САМО В ПИК И "РЕТРО"! Ани Салич и Ани Цолова се хванаха за косите

ГОРЕЩО
БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ДАНС започна проверка в Община Варна, души около боклука на морската столица ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Премиерът на Радев в нова гонка с медиите - закри важно заседание със синдикатите. ТЕЦ "Марица-изток" 2 на колене, синдикалните лидери категорични: Няма да се съгласим миньорите да станат берачи на лавандула (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Валентина Маджарова е избрана за шеф на спецпрокуратурата 
ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Ани Салич и Ани Цолова се хванаха за косите

319373
на 14.02.2017
САМО В ПИК И РЕТРО! Ани Салич и Ани Цолова се хванаха за косите
Автор:   ПИК

Топзвездите се изпокараха за прическите си в ефир

Поредна тв война се разгоря в Нова телевизия между топводещите на медията Ани Салич и Ани Цолова, научи „Ретро”. Двете звезди в телевизията имат търкания помежду си още откакто станаха колежки там след преместването си от Би Ти Ви. Журналистката и говорителката не спират да мерят коя е по-харесвана от зрителите и намират всевъзможни начини, за да се доказват, като междувременно се държат уж приятелски, разкриват колегите им.
 
„Всяка се мисли за №1. Постоянно се надцакват коя ще блесне повече, за да бъде обявена за най-харесвана от зрителите на Нова и да блесне пред шефовете като безценен кадър. В крайна сметка често стават смешни, когато спорят за разни битови условия”, обясняват хора от Нова тв.

След като преди години двете се изпокараха за паркинг, сега били във война за един от фризьорите на Нова тв, което сащисало колегите им. Въпреки наглед дребната причина се разгорял истински скандал, който стигнал чак до ръководството.

Недоволната в случая била Ани Цолова, която вече близо 4 години води повече от успешно „Здравей, България” с колегата си Виктор Николаев и отчитат едни от най-високите рейтинги в телевизията. Плевенчанката и колегата й са и топостриета на телевизията в отразяването на изборите и на двата последни вота бяха най-гледани от зрителите.

Затова Ани с право се чувствала като истинска звезда в Нова тв и се вбесила, когато научила, че колежката й от новините се ползва с повече привилегии от нея.
Оказало се, че Салич не само е единствената от екипа, която паркирала на топло и уютно в подземния паркинг на лъскавата бизнес сграда, в която се помещава медията, в близост до летище София. Тя била и единствената, която ползва услугите на един от популярните фризьори на медията и извън ефир в частния му салон.

„Ани сама се издъни, защото постоянно се хвали колко добре изглежда косата й, откакто полага за нея ежедневни грижи и създава завист у колежките си. Още повече побесняха всички, като разбраха, че не вади лев от джоба си, а всичко се плаща от ръководството. А пък Цолова е повече от ядосана, защото й копира прическите, които тя сама измисля и дава като идея на фризьора. Ани Салич продължава да се държи като шефка и това ядоса много хора, и с право”, обясняват още колеги на двете Анита от Нова тв.

Цолова се оказала първата, която възнегодувала срещу неправдата, но в крайна сметка не успяла да се пребори нито за личен фризьор, нито за място в подземния паркинг.
„Това съвсем им вледени отношенията”, разкриват колегите на Цолова и припомнят, че враждата между двете пламна по вина на новинарката още преди преместването й от Би Ти Ви в Нова тв. Заради звездоманията и желанието й да дава оценки на всички от висотата на топжурналистка тя си позволи да обвини дуета от „Здравей, България” в предателство спрямо Би Ти Ви и спряла да ги поздравява веднага щом научила, че се махат от „Тази сутрин”. Съвсем скоро обаче и самата тя направи същия трансфер и на свой ред бе посрещната от ледено отношение от страна на Виктор и Ани.
Сега се налага да работи отново в една медия с тях и да се чуди как да затопли вледенените им отношения.

„Салич е абсолютен аутсайдер тук. Колкото шефовете й се радват, толкова колегите я ненавиждат, защото се има за велика и го показва и с походката и поведението си, и с начина, по който сочи с пръст на хората какво да правят. А ако не им нарежда нещо, дори не ги поздравява”, обясняват от Нова тв.

По думите им Ани още в самото начало се опитала да си върне приятелството на Виктор Николаев и Ани Цолова. С идването си в Нова тв започнала да посещава студиото им и да се интересува от работата и живота им. И докато водещият се държал кавалерски и й отговарял от уважение, то Цолова въобще не се церемоняла и демонстративно извръщала глава, щом види колежката си да приближава. Тя била бясна на новинарката не само заради негативните коментари по техен адрес, но и заради претенциите на тв примадона и близостта с шефовете, с която парадирала.

„Всички одумват Салич за поведението и суетата й. С нея се работи изключително трудно и подлуди екипа. Има изисквания от кой точно ъгъл да я снимат, за да не изглежда дебела и възрастна, и буквално съска, когато някой обърка нещо. Освен това постоянно изтъква колко е близка и ценена от шефката Силва Зурлева”, обясняват от Нова тв. И Цолова обаче имала достатъчно самочувствие като едно от топлицата в медията и затова си позволила немислимото – няколко пъти да откаже гостуване на Салич в сутрешния блок на Нова телевизия.

Единственият, който не просто търпял, но и харесвал Ани Салич в Нова тв, бил Николай Дойнов, разкриват работещи в медията. „Ники е също като Салич надут и суетен и затова си паснаха. Той е доволен, че ще води с най-популярната новинарка и така ще стане и той по-известен и гледан, а тя – че ще получава признание от истински журналист с големи професионални успехи като него, защото самата тя е все пак просто говорителка”, обясняват новите колеги на Ани Салич.

препоръчано

Цялата история и още интересни четива може да намерите на http://retro.bg

Сподели:
Бомба x
Как да ядем картофи и да не дебелеем Как да ядем картофи и да не дебелеем
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 317
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това