САМО В ПИК: Ето къде Бай Спас си пуши пурите, когато не диктува записки на Кирчо из хотелските фоайета (СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК: Ето къде Бай Спас си пуши пурите, когато не диктува записки на Кирчо из хотелските фоайета (СНИМКИ)

196022
на 11.02.2024
САМО В ПИК: Ето къде Бай Спас си пуши пурите, когато не диктува записки на Кирчо из хотелските фоайета (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Покрай срещата си с Кирил Петков във фоайето на 5-звезден столичен Гранд Хотел "София", заснета от ПИК, и поглъщането на "Булсатком" от "Юнайтед Груп", Спас Русев отново успя да влезе в медиите тези дни.

препоръчано

Паметливи политически хроникьори напомнят, че открай време милионерът, който е и собственик на "Виваком", има навика да се навърта около актуалните мъже в държавата. Навремето, Симеон Сакскобургготски дори го наричаше "нашият Спас", а на него му е като хоби да се изживява като задкулисен кукловод из различните правителства.

Къде обаче си дърпа от пурите бай Спас, когато не инструктира Кирил Петков какво да пише на бележките из хотелските фоайета?

Знае се, че официално Русев се е установил в Лондон. Но от две години баровецът разполага и с луксозен имот в Гърция.

През 2022 г. гръцки медии писаха, че бившият крал на южната ни съседка Константин е продал двореца си в Порто Хели на български бизнесмен. Продажната цена е близо 10 милиона евро, съобщи тогава изданието "Прото тема".

Луксозната къща е с частен плаж, 30-метров басейн, 12-те спални, фонтаните и плочките, закупени директно от Мароко.

68-годишният българин Спас Русев е смятан за един от най-важните инвеститори в Югоизточна Европа и президент на "Viva Corporate Bulgaria" със седалище в София и офиси в Лондон, където пребивава постоянно със семейството си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК