САМО В ПИК И "РЕТРО": Гала пред фалит, продава къщата си (Снимки)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Гала пред фалит, продава къщата си (Снимки)

459731
на 15.11.2020
САМО В ПИК И РЕТРО: Гала пред фалит, продава къщата си (Снимки)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Финансови трудности са налегнали тв ветеранката Гала, издават хора от нейното обкръжение. Свикналата да живее в охолство водеща на „На кафе“ взела кардиналното решение да се отърве от един от любимите си имоти – именно вилата в покрайнините на Банско, където с любимия ѝ Стефан през последните две години непрестанно отмаряха.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Дървената лукс къща се намира в тузарския 5-звезден затворен комплекс „Пирин голф“ и според запознати в момента се продавала за 200 хиляди лева. Кракът на Гала не бил стъпвал там месеци наред, а меракът им със Стефан да се правят на баровци с планински дом в полите на Пирин бързо се изпарил. Причината била, че за да купят имота, те теглили солиден кредит, който напоследък им бил в тежест. Още след като се изфукаха с инвестицията, се заговори, че щели да изплащат вилата в следващите 10 години. Сметките обаче излезли криви и те преценили, че прекалено рядко ползват вилата, за да харчат толкова много пари по нея. Освен това Гала не била съгласна да отдава имота под наем и да пуска в него случайни хора, които да имат достъп до личния ѝ будоар, когато те със Стефан нямат свободно време, за да бъдат там. Иначе това бил вариант да си избият част от похарчените пари, но до момента тв звездата е приютявала там само най-близките си приятелки – стилистката и съпруга на Маги Халваджиян – Кремена, и репортерката на „На кафе“ – Зейнеб Маджурова.

Известно е, че Гала е сред най-имотните водещи. От години тя обитава изключително луксозно жилище в кооперация на столичния бул. „България“, което е обзаведено с поръчкови винтидж мебели и решено изцяло в бяло и бежово.

Aпapтaмeнтът e c пpocтopeн xoл, тpaпeзapия и ĸyxня, ĸoитo ca oбeдинeни в eднo, имa двe cпaлни, ĸaĸтo и oгpoмeн дpeшниĸ, ĸъдeтo тв вoдeщaтa cтapaтeлнo cъxpaнявa тoaлeтитe и oбyвĸитe cи. В родния си Плевен Гала също има наследствен имот от майка си и баща си, а докато била женена за бизнесмена Косьо Будев, който е баща на единствената ѝ дъщеря Мари, телевизионерката успяла да придобие и други имоти в цяла България, с които обаче след развода се разделила.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция Митници (ВИДЕО) Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция "Митници" (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК