на коментар
eh tozi ro6ko ....i tezi tiradjiite ......
62
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
63
Червената безврата пачавра- в затвора!
64
Ленче, откога,как и къде се запозна с панамките Клементина Диас де.... и Идалгия Санхур де.......?... Как така участваш с 5000 лв и ставаш единствен разпоредител на 315 000лв , а очакваш и още 250 000лв...Че и са ти дали 50% от дружеството!. Да знаеш ,тия панамки са големи балъци ! Имат пари, пък не могат да ги управляват! Добре че са се сетили за тебе! Смях в залата !!!!
65
Така и не виждам в какво се състои "източването на КТБ" - има фирма, внесла е пари в банка, назначила е управител и управителят тегли парите на фирмата. Това не са пари на банката, какво източване? Остава извън полезрението и коментарите - ами нали тази фирма още при регистрацията в България е проверена от БОРКОР и др.под. , а парите на фирмата за проверени още при учредяването на българска територия.
66
отговор на коментар
"-Лаиците обират банка?- Истинските крадци създават банка?"
67
само гащите си не изпрала...
68
Тоя дето иска да е като ГЕШ е съученик на Пъпеша от училището за бавноразвиващи се във Вършец и не може да пише повече от 30 думи така че го остави да се доразвива !!!
69
ПРЪ-Д-НЯ,СТЕРИЛИЗИРАНА В БУРКАНИ ОТ ЛИЧНАТА КОЛЕКЦИЯ НА ЛЬОНИ И С НЕЙНИЯ ПОДПИС ЗА АВТЕНТИЧНОСТ,ЗА ГАРНИТУРА ИМА И ОЩЕ БУРКАНИ СЪДЪРЖАЩИ ЛИЧНИ ФЕ-КА-ЛИЙ ОТ СЪЩАТА ПОДПИС.ГРАБИ НАРОДЕ.ОТ ТЕХ ЧЕ И ИЗПРАЩАМЕ И У ЗАТВОРО.КОЛИЧЕСТВА ОГРАНИЧЕНИ.
70
Ленче,Ленче.....кой дявол те бутна , да ставаш управител на смесеното дружество Офроуд ???? А сега - доказвай чий са паричките, които си управлявала до 2017 г.Тая там, другата фирмичка..." далий ...",създаваше ли ти проблем в управлението? Питам ,защото бг пълномощник й,индиректно се появява в документите на синдиците на" чудовището КТБ..."...Набутали са те жестоко!! Извикай ги тия панамки , пък се разберете" по мъжки " с прокуратурата!
71
Йончева е една от пешките на Цветан Василев в източването на КТБ.
72
отговор на коментар
Кде видя кражба в документите.Има регистрация на фирма , избор на управител и вноска на капитал.Аман от неграмотни.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 19749
архив

- Трябва да звънна на жена си, сигурно се притеснява, къде ли съм?... То самият аз вече се притеснявам... Къде съм?!

няма нови новини
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
сега
2788
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ШОК В ПИК TV! Плеймейтка едва не изгуби живота си в адски пожар: скок в замръзнало езеро приковава Михаела Стоичкова на легло за половин година - само в "Жълтите новини"
x
Глoбaлнoтo зaтoплянe щe лиши чoвeчecтвoтo oт нeзaмeнимa зa мoзъĸa мacтнa ĸиceлинa
x