САМО В ПИК: Жената на Божков със зверска охрана - движи се с кортеж от 2 джипа и четирима бодигардове (ВИДЕО)

Акценти

САМО В ПИК: Жената на Божков със зверска охрана - движи се с кортеж от 2 джипа и четирима бодигардове (ВИДЕО)

368309
на 09.09.2024
САМО В ПИК: Жената на Божков със зверска охрана - движи се с кортеж от 2 джипа и четирима бодигардове (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Със зверска охрана се придвижва из София съпругата на Васил Божков - Елена Динева!

препоръчано

По-рано днес Динева бе засечена от Соня Колтуклиева да се прибира в дома си. Жената на бившия беглец от родното правосъдие обитава сграда на възлов столичен булевард.

Елена Динева се прибра в жилището си с кортеж от два джипа и четирима бодигардове. Един от тях се опита да попречи на Колтуклиева да снима.

Динева е обвиняема за участие в организирана престъпна група с цел изнудване, пране на пари, данъчни престъпления. Тя преседя в ареста 8 месеца.

На 11 септември в 15:30 часа ще се проведе поредното заседание на делото срещу Васил Божков и останалите участници в ОПГ. След завръщането си от Дубай броени часове след екзекуцията на Алексей Петров през август миналата година, до началото на месец май, Божков без под домашен арест в луксозната си резиденция на столичната ул. "Московска". На 7 май Софийският градски съд (СГС) освободи бизнесмена от домашен арест срещу парична гаранция от 130 000 лева. 

Само преди дни пък се заговори, че покровителстваните от изключения от ДПС Джейхан Ибрямов тартори на банда за източване на 9 млн.лв. ДДС от държавния бюджет са били в топла връзка с Васил Божков.

Последната публична изява на Елена Динева бе в началото на годината. Тогава я привикаха на разпит в Главна дирекция "Национална полиция" по дело за данъчни измами.

Това се случи само дни, след като служители на столичната и националната полиция претърсиха офиси на Божков в София. Акцията бе свързана с разследването на смъртта на бившата барета Алексей Петров.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК