Вход
София
Времето в София 21 o C

САМО В ПИК: Ето я скандалната афера с рушвети от емира на Катар в президентството - полковници от НСО прибрали евро и ролекси, Румен Радев крил половин година за подкупите

САМО В ПИК: Ето я скандалната афера с рушвети от емира на Катар в президентството - полковници от НСО прибрали евро и ролекси, Румен Радев крил половин година за подкупите

на 18.12.2018
373538
78
САМО В ПИК: Ето я скандалната афера с рушвети от емира на Катар в президентството - полковници от НСО прибрали евро и ролекси, Румен Радев крил половин година за подкупите
Автор: ПИК
18.12.2018
78
373538

Скандално дело за подкупи със служители на НСО към президентството тече от няколко месеца във Военния съд, научи ексклузивно ПИК. В шокиращата афера са замесени висши кадри на службата за охрана, които са на пряко подчинение на президента Румен Радев. Няколко месеца обаче скандалът е прикриван старателно от отговорните лица на "Дондуков" 2. Става дума за раздавани подкупи от емира на Катар на служители на Национална служба охрана на най-високо ниво, научи ПИК. 

Защо до момента президентът крие аферата, за която като отговорен за НСО е бил уведомен вероятно още в първите часове след избухване на скандала? Замесен ли е и той в схемата с рушвети, заради което да се налага да прикрива подчинените си? Тези въпроси неминуемо трябва да получат отговори от прокуратурата, която в момента обжалва решението на Военния съд спрямо служителите на НСО, научи още ПИК. 

От документите по делото става ясно, че аферата датира още от началото на март, когато става ясно, че емирът на Катар Н.В. Шейх Тамим бин Хамад Ал-Тани ще пристигне на визита в България, на която както и ПИК съобщи се срещна с президента Радев.

За осигуряването на безопасността му началникът на НСО издава заповед за сформиране на екип. В него влизат като началник подполковник Петьо Петков, ст. лейт. Петър Томчев, попд. Румен Атанасов, ст. лейт. Цветомир Обретенов и лейт. Станислав Радоев. Отделно влизат 19 шофьори, както и координатори на кортежите - полк. Веселин Тодоров и м.р Николай Тодоров. Контрол е възложен на още няколко висши кадри на НСО, които са началници на различни отдели в службата. 

Предварителната подготовка пък е извършена от ор. подполковник Никола Николов, който е началник на сектор 1 в 4-ти отдел на НСО. Именно въпросният Николов е привлечен и като обвиняем по делото във Военна прокуратура. Причината е, че докато се занимава с предварителната подготовка, дописва себе си в списъците със служителите, които трябва да придружават делегацията.

Това прави, след като казва, че изприл имената за съгласуване в президентството до главния експерт в Дирекция "Протокол" на президента. Тя отговаряла за предаване на списъка на представителите на делегацията на Катар. Но в деня на пристигането им - 7 март, дипломатическото аташе се оплакало на Николов, който бил на летището, въпреки, че не е част от делегацията, че още не го е получил. В този момент той изготвил нов списък, в който вече фигурирало и неговото име и го предал на катарския аташе. 

На другия ден, след като срещата на емира на Катар с Радев минала успешно, подп. Николов се срещнал с дипломатическото аташе на паркинга на "Шератон" и там получил в присъствието на колегата си подп. Димитър Георгиев тестата с пликове и торбички от консула на Катар. Имало 19 плика, които били за шофьорите от НСО, а останалите 12 били за личната охрана и авангарда. Николов пък получил торбичка с ръчен часовник "Ролекс". 

Няколко дни по-късно началникът на 1-ви сектор предал въпросните пликове на шефовете си, които се заели да ги разпределят на когото трябва. Той признал, че лично е получил подарък. 

След като за случая е подаден сигнал до военна прокуратура за лично облагодетелстване в хода на разследването става ясно, че в пликовете за личната охрана е имало по 500 евро, а за шофьорите - по 100 евро, които са били иззети като доказателства.

Заради липса на предишни дела и присъди Николов не е осъден от Военния съд, но решението се обжалва от прокуратурата. Той обаче два месеца след случая е уволнен от НСО от началника Данчо Дяков.

Въпреки това за случая не е съобщил публично нито той, нито президентът Радев, който отговаря за службата. Аферата е особено скандална и не може да бъде приключена с уволнението на един служител при положение, че са замесени почти всички висши кадри на структурата. Общата сума надхвърля 10 000 евро, подхвърлени позорно като рушвети от чужд гост на служителите на НСО, които уж трябва да ни представляват пред чужденците и да пазят имиджа на родината. 

В раздаването на пари според документите по делото става ясно, че са участвали куп ръководни кадри и е доста съмнително, че Дяков и Радев прикриват толкова време скандала. Това веднага поражда въпросът замесен ли е и президентът в позорната афера? Радев трябва да ги надзирава, а и да пази достойнството на България - какво са си мислят чуждестранните гости за държавна охрана, която приема пари в пликове?

Ако охраната на президента приема пари в пликове, то какво да се каже за самият него? Нали не си представяме охраната на президента на САЩ да приема пликове. И поделяйки си ги, да се и краде! Радев дължи незабавно обяснение, ако не иска да мислим, че какъвто е президентът, такова и НСО-то му.

А прокуратурата да се самосезира и да проведе разследване до най-високите етажи, отговорни за аферата - началникът на НСО и неговият шеф Румен Радев. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Напиши коментар »
(78)
1
Няма ли да напишете нещо за дуп.п.едаваската среща на Тиквата с Помпео,при която обеща да купи стари F16 на завишена цена и газ от САЩ също на двойна цена от руския.
2
Блиц стига сте срали по президента дайте малко по суджуците да посереме за Коледа
3
Колко време трябва още да чакаме и какво ли трябва още да се случи, за да поканим любезно, или не, обитаващите вила “Калина” да си тръгнат по живо по здраво ! Защо трябва да ставаме заложници на едни безкрайно посредствени и примитивни хора ? По-лесно и по-добро за всички би било да оставим Радев, Радева и РАДЕВЩИНАТА в историята ! Всичко от нас си зависи ! Докато има балами, то такива тарикати ще виреят !
4
за какво днес помпео се е обаждал на борисов глобата от 77 милиона къде ще отиде
5
ЯВНО Е ЧЕ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА НА П И К за КАКВОТО И ДА Е .. ВЗЕМАТ НИ ЗА НЕДОНОСЕНИ АБОРИГЕНИ .
6
ЯВНО Е ЧЕ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА НА П И К за КАКВОТО И ДА Е .. ВЗЕМАТ НИ ЗА НЕДОНОСЕНИ АБОРИГЕНИ .
7
Не ни занимавайте с глупости, а кажете ще минава ли руско-турската тръба с газ през България. или пак ще се наведем за американска тръба отзад. А, и защо ще плащаме 77 милиона евро глоба за нашите си тръбопроводи.
8
НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ НО Е ФАКТ , ?? КАКТО НЕ БЕШЕ ЗА ВЯРВАНЕ ДВИЖЕНИЕТО В НАСРЕЩНОТО ДВИЖЕНИЕ НО Е ФАКТ , ВЕЧЕ С ПОСЛЕДИЦИ.
9
Ами подобно и на случая с блъснатия инвалид в Харманли, сигурно са изкарали виновни катарците , а еничарите от НСО-- чисти като моминска пазва на проститутка от Околовръстното ! Типично за комуноидни отрочета -- те са като попа , знаят само " дай " и никога " заповядай "
10
ПО ИНТЕРЕСНО Е КАКВИ И КОЛКО СА ПОЛУЧЕНИТЕ НЕЩА ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО.
11
отговор на коментар
Айде стига бе,бате,писа глупости! Не мислиш ли ,че обиждаш аудиторията с тези писания,не всички сме идиоти!
12
Борисов: Слава на Путин, обадих му се, помолих му се , да не ни взима 90 млн. лихви и той ни ги опрости.. https://trud.bg/борисов-слава-на-путин-обадих-му-се-по/ А Нашите ,, приятели"....КОГА ????????
13
Абе ПИК ? От вас по-големи боклуци едва ли има !!? И това е фалшива новина - всичко което пишете за Президента е измислица ..Поне малко морал да имахте ?
14
Az sashto poluchih ROLEX,a prezidenta ROLS ROISno go krie v rodnoto si selo i go polzuva samo prez otpuskite si....Jalko,che zakasniahte tozi pa az sam l.gotvach Utev
15
яко е извил топките на Мутрафона от Банкя да даде съгласие за закупуване на 40 годишните таралясници трета ръка Ф-16 на цени на нови и България да се откаже от транзита на Турски поток през нейната територия. И сега слугинажа от ПИК ни забаламосва с измишльотени за някакви си ролекси молекси за офицерите от НСО. Съвсем ни вземат за канарчета!!!!!!
16
Народът мре от глад и мизерия. Не ви е срам. В това ли е причината? Сурвакаха ни със 77 милиона евро за Нова година от Европа, а вие пишете мърльотии.
17
Пост. № 9 който ти имаш предвид е забърсан от Heдялко. Струва ми се да си читав. Лично на теб се извинявам.., за това което бях написал в забърсаният вече коментар. Не съм доволен от Heдялко, и за това се налага да нaeбa съпругата му , а той да гледа през ключалката на вратата. И да се учи, а не само да одумва чуждите жени. Като се замисля, няма да е лошо и на него да го отпера, белким му дойде акъла в главата. Аз съм Георги Харизанов.
18
Za tazi novina Pik moge mnogo da zagazite ot nota ot Qatar
19
Крайно време е Президентството да осъди собственика и журналята от ПИК за постянното разпространяване на фалшиви, неверни и злепоставящи новини.
20
Neshto kato liubitelia fotograf v planinata Petra dalboko skrit i anonimen,no domakinite ni kroiat kapata,a Katar chak sega shte ni e..t mamata...
21
и си измийте ръцете,на излизане от тук.
22
отговор на коментар
Глупако много вярваш на боклука.
23
Направо е във вихъра Уж Летеца, заведе и Деска на разходка до Петра, а лани само на цирк е водеше!!!....https://gospodari.com/mobile/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D0%B8%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D1%89%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-videom157714.html
24
Я сега,официално запитайте от Президенството дали са взели скъпи часовници и ще останет изненадани. Ако ви кажат, че не са вземали, значи ви лъжат :-)) Катар раздава "подараци" (подкупи) на всички. Въпросната госпожа Христина Богова, бивш протокол в Министерство на Земеделието и Храните (боже до къде са изпаднали в това Президенство, да събират протокол от кол и въже) е взела часовник минимум за 1200 лева. Ако от Президенството ви излъжат, че не са взели, подайте официално запитване към посолството на Катар, да ви дадат списък с хората, на които са дали "подараци" и ще видите какво ще стане.
26
100% и те са взели часовници. Интересно ми е защо от прокуратурата се занимават само с НСО, но не и с Президентската институция?!
27
Най-корумпираният държавен служител - Фатмака Грипенов
28
Подаръци дебили,подаръци.Подкупите се дават преди да е каквото и събитие и задължават! Само болен мозък може да драска подобни пасквили.
29
НО МИШКИТЕ НЕ САМО ГО ПОНАСЯТ НО ОЧАКВАТ КЕЛЕПИР ОТ НЕГО.
30
А сега си представете какви "подаръци" е вземал Радев в министерството за обществените поръчки. Докато е бил командир и зам.-командир на ВВС, един летателен гащеризон фирмите, спечелили поръчката го купуват от САЩ за 70 долара, а от държавата искат по 600 лева за парче. И тоя ще ми говори за корупция!!!!!
31
Импийчмънт на тъпунгера неандерталец крадливи селски каруцар фатмака грипен
32
са корумпирани маскари! Как пък един свестен няма в тази власт?
33
До 16-какъв народ мре от глад бе аланкоолу,този който не иска да работи,или този който си хвърля парите през терасите или ги оставя до кофите за боклук,с което демонстрира ,че и той е боклук.Този народ,който все чака някой да му свърши работата,задълженията,а той да сеирджийства и недоволства.Този народ който отказва да се раздели с дитирамбите на комунистическата пропаганда за светло бъдеще изградено от не знам кой си ,и която тъпа пропаганда за натовски генерал,доведе това недоразумение Радев и СКОРОПОСТИЖНАТА СВАТБА с Генчева и сега ни излагат с тъпото си разхождане по света,който се забавлява с нелепият им вид и гафове.Че сме народ без никаква подготовка за самостоятелна изява вече и на кубинците е известно.
34
отговор на коментар
Защо ли Президентството не ги съди???!!!! Ако бяха фалшиви първо Корнелия би скочила да съди, след това Иво Христов. Но след всяка изцепка, и БСП мълчат като г...ве, и Иво Христов мълчи като пукал, а от президенството чуваш само мънкания. Отначало ти се струва, че са фалшиви новини, защото това, за което се пише е невероятно и безумно.Никой не би допуснал, че в президенството е пълен батак, но после излизат клипчета, документи.... След като се оказа, че Генчева е получавала две заплати - НЕЗАКОННО, всеки почтен и честен човек (за какъвто се представя Радев) би си оттеглил кандидатурата, но Радеви нагло продължиха. И продължиха със селските си номера вече като президентска двойка. Радев си я назначава като зам.-председател на делегация (министрите...кои са те...Радева е важна). За да отиде Деса при Папата, президенството отсвириха представителите на Българската православна църква и излъгаха, че Ватикана е одобрявал списъците. После Папския нунций публично обясни на България, че НИКОГА Ватикана не се е месил на държавите в съставянето на делегациите. Де факто и де юре от Ватикана казаха, че Радев е лъжец. Сега си прибират парички и Ролекси...РЕЗИЛЛЛЛЛЛЛ
35
Казвате, че ЕМИРА НА КАТАР Е ДАВАЛ РУШВЕТИ?!!!!!!!!! Внимавайте какви гоМна ядете, че ще ви дърпам ушите, и ше ви еВа у ГЪ30.
36
Емира раздавал подаръци, какво лошо? Официално и по протокол. Кое му е корупцията? Ако гостите откажат, значи обиждат домакина. И защо е този вой? Къде е проблема? Проблема е в кухата кратуна на Обли(((зал))ко дето си е заврял муцуната в за//ка на Вожда и загребва с езиче. Да му е сладко. Дали събира от субстанцията и носи на жена си? Най-вероятно да. Сутрин двамата си мажат на филийки за да показват съпричастност и признателност към Вожда.
37
ПРвителството се тресе от скандалвъз скандал и страхувайки се да се размине от ШЕНГЕН въпреки обещанията на ЖАН за целта Цветанов е впрегнал ПИКда отклони вниманието на хората хвърляйки кофи с помия върху президента .Ми при всяка международна и държавна среща се разменят подаръци .Кога на ЦЕЦО ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА прокуратурата ще ги обяви за незаконно придобити и подлежат на конфискация според неговия закон .
38
Със сигурност и той е замесен в аферата! Човек, който назначава любовницата си на втори щат, прикрива баща си за катастрофа, обвинява народа в заговор за далаверите на жена си, получил дарения от социално слаби за кампанията си и бог знае още какво, няма начин да не е замесен. Това му е в кръвта и възпитанието.
39
един познат ми разказваше как в една от арабските страни на пазара харесал нож и решил, че колкото кажат ще плати, само и само да го има. Платил, взел ножа и си тръгнал. След него тича арабина "върни ми ножа". "Как да ти го върна, платих ти." "Да, ама защо не се търгува с мен, щях да ти го дам по-евтино". ТА В СЛУЧАЯ - кой знае какво щеше да стане, ако тези пликове са били върнати. А МЕЖДУ ДРУГОТО - журналистите-лизачи-писачи, когато получават пликовете от тази редакция за вдигане на рейтинга й дали ги връщат
40
И как това е стигнало до съд и Военна прокуратура? Значи се прави необходимото. Друг е въпроса, че едни циркаджии за едната реклама са готови да компрометират разследването.
41
пак е загасил прожекторите,когато е в негов ущърб.Де е морала,другарю моралист?Кой ли ти вярва вече с този говор с половин уста и бъкащ от клишета?
42
пък НЯМА да си връщам подаръците(ДОРИ И САБЯТА С КОЯТО ТАНЦУВАХ, КАТО ШУТ в С.Арабия), нищо, че били РУШВЕТ. Аз рушвети "не взимам".Орешарски и Генерал Радев взимат, а ФАТМАЦИТЕ КАТО МЕН НЕ....ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА.......
43
отговор на коментар
А защо не са го направили досега? Какво им пречи? Защото е истина! Или пак ще излезе фатмакът да обяснява как "медите раздухвали" измислици? Вместо да обяснява по телевизите, да започне да съди. Да видим кого ще осъди...
44
Румен тиквата говори за корупция, а тя се търкаля покрай него.
45
ХОРА АААААА , ТОЯ ПРЕЗИДЕНТ ВЕЧЕ СЕ ОСРА , ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ВОНИ НА БЛАТО , ХАРЧАТ СЕ МИЛИОНИ НАРОДНИ ПАРИ И ПОТЪВАТ НЕЗНАЙНО КЪДЕ . НАРОДЪТ НЯМА ДА ПРОСТИ !
46
Цветанов получи неземен подарък от Световната банка в лицето на Кристалина, която назначи дъщеря му в тази банка кой знае с какви хилядарки за седмица. Защо ПИК не обсъжда този подарък?
47
ПРЕЗИДЕНТЪТ , ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ---- ИНАЧЕ ДО СТЕНАТА , ЗЕЛЕН ЧОРАП МРЪСЕН! ТОЯ НАИСТИНА СЕ Е САМОЗАБРАВИЛ !
48
Комунистически крадливи мърши -- времето на гадната ви терористична секта свърши -- вземайте си измисления " президент " и бегом към Сибир , при началника си Решетников ! Там ще можете да палите на воля флага на ЕС пред ухилената физиономия на Фаворита на Москва и да викате с пълно гърло : СЛАВА НА РУСИЯ ! ВОВАТА Е БОК !
49
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
50
Пик , моля ви , не така , това е "бореца" с/у корупция , върховният ни "главнокомандващ" , "стожера" на държавността , големия "моралист" "светлината" в тунела , всъщност братя пълна порнография , нали !
51
Muncho,БОРЕЦът срещу корупцията не е сам, с него е тази Деса ,която обяви ,че целия български народ, е без ценности и тя мноооого страда от това.Ама ,толкова страда, че не се свени да използва НСО за слуги.То имало защо ,разделяли си подаръци.Няма ден, в който тези двамката -Деса и пищящият ,като ощипан Румен да не се окакат.Дъъъъъъно.
52
Това са подаръци след като е приключила визитата!Катарците са били доволни от нашата охрана и са благодарили по арабски!Само президентина ли ще получава подаръци,нека итези които си жертват живота!Колко е редно не мога да кажа,но не изглежда чак толкова!
53
Правилно Президентсвото мълчи. Народът е казал "УБИЙ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ". А ПИК са най жълто кафявата медия в България. Не си струва да се хвърля камък в л@йното. Ще се опръска.
54
отговор на коментар
От кога почнаха да съдят за истината бе пич ?Или вече се върнахме във времената ,,зрелия социЪлизъм "?
55
Ти си фaлшив/а...'чeзвай шта лyпна...:Ти си фaлшив/а...'чeзвай шта лyпна...:(((
56
Муфтата е чиста печалба.От муфта не се умира,но трудно се намира.Тези герои са я намерили и добре са се облажили.И сега чакат следващата порция. До кога така бе другари?Срам нямате ли?
57
Всеки материал за Президента е някакъв гаф! Докога? Какво прави този човек, защо така се излага?! Кой му дава съвети или сам взема тези грешни решения? Обидно е всеки ден да четем за поредата глупост? РАДЕВ, СТИГА ВЕЧЕ, ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ!!!
58
Пик големи ГЛУПАЦИ сте!!!
59
Шербетя се е самозабравил! За селската му пръчка ме срам дори да я споменавам. Немедлено импийчмънт за тия двамата оигофрени!
60
Това не е фалшива новина , вярно е и случая бе описан първо и подробно от сайта " Факти " , а ген Дяков беше на 3 дена служба като шеф на НСО и няма нищо общо! !!! Организацията и поискания подкуп от консула на Катар е организиран от други хора , които Военна прокуратура разследваше. ....важното сега е защо Прокуратурата обжалва ???? И защо ПИК претоплят случая от преди 9 месеца ???
61
НА ФАТМАКА НЕ МУ ЛИ СТИГНА ГРИПЕНОВИЯ РУШВЕТ,ТА Е ВЗЕЛ 12 ЧИФТА ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ ОТ АРАБИТЕ. НА ДЕСА КАКВО СА ПОДАРИЛИ?
62
ВНИМАВАЙТЕ РАДЕВ ДА НЕ ПРЕМИСЛИ ЗА РЕШЕНИЕТО СИ ДА НЕ ВИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ. АКО МУ ПИСНЕ ОТ ВАС - ЩЕ ОЛЕКНЕТЕ С КРУПНА СУМА ПО СЪДЕБЕН ПЪТ. СУМА ПОНЕ КОЛКОТО ЗА 6 АПАРТАМЕНТА.
63
Тъпо,много тъпо направо до потрес. По принцип не влизам в този пик и дрис освен да гледам падението ви,но това вашето е за съд.Гледам ви сеира и се чудя когато падне ГЕРБ от власт какво ще пишете.Засрамете се и преди всичко замислете се. Всяко прекалено нещо е горчиво-дори и медът. Определено имате нужда от психиатър.Вярно,парите не миришат,но това което пишете вони на фекалии. След ГЕРБ и потоп. Бог да пази България.
64
Само ГЕРБ ! Бат*Бойко-ТИКВАТА де няма нужда от рушвети,той е милиардер. Да го д****т бедните ! Ха-ха-хааааа. ГЕРБ сме по-силни.
65
Пик, сега вече ви е е-ба-на майката. С НСО интриги не се правят.
66
Часовниците кварцови ли са или с пружина ?
67
АААААА, ААА , ВЕЧЕ ЩЕ ИЗПУША ---- ТОЯ ЦАР - РАДЕВ И ЦАРИЦА - ДЕСА НЯМАТ МЯРКА . ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО ВЪВ ВОНЯЩА КОЧИНА , ПОТЪВАТ ЕДНИ МИЛИОНИ БЕЗОТЧЕТНИ ПАРИ НА НАРОДА , СМРАД И ТЪМНИНА , АКО НА ЗАСТАНЕ И ЗАПОЧНЕ ДА ОТГОВАРЯ --- ДО СТЕНАТА !
68
поведение нашите не получават подкупи а подаръци и имат право натова макар че трябва т. н. подаръци да се оповестят и предадат а не да се ползват,но таѝничко ако мине никоѝ няма да разбере.Другите балами да ги оклевитим и опозорим имаше един такъв лаф когато гипиташ за безобразията им отговаряха А ВИЕ ЗАЩО БИЕТЕ НЕГРИТЕ.Това безсрамие е типично комунистическо ,кога ли ще изчезнат тези престъпници а този президент плаче за импиѝчмън.
69
Нали уж се тръшкаше да имало прозрачност, а се крие като плъх. Импийчмънт!!!
70
отговор на коментар
бакшиши не подаръци,и Радев ли отече,взимат ни на мезе и компромати ако не слушаш,някои са от благодарност
71
и този е обработен като другарят Радев
72
Който е работил в арабския свят или с араби знае, ще това е нормална практика за тях. Нашите пак са се престарали, в България стават по- големи зулуми, те се хванали за "дребните"подаръците (по техни стандарти) от благодарност за персонала...
73
отговор на коментар
Не е измислица Емилчо,не е измислица. Имаме си за президент недоразумение, палячо, марионетка,фатмак!...
74
отговор на коментар
Данъкоплатецо! Аз също съм данъкоплатец,но никак не искам да имам за президент едно недоразумение, около което вече се завихриха безброй скандали.Че вони на фекалии си е самата истина, но че тези фекалии напоследък си ги произвежда самота президентство,,също е истина.това,че вече толкова месеца крият този позорящ държавата факт,вече вони!
75
Много шум...за един ''Ролекс'',а преди,какви,РУСКИ ЧАСОВНИЦИ,ИМАШЕ САМО.
76
Нищо чудно селската пръчка Радева да си е легнала с емира на Катар за някой долар.
77
Удри бай Стамате!!! И пляскай от време на време да не олабва харката!
78
Таправо срам, това от НСО са си просяци от всякъде, нямат срам, те щом са взели значи има и предишни пъти.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21325
архив

Група изгубени в джунглата пернишки туристи бяха открити по псуващи на майка папагали!

няма нови новини
Днес: 199
hot
най-четени новини в момента
сега
3334
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите изслушват Сотир Цацаров за скандала с българското гражданство (ОБНОВЕНА)
x
ВНИМАНИЕ! Това са симптомите за недостиг на витамин Д
x