Вход
София
Времето в София -2 o C

САМО В ПИК: Ивайло Дражев с тежки думи за БСП-Бургас - столетницата изправена пред нов крах в града

САМО В ПИК: Ивайло Дражев с тежки думи за БСП-Бургас - столетницата изправена пред нов крах в града

на 20.07.2019
72072
27
САМО В ПИК: Ивайло Дражев с тежки думи за БСП-Бургас - столетницата изправена пред нов крах в града
Автор: ПИК
20.07.2019
27
72072

Българската социалистическа партия е изправена пред опасността от сериозен крах на местните избори в Бургас. Това заяви в ексклузивен коментар за агенция ПИК Ивайло Дражев, след като стана ясно, че столетницата е издигнала Николай Тишев за кандидат за кмет в града. Припомняме, че Дражев получи номинации от първичните партийни организации, но тази седмица беше отстранен, като според Общинския съвет на БСП в Бургас той не отговаря на критериите за кандидат за кмет и кандидат за общински съветник.

ОКОНЧАТЕЛНО: БСП отряза Ивайло Дражев в Бургас

ОКОНЧАТЕЛНО: БСП отряза Ивайло Дражев в Бургас

На заседание на Общински съвет на БСП – Бургас е...

на 17.07.2019

"В Бургас БСП може да спечели изборите само ако издигне безпартиен кандидат за кмет. С избора на Николай Тишев партията се обрича на крах и предстои нов разгром на местните избори есента", заяви пред медията ни той.

"Аз съм безпартиен, никога не съм бил член на нито една партия и не съм получил и една стотинка от нито една партия. БСП има шанс само с непартийна кандидатура. Досега с партийни такива са излъчвали само 5-6 общински съветници от 51 в града. Бях неправомерно отстранен и изборът на Николай Тишев беше предизвестен", категоричен е Ивайло Дражев.

"В момента БСП дори има само трима общински съветници от възможни 51. Това са същите хора и същото ръководство на партията в Бургас, което беше и на изборите през 2015, а с едно-две различия, тези хора бяха и на местния вот през 2011 година. Няма такъв случай - няколко пъти да настъпваш и да се удряш с една и съща мотика. За БСП-Бургас единственият правилен път е отстраняване на тези 5-6 човека от ръководството и свикване на нова конференция, защото самият факт, че представителите на гражданската квота са наредени след 11-о място в листата, показва, че тези момчета са решили да орезилят БСП и партията да изгуби нови 5 години в Бургас", изрази възмущението си бизнесменът.

Той все пак вижда надежда, че ръководството на БСП ще вземе мерки и ще промени предложените кандидати, с които се обрича на тежка загуба. "Кандидатурата на Николай Тишев трябва да бъде одобрена от Националния съвет на БСП. Тя все още не е официална и аз вярвам, че ръководството на БСП ще вземе мерки, защото в противен случай партията е изправена пред угрозата от още по-голяма загуба", увери пред ПИК бизнесменът.

По думите му Тишев и групата около него са приближени на сегашната общинска администрация, тъй като тяхна родствена фирма е най-толерираната в общината и е получила към 6 млн. лв. от обществени поръчки

"Изборът на Тишев за кандидат-кмет е опит Българската социалистическа партия да бъде саботирана в Бургас и да бъде разгромена от ГЕРБ. А на ГЕРБ и трябва силна БСП, както и обратното", коментира още Дражев.

Сподели:
свързани новини
БСП избра кандидата си за кмет на Бургас - ето кой е той БСП избра кандидата си за кмет на Бургас - ето кой е той
Николай Тишев е кандидатът за кмет на БСП в Бургас....
на 20.07.2019
Напиши коментар »
(27)
1
Знаете ли какво е общото между вашия сайт и всички останали ? Всички ви използваме за да унищожим статутковото . Пик , Бивол . :) Аматйори .
2
Знаете ли какво е общото между вашия сайт и всички останали ? Всички ви използваме за да унищожим статутковото . Пик , Бивол . :) Аматйори .
3
ЛЕЛЯ КОРНИ: ТИКВАТА обявил, че ще подкрепи г-жа Кьовеши за главен европейски прокурор. Изчаквал бил ЕНП да има обща позиция. Тази седмица му зададох въпрос в парламента - ще я подкрепи ли. Не дойде да ми отговори, защото не било от неговата компетентност. Чудя се да се смея ли, да плача ли? Когато имаше двама кандидати, Борисов не подкрепяше Кьовеши. Даже ме пращаше в Румъния да видя какви бели е направила. Сега, когато тя остана единствен кандидат - тича пред вятъра. Късно ви е за смяна на позицията,г-н премиер. Време ви е за притеснения.
4
Какво има да инспектира този плазмодий след като в сряда пътувах до Драгоман, и видях изорана една постна отсечка до Сливница, на която видях 2-3 багера, не повече от 5 камиона и 10-на човека работници . . .
5
ГИНКА от Пазарджик: Как 28 Годишна К-УРВА от Село Крушовица си Купи ТЕХНОИМПЕКС ? Агента на ГРУ от Драгалевци САНКИН го Подари на КУРНЕЛИЯ по Заповед на МОСКВА ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВАЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРЕПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА ! 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт ! КАЗАХ ! https://www.bulgarya.ga/communism.html
6
Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Подлежи Семейно не Поединично на Животинска СМЪРТ ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
7
https://mobile.frognews.bg/article/179946/
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Ивайло Дражев не е за кандидат за кмет , този човек е за кандидат за премиер , БСП само ще спечели от такива принципни и прями хора
11
Велик е , велик е той , Иво Дражев !!!!!!Але , але , още едно червено сърце....!!!!
12
Браво на Импексовата миризлива курабия, ще довърши тая жалка болшевишка партия, както никой досега не успя. Скоро всичките червени мишки, ще се наредят на гей парада под знамената на СС Момата, иначе при Импекса Барсала ги чака гладна, бавна, мъчителна смърт. Комунето ако не се докопа до обществения ресурс за да краде, рано или още по рано то ще умре!! ......................................................................................................................................... Затова ще продължавам да питам, импексовата Курабия, Румен Пъпката, омбоцмана Мая Костинбродска и СС Момата “защото са цоцаалисти“, както и Сарайската Чалма, как така крадливата кучка Йо, има три къщи за гости и то с басейни, а аз нито една. Как така Импексовата курабия, приватизира и източи милиони долари от Импексовото дружество, а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Как така Сарайската Чалма приватизира ТЕЦ Варна, а аз нямам дори един фотоволтаичен панел. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Толкова ли съм глупава, или само защото не съм цоцаалистка с шалвари, затова не можах да си вредя, или защото не съм била ДС доносничка, и не съм близала сладоледа, на ничий премиер с чалма, както Импекса и Кучката Йо!!
13
никога не е бил ЧЕРВЕН,няма и да бъде,кого ще номинират червените,нямя значение,най-много да спечелят 8 %
14
СМЕШЕН ПЛАЧ !!!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Курни крадливата крушарска циганка ги докара до очаквания финал. Аплодисменти!
18
Платените бесепарски тролове да стягат багажа за любимия Сибир, където чукчетата ще им разпорят хастара на пръдните жили
19
Абе червени скъсани мършляци мръсни изчадия кво само квичите като настъпани крастави жаби отивайте си в фейк ментето КРАВАТЪ!
20
ПОБЕДА НА БСП! ДОЛУ ПРЕСТПНИЦИТЕ ГЕРБАДЖИИ!
21
Личи си че главата ти е просто декорация към гнусното ти тяло шибан червен кретен!
22
Елена Йончева е гласувала ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ за резолюцията на Европейският парламент за санкции срещу Русия. Това е СКАНДАЛ! Не е гласувала ПРОТИВ санкциите, а въздържала се... А изключихте другаря Жаблянов от ИБ на БСП, защото не отишъл да гласува против санкциите.
23
КАТО ТОЛКОВА ТИ СЕ ИСКА ДА СТАНЕШ КМЕТ ОТ БСП СТАНИ ПАРТИЕН ЧЛЕН А НЕ КАТО ,,БЕЗПАРТИЕН КОМУНИСТ,--ОТ ,,ГРАЖДАНСКАТА КВОТА,, ! !КАТО БЕЗПАРТИЕН КАНДИТАТИРАЙ СЕ КАТО НЕЗАВИСИМ ! !А ТОВА ЖИВОТНО. ,,ГРАЖДАНСКА КВОТА,, Е КАТО ДЪРВЕНОТО ЖЕЛЯЗО ЗНАЧИ ЕДНИ ХОРА ЩЕ ИЗНАСЯТ ТЕЖЕСТА НА ПАРТИЯТА МО МЕСТА , А ТИ КАТО БЕЗПАРТИЕН ЩЕ ОБЕРЕШ ПЛОДОВЕТЕ НА КРАЯ ,! ! НЕЩО КАТО ЦИГАНИТЕ :СТОПАНИНА НА ГРАДИНАТА ЩЕ СЕЕ, И ПОЛИВА , А МАНГАЛА ЩЕ ДОЙДЕ НАКРАЯ ДА ОБЕРЕ БОСТАНА . . .
24
A kak e glasuval za Russia v EP tovatirsht Sergo Stanishev?
25
лумпените от БСП в Бургас саботират новите съоръжения в града ,чупят пейки , градинки , нови детски площадки ...ей тва са БСП ...всяват страх в МИРНОТО ни общество
26
преди 3- 4 месеца Корнелия каза че българското правителство трябва да каже “ кой му бил казал за да подкрепи Кьовеши “ ...това бяха думите на Корнела ....с една дума Корнела НЕ подкрепя Кьовеши .... , а сега скоро каза че подкрепя Кьовеши .....ей това е раздвоение на личността според вятъра на духане ...или е на забранени вещества Кори и не помни собствените си словосъчетания ...!
27
Не всички умни са богати, но всички богати се мислят за умни и забравят, че на слепите птици Господ им прави гнездата.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24417
архив

Двама набори си говорят: - Мойта баба яко я е хванала склерозата, като я пратя до бакалията, не се прибира по няколко дена. - Блазе ти! А мойта е като бумеранг -  щом я изхвърля, долита обратно с пълна сила.

няма нови новини
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
сега
1331
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Карадайъ гневен за партийните субсидии: Лъсна задкулисното съглашателство на ГЕРБ и БСП (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДЕН РЕЖИМ: Как поддържа форма Шакира
x