САМО В ПИК И "РЕТРО": Васил Терзиев изхвърли брачната си халка (СНИМКИ)

Епицентър

САМО В ПИК И "РЕТРО": Васил Терзиев изхвърли брачната си халка (СНИМКИ)

203290
на 04.11.2023
САМО В ПИК И РЕТРО: Васил Терзиев изхвърли брачната си халка (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Грандиозен гаф в деня на първия тур на местните избори от страна на Васил Терзиев потвърди информацията за семейните му проблеми, за които от месец усилено се говори в медийното пространство. Кандидатът за кмет на София от ПП-ДБ се появи без брачна халка на пресконференцията си в изборната нощ след победата на първия тур. Наблюдателни потребители на социалните мрежи забелязаха, че пръстенът, символизиращ брачната връзка с дългогодишната му съпруга Милена, за пръв път липсва от дясната му ръка. Любопитна подробност е, че по време на цялата си кампания той носеше бижуто непрестанно, включително и два дни преди първия тур на изборите, когато не пропусна да сподели рекламни снимки във фейсбук от разходката си из столицата. Очевидно бижуто е било част от пиар стратегията милионерът Терзиев да се придържа към образа на щастливо женен мъж със здраво семейство. Явно когато край него не кръжат камери, той няма навика да носи халката и съвсем вероятно е покрай вълнението след резултатите от първия тур да я е захвърлил някъде и да не е успял да я сложи навреме, смятат потребители на социалните мрежи.

препоръчано

Припомняме, че за развода на кандидата за кмет на София от ПП-ДБ се заговори още преди месец. Тогава излезе медийна информация, че с жена му Милена са предприели разтрогване на 20-годишния си брак по съдебен път, като дори в момента течала тежка подялба на общи имоти, фирми и пари. Слуховете за разпада на семейство Терзиеви се подсилиха и от категоричния отказ на Милена да го подкрепи публично в битката му за кмет, както и тоталното й отсъствие от предизборната кампания на съпруга й. Гафът с брачната халка е поредният сигнал, че вероятно привидната семейна идилия на Терзиеви е постановка.

Васил и Милена са заедно от 20-ина години и имат две дъщери – Емма и Ива, които са ученички в елитния столичен Американски колеж. Приближени до Терзиев разкриха, че той е успял да придума жена си да замразят временно бракоразводната процедура, докато минат изборите, за да не бере негативи покрай семейните си драми. Жестът със свалянето на брачната му халка обаче говори еднозначно, че явно статутът му вече е по-скоро на ерген, отколкото на щастливо женен мъж и баща.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК