САМО В ПИК И "РЕТРО": Големият Кубрат Пулев за Олимпиадата и скандалите в бокса: Това са извращения! Мъжете са мъже и жените са жени 

Епицентър

САМО В ПИК И "РЕТРО": Големият Кубрат Пулев за Олимпиадата и скандалите в бокса: Това са извращения! Мъжете са мъже и жените са жени 

122517
на 14.08.2024
САМО В ПИК И РЕТРО: Големият Кубрат Пулев за Олимпиадата и скандалите в бокса: Това са извращения! Мъжете са мъже и жените са жени 
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

„Природата е определила кой какъв трябва да бъде. Ние тук, на земята, може да си правим всякакви закони и да си измисляме всякакви извратености, но когато човек бяга от ролята си на такъв, какъвто го е родила природата, никога няма да бъде на мястото си и да е ефективен и успешен“. Това коментира великият български боксьор Кубрат Пулев пред „Ретро“. Повод за изказването му бе скандалът с мъжете жени боксьорки на Олимпийските игри в Париж. Припомняме, че алжирката Имане Халиф и тайванката Лин Ю-Тин  бяха допуснати да участват в боксовия турнир за жени. И двете бяха отстранени от предишни големи състезания, защото не са преминали успешно тестовете за пол, които да докажат, че те са жени. Впоследствие приемащите се за жени боксьори помляха съперничките си и взеха златото в Париж.

препоръчано

На въпрос „Вие бихте ли се били срещу жена, която обаче се усеща като мъж“, Кубрат Пулев се изсмя и каза:

„Това е несериозно и отговорът е ясен за всички. Природата си знае работата и ненапразно създава мъжете мъже и жените жени. Това, че на земята си правим разни извращения, вече е друг въпрос.

И като цяло за мен това е нещо много дребно и има много по-сериозни теми, с които трябва да се занимава обществото, а не с тези глупости. Ние трябва да се занимаваме с България и българския просперитет и неуредици, а не с дребни и несериозни неща“.

Кубрат Пулев сподели още, че не е запознат с това какво се случва на Олимпиадата, тъй като не я е гледал.

„Не съм гледал мачовете на Олимпиадата. Нямам нито времето, нито възможността и нямам представа кой и защо е избрал участниците“, каза Пулев.

Припомняме, че минути преди мача на нашата боксьорка Станимира Петрова италианката Анджела Карини се отказа да играе срещу алжирския боксьор жена Имане Халиф още в 46-ата секунда, след като се оплака, че не може да понася тежките удари на своята „съперничка“. Италианката получи удар в лицето и веднага отиде до ъгъла си, за да даде знак, че няма да продължи мача. След прекратяването на срещата Карини беше обляна в сълзи, когато спря да говори в зоната за интервюта. С треперещ глас тя каза, че се е отказала, защото „никога не са я удряли толкова силно“.

Другата съмнителна жена, набедена, че не принадлежи към женските категории в бокса – Лин Ю-Тин , се изправи срещу българката Светлана Каменова. Азиатката е една от боксьорките, които не са преминали тестове за полова принадлежност през последните години. След втория рунд, който също като първия бе присъден скандално в полза на Лин Ю-Тин, Светлана Каменова пожела да се откаже, но треньорът я убеди да изиграе докрай сблъсъка с жената мъж. В крайна сметка Каменова загуби четвъртфинала си с Лин Ю-Тин  в боксовия турнир при жените в категория до 57 кг. Мачът предизвика скандал не само защото беше тежък и изпълнен с редица неспортсменски действия. Треньорът на Светлана Борислав Георгиев пък изрази недоволство от съдийските решения и излезе с надпис „Аз съм ХХ! Спасете женския спорт!“.

По повод мъжете жени в бокса нашенката каза: „Те са родени с аномалия и това им дава предимство. От една жена не може да бъде изравнено това. Така знам аз, а медицинските специалисти ще кажат какво точно е“.

Имане Халиф

Италианката Анджела Карини се отказа да играе срещу Имане Халиф още в 46-ата секунда и застана пред камерите обляна в сълзи.

Лин Ю-Тин

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК