САМО В ПИК: Засякоха "надпартийния" Васил Терзиев на тайна среща с "Промяната" - той ли ще спонсорира кампанията им, или... (СНИМКИ)

Епицентър

САМО В ПИК: Засякоха "надпартийния" Васил Терзиев на тайна среща с "Промяната" - той ли ще спонсорира кампанията им, или... (СНИМКИ)

135809
преди 6 часа
САМО В ПИК: Засякоха надпартийния Васил Терзиев на тайна среща с Промяната - той ли ще спонсорира кампанията им, или... (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Зачестиха срещите между ръководството на ППДБ и столичния кмет Васил Терзиев, който иначе обяснява, че е надпартиен!

препоръчано

Миналия петък наследникът на "Държавна сигурност" се появи на скромното събитие, с което "добрите сили" откриха предизборната си кампания. Втора среща в рамките на 5 дни засякоха фоторепортерите на ПИК по-рано през днешния ден. 

Оказа се, че кметът е отишъл на крака на "Продължаваме промяната" в централата им на столичния бул. "Цар Освободител". Точно на излизане от партийния офис Терзиев и една от сътрудничките ми попаднаха в обективите на ПИК.

Двамата зачакаха няколко минути, докато шофьорът на паркиралия наблизо джип на Терзиев - "Порше Кайен", се придвижи до тях. С ултра скъпото возило кметът и придружаващата го дама се отправиха в посока "Младост", но крайната им спирка се оказа един от най-добрите комплекси в столицата - "София Вилидж". 

Остава мистерия какво е правил там Васил Терзиев, при положение че доколкото е известно, живее в безбожно скъп и баровски пентхаус в близост до Американското посолство в "Лозенец". Това, естествено, не означава, че кметът-милионер не може да има и друго жилище в "София Вилидж".

По-интересна обаче в случая е целта на посещението на Терзиев в централата на "Промяната". Дали е отишъл да търси от тях подкрепа заради купищата проблеми и скандали, които забърка в последно време и пък харвардите се надяват на финансови приходи от него за предизборната си кампания?

И двете опции изглеждат възможни. След записите за кеша в чували, които плъзнаха преди юнските избори, за ППДБ става все по-трудно с намирането на спонсори. Преди дни дори Ивайло Мирчев от "Да, България" си принуди да обяви кампания във Фейсбук, с която набира средства за отпечатването на рекламни материали.

От друга страна и на Терзиев му стана "тясно около врата", след като некадърното му управление предизвиква все по-осезаемо обществено недоволство сред столичани. То не бе ремонтът на "Патриарха", то не бе сечта на "Опълченска", а сега и на прокурор го наклеветиха заради проточеното укрепване на пътен възел "Бояна".

Затова нищо чудно и самият той да се е срещнал днес с хората, които го издигнаха за кмет, за да ги моли за подкрепа. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК