САМО В ПИК: Ето я цялата история на Киро и Лена - интимната им връзка продължава поне от година (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

ТЕМА

САМО В ПИК: Ето я цялата история на Киро и Лена - интимната им връзка продължава поне от година (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

625264
на 11.06.2022
САМО В ПИК: Ето я цялата история на Киро и Лена - интимната им връзка продължава поне от година (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Дълга професионална връзка, очевидно преминала и в интимна, бележи отношенията на Кирил Петков и Лена Бориславова.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Припомняме, че агенция ПИК публикува шокиращо ВИДЕО, което разкрива интимните оношения между премиера и шефката на кабинета му. Това се случва в момент, в който правителството на Петков е пред разпад, а страната се тресе от куп кризи.

Не трябва да забравяме, че министър-председателят ни се води щастливо женен за канадката Линда, а двамата имат и три дъщери. Интимната му половинка Лена пък е сгодена за Мирослав Иванов, приятел на Петков и част от "Продължаваме промяната".

А иначе връзката между Лена и Петков започва далеч преди политическата им кариера. Тя обаче започна да се афишира, когато той беше служебен министър на икономиката. Тогава той смени борда на директорите на Българската банка за развитие (ББР). 

Ето какво стана след това:

На 01.07.2021 г. новоизбраните изпълнителни директори на ББР  - Владимир Георгиев и Цанко Арабаджиев, подписват дистанционен договор за  "предоставяне на правни услуги" на банката от Адвокатско дружество "ДЖИНГОВ, ГУГИНСКИ, КЮЧУКОВ И ВЕЛИЧКОВ". Съгласно клаузите на договора, услугите се определят от банката по нейна собствена преценка и с оглед на текущите и нужди. За конкретен изпълнител е определен адв. Лена Здравкова Бориславова. "Адвокатът ще бъде на разположение в централата на ББР в рамките на редовното работно време (8 часа на ден). Договорът не е ограничен със срок, а дължимата месечна цена от страна на ББР към адвокатското дружество е 7000 евро или 13690 лева без ДДС и без включени  разноски", гласи информацията тогава. 

Важно е да се отбележат няколко факта, без които няма как да се стигне до правилните заключения:

- Адвокатско дружество "ДЖИНГОВ, ГУГИНСКИ, КЮЧУКОВ И ВЕЛИЧКОВ" и адв. Лена Бориславова са кантората обслужваща всички фирми, в които Кирил Петков е бил (преди назначението си като министър) собственик или представляващ. Чрез свои лични адвокати в ББР премиерът осъществяваше тогава пряк контрол над делата на банката дори след като престане да заема държавни длъжности. 

След справка в Търговския регистър тогава беше установено:

- За периода 15.04.2014 г. до 04.10.2020 г. всички заявления в ТР по партида на "ПРОВИОТИК" АД, ЕИК 202930997 (където Кирил Петков е изпълнителен директор) са заявени от адвокатско дружество "ДЖИНГОВ, ГУГИНСКИ, КЮЧУКОВ И ВЕЛИЧКОВ", а на 12.05.2021 г. адв. Лена Бориславова отново е упълномощена като заявител.

- във "ВЕРИТА" ООД, ЕИК 175350802, където Кирил Петков е управител и собственик на 90% от дружествените дялове, отново пълномощници между 24.03.2014 г. и 24.06.2015 г. са адвокатско дружество "ДЖИНГОВ, ГУГИНСКИ, КЮЧУКОВ И ВЕЛИЧКОВ". Последните заявления са подадени от адв. Лена Бориславова респективно на 05.05.2021 г. и 11.05.2021 г.

- от 23.02.2011 г. до сега адвокатско дружество "ДЖИНГОВ, ГУГИНСКИ, КЮЧУКОВ И ВЕЛИЧКОВ" периодично заявява промени в обстоятелствата и обявяване на ГФО в ТР по партида на "МАЙКЪЛ КИРИЛ" ООД, ЕИК 201474512 (където Кирил Петков е управител, а чрез "Верита" ООД и собственик на 50% от дружествените
дялове). Последните заявления на дружеството от 28.09.2020 г. и 11.05.2021 г. са заявени от адв. Лена Здравкова Бориславова.

- на 12.08.2015 г. адвокатско дружество "ДЖИНГОВ, ГУГИНСКИ, КЮЧУКОВ И ВЕЛИЧКОВ" е заявило промяна на обстоятелства на "СКИНОА" ООД, ЕИК 202966025 (където Кирил Петков е управител и собственик на 33,5% от дружествените дялове). Последното заявление от 14.05.2021 г. е подадено от адв. Лена Бориславова.

- за периода от 30.06.2008 г. до 28.06.2016 г., когато Кирил Петков е бил управител на "БИ ДИ СИ" ЕООД, ЕИК 175146504 и собственик на 27,28% от дружествените дялове, почти всички заявления по партидата на това дружество в ТР са направени от адвокатско дружество "ДЖИНГОВ, ГУГИНСКИ, КЮЧУКОВ И ВЕЛИЧКОВ".

В описаните по -горе периоди до освобождаването му от длъжност в споменатите дружества г-н Кирил Петков е бил упълномощител.

Ето и параметрите на тогавашното споразумение между ББР и адвокатско дружество "ДЖИНГОВ, ГУГИНСКИ, КЮЧУКОВ И ВЕЛИЧКОВ":

- договорът е подписан на 01.07.2021 г., когато новоизбраните изпълнителни директори още не са вписани по партидите на ББР (това се случва на 07.07.21г.) и на практика не са оправомощени да представляват банката в отношенията и с трети лица, защото нямат легитимна власт.
- сключеният договор има изцяло характеристиките на трудов договор спрямо адв. Лена Бориславова с оглед мястото на работа и установеното работно време.
- 14000 лв. или 20 работни заплати е възнаграждението за месец - сума, която никой юрист в банката не получава.

Връзката между Кирил Петков и адв. Бориславова продължават и след избора му за министър-председател на Р България. Тогава Лена Бориславова получава длъжността шеф на кабинета на премиера и говорител на правителството. 

Бизнес връзката между Петков и Бориславова прераства в политическа връзка. Видеото, което ПИК разпространи показва, че освен бизнес и политическа, тяхната връзка е станала и сексуална. Кога точно са започнали интимните им отношения не е ясно, но кадрите показват, че са факт още преди изборите миналата година. Според записа на камерата, който улавя как Бориславова отключва врата на апартамент, докато Кирил Петков я опипва по задните части, това се е случило на 20 юни 2021 г. Година по-късно едва ли за някого има съмнения, че бурната им интимна връзка продължава.

Припомняме, че според източници на ПИК, интимната връзка между двамата продължава и до днес. Има съмняние, че двамата се отдават на страстни вечери в Министерски съвет, а непрестанните слухове за отношенията им разгневиха дори съпругата на Кирил Петков - Линда, която се появи изневиделица в самолета на премиера за Рим и свали оттам Бориславова. 

Скандалните кадри на премиера с настоящата му говоритела поставят въпроса редно ли е българския данъкоплатец да плаща с държавни пари заплата на сексуалната приятелка на премиера - първо като адвокат, а после и като висш държавен служител? 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 127
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК