Вход
София
Времето в София 24 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО! ВОЙНА: Нинова бясна на Мая Манолова

САМО В ПИК И "РЕТРО! ВОЙНА: Нинова бясна на Мая Манолова

на 11.06.2018
538557
48
САМО В ПИК И "РЕТРО! ВОЙНА: Нинова бясна на Мая Манолова
Автор: ПИК
11.06.2018
48
538557

Лидерката на БСП Корнелия Нинова присвива устни и стиска зъби, когато става дума за успехите на излязлата от нейната партия омбудсманка Мая Манолова. Рейтингът на обществената защитничка наскоро надскочи дори този на президента Румен Радев. Нинова, която е подложена на неспирни атаки от страна на ГЕРБ и компания, трудно понася успехите на Манолова, твърдят нейни критици от соццентралата.

Заради началничката Нинова в средите на социалистите упорито налагали тезата, че на Мая ѝ е лесно да гради имидж, защото темите, по които работела, предполагали бърз обществен отзвук и лесен пиар. Тя дори се била главозамаяла от успехите си.

Всъщност никой не може да отрече свръхактивността на обществената защитничка. Тя „вършеела като терминатор“ сред ощетени шивачки, недооценени розопроизводители, сред българите в чужбина и къде ли още не, пишат анализатори, близки до Позитания.

Упорито продължава да се говори , че Манолова не е преглътнала унижението от това, че не беше номинирана за държавен глава от „своите“, и ще търси реванш на следващите избори за „Дондуков“ 2. Позиция, за която Корнелия дори не може да мечтае заради отрицателния си обществен имидж.

Сподели:
свързани новини
ПЪРВО В ПИК TV! Корнелия Нинова: Спрете спекулациите, подкрепяме проектите за армията! ПЪРВО В ПИК TV! Корнелия Нинова: Спрете спекулациите, подкрепяме проектите за армията!
Ние сме за модернизацията на армията, но при две условия...
на 08.06.2018
СИЛЕН ОТПОР! И Нинова скочи на гей-браковете: Какво е това, бе хора?! Децата трябва да пазим! СИЛЕН ОТПОР! И Нинова скочи на гей-браковете: Какво е това, бе хора?! Децата трябва да пазим!
Няма да се съгласим с Истанбулската конвенция, какъвто и...
на 09.06.2018
Напиши коментар »
(48)
1
Този път съм съгласна с Нинова. Мая наистина вършее и прави имидж но резултати има ли незнам.
2
Нинова е велика жена!Респект!
3
.......ГАЗ КОЧИНА !.....ГАЗ ГАЗ !.....ЦРЪВЕНПУМИЯРНИК И БАЛУЕФ АКУРДЕОНИЗ .....КУРНЕЛЕИ ИГРА КАЗАЧОКИ.....ФБР ДАА ПАРЕ.....ЦРУ ДАА ТОИЛЕТЕ ПАПИРЕ ....И.....НА ПУЗИТАН СЕ СЕРКА !.....МА КВА РЕД ТИВИ ВЕ УИОФ БАЛОНИ КОСТУФ СИ ТЬИ МА КУРНЕЛЕИ ПУТАФ МАДРЕ ПУТАН ПУДКИНА !.....
4
.............БОРИСОФ .....ДИГНИ УФ ВАЗДУХА КОЧИНАТА И СЕ КАЧИ НА ЛУНАТА !..........НЕМА КРАИ ТАЯ ЛУДА СФАДБА !.....
5
Гнусни, мазни червени комунисти миришещи на нафталин. Докато не измрете от eстествена смърт и ни се разкарате България няма да се оправи.
6
Мангал и комунист ,ези и тура на една монета.
7
ХУ.Й ЗА ТЕРОРИСТИТЕ-ПЕД.ЕРАСТИ И БЪЛГАРОМРАЗЦИ ОТ БКП-БСП-ДПС - ДС!
8
Сега кака Корнела ще и разкаже играта по Кърмъзъ Мангал ТВ , Сашето Кадиев ще се подиграва на Пчеличката Мая и ще венцехфали кака си Корнела, че е голям МЪЖ, дори по-голям от Румчо Тъпото!
9
ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ Е ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ НА ВИНЕТУ. ....ДАВА МЕД САМО НА ЦЕЦО ЦИОНИСТА
10
ITALY ? >> https://www.youtube.com/watch?v=cyfEJuKOf0k
11
Ще е кмет на София от БСП
12
Кой ще изплати болничен на здравно самоосигуряващ се след операция.На кого от двете да го представи да го изпланят???
13
Може и да стане, когато кака ти Корнела роди, ими стане наистина МЪЖ :)))))))))))
14
Кюстендил ската слива.... :)
15
...честно, Мая Манолова щеше да се справи далеч по-добре от Фатмака! И има висок рейтинг освен че я тресе работохолизъм,ами и че се разграничава от селската скандалджийка от Позитано! Поне засега...
16
Кои комунисти имаш в предвид- тези от ГЕРБ ли защото те там от долу до горе са такива ??? Комуниста има голямата дарба да надушва къде е кокала и той е там така че не ги чакай скоро да мрат по скоро очаква да се размножават като гъби след дъжд !!!
17
Превтасалата крушовишка спържа – стрина Курна – няма и грам надежда, че ще успее да направи нещо на Мая! Защо ли? Преди няколко дни постменструалната пача се изтърси в американското посолство по случай даването на американско гражданство на синът ѝ, а също и да заяви коленопреклонната си, новопридобита вярност, след като бе тотално отсвирена от Кремъл, заедно с марионетката си – пенционирания въздухоплавателен каун! Да, ама в американското посолство не пасат треволяка, който вмирисаната партийна вождиня пробутва на бабльоците и старчоците в Крушовица и други села, та са ѝ казали „Ще видим!“, което на дипломатичен език означава „Духай таратора!“. Така че до края на годината не Мая, а Ангел Найденов ще поеме Бье-Си-Пье-то, щото, нали, Мая да не е луда, та да си остави поста, който ѝ носи само позитиви! Водете си записки, после да не кажете, че не съм ви предупредил!
18
Повечето вярват на Мая а на на Кури.
19
отговор на коментар
Пиандурник яж ми гoвнomo!!!
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Скалъпена история, която има за цел противопоставяне и разединение.Манолова си върши работата много добре.Нинова е истински лидер и е над тези внушения!
22
Този път Нинова е права Респект
23
Някои казват че Техноимпексова била джендър - - - пикаела права
24
ОМБУДСМАНА НА РЕПУБЛИКАТА Е РОДЕНА ЗА ОТГОВОРЕН И РЪКОВОДЕН ПОСТ ! ТА НЕ САМО НИНОВА ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВА ЗА ПОСТА СИ ИМА И ДРУГИ,КОИТО НЕ СА НА МЕСТАТА СИ,А МАЯ МАНОЛОВА И НА ТЕХНИТЕ МЕСТА ЩЕ СЕ СПРАВИ СЪС СЪЩИЯ УСПЕХ И НАРОДНО ОДОБРЕНИЕ,КАКТО И СЕГА.
25
ММ преди време направи сделка с Боко - тя става омбудсман, но си трае за онези бюлетини.
26
Крайно време е Корнелия Нинова да върне на народа всичко, което е заграбила с чрез разбойническо-мениджърска приватизация от „Техноимпекс“ по време на управлението на Иван Костов (доцент по Политикономия на социализма, дописник на органа на ЦК на БКП в-к „Работническо дело и женен за др. Елена Костова, партиен секретар). ++ Крайно време е Георги Гергов, шеф на БСП – Пловдивска област, почетен консул на Русия в Пловдив, с двойно гражданство – руско и българско и той да върне на народа всичко, което е заграбил с чрез разбойническо-мениджърска приватизация: курортната база на ЦК на БКП в курорта „Св.Св. Константин и Елена”; ЦУМ – София; Пловдивския панаир и още много други общонародни обекти. ++ Крайно време е и Николай Банев, на когото баща му е най-младият официално признат за „активен борец против фашизма и капитализма“ - ятак от 14-годишен, да върне на народа всичко, което е заграбил с чрез разбойническо-мениджърска приватизация. Към 2016 г. др. Николай Банев е мажоритарен собственик на „АКБ Форес“ с акции в около 100 компании от целия спектър на икономиката – тежка промишленост, лека промишленост, услуги, обслужващ сектор и др. Учредители на приватизациоввия фонд са Николай Банев, Росен Араклиев, син на командира на партизанския отряд „Асен Златаров“ и полк. Костадинов.
27
Познавам ги и двете.Амбициите им и мераците им за власт са по-големи от акъла им.. И ДВЕТЕ През трупове ще минат,брат си ще повалят, приятели ще прое---т само и само да са на власт и за тях да се говори. Не се подлъгвайте от свирките на влака, в дълбочина са ГОЛА ВОДА. И ДВЕТЕ !!?!
28
SWOBODATA NA SLOWOTO NA NEDQLKOW E W CENZURATA !!!!!!DEMAGOG!!!!!
29
Видната мастия Л. Здравчева пак се обади . Още не може да разбере , че от магистрални труженички акъл не приемаме
30
О здравей на магистралата се видяхме и оттам се познаваме , КОЛЕГА , нека за акъла и приема му говорим след изборите
31
Нали знаете кой завижда и се вбесява от успехите на другите ?
32
Службата на Омбутсмана да се закрие.Тя няма никакви права.До сега нищо съществено не е направила.
33
Нинова международна куха лейка и злоба.
34
НИНОВА Е КРАДЛА И ЛЪЖЛА И МАМИ ЕЛЕКТОРАТА НА БСП!!!
35
МАНОЛОВА СЕГА СЕ БОРИ СРЕЩУ ЗАКОНИТЕ, КОЙТО ПРИЕ КАТО ДЕПУТАТ.
36
"...Пишат аналлизатори..." – моля пояснете кои са тези аналлизатори "близки до Позитания". Да не сте чели някой аналлизатор от "Поглед"? И вие като аналлизатори сте тръгвали по техния път тъй, че бих ви посъветвал да внимавате когато аналлизирате, за да не се озовете в неприятна поза, извинявам се, позиция. Имам предвид такава, предполагаща кофти тръпки.
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Jа мислим да та Здравчева je мужко.
39
Какво стана със закона за частния фалит? Или само големите обещания. Милиони българи да стрдат....
40
Тя е бясна на целия свят......
41
САМО ЗА МАСА,ДА СИ КРЪКАМЕ И ДА ИМ БРЪКАМЕ У П--УТТ...КИТЕ,МЕКИ,ШИРОКИ ,ДЪЛБОКИ ,МИРИЗЛИВИ,ОНИ ЗА ДРУГО НЕ СТАЯТ.
42
отговор на коментар
М - да! Най-вероятно си от гилдията на ЧСИ-тата на които Майчето ви е*а майката! Да е жива и здрава! Тя трябваше да е президент, а не този плешив комплексар!
43
отговор на коментар
Май и ти си от онези на които ви бръкна в г*за!
44
До 27,Иване абсолютно си разбрал същността на двете кухи лейки, за което те поздравявам! И двете, може би за селски кметици стават, но и това е спорно. Само като си помисли човек, как с верността си към партията кърмилница до къдя мож се докарат тия две недоразумения?! Това за Ъ-кащата мая, че и за президент да става ми идва малко в повече! Е, забравих, че сме страна с неограничени възможности!
45
.ВЗЕМИ ЕДНАТА ТА УДАРИ ДРУГАТА. ДВЕ РАЗПАСАНИ ПАРТИЗАНКИ. КОЯТО И ДА ВИДЯ НА ЕКРАНА СПИРАМ ЗВУКА ДОКАТО МИНАТ . КОРНЕЛИЯ ИЗСТРЕЛВА ЛЪЖИТЕ И ОМРАЗАТА СИ КЪМ БОРИСОВ ТОЛКОВА СТРАСТНО, ЧЕ КАК НЕ СЕ ЗАДЪХВА ОТ ЗЛОБА НЕ ЗНАЯ. МАЯ СИПЕ ЕДНА СЛЕД ДРУГА ХЛАДКА ВОДА ПЛАКНЕЙКИ БОЛКИТЕ НА ХОРАТА И ОБЕЩАВАЙКИ ИМ ЦВЕТЯ И РОЗИ, С КОИТО ЩЕ ПОКРИЕ ЖИТЕЙСКИЯ ИМ ПЪТ, БЕЗ ДА ИМ ОБЯСНИ, ЧЕ НЯМА НИКАКВИ ПРАВОМОЩИЯ И ВЪЗМОЖНОСТИ ДА СВЪРШИ НЕЩО. . ЛОГОРЕЯТА Й КРАЙ НЯМА, ТЕЧЕ И ОТВРАЩАВА С ЛИЦЕМЕРИЕТО СИ И ОЧЕВИДНОТО НАХАЛСТВО И НЕЧЕСТНОСТ, ДА ЗНАЕ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ НЕЩО НО ОБЕЩАВА ЛИ , ОБЕЩАВА.
46
нинова е като бесно куче, дръля на всички посоки, никой не иска да се занимава с нея. Приближените са с нея точно като към зло куче, не смеят да й обърнат гръб за да не им скочиотзад
47
отговор на коментар
до № 5 : СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. , ЩЕ СИ ИЗПЛЮЯТ И ЧЕРВАТА ДА ПРЪСКАТ ЛЪЖИ И МРЪСОТИИ . ТОВА ,КОЕТО НАПРАВИХА С БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. /РАЗСИПИЯТА И ЛИКВИДАЦИЯТА / , ПОСТОЯННО ГО ПРЕПИСВАТ НА БСП ,НО ВЕЧЕ СМЕ 2018 , А НЕ 1989 ГОДИНА И НАРОДА ПОВЕЧЕ НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВА. МИНА ВРЕМЕТО НА КАРТИТЕ С ЧЕРЕПИ , НА ХРАНЕНЕТО НА СВИНЕТЕ С УМРЕЛИ ЗАТВОРНИЦИ В БЕЛЕНЕ И КАКВИ ЛИ НЕ МРЪСНИ И ДОЛНИ ЛЪЖИ. ИМЕННО ЗАРАДИ ТЕЗИ МРЪСОТИИ ЕДНАТА ОТ ГОРЕ ПОСОЧЕНИТЕ ПАРТИИ Е НА СМЕТИЩЕТО , А ВТОРАТА СЕ Е ЗАПЪТИЛА ЗА ТАМ. ДА , ЗА СДС И ГЕРБ СТАВА ВЪПРОС.
48
Хвани едната курабия, одъри другата. Всичко са готови да обещаят, стига да плати друг..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

В: Преди да извършите аутопсия, проверихте ли пулса? 
О: Не. 
В: Проверихте ли кръвното налягане? 
О: Не. 
В: А проверихте ли дали диша? 
О: Не. 
В: Тогава възможно ли е пациентът да е бил жив, когато започнахте аутопсията? 
О: Не. 
В: Как можете да сте толкова сигурен в това? 
О: Защото мозъкът му беше в един буркан на масата. 
В: При тези обстоятелства възможно ли е пациентът да е бил жив преди започването на аутопсията? 
О: Възможно е, ако е бил адвокат.

няма нови новини
Днес: 162
hot
най-четени новини в момента
сега
1708
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов с важна новина за ужилените от "Олимпик" (ВИДЕО)
x
Мирисът на лимони ни помага да се концентрираме
x