САМО В ПИК! Ивайло Мирчев с подробности за драмите в енергийната комисия, след които се стигна до боя между депутатите от "Промяната" Сабрутев и Рибарски

Акценти

САМО В ПИК! Ивайло Мирчев с подробности за драмите в енергийната комисия, след които се стигна до боя между депутатите от "Промяната" Сабрутев и Рибарски

92427
на 07.12.2022
САМО В ПИК! Ивайло Мирчев с подробности за драмите в енергийната комисия, след които се стигна до боя между депутатите от Промяната Сабрутев и Рибарски
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев разясни пред агенция ПИК подробности за днешните събития в енергийната комисия, след които се стигна до бой между депутатите от "Продължаваме промяната" Радослав Рибарски и Венко Сабрутев.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Припомняме, че последният не подкрепи предложението на Мирчев за въвеждане на особен шеф в "Лукойл". След края на комисията пред стаята на "Промяната" се стигнало и до физическа разправа. Радослав Рибарски изритал в краката Сабрутев, след което го е блъснал с ръка по гърба с думите: "Влизай сега да кажеш с кой си го съгласувал това". След това двамата са влезли в стаята, където на висок тон е продължил спорът защо Сабрутев е гласувал срещу предложението на Ивайло Мирчев.

"Мисля, че само един депутат от "Промяната" не подкрепи предложението ми - Венко Сабрутев. Не съм го питал защо", коментира Ивайло Мирчев.

Пред ПИК той сподели, че за първи път чува за физическата агресия между Сабрутев и Рибраски: "Не съм го видял това. Аз излязох последен от залата."

"Другите подкрепиха предложението ми. Венко не съм го питал и не знам честно казано защо не го подкрепи", уточни депутатът от ДБ.

"Надявам се, че законопроектът ми ще мине в зала, защото би трябвало да има достатъчно отговорни народни представители. Това е само в интерес на страната - това не означава национализация на "Лукойл", а означава да дадем инструмент в ръцете на държавата, с който да може да се назначи особен търговски управител, а не да се национализира рафинерията. Надявам се всички да бъдем разумни, иначе можем да се озовем в много тежка ситуация", добави още той.

Мирчев отговори и на въпрос подкрепя ли твърденията на Бойко Борисов от по-рано днес, че в енергийната комисия си е проличала коалицията "Лукойл": "Подкрепих предложението за 1 лев на Делян Добрев. Не бих бил толкова краен в тези определения. Подкрепяме предложението на Делян Добре, защото смятаме, че е разумно."

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК