САМО В ПИК: Жената на новия шеф на правната комисия от ИТН шокира мрежите с цинизми (СНИМКИ)

Епицентър

САМО В ПИК: Жената на новия шеф на правната комисия от ИТН шокира мрежите с цинизми (СНИМКИ)

248565
на 27.04.2021
САМО В ПИК: Жената на новия шеф на правната комисия от ИТН шокира мрежите с цинизми (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпругата на председателя на правната комисия в парламента Радостин Василев - Нина Петкова, шокира социалните мрежи с цинизми, които споделя в профилите си, видя ПИК.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Петкова, която е омъжена за Руди Гела, както е по-известен юристът от парламентарната група на "Има такъв народ" на Слави Трифонов, не се притеснява да публикува изрази и фрази от рода на "Никога не допускайте устата ви да гарантира чек, който задникът ви не може да осребри" и други.

Профилът на съпругата на Василев по-скоро прилича на такъв на тийнейджър, а не на жена на народен представител, също уж изучавала право.

"Това, че си в играта, не те прави играч", пък гласи фразата, поставена като снимка на корицата й.

Поведението на Нина Петкова буди недоумение, тъй като в социалните мрежи тя си служи с цинизми и красноречив език, привичен за половинките на съвсем друг тип хора от сенчестия свят.

Припомняме, че мъжът й Радостин Василев оглави комисията по правни въпроси със старта на 45-ото Народно събрание. Биографията на представителя на "Има такъв народ" на Слави Трифонов обаче е доста спорна за поста, който заема в парламента. Василев е едва на 36 години. Той е адвокат по спортно право и все още няма съществен опит, което поставя под въпрос доколко е готов да кове законите на България и да ръководи една от най-важните комисии в Народното събрание - тази по правните въпроси.

Което си пролича още от първите й заседания и безумните решения, които се взимат. Прякора Руди Гела пък му лепнали, защото редовно се снима гол по мускули и със специфична прическа.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за последния ден на април: Нова работа за Телеца, Раците да не мърдат много, а Скорпионите да тръгват за чужбина САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за последния ден на април: Нова работа за Телеца, Раците да не мърдат много, а Скорпионите да тръгват за чужбина
ПИК TV x
СТЕНДЪП КОМЕДИТО НА БОРИСОВ: Нова порция лафове скъса от смях актива (ВИДЕО) СТЕНДЪП КОМЕДИТО НА БОРИСОВ: Нова порция лафове скъса от смях актива (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК