САМО В ПИК И "РЕТРО": Биляна Гавазова със 7 бона заплата

Час Пик ГЛАВНА

САМО В ПИК И "РЕТРО": Биляна Гавазова със 7 бона заплата

36275
на 05.03.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Биляна Гавазова със 7 бона заплата
Автор:   ПИК

Биляна Гавазова е новата водеща на сутрешния блок на Би Ти Ви. Заедно с колегата ѝ Златимир Йочев седнаха на стола на Антон Хекимян на 1 март. Повишението е донесло на журналистката и по-висока заплата. Оттук нататък тя щяла да получава по 7 хиляди лева месечно, издават нейни колеги от нюзрума на медията.

препоръчано

Досега Биляна отново се появяваше почти ежедневно в ефир със своята рубрика „Чети етикета“, но получаваше заплащане като на обикновен репортер. Тя вече има опит като водещ титуляр, тъй като преди години бе екранна партньорка на настоящия си директор Хекимян. Именно близките им отношения и приятелството им извън телевизията спомогнало Антон да избере точно нея измежду стотиците кандидати за апетитната позиция. Тв половинката на Гавазова – Златимир Йочев, засега щял да се разписва срещу значително по-ниска от нейната заплата, тъй като не е толкова популярно лице, макар да има опит във воденето на сутрешни предавания и новини в БНТ, BIT и „България он ер“.

Биляна е пословична в журналистическата гилдия със своята прекомерна амбиция и кариеризъм. Нейният мъж Тодор приел повишението ѝ със смесени чувства, тъй като вече щяла да отсъства много повече от дома им и съответно по-голямата част от грижите около сина им Алек щели да паднат върху неговите плещи. По решение на директора Хекимян „Тази сутрин“ вече има нов стартов час – 6:00, което означава, че Биляна трябва да бъде на линия в офиса поне в 5 ч., за да се подготви за ефир, а дома си да напуска най-късно в 4 часа сутрин. Работният ѝ ден пък приключва в късния следобед, когато са свършили всички оперативки. Макар тв звездата многократно да е споделяла, че иска да има второ дете, плановете ѝ за планирана бременност към момента били напълно осуетени. Преди години, когато отново бе начело на „Тази сутрин“, се говореше, че имала специална клауза в договора, която не ѝ разрешавала да излиза изненадващо по майчинство. Възможно е и с новото повишение да е разписала подобна.

Тази година красивата журналистка ще закръгли 40 и вече не разполага с много време да сбъдне мечтата си да бъде майка отново, особено с новия натоварен график. „Изключително много разчитам на мъжа ми Тодор – той разбира високите изисквания на професията ми и ме подкрепя много. През седмицата често не успявам да съм до Алек, но се старая да компенсирам с качествено време заедно през уикенда“, казва Биляна. Журналистката се жалва, че била маниачка на тема подредба, но заради интензивната работа нямала време да поддържа дома си в перфектен вид. За сметка на това пък с новата заплата бързо ще има възможност да изплати кредита, който с половинката ѝ теглиха, за да си купят голямото жилище.

 

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО)
ново
Днес: 166
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това