САМО В ПИК: Ето я новата длъжност на уволнения от Би Ти Ви Венелин Петков... (СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК: Ето я новата длъжност на уволнения от Би Ти Ви Венелин Петков... (СНИМКИ)

98168
на 08.04.2021
САМО В ПИК: Ето я новата длъжност на уволнения от Би Ти Ви Венелин Петков... (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Журналистка Николета Маданска няма никакво намерение скоро да се връща на работа, вероятно защото любимата й Би Ти Ви е под владение на новото ръководство, изритало бащата на сина й - Венелин Петков. Въпреки, че законът й позволява при желание да прекъсне майчинството си, красивата блондинка, от която години наред зрителите научаваха всичко най-интересно около спортния живот по света и у нас, не планира да се присъедини към колегите си в близко бъдеще. 

препоръчано

Официалната причина е, че смята да изкара до край майчинството си, а неофициалната - солидарна е с партньора си, който бе уволнен като директор на новините в края на миналата година.

Николета Маданска не е на екран от лятото на миналата година, когато бременността й започна прекалено да личи. Красавицата вече е залипсвала на своите фенове сред зрителите, а един от тях тези дни прояви любопитство относно професионалните й планове.

Господинът запита любимката си кога смята да се върне на малкия екран. "Много е сиво без Вас", изчетка бившата шефска половинка потребителят на Инстаграм, който изглежда, че не е фен на вечно усмихната Флорина Иванова и колежката й Елена Яръмова - двете дами, красящи спортния отдел на Би Ти Ви в момента. "Не бързам, в момента се наслаждавам на майчинството", задоволи любопитството на своя почитател Маданска.

Друг фен пък се поинтересува какво се случва с мъжа й, който след уволнението си за известно време се изявяваше в социалната мрежа, но в последствие изтри профила си, явно ядосан от медийното внимание върху персоната му. На въпроса "Николета, на мъжа ви му свърши шефството в bTV и сега какво ще прави?" Маданска обаче не удостои с внимание питащия.

Иначе майчинството й, на което се наслаждава, преминава предимно сред природата край Бистрица и Панчарево. Младата майка ежедневно навърта огромен километраж покрай разходките със сина си от Венелин Петков. Електронният крачкомер на телефона й, например, онзи ден отчете 16 хил. крачки.

Журналистката се наслаждава на дълги разходки около Панчаревското езеро, като фенове й предполагат, че го прави в компанията на безработния Венелин, който щрака снимките за Инстаграм. Всъщност, изглежда, че това е настоящата му длъжност - папарак на жена си.

 

Сподели:
Бомба x
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
ПИК TV x
Превратът на Радев успя (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) Превратът на Радев успя (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 142
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това