САМО В ПИК: Заковаха Румен Радев - взел накуп 132 бона от държавата, а Генерал Деси надава вой за пенсията му и баламосва народа (ДОКУМЕНТИ)

Животът днес

САМО В ПИК: Заковаха Румен Радев - взел накуп 132 бона от държавата, а Генерал Деси надава вой за пенсията му и баламосва народа (ДОКУМЕНТИ)

400891
на 31.12.2018
САМО В ПИК: Заковаха Румен Радев - взел накуп 132 бона от държавата, а Генерал Деси надава вой за пенсията му и баламосва народа (ДОКУМЕНТИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Документи за взети над 130 000 лв. от армията - 20 заплати и пари от неизползвани отпуски от страна на президента Румен Радев публикува политологът Антон Тодоров. Той извади доказателства, след като съпругата на държавния глава изплака на рамото на Карбовски, че ощ ене е подавал документи в НОИ за пенсия.

препоръчано

Общата сума е точно 132 169,63 лв. и тя е изплатена накуп. 71 457, 50 лв. са от полагаемите при пенсиониране от армията 20 заплати. Останалите са от неползвани отпуски и от полагащите му се всяка година пари за дрехи.

Държавният глава е подал рапорт като генерал-майор да бъде освободен от военна служба на основание чл. 69 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България (ЗОВСРБ) (поради придобито право на пенсия) на 1 август 2016 г. и е получил полагащите му се обезщетения накуп.  

Деси Радева удобно забрави да спомене за тези пари, но Антон Тодоров я закова.

"С тези купища каймета Деса Мерцедеса може да си купува парцалки откъдето си поиска, когато си поиска, с когото си поиска! Факт! А Вие лапайте мухите и пак гласувайте за "героичния" генерал! Който по собствените му думи, след като е станал генерал-майор, по негово време, авиацията ни е достигнала кота нула, то очевидно е, че "сляпото покорство и безропотно подчинение могат и да донесат една звезда отгоре на Вашите пагони и още няколко години служба", коментира Тодоров на страницата си във Фейсбук.

Както сам се разобличи оня ден, на 28.12, когато връчваше генералски пагони на трима нови генерали!, възкликва политологът, припомняйки скандалното изказване на президента.

Радев искаше светлина -“Licht, mehr Licht “! Ето светлина, чакаме отговорите на "Арогантник номер 1", призовава още Антон Тодоров и припомни, че "Мерцедес каза преди две седмици, че арогантникът не бил взел дори стотинка".

Нахалното семейство удари в земята всички, които са правили на балами българите през годините, поясни политологът.

Ето документите, които публикува Антон Тодоров: 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 136
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК