САМО В ПИК И "РЕТРО": Ани Цолова с 2 бона заплата като учителка

Папараци

САМО В ПИК И "РЕТРО": Ани Цолова с 2 бона заплата като учителка

43115
на 10.10.2020
САМО В ПИК И РЕТРО: Ани Цолова с 2 бона заплата като учителка
Автор:   ПИК

С нова престижна длъжност се похвали Ани Цолова. Бившата тв водеща е успяла да се уреди като преподавател в Нов български университет, където през новата учебна година ще води курс по ораторско майсторство.

препоръчано

"Благодарност за възможността да преподавам на първокурсниците в НБУ. Вълнувам се от предстоящата среща със студентите, които избраха да учат и тренират заедно с мен в курса "Ораторът в мен. Въздействащо говорене пред публика. Поведение пред камера“. Започваме през октомври“, написа Ани в профила си във фейсбук и за доказателство пусна и снимка от двора на частния университет в София.

Проверка с размера на заплащането на преподавателите във ВУЗ-а установи, че Цолова ще взема по 2 хиляди лева за преподавателската си дейност. Заплатата е по-ниска в сравнение с тази на останалите ѝ колеги, защото Ани няма нито доцентска, нито професорска титла, които носят бонуси към месечното възнаграждение.

Парите обаче били добре дошли на журналистката, която се издържа единствено със семинари по публична реч и заснемането на рекламни клипове за различни фирми и производители, които не ѝ осигуряват редовни доходи. Така Цолова щяла всеки месец да прибира сигурни две хилядарки, с които да покрива всичките си битови разходи.

На 18 октомври се навършват точно 2 години, откакто водещата на "Здравей, България“ вече не е на екран. На нейния стол за този период от време се смениха още две дами. Първо нейна заместничка бе лицето на БНТ Аделина Радева, която в разгара на лятото обяви, че напуска Нова тв и се завръща в националната медия със свое предаване. След нея до Виктор Николаев седна младата политическа репортерка Лора Инджова, която все още се опитва да спечели доверието на зрителите.

Ани избягва да коментира колегите си и редовно споделя пред приятелите си във фейсбук, които настояват отново да я видят на екран, че телевизията за нея е вече затворена страница.

Сподели:
Бомба x
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 210
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това