САМО В ПИК: Жоро Шопа наля 1 милион в бизнеса на сина си - Лоренцо фалира столичен бар за половин година

Крими

САМО В ПИК: Жоро Шопа наля 1 милион в бизнеса на сина си - Лоренцо фалира столичен бар за половин година

64759
на 22.10.2019
САМО В ПИК: Жоро Шопа наля 1 милион в бизнеса на сина си - Лоренцо фалира столичен бар за половин година
Автор:   ПИК

Първородният син на Георги Семерджиев-Жоро Шопа му излиза твърде солено. Най-довереният човек на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо е налял огромни суми в ресторантьорски бизнес, който да храни наследника му, но сякаш ковчежето, в което излива придобитите си чрез съмнителни сделки милиони, е без дъно, научи ПИК.

препоръчано

По план, от Лоренцо Семерджиев трябвало да излезе актьор, който да покори Холивуд. След бомбения атентат срещу баща му, наследникът бил командирован в Лондон, където баща му му купил апартамент в баровския квартал "Кенсингтън" за над 1.5 милиона паунда. От Лоренцо се искало само да се раздава на лекциите по актьорско майсторство в "Кембридж", където за петгодишното му обучение баща му шарел по над 70 хил. паунда за всяка година.

Жоро Шопа обаче не изби инвестицията си и актьорската кариерата на сина му започна и свърши с "Под прикритие". Лоренцо се отчете като статист в третия сезон на кримката с куриозна епизодична роля - на дребен измамник.

След като се видя, че от Семерджиев-младши актьор не става, баща му отново започнал да излива рога на изобилието върху него, пренасочвайки го в съвсем друга дейност - ресторантьорството. Миналата есен галеникът на Жоро Шопа отвори тузарско заведение на супер апетитна локация - точно срещу басейна "Спартак".

Лоренцо с хъс се нагърбил със сериозното начинание и лично ръководил трескавия ремонт. И в този проект обаче младият Семерджиев не се доказал като успешен бизнесмен. Заведението така не успяло да привлече клиентела и месеци наред работело на загуба.

Липсата на клиенти най-вероятно е била следствие и на недоброто обслужване, много коментари за каквото се срещат им Интернет-форумите. Така барът хлопнал кепенци през лятото, в средата на юни, официално - за ремонт, макар няколко месеца по-рано да бил направен основен такъв. В крайна сметка обаче се оказало, че Лоренцо е фалирал и наскоро на същото място бе открито чисто ново заведение, този път пицария, с която синът на Жоро Шопа няма нищо общо.

Според запознати, откакто Лоренцо се правел на ресторантьор, баща му налял в бизнеса му близо 1 милион лева. Самият Георги Семерджиев вече два месеца е очакван от родните власти да бъде екстрадиран от Испания. Срещу него тече разследване за участие в група за данъчни престъпления и за пране на пари, но с всевъзможни хитрости ортакът на Брендо успява да се измъкне от правосъдието. Последният номер, по традиция, е влошено здраве, заради което испанските власти отказват да го качат на самолета за България.

Сподели:
Бомба x
НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО)
ново
Днес: 245
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това