Вход
София
Времето в София 25 o C

САМО В ПИК! Ето кой ще е вероятният първи мъж на държавата - съпругът на Цецка Цачева Румен Данговски (СНИМКИ)

САМО В ПИК! Ето кой ще е вероятният първи мъж на държавата - съпругът на Цецка Цачева Румен Данговски (СНИМКИ)

на 02.10.2016
14151
36
САМО В ПИК! Ето кой ще е вероятният първи мъж на държавата - съпругът на Цецка Цачева Румен Данговски (СНИМКИ)
Автор: ПИК
02.10.2016
36
14151

Плевенският архитект може да предизвика прецедент в протокола, ако половинката му стане президент

Невероятен прецедент се случва в българгаската политика след номинацията на Цецка Цачева за кандидат-президент на ГЕРБ. Тя е първата жена с реален шанс да стане държавен глава, подкрепяна от най-голямата и управляваща партия ГЕРБ. Ако това се случи, съпругът й Румен Данговски, който е известен плевенски архитект, ще трябва да поеме функциите, с които по протокол са ангажирани първите дами на държавните глави при официални посещения, научи ПИК от експерти.

Половинката на Цачева ще трябва да участва в паралелните програми на съпругите на президентите, които съпътстват официалните церемонии. Те обикновено са свързани с посещения на културни мероприятия и обекти, акции за деца в неравностойно положение или посещения на социаблни събития.

Ще трябва да участва и в официалните вечери и приеми, които нашият държавен глава ще дава, освен ако не са работни. Най-шокиращият казус в случая обаче не е свързан с изявите на мъжа на Цачева, а с определението, което ще трябва да има към него. Тъй като той няма как да бъде наричан от медиите и обществото първата дама, вероятно ще се въведе термина "съпругът на държавния глава", коментират експерти.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева, която бе сочена за един от фаворитите за номинацията от самото начало и ПИК неведнъж прогнозира, че именно тя ще бъде избраникът за наследник на Росен Плевнелиев от ГЕРБ, досега не е показвала и поставяла в центъра на вниманието семейството и съпруга си, както и сина си.

Цачева се доказа като успешен юрист и политик и стана първата жена председател на българския парламент. Тя е избрана за председател на 41-то Народно събрание, който ръководеше успешно от юли 2009 до март 2013, както и на 43-то Народно събрание - от октомври 2014.  

58-годишната Цачева владее свободно немски и руски език и е завършила право в Софийския университет „Св. св. Климент Охридски“, след което работи като юрисконсулт в Окръжния народен съвет в Плевен, където по-късно става началник на правния отдел. От 1992 г. работи като адвокат в плевенската адвокатска колегия.  

На изборите за местни органи на властта през 2007 г. е кандидат за кмет на Плевен от ГЕРБ, след като близо 8 години е консултант на общината. Избрана е за общински съветник, като същевременно е и общински ръководител на партията в града.  

На парламентарните избори през 2009 г. е водач на пропорционалната листа и мажоритарен кандидат на ГЕРБ за 15-ти многомандатен избирателен район в Плевен. Печели мажоритарния вот с убедителна преднина пред бившия министър на вътрешните работи и ключова фигура на БСП - Румен Петков.  

Цецка Цачева има успешно семейство с плевенския архитект Румен Данговски,от когото има син – Румен. Младият математик е направил известна България на много международни състезания, печелейки куп медали и карайки майка си да се гордее. Заради постиженията му на него е кръстена звезда.

Това стана ясно от словото на Цветан Цветанов за кандидатката за президент на ГЕРБ след представянето й пред партийния актив. През 2014 г. синовете на Цецка Цачева и Корнелия Нинова спечелиха престижни олимпиади по математика в САЩ. Двамата са близки приятели и дори имат еднакви професори, независимо, че майките им не поддържат много добри отношения.  

"Някъде около пети клас спрях да разбирам това, с което се занимава, но благодарение на това е приет в Масачузетския технологичен университет", гордее се Цецка Цачева.

Малко подробности са известни обаче за съпруга й Румен Данговски, чиято фамилия тя носи, но не се представя с нея публично, тъй като преди брака е станала известна в юридическите среди с моминското си име и го използва официално и до днес.

Около арх. Румен Данговски за последно се разшумя преди година, когато се разчу, че е започнал работа като експерт в сектор „Инвеститорски контрол”, отдел „Управление на собствеността” към дирекция „Управление на собствеността и обществените поръчки” на Ръководство въздушно движение (РВД), съобщи тогава Би Ти Ви.

До влизането на Цецка Цачева в политиката и шеметната й кариера на председател на Народното събрание съпругът й Румен Данговски е проектирал гробищни и църковни паркове в Плевен, където Цачева е работила като юрисконсулт на общината. 

 

Цачева със съпруга си Румен Данговски

Синът на Цачева, който носи името на татко си - Румен, е математически гений

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(36)
1
баба меца и зайо байо
2
Нещастния човечец.. Съжалявам го!
3
Баба Цеца ще отбележи крахът на олигархичния герб.
4
Не случайно съпругът гледа така уплашено.Той много добре си спомня, че ЦЦ е завършила право, като рабфаковка /Това са хората ,който нямаха достатъчен успех за да влязат в Университета и като верни синове и дъщери на партията ги приемаха по специални квоти по предложениена Окръжните комитети на Партията/.Е това е ЦЦ.Да ни е честита.Да ама надали!
5
ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ ТРАВЕСТИТА БАБА МЕЦА - ПРЕЗЕДЕНТ
6
Първият мъж в държавата ще се казва Цецка Цачева
7
Ако Цецка Цачева не спечели на първи тур, Кристалина Георгиева ще я замести на балотажа.
8
Е няма такава територия!
9
боже боже защо сме забравени от теб - до сега беше палячо сега на травестита........
10
А мая манолова се жени днес, сватба си прави и хич не и пука за вожда на бкп и баба корнелия която мечи болки търпи, крокодилски аълзи рони, че и предстои сега на нея падение на изборите за президент.
11
Няма ли по-хубава и интелигентна за майка на Б-я?Да ти имам вкуса
12
какви ли още "дечица"ще се"родят"??
13
Така ли се прави обединение на нация като плюеш опонента си, както прави курнелия сланинова.Искала да обединява нацията и как го прави, ето така, като храчи, обижда и напада Птуу грозна баба.
14
Това не може да е истина! Толкова ли закъса България, че да бъде Цецка Цачева президент?
15
Изборът на Герб е много правилен.Цеца е подходящия човек.Стар комунистически кадър,свикнала да ръководи със замах,където и да я сложат ще си тежи на мястото,с големия си задник.Не блести с особени умствени качества,но и Бойко не е пръв умник.Ако не друго,то поне циркът ще е голям.Тия смешковци здраво ше ни забавляват с простотиите си.
16
Че кво не харесвате на Цецка - помните ли как хубаво пее като е посръбнала:"Цъфнал герб"?
17
Razrushena vi E Originalnata Darzzava-ZZARSSTVO BALGARIA... Zamenen E ORIGINALNIA GERB ss Nakakvo kopie... Preinachena E ORIGINALNATA BALGARSSKA AZBUKA... Zamenen E ORIGINALNIA BALGARSSKI HIMN '' SHumi Marizza''... Podmenena E Originalnata, TARNOVSSKATA KONSSTITUZZIA... Podmenili ssa ZZELIA vi ZZivot ss republikansska IZMAMA, naglassena ot ILLuminatite... A vie sse Zanimavate ss GLUPOSSTI - Podmeneni ssa SSVESTENITE USSTOI na Darzzavata ot 70 GODINI... Ako ne TRUGNETE ot Tam OTNOVO... Nikoga Nisto Nama da Posstignete, Zastoto ssa vi Otneli OSSNOVATA i Budesteto i ssamo STe SStradate............................... ПРОТОКОЛИ НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ / GLUPZZI // POLUIDIOTI //Minalite godini-POLUIDIOTI-Tazi Godina-ZZELLI IDIOTI / ... (Протоколи от световния ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г.) ЗА АВТОРА НА ПРОТОКОЛИТЕ/GLUPAK No.1 / Автор на “Протоколите на Сионските Мъдреци” е юдеинът Ашер Гинсберг, роден в гр. Сквир, Киевска губерния в 1856 г, известен между сънародниците си с името Ахат Хаам, т.е. “Единствен всред народа”. Фанатизиран и неуморим агитатор на меродавния библейски (равински) юдаизъм, Гинсберг бързо излиза в първите редове на юдейското ръководство и сравнително млад е приет за член във върховното управително тяло (кагала). Идеите му се отличават с удивителна яснота, простота и праволинейност. Дейността му е крайно смела, трескава, непрекъсната. Изработеният от него план за осъществяване заветните цели на израила, четен в тайно заседание на първия световен ционистки конгрес в Базел в 1897 г, прави силно впечатление, приема се от мнозинството и му открива пътя към водачеството. От този момент неговото влияние бързо расте и в 1913 г. той е всепризнат и неоспорим водач на юдейството. Гинсберг подготви и ръководи руската революция в 1904-05 г., която, макар че не успя, разтърси издъно Русия и подготви успеха на революцията в 1917 година. Той е невидимия ръководител на юдо-масонската дейност в периода на подготовката и протичането на войната 1914-1918 г. Той е и създателя и изпълнителя на руската революция през 1917 г. Умира през 1925 г. в Лондон. ПРЕДГОВОР Протоколите представляват кристализирана идеология на юдаизма, извлечена от неизменните и вечните закони на пророк Мойсея, точно такава, каквато ни я рисува 35-вековната еврейска история. С необясним за нашия морал цинизъм, те разкриват грандиозните цели на юдейството, безпощадната жестокост и абсолютната безогледност на средствата за постигането им. Всеки, който прочете протоколите, остава поразен от дълбочината и яснотата на мислите, неограничения замах, непоколебимата решителност и пълното пренебрежение към целия нееврейски свят. Ледена хладина, бруталност и садизъм вее от всеки ред на тази протоколирана юдейска мъдрост /GLUPOSST/.
18
откъде я измъкнаха тази баба меца?
19
баба....баба ама МЕЦА................ВСЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ СЕ СДОБИХМЕ С ОЩЕ ЕДИН БАЩИЦА.............................
20
Ama neka parvo da spetseli i togava da kazvame parvia maj li e ili jena, stoto mi se struva tse tova e natsaloto na kraia na GERB v uplavlenskoto prostranstvo, ima dosta po kadarni i predstavitelni a tazi e bila i partorg po vreme na komunetata
21
Мухльо и мухла Боже пази България
22
генерал радев е класи пред цц.
23
Тези от снимката от кой старчески дом са
24
Какво ми хвалите една дъ рта ч.ан.та завършила задочно право.Който не е учил задочно само той не е завършил.Този цъфнал гербер е отдавна увяхнал. Боко ще я командва, както плев.нята и даже ще му козирува.Бивша парт.секретарка на БКП.Боко е т.зи мили- ционер и никога няма да се кандидатира за за Президент,защото от всяко дърво *** не става.Това е, този който влезе в политиката благодарение на Бригадир Аспарухов. Той ще управлява като слуга на Меркел и Сорос докато се срине от високо и много боли като падне от високо.
25
ХАРЕСВАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЕДИНСТВЕНО БУРГАСКИЯТ КМЕТ И ДРУГИЯТ МИ ИЗБОР Е Г-Н КАРАКАЧАНОВ.МИСЛЯ,ЧЕ ГЕРБ Е ГУБЕЩА СЪС ТАЗИ НЕПОДХОДЯЩА БАБА ЦЕЦКА.АЗ НЕ МОГА ДА Я ПОНАСЯМ, КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС ,ПЪК МНОГО МИ СТАНА СМЕШНО КАТО БОЙКО БОРИСОВ Я СРАВНИ ,С МАЙКА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.
26
Горкия човечец. Бившата съпруга на РОСКО имаше доблестта предварително да каже, че няма да се появи с него под никакъв предлог и удържа на думата си. Познавала е стоката си. Този човечец осъзнава ли какво предстои. То започна от днес.
27
Чехъла Радев какво изохка под полата на Траверса Йотов или се скри под големия г.з на пръдливата КраваНелия..
28
Горкия човечец парашутиста Радев, хем дебелата крава ще му опъва ушите, хем и травиститката до него, хем и Цецка ще му бие един свръхзвуков Гереберски шут.!
29
Никой не е длъжен, дори и да се казва арх. Данговски! Аз оставих ролята на първи кавалер на треньора ми по кикбокс и фитнесинструктора ми, които вечер се гавреха сехоално с моя т.нар съпруг Роско, а децата се смееха. Филип изглеждаше по-привързан към татко Роско, защото ведвъш като шурна кръв от аноза на баща му след пенетрацио със сех играчка, отрони сълза. Аз му дадох да пуши от холандеца ми на вилата ни на Халкидики и го пуснах да поплува в мъртвото вълнение, а после доктори и служби се чудеха каква диагноза да измислят. Сега делиме мильоните и имотите и кой от където. Подарявам му децата, ке си исcерам други ако пожелая !!!
30
Всички коментари са грозни и злобни.Те са автопортрет на пишещите им. Боже, това ли е народът ни?!
31
Г-жа Цачева е достолепна жена, образована, умна, умерена, а не истерична като корнелията..... Нека да й пожелаем успех!!!
32
uspech sa Zatscheva
33
.Надявам се да не причинят това на горкия мъж.Всеки мъж има своето достойнство.
34
Цецка Архарска.
35
леле ,ма той бил голем охлюв,че кой нормален мъж ще търпи тая мечка до себе си
36
wh0cd80898 baclofen price viagra online Bentyl Tablets
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Тате, вярно ли е, че съм осиновен?
- Какво приказваш, сине? Тебе ли щяхме да изберем?

няма нови новини
Днес: 310
hot
най-четени новини в момента
сега
2539
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Ето как да накараме мъжа да ревнува
x