Вход
София
Времето в София 27 o C

САМО В ПИК! Иван Гарелов с горещи разкрития ще поеме ли бъдещата телевизия на БСП - какво е участието му в проектите на Нинова

САМО В ПИК! Иван Гарелов с горещи разкрития ще поеме ли бъдещата телевизия на БСП - какво е участието му в проектите на Нинова

на 11.06.2018
72177
34
САМО В ПИК! Иван Гарелов с горещи разкрития ще поеме ли бъдещата телевизия на БСП - какво е участието му в проектите на Нинова

Името на Иван Гарелов отново се завъртя в общественото пространство. Този път известният журналист беше свързан с проекта за бъдеща телевизия на БСП.

БИТКАТА ЗА "БЕЛЕНЕ"! БСП И ГЕРБ в спор как точно да се рестартира проектът

БИТКАТА ЗА "БЕЛЕНЕ"! БСП И ГЕРБ в спор как точно да се рестартира проектът

Не може да говорим за рестарт на проекта, тъй като има...

на 06.06.2018

Гарелов е съветник на проекта за червената телевизия, която по първоначална информация ще носи звучното име RED.tv (б.а. - red  в превод от английски означава червен). Според други Човекът "Панорама" щял да поеме ръководството на самата телевизия. 

Повод за появилите се версии беше информацията, че Иван Гарелов е бил гост на пленума на БСП.

Каква е истината попитахме самия Иван Гарелов.

Интервю на Албена БОРИСОВА

- И БСП ще има телевизия. Вие ще я ръководите ли или ще сте съветник на проекта й? 

ОТ СУТРИН ДО ЗДРАЧ! ГЕРБ И БСП се хванаха гуша за гуша в национален ефир

ОТ СУТРИН ДО ЗДРАЧ! ГЕРБ И БСП се хванаха гуша за гуша в национален ефир

Не бих могъл да бъда съвсем обективен в оценката си за...

на 08.06.2018

- Нито едно, нито другото.

- Участвали сте в червения пленум, където се очакваше да бъде дискутирана темата за телевизията...

- Не, не. Аз не бях на самия пленум. А във фоайето. Дневният ред се проточи доста дълго и аз си тръгнах. Не дочаках точката за телевизията. 

- Да ви разбирам ли, че не сте били поканен на пленума като журналист, който да бъде свързан пряко със създаването й?

- Бях поканен като експерт, който разбира от телевизия. Да им кажа кое е по-добре - дали да бъде партийна, дали политематична.

СКАНДАЛ В БСП! Гергов скочи на Нинова за новите самолети: Как без решение на партията?!

СКАНДАЛ В БСП! Гергов скочи на Нинова за новите самолети: Как без решение на партията?!

Бизнесменът и лидер на пловдивските социалисти Георги...

на 10.06.2018

- И каква ще бъде бъдещата червена телевизия?

- Не знам. Нито съм поканен да участвам в създаването й, нито очаквам покана. 

Сподели:
свързани новини
ОБРАТНО В ИГРАТА! Иван Гарелов поема партийната RED TV? ОБРАТНО В ИГРАТА! Иван Гарелов поема партийната RED TV?
Иван Гарелов поема новоизграждащата се телевизия на БСП....
на 11.06.2018
Напиши коментар »
(34)
1
Със стари к...и промяна не се прави.....!!!!!
2
bravo na ninova, ivancho e stara tv karikatura i ne stava za nishto,
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
............ГАРЕЛЬОФ ШО НЕСИ УУМРЕЛ ДО СА ТЕШКА СФИНЬО !..............
5
№4,бил си, си и ще си останеш жалък, неграмотен изрод.
6
БСП си събира доносниците. БОИ ПОСЛЕДЕН другари!!! Всички на барикадите.....че твърдите ни членове паднаха под 200 000 ! КОЙ ще гласува за нас !...КОЙ ще ни даде властта - питам аз- и отговор не чакам !
7
Защо такова модерно "звучно име" ? За заблуда на тези, които ще я гледат ? Както и да се нарича, ясно е, че ще е много червена.
8
ДОЛЕН , АГЕНТ - ДОНОСНИК , АЛКОХОЛИК НЕЩАСТЕН , ИЗПЪРДЯН АУТСАЙДЕР - МЯСТОТО ТИ Е НА БУНИЩЕТО - НАРОДЪТ НЯМА ДА ТИ ГО ПРОСТИ !!!
9
.............МВРЕ СФОГЕ ДАИ ГАЗ !.....ЕИГО КОЛЕФ ОТПРЕДЕ !.....НЕКА ГУ ФАНЕ РАДЕФ !.....МИНИСЕРА !.....ДАИ ГАЗ РАДЕФ !.....ДАИ ГАЗ НЕ ГЪ***З !.....ГАЗ БАЦО !.....ГАЗ КОЧИНА !.....АИДИ ИДЕ ЗАВОИ !.....ЛЕЛЕ !......
10
Гарелов е първо професионалист, после каквото ви дойде в п-остите глави. Нека СЕМ да направи проверка в издържаната от всички нас БНТ кой с какво образование е и каква работа е свършил! Ама няма, защото голяма част са я с селскотопанско, я с медицинско образование, я по цял ден си клатят краката, я гледат как да угодят на новите си господари и фондацийки и отворено- затворено общество.
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Сега Техноимпексова ще си назначи в тази телевизия своите хора - ще им даде голями заплати а те сладко от екрана ще омайват червенотиквиничковците как когато дойдат на власт - всичко ще е мед и масло . А червените балъци ще си плащат членския внос мислейки си , че госпожа Лъжа ще изпълни обещанията си .
13
Гнусни, мазни червени комунисти миришещи на нафталин. Докато не измрете от остествена смърт и ни се разкарате България няма да се оправи.
14
Сега кака Корнела, заедно с БХК и деривати Бат Сали, Цветелин Кънчев и други нейни роднини, ще направят Мангал ТВ с маянета и честушки ще повдигат либидото на членската си маса!
15
Ако я кръстят с тази английска дума директно ги отсвирвам... егати и интернационалистите...
16
vantsho,vantsho,sedni si vetsce na zadnika
17
Програма на новата телевизия RED.tv: 08:00 - Сутрешна физзарядка с Велислава Дърева и Иленка Гйончевата - за събуждане; 9:00 – бодри социалистически песни „Пред нас са блеснали житата“, „Комсомол, комсомол, ти летиш като сопол“ и др., за подобряване на настроението; 10:00 - "Какво ми отне демокрацията" - документален филм с тежки спомени на стрина Курна как е била насилвана да вземе Техноимпекс за една шепа стотинки; 12:00 - Обедни новини с водещи Петър Волгин и Александър Симов; 14:00 - Документален филм за живота на Владимир Владимирович Путин „Как се печелят приятели-виолончелисти с по 2 милиарда долара в панамска сметка“; 17:00 - "17 мига от пролетта" - 5-та серия, разказваща как Щирлиц се напива с Мюлер и си разменят фуражките; 19:00 - "Защо България трябва да излезе от ЕС и НАТО" - публицистично предаване с Алцхаймер Райчев, Кънчо Стойчев, Кольо Кармазъ, Арман Орангутанян и други честни и неподкупни социолози и голфъри; 21:00 - 18-та социалистическа спартакиада - пряко предаване от Пхенян, Северна Корея; 23:00 - Документален филм за живота на Владимир Владимирович Путин (повторение, щото някои може и да не са го видели); 01:00 - "Баба дава на войника" (или „Балада за войника“, не помня вече) - филм на ужасите и край на програмата, щото бабите вече са си легнали!
18
ДОКОГА БЕ РОБИ НА ТРУДА??????????
19
Най -добрата журналистическа фурнаджииска лопата
20
„От 2002 г. до днес партиите са получили близо половин милиард лева държавни субсидии. Излиза, че страната с най-бедното население в ЕС има най-богатите партии. За 2017 г. само от държавните субсидии ГЕРБ е спестила 3 197 000 лв. и притежава към днешна дата 17 млн. лв. на депозит. За същата година БСП е спестила 797 000 лв. от субсидията си и държи 4 млн. лв. на депозит и 650 000 лв. в кеш. Дори малката роднинско-аптекарска групичка от „Воля“ е спестила 1 237 000 лева от субсидията си за 2017 г. (За държавна субсидия от един лев гласуваха 2 516 791 човека или 72,16% от участвалите в референдума, за президента Радев гласуваха половин милион човека по-малко - 2 049 260 гласа, а на парламентарните избори за БСП гласуваха милион и половина по-малко хора - 955 490 гласа.) Или БСП краде от народа всяка година по 9 554 900 лв. държавна субсидия, с която г-жа Нинова ще си прави партийна телевизия.
21
Тази те всички телевизии са на БСП
23
Иван Гарелов-племенник на генералДупинов/Велев/ от село Смилец Обл.Пазарджик, син на "активни борци против капитализма и фашизма"!?!?!Той е с изтекал срок на годност,също като приватизаторката от СДС и настоящ "лидер" на олигархичната БСП!!!!!
24
А защо соросоиди и платени родоотстъпници да имат тв, а лявомислещи да нямат? Къде е Гарелов, къде е неграмотния крадец на 10 милиона държавна пара, който е директор на тв??? Как е възможно изобщо да се сравняват журналистическите способности на Гарелов с крадливите способности на Харизанов
25
Смешници, защо плювалника Беновск има радио, при това съмнително оцеляло, а БСП да няма? Какво ви става бе хора, само харизанов, антончо и беновска ли ще се изказват по въпросите
26
На №17 Киро Бизона, много точно е описал програмната схема на евентуалната червена телевизия Те един вестник не можаха да направят та сега амбициозната селска пръчка КН , телевизия ще прави, ами тя по цял де ще стои на екрана и на воля ще плюе ББ и ГЕРБ, ще сипе лъжи и ще обещава светло бъдеще а бабите ще я гледат и ще се готвят за бой последен
27
ПОХВАЛНО 17 ТОЛКОВА ПЕРФЕКТНА ТВ ПРОГРАМА СИ ИЗГОТВИЛ,ЧЕ СИ ГОТОВ ЗА ПРОГРАМЕН ДИРЕКТОР НА ТЕЛЕВИЗИЯ СЕМЕХОТЕРАПИЯ.ДАВАМ ТИ ИДЕЯ.НАПРАВИ ТАКАВА ТЕЛЕВИЗИЯ.ЩЕ КОНКУРИРАШ ВСЯКАКВИ НА ЦВЯТ ТВ-ТА ПО ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА.БЛАГОДАРЯ ТИ 17 ЗА ЧУВТВОТО ТИ ЗА ХУМОР,СМЯХ СЕ ОТ СЪРЦЕ И ДА СИ ЗНАЕШ МНОГО СИ ДОБЪР,ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ.ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО УСПЕХ !
28
БРАВО! ИЗПУСНАЛ СИ САМО - "СПОМЕНИ ОТ КОНЦЛАГЕРИТЕ БЕЛЕНЕ И СЛЪНЧЕВ БРЯГ", ЗА ЛЕКА НОЩ ДЕЦА.
29
На БСПеерадската телевизия, най ще и приляга един агент доносник като Гарганелов, и баба Лена да я оглавят. Какво по гнусно от това, говори се, че е доносничел дори за жена си!
30
Защо триете коментарите а тези на герберитските дебили като тая rossi го оставяте? По големи комунистически к..ви от герберските управляващи няма
31
Каквато и да е телевизията на бсп, ще да е извън конкуренцията. Защото нова, Бтв, БНТ и поне 50% от останалите са или на герп, или на Шиши. А и бсп няма толкова пари, колкото тиквената партия, за да си купи някоя национална ТВ!.
32
отговор на коментар
Ех,смях се от сърце,ти ми оправи настроението
33
Агент Талев пасва прекрасно в Красная телевизия. Биографията му биография, неможенето му неможене, вербуван е от известния вербовач Любен Предов - има всички предпоставки за добър кармазъ ръководител на Красная телевизия. Желаем му успех , много от гръцкото мастикос и безплатни памперси. Боже пази България
34
абе маймуни, иванчо никога не е бил ченге, никога не е бил журналист, и никога панорама не е била на гарелов, когато я създаваха други хора тои беше някъде в мазето. пратиха го там за да има кой да слушка
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Пазачът в зоопарка:
– Ало... Русата дама! Престанете да тъпчете животното със сладолед!
И без това устата му е от другата страна.

няма нови новини
Днес: 230
hot
най-четени новини в момента
сега
2770
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! АБВ иска оставката на шефката на Агенцията по вписванията заради срива на Търговския регистър
x
Мистерия в пустинята Гоби! Откриха странен обект (ВИДЕО)
x