САМО В ПИК И "РЕТРО": Алена: Хороскопът на Бойко Борисов

НАЙ-ВАЖНОТО

САМО В ПИК И "РЕТРО": Алена: Хороскопът на Бойко Борисов

173224
на 13.06.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Алена: Хороскопът на Бойко Борисов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

На 13 юни бившият премиер Бойко Борисов става на 62 години. Специално за ПИК и "Ретро" топастроложката Светлана Тилкова-Алена изготви политически хороскоп на лидера на ГЕРБ и разкри какво го очаква в най-близко бъдеще.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Ето прогнозата на Алена:

Политическото бъдеще на Бойко Борисов зависи изцяло от него и действията му. Не са случайни тези все по-набиращи сила атаки срещу него, защото на противниците му е ясно, че не те преобърнаха политическата реалност в България, нито стимулираните протести, а само и единствено поредицата от грешки на Борисов, който е незаобиколим фактор в родната политика и само от него, а не от противниците му зависи да се върне заслужено в управлението на държавата. Стига да поиска, но към настоящия момент очевидно двата близнака в неговата личност не са в хармонично разбирателство. Държавникът и човекът са на противоположни позиции и от това типично за него противоречие се възползват онези, които мечтаят да изчегъртат „Борисовата държава“, независимо че ГЕРБ са първа политическа сила.

Бъдещето е в неговите ръце, а аз в никакъв случай не бих си позволила да правя публични прогнози за печелившите му ходове, веднъж защото той трябва да има желание да ги спази, и втори път, защото така ще посоча на противниците му начините, по които да го удрят най-болезнено.

Ако двата близнака в него намерят допирната точка и дай Боже, това да е преди 2024 г. в най-добрия случай, връщането му в политиката е гарантирано.

Най-кратката астрономерологична характеристика на Бойко Борисов, в която ще наблегна на три негови негатива, ни разкрива, че е роден във властта на дата на кармична разплата, която е причината за трудностите в живота му, големи, малки, ежедневни. Те са неговият лакмус, ускоряващ и увеличаващ житейските му успехи, ако приема дори най-невъзможните препятствия като преодолимо предизвикателство, или гарантиращ му провал и негативи винаги когато се опитва да се скрие от тях, да ги заобиколи или прехвърли на някой друг.

Съдбовният му път изисква през целия си живот да се обогатява с нови знания, да гради възходяща професионална кариера, да търси винаги компромиса и разбирателството, но и да знае докъде е безопасната граница, след която компромисът му вреди и се възприема като негова слабост. Това негово качество заради прекомерната си позитивност се е деформирало в негативно и се превърна в пътеката, на която Борисов стъпи по време на протестите през миналата година и с неадекватната си мекушавост позволи на зловещи сенки от миналото отново да протегнат ръце към държавното кормило. Заради безбройните му грешки, особено след средата на януари 2021 г., Борисов изхвърли ГЕРБ от управлението на държавата и сам се лиши от сформирането на четвърто правителство. Държавата вече е в хаос, с настъпваща дългосрочна криза в управлението и икономиката заради прекомерно развитото чувство на Борисов за компромис, разбирателство, градеж. Съвсем предвидимо хората започнаха да го възприемат като разколебан, неуверен, смазан от протестите и „разкритията“ за него след 10 години управление на държавата. Иначе кой държавник би позволил най-натоварените столични кръстовища да са блокирани от по няколко празни палатки и на МВР да е забранено да ги разчисти?

Борисов трябва да се научи, че държавникът прави компромис за благото на мнозинството, а не за удобството на малцинството, търсещо всевъзможни начини за неговото дискредитиране и не само.

Още от първата изборна победа на ГЕРБ в недалечната 2009 г. предупредих да внимава с какви хора се обгражда, за да не претърпи провал заради неподходящи партньорства, както и се случи, защото негативите са удвоени от неговата личностна характеристика, припокриваща се с тази на правителството. Единадесет години в управлението така и не успя да се пребори с този свой сериозен негатив – да не позволява да бъде манипулиран от хора от най-близкото му обкръжение в личен и професионален план. Така и не се научи да разпознава истината от лицемерието и подмолността и все да им става лесна жертва. Иначе не би създал коалиция с мъртва и дискредитирана партия като СДС.

Предателите в ГЕРБ още си битуват и от парламент в парламент си добруват. Причините за проблемите в неговата отиваща си лична година на промени и за него, и за партията, и за България беше, че отново се поддаде на вредни ласкатели, целящи да се доближат до него, но не за да го подкрепят, а за да го провалят.

Този е вторият негатив, с който Бойко Борисов ще трябва да се пребори, за да се върне с успех в управлението на държавата.

Предупрежденията от неговия първи мандат през 2009 г. важат и днес – да не допуска да бъде обсебен от мания за величие и незаменимост, да не налага своето мнение, без да е правилно, да не унижава всеки, който не е съгласен с него или някой е насъскал срещу полезен за него човек. В предходните години и особено по време на протестите Борисов се доказа като човек мекушаво добродушен, дори безхарактерен към всички мечтаещи за неговото „изчегъртване“ и несправедливо краен, прибързан, нараняващ достойнството на лоялните спрямо него хора.

Този букет от негативи иска преосмисляне. Ако намери воля да се промени, колкото и да е трудно, белият жребец сам ще го потърси, за да поведе отново държавата.

На рождения си ден през юни Бойко Борисов навлиза в нелека лична година, недобронамерена към начинанията, на равновесие, стабилност и шанс за хармония, но и на Съдбовното изискване да сърба попарата, която сам си надроби през предишната си лична година. Добро или зло, каквото е посял, това ще пожъне. А за съжаление, то е негативно, защото наруши хармонията между себе си и народа, забрави, че само с отшелничество и липса на изяви, преливащи в досадно множество изяви, неясно с каква цел, не се печели доверие, а точно обратното.

Забрави, че желанието му да блести на българската и международната сцена като умиротворител на спорещи държави не е достатъчно, за да свети в ореола на успехите си и осанната извън България ще се превърне в „Разпни го“ у нас.

Планетите в звездната му карта за следващата година са конфигурирани така, че му помагат да се освободи от неподходящите партньорства в личен план и за партията, за да изчисти негативите на кармата си с народа.

Дали ще управлява отново, което е най-доброто за възхода на България, или ще се скрие от света, зависи от бързината, с която двата близнака в неговата личност намерят допирната точка.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пеевски ги подпука: Имало е голямо разкешване от коалицията на пудела - мръсна престъпна сглобка! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пеевски ги подпука: Имало е голямо разкешване от коалицията на пудела - мръсна престъпна сглобка! (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК